Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εμένα το πρόβλημα μου είναι πως αίμα είχα μόνο όταν παλινδρομησε το έμβρυο στη δίδυμη κύηση...επίσης έχω πονακια χαμηλά και νιώθω ότι το στήθος μου δεν πονάει όπως χθες..Δεν έχω μόνο ροζ δλδ,είναι ο συνδυασμός..ελπίζω να πάνε όλα καλά και την τρίτη να έχω καλά αποτελέσματα ❤️ 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Εγώ είχα 295, μια χαρά είναι το νουμερο!! Ο πόνος χαμηλα αν είναι σαν περιοδος είναι που μεγαλώνει η μήτρα, επίσης το στήθος δεν χρειάζεται να πονάει, εμένα δεν πονούσε απλά ήταν πρησμένο. Όλα καλα θα πάνε!! Περιμένουμε νέα σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου..! Οσον αφορα τα ροζ και τα καφε... ειναι απολυτως φυσιολογικά, δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις. Την 14η μερα (βλαστοκυστες 5 ημερων και 9 μερες απο εμβρυομεταφορα) η χοριακη βιβλιογραφικά πρεπει να ειναι 50 εως 100. Εφοσον εχεις αυτο το νουμερο, δυο ειναι τα τινά. Το ενα ειναι να ειναι διδυμα, που κατ εμε ειναι πολυ πιθανο, και το δευτερο ειναι να ειναι μια πολυ καλη εμφυτευση ενος εμβρυου.  Εσυ ειχες βαλει 2 εμβρυα 5ης μερας; τι αξιολογησης, ξερεις;

Καλησπέρα και σ ευχαριστώ πολύ ❤️ Έβαλα δύο βλαστοκυστες 5ΑΑ και 5ΒΑ και απ' όσο μου είπε η εμβρυολογος ήταν άριστες.Μακαρι να είναι όπως τα λες και να μην είναι τπτ το αιματακι...

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό να έρθουν όλα! Μην ανησυχείς..Μίλησες με τον γιατρό για να σαι εσύ πιο ήσυχη; Πολύ χάρηκα μπράβο!🩷

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Μιλήσαμε ναι και είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μου,να μην σηκώνω βάρη και την τρίτη επαναληπτικη χοριακη 

@MakelenΣτα αποτελέσματα από το εργαστήριο,γράφει τα εξής:

4η εβδομάδα 9,5-750 mIU/mL

5η εβδομάδα 217-7138 mIU/mL

Δεν ξέρω σε ποια βρίσκομαι και αν είναι καλή η χοριακη..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, egopote8aexopaidi είπε:

Ευχαριστώ Vasoula, κι εμείς το ίδιο σκεφτήκαμε, μια δουλειά έχουν να κάνουν οι εμβρυολογία,να μεταφέρουν σωστά κ με ασφάλεια την ώρα της ετ τα έμβρυα που εμείς σαν ζευγάρι, με πολύ κόπο,χρήματα, κ ψυχολογικό στρες καταφέραμε να αποκτήσουμε. Κ την πιο δυσκολη ώρα που περιμένει μια γυναίκα το καταπληκτικό γεγονός να νιώσει να μπαίνει μέσα της το έμβρυο, να ακούει ότι ο καθετήρας είναι άδειος!!!

Έχουμε άλλες δύο βλαστοκυστες στη κλινική, κ ποιος μου λέει ότι δε θα ξανασυμβεί το ίδιο λάθος,η παρόμοιο. 😥

Σίγουρα δεν είμαι αντικειμενική γιατί πως την λένε την παροιμία?όταν καεις από το χυλό φυσας και το γιαούρτι!!

Δε ξέρω αν είστε σε καποιο γνωστό κέντρο..όχι πως παίζει ρόλο....αλλά εγώ  θα έκανα μια κουβέντα μαζί τους για αυτή τη κατάσταση που έγινε.. και αν δεν με κάλυπταν οι απαντήσεις θα έπαιρνα τις βλαστοκυστες μου σε άλλο κέντρο...γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ έναν εμβρυολογο που δεν κατάλαβε πως ο καθετήρας ήταν άδειος...

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και σ ευχαριστώ πολύ ❤️ Έβαλα δύο βλαστοκυστες 5ΑΑ και 5ΒΑ και απ' όσο μου είπε η εμβρυολογος ήταν άριστες.Μακαρι να είναι όπως τα λες και να μην είναι τπτ το αιματακι...

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Μιλήσαμε ναι και είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μου,να μην σηκώνω βάρη και την τρίτη επαναληπτικη χοριακη 

Κορίτσι μου είναι πααααρα πολύ καλή η χοριακη σου!!!!μην αναρωτιέσαι καθόλου!!!έχουν σταμάτησε τα καφέ τώρα???ξαπλα μέχρι την Τρίτη και θα δεις πως θα είναι όλα καλά!!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Σίγουρα δεν είμαι αντικειμενική γιατί πως την λένε την παροιμία?όταν καεις από το χυλό φυσας και το γιαούρτι!!

Δε ξέρω αν είστε σε καποιο γνωστό κέντρο..όχι πως παίζει ρόλο....αλλά εγώ  θα έκανα μια κουβέντα μαζί τους για αυτή τη κατάσταση που έγινε.. και αν δεν με κάλυπταν οι απαντήσεις θα έπαιρνα τις βλαστοκυστες μου σε άλλο κέντρο...γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ έναν εμβρυολογο που δεν κατάλαβε πως ο καθετήρας ήταν άδειος...

Κορίτσι μου είναι πααααρα πολύ καλή η χοριακη σου!!!!μην αναρωτιέσαι καθόλου!!!έχουν σταμάτησε τα καφέ τώρα???ξαπλα μέχρι την Τρίτη και θα δεις πως θα είναι όλα καλά!!!

ΜΑΚΑΡΙ❤️ Τα ροζ σταμάτησαν,είχα ελάχιστο καφέ στο σκούπισμα κ τώρα τπτ. Προσπαθώ να μην κουράζομαι,μόνο μαγειρεύω και βάζω πλυντήριο πιάτων. Επίσης μέχρι να έρθει ο άντρας μου έχω τη μικρή και μπορεί να μην τη σηκώνω,αλλά μαζεύω απ' το πάτωμα ο,τι πετάξει,οπότε σκύβω αρκετά 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα σε όλες! 257 η χοριακη μου κορίτσια και ενώ κανονικά θα έπρεπε να πετάω απ' τη χαρά μου,σήμερα το πρωί είχα λίγα ροζ στο σκούπισμα και τώρα έγιναν σαν καφέ..έχω και πονακια..την τρίτη έχω την επαναληπτική και ελπίζω να είναι όλα καλά.Ειναι καλό το νούμερο λέτε?Ένατη μέρα από την εμβρυομεταφορά 

Καλούς διπλασιασμούς κορίτσι μου. Μια χαρά είναι το νούμερο σου μην το σκέφτεσαι. Θα δεις και την τρίτη θα είναι όλα καλά, μην ανησυχείς 🩷

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ποτε αδιαθετησες; ετσι θα δουμε σε ποια εβδομαδα εισαι. Ωστοσο εχω να σου πω πως η βλαστοκυστη 5ΑΑ ειναι πολυ σπανιο να μην εμφυτευτει. Και η 5ΒΑ εχει τεραστιες πιθανοτητες. Εχω ασχοληθει πολυ με τις βλαστοκυστες 5 ημερων αλλα και με τις πιθανοτητες. Τα εχω συζητησει και με τον γιατρο μου. Αν θελεις πες μου ποσες εχεις.. σε ποια ηλικια κρυοσυντηρηθηκαν.. κτλ. και μπορω να σου πω μερικα πραγματα.

πρίν από 48 λεπτά , Makelen είπε:

Ποτε αδιαθετησες; ετσι θα δουμε σε ποια εβδομαδα εισαι. Ωστοσο εχω να σου πω πως η βλαστοκυστη 5ΑΑ ειναι πολυ σπανιο να μην εμφυτευτει. Και η 5ΒΑ εχει τεραστιες πιθανοτητες. Εχω ασχοληθει πολυ με τις βλαστοκυστες 5 ημερων αλλα και με τις πιθανοτητες. Τα εχω συζητησει και με τον γιατρο μου. Αν θελεις πες μου ποσες εχεις.. σε ποια ηλικια κρυοσυντηρηθηκαν.. κτλ. και μπορω να σου πω μερικα πραγματα.

5οκτωβριου ήταν η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Η μία βλαστοκυστη η 5BA κρυοσυντηρηθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και η 5ΑΑ τέλη Σεπτεμβρίου 2024. Ο γιατρός μου είχε πει ότι η παλιά βλαστοκυστη είχε περισσότερες πιθανότητες,γιατί ήμουν πιο μικρή 

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

5οκτωβριου ήταν η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Η μία βλαστοκυστη η 5BA κρυοσυντηρηθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και η 5ΑΑ τέλη Σεπτεμβρίου 2024. Ο γιατρός μου είχε πει ότι η παλιά βλαστοκυστη είχε περισσότερες πιθανότητες,γιατί ήμουν πιο μικρή 

Αν θελεις γραψε μου.. ποσο χρονων εισαι τωρα. Ποσες βλαστοκυστες ειχες βγαλει τοτε.. τωρα.. ποσες εβαλες μεχρι τωρα κτλ. Εχεις ηδη ενα παιδακι απο εκεινη την παρτιδα, του 2021;

Εισαι 4ων εβδομαδων και μιας μερας.

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Αν θελεις γραψε μου.. ποσο χρονων εισαι τωρα. Ποσες βλαστοκυστες ειχες βγαλει τοτε.. τωρα.. ποσες εβαλες μεχρι τωρα κτλ. Εχεις ηδη ενα παιδακι απο εκεινη την παρτιδα, του 2021;

Εισαι 4ων εβδομαδων και μιας μερας.

Τώρα είμαι 39 και στην προηγούμενη ωοληψια ήμουν 36.Πρώτη εμβρυομεταφορά με βλαστοκυστη 5ΑΑ, εδωσε μηδενική χοριακη.Επομενη εμβρυομεταφορά με δυο έμβρυα,όπου το ένα παλινδρομησε και το άλλο είναι η κόρη μου. Το τρίτο έμβρυο το βάλαμε αυτό τον Απρίλιο που μας πέρασε και ήταν βιοχημική.Τωρα έβαλα το τελευταίο έμβρυο από εκείνη την ωοληψια και ένα από αυτή που έκανα τον Σεπτέμβρη . Αν είμαι 4 εβδομάδων και μιας ημέρας,άρα μπήκα στην πέμπτη εβδομάδα.Νομιζω πως για πέμπτη εβδομάδα είναι χαμηλή η χοριακη μου..

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τώρα είμαι 39 και στην προηγούμενη ωοληψια ήμουν 36.Πρώτη εμβρυομεταφορά με βλαστοκυστη 5ΑΑ, εδωσε μηδενική χοριακη.Επομενη εμβρυομεταφορά με δυο έμβρυα,όπου το ένα παλινδρομησε και το άλλο είναι η κόρη μου. Το τρίτο έμβρυο το βάλαμε αυτό τον Απρίλιο που μας πέρασε και ήταν βιοχημική.Τωρα έβαλα το τελευταίο έμβρυο από εκείνη την ωοληψια και ένα από αυτή που έκανα τον Σεπτέμβρη . Αν είμαι 4 εβδομάδων και μιας ημέρας,άρα μπήκα στην πέμπτη εβδομάδα.Νομιζω πως για πέμπτη εβδομάδα είναι χαμηλή η χοριακη μου..

Βρε κορίτσι τώρα πραγματικά τα σκέφτεσε αυτα ως έμπειρη  με ένα παιδάκι που έχεις διαβάσει εδώ στο φόρουμ άπειρες θετικές χοριακες από τελείως διαφορετικούς ανθρώπους...??? Έχεις ποτέ διαβάσει 9η μέρα πάνω από 300 αν δεν είναι δυο μωρά.  Όπου Κ να ψάξεις όσες χοριακες κ να διαβάσεις 9 μέρα είναι εκεί στο 100 Κ στο 200 300... Εντάξει να παραλογιζονται οι πρωταρες αλλά τώρα εσύ να τα σκέφτεσε αυτα είναι κρίμα Κ άδικο για την ψυχολογία σου. 

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 20 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ειναι αψογη η χοριακη σου, πιστεψε με..! Εχθες δηλαδη ησουν 4ων εβδομαδων και θα ηταν μια χαρα.. και σημερα 5 εβδομαδων και ειναι χαλια; ουτε καν! Οταν πιανεις 3ψηφιο αριθμο σε 9 μερες μετα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων 5 ημερων.. ειναι ολα καλα! 

Τωρα οσον αφορα αυτα που μου εγραψες και τις εμβρυομεταφορες σου: Αρχικά να σου πω το εξης: Μια μηδενικη χοριακη, μια βιοχημική ή παλλινδρομη κυηση, σημαινουν ακριβως το ιδιο: κακης ποιοτητας εμβρυο. Τωρα οσον αφορα τα στατιστικα..: Η ηλικια 36 και η 39 ανηκουν στην ιδια κατηγορια. Δινουν 22% πιθανοτητα εμφυτευσης (εσυ τα εχεις ξεπερασει) και 25% ειναι το ποσοστο για να φτασουν τα εμβρυα μεχρι τη γεννα. Εσυ εχεις μεχρι στιγμης 5 εμβρυα (αν μετρησα σωστα). Συμπεριλαμβανομενης της κορης σου (να την χαιρεσαι!). Αρα στο συνολο, στατιστικα.. υπαρχουν 1 εως 2 υγιή εμβρυα. Το ενα ειναι η κορη σου. Οι αξιολογησεις που εχεις αυτη τη στιγμη ειναι αψογες. Οποτε εχεις πολλες και βασιμες ελπιδες για ενα μωρο ακομα. Αυτα σου τα λεω βασει ιατρικης στατιστικης. Ελπιζουμε για το καλυτερο εννοειται! Εκτος αν φοβασαι το ενδεχομενο των διδυμων! Και στο ευχομαι απο την καρδια μου κοριτσι μου!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Βρε κορίτσι τώρα πραγματικά τα σκέφτεσε αυτα ως έμπειρη  με ένα παιδάκι που έχεις διαβάσει εδώ στο φόρουμ άπειρες θετικές χοριακες από τελείως διαφορετικούς ανθρώπους...??? Έχεις ποτέ διαβάσει 9η μέρα πάνω από 300 αν δεν είναι δυο μωρά.  Όπου Κ να ψάξεις όσες χοριακες κ να διαβάσεις 9 μέρα είναι εκεί στο 100 Κ στο 200 300... Εντάξει να παραλογιζονται οι πρωταρες αλλά τώρα εσύ να τα σκέφτεσε αυτα είναι κρίμα Κ άδικο για την ψυχολογία σου. 

Δεν ξέρω ρε συ,πιθανόν να είναι ψυχολογικό..σκέψου πως όταν είχε παλινδρομήσει το έμβρυο,μέχρι τη μέρα που γέννησα,κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα κοιτούσα για αίμα,με είχε καταβάλει το άγχος..Και επειδή είδα σήμερα αιμα,ροζ βέβαια,αλλά πάλι αίμα είναι,φοβάμαι μην πάθω πάλι το ίδιο☹️

1 hour ago, annakarel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Νέο μέλος στην παρέα σας ! Εύχομαι όσες είναι έγκυες να έχουν ήρεμες εγκυμοσύνες χωρίς επιπλοκές και να κρατήσουν τελειόμηνα και γερά μωρά. Όσες είστε στην προσπάθεια, το ίδιο βασικά, να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τα μωράκια στην αγκαλιά μας. 

26 Σεπτεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκύστεων. 

5 Οκτωβρίου πήραμε την πρώτη μας θετική χοριακη η οποία είχε καλούς διπλασιασμους..

Έκανα τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε σάκο. 

Στην έκτη εβδομάδα είδαμε εμβρυϊκά στοιχεία και καρδιά να αναβοσβηνει.

Πάμε για υπέρηχο την 7 η εβδομάδα και να σου και ένας ακόμα σάκος...με εμβρυϊκά στοιχεία. 

Σοκ κορίτσια μου.  

Φοβάμαι και χαίρομαι, χαίρομαι και φοβάμαι. Με ανησύχησε που δεν ακούσαμε καρδούλες. Ο γιατρός δεν έδειξε ανήσυχος. Μου είπε πως δεν είχε καλή εικόνα στον υπέρηχο. Αλλά πώς και οι δύο σάκοι έχουν εμβρυϊκά στοιχεία και όλα καλά λέει. Υπέρηχο ξανά 8 και 4 την Τετάρτη. 

Φοβάμαι που δεν είδαμε τις καρδούλες... αλλά έχω πίστη. 

Έχω χάσει ένα μωράκι στον τέταρτο και η αγωνία είναι μεγαλύτερη οπως καταλαβαίνετε.

Είμαι και 45 χρονών....

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε! 

Καλησπερα κοριτσι μου.. , συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου. Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια! Αυτο που θα σε συμβουλευα εγω, και αυτο που θα εκανα δηλαδη, ειναι να πας και σε εναν αλλο γιατρο, που να εχει καλο μηχανημα-υπερηχο. Παιζει μεγαλο ρολο αυτο! Δεν ξερω καποιον να σου συστησω αλλα τα κοριτσια εδω ή καποια φιλη σου, καποιον θα ξερουν! 

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Ειναι αψογη η χοριακη σου, πιστεψε με..! Εχθες δηλαδη ησουν 4ων εβδομαδων και θα ηταν μια χαρα.. και σημερα 5 εβδομαδων και ειναι χαλια; ουτε καν! Οταν πιανεις 3ψηφιο αριθμο σε 9 μερες μετα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων 5 ημερων.. ειναι ολα καλα! 

Τωρα οσον αφορα αυτα που μου εγραψες και τις εμβρυομεταφορες σου: Αρχικά να σου πω το εξης: Μια μηδενικη χοριακη, μια βιοχημική ή παλλινδρομη κυηση, σημαινουν ακριβως το ιδιο: κακης ποιοτητας εμβρυο. Τωρα οσον αφορα τα στατιστικα..: Η ηλικια 36 και η 39 ανηκουν στην ιδια κατηγορια. Δινουν 22% πιθανοτητα εμφυτευσης (εσυ τα εχεις ξεπερασει) και 25% ειναι το ποσοστο για να φτασουν τα εμβρυα μεχρι τη γεννα. Εσυ εχεις μεχρι στιγμης 5 εμβρυα (αν μετρησα σωστα). Συμπεριλαμβανομενης της κορης σου (να την χαιρεσαι!). Αρα στο συνολο, στατιστικα.. υπαρχουν 1 εως 2 υγιή εμβρυα. Το ενα ειναι η κορη σου. Οι αξιολογησεις που εχεις αυτη τη στιγμη ειναι αψογες. Οποτε εχεις πολλες και βασιμες ελπιδες για ενα μωρο ακομα. Αυτα σου τα λεω βασει ιατρικης στατιστικης. Ελπιζουμε για το καλυτερο εννοειται! Εκτος αν φοβασαι το ενδεχομενο των διδυμων! Και στο ευχομαι απο την καρδια μου κοριται μου!❤

Σ' ευχαριστώ πολύ,τα λόγια σου μου δίνουν θάρρος ❤️   Θα προσπαθήσω να βάλω στην άκρη το άγχος και να πάω την τρίτη για την επαναληπτική πιο ήρεμη 😊

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...