Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα σε όλες! 257 η χοριακη μου κορίτσια και ενώ κανονικά θα έπρεπε να πετάω απ' τη χαρά μου,σήμερα το πρωί είχα λίγα ροζ στο σκούπισμα και τώρα έγιναν σαν καφέ..έχω και πονακια..την τρίτη έχω την επαναληπτική και ελπίζω να είναι όλα καλά.Ειναι καλό το νούμερο λέτε?Ένατη μέρα από την εμβρυομεταφορά 

Μια χαρά είναι,220 περίπου είχα εγώ και είχα δύο τρεις φορές ροζ καφέ. Συγχαρητήρια!!!!

• Ευχή 2

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα σε όλες! 257 η χοριακη μου κορίτσια και ενώ κανονικά θα έπρεπε να πετάω απ' τη χαρά μου,σήμερα το πρωί είχα λίγα ροζ στο σκούπισμα και τώρα έγιναν σαν καφέ..έχω και πονακια..την τρίτη έχω την επαναληπτική και ελπίζω να είναι όλα καλά.Ειναι καλό το νούμερο λέτε?Ένατη μέρα από την εμβρυομεταφορά 

Φανταστικό νούμερο!!!!συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!!!πολύ φυσιολογικά τα ροζ καφέ αυτά....τα είχα κ εγω.. καλούς διπλασιασμούς! 😍

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια!! Όλα καλά θα πάνε !!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εμένα το πρόβλημα μου είναι πως αίμα είχα μόνο όταν παλινδρομησε το έμβρυο στη δίδυμη κύηση...επίσης έχω πονακια χαμηλά και νιώθω ότι το στήθος μου δεν πονάει όπως χθες..Δεν έχω μόνο ροζ δλδ,είναι ο συνδυασμός..ελπίζω να πάνε όλα καλά και την τρίτη να έχω καλά αποτελέσματα ❤️ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 4

Διαφημίσεις

Εγώ απλά περιμένω ν περάσουν μέρες !! Ψάχνω συνέχεια κάτι να πιαστώ αλλά ξέρω ότι δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά. Έχω ενοχλήσεις στη μέση όχι πόνους και πρησμένο στήθος. Βέβαια το στήθος με πονούσε πριν την εμβρυομεταφορα 😂 αυτό με τη μέση δεν ξέρω αν έχει ν κάνει με το ότι η θέση της μήτρας Μ είναι οπίσθια. Αλήθεια ξέρεις καμιά κάτι σχετικά με αυτό ;

• Καλή τύχη! 3

πρίν από 7 λεπτά , Antonia_ είπε:

Εγώ απλά περιμένω ν περάσουν μέρες !! Ψάχνω συνέχεια κάτι να πιαστώ αλλά ξέρω ότι δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά. Έχω ενοχλήσεις στη μέση όχι πόνους και πρησμένο στήθος. Βέβαια το στήθος με πονούσε πριν την εμβρυομεταφορα 😂 αυτό με τη μέση δεν ξέρω αν έχει ν κάνει με το ότι η θέση της μήτρας Μ είναι οπίσθια. Αλήθεια ξέρεις καμιά κάτι σχετικά με αυτό ;

Εύχομαι να λάβεις θετική χοριακη εγώ κάνω την Κυριακή !

εσυ ποτέ θα κανείς ;;;; Ψάχνω και εγω σημάδια ! 🙏

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 5 λεπτά , ZetaK είπε:

Εύχομαι να λάβεις θετική χοριακη εγώ κάνω την Κυριακή !

εσυ ποτέ θα κανείς ;;;; Ψάχνω και εγω σημάδια ! 🙏

Κανονικά Κυριακή κ μένα αλλά Μ είπαν ν πάω Δευτέρα να μη ψάχνω ανοιχτό γτ μετά θ πρέπει ν πάω πάλι στο ίδιο . Τόση κούραση ξ βαρεμάρα ταυτόχρονα πια χαχαχα

1 hour ago, Blue Velvet said:

Συγχαρητήρια, είναι πολύ καλό το νούμερο! Καλο διπλασιασμο. Τέτοιες μέρες μήπως είναι αίμα εμφύτευσης?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κανονικά Κυριακή κ μένα αλλά Μ είπαν ν πάω Δευτέρα να μη ψάχνω ανοιχτό γτ μετά θ πρέπει ν πάω πάλι στο ίδιο . Τόση κούραση ξ βαρεμάρα ταυτόχρονα πια χαχαχα

Εγώ θα πάω σε κέντρο !
δεν ήξερα ότι θα πρέπει να πάμε ξανά στο ίδιο!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , dec-e είπε:

Συγχαρητήρια, είναι πολύ καλό το νούμερο! Καλο διπλασιασμο. Τέτοιες μέρες μήπως είναι αίμα εμφύτευσης?

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Δεν ξέρω,ελπίζω πάντως να είναι κάτι φυσιολογικό και να μην έχω πάλι αποβολή 

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 49 λεπτά , ZetaK είπε:

Εγώ θα πάω σε κέντρο !
δεν ήξερα ότι θα πρέπει να πάμε ξανά στο ίδιο!

Λένε ότι καλό είναι ν ξαναπάς στο ίδιο μικροβιολογικό γιατί κάποιες φορές έχουν μικρές αποκλίσεις το ένα με το άλλο. Και λέω άντε μη τρέχω με το αμάξι θ πάω Δευτέρα σ ένα δίπλα στο σπίτι Μ.

• Ευχή 1

14 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Εγώ καθώς είμαι καμμένη από απατεώνες γιατρούς με ψεύτικες εμβρυομεταφορες το μόνο που θα σου πω είναι να φύγετε αμέσως από το κέντρο αυτό αν κάτι σας "στράβωσε"

Μου κάνει εντύπωση αρχικα να μην είδε ο εμβρυολογος πως ήταν άδειος ο καθετήρας...αυτή είναι η δουλειά του...δηλαδή τι έφερνε με τον καθετήρα???Δυστηχως όμως δεν είναι κάτι που μπορείτε να αποδείξετε....σας έχουν δώσει χαρτί με το έμβρυο που μεταφέρατε η τα έμβρυα που είχατε??έχετε αλλά σε αυτή τη κλινική???

Ευχαριστώ Vasoula, κι εμείς το ίδιο σκεφτήκαμε, μια δουλειά έχουν να κάνουν οι εμβρυολογία,να μεταφέρουν σωστά κ με ασφάλεια την ώρα της ετ τα έμβρυα που εμείς σαν ζευγάρι, με πολύ κόπο,χρήματα, κ ψυχολογικό στρες καταφέραμε να αποκτήσουμε. Κ την πιο δυσκολη ώρα που περιμένει μια γυναίκα το καταπληκτικό γεγονός να νιώσει να μπαίνει μέσα της το έμβρυο, να ακούει ότι ο καθετήρας είναι άδειος!!!

Έχουμε άλλες δύο βλαστοκυστες στη κλινική, κ ποιος μου λέει ότι δε θα ξανασυμβεί το ίδιο λάθος,η παρόμοιο. 😥

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου..! Οσον αφορα τα ροζ και τα καφε... ειναι απολυτως φυσιολογικά, δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις. Την 14η μερα (βλαστοκυστες 5 ημερων και 9 μερες απο εμβρυομεταφορα) η χοριακη βιβλιογραφικά πρεπει να ειναι 50 εως 100. Εφοσον εχεις αυτο το νουμερο, δυο ειναι τα τινά. Το ενα ειναι να ειναι διδυμα, που κατ εμε ειναι πολυ πιθανο, και το δευτερο ειναι να ειναι μια πολυ καλη εμφυτευση ενος εμβρυου.  Εσυ ειχες βαλει 2 εμβρυα 5ης μερας; τι αξιολογησης, ξερεις;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό να έρθουν όλα! Μην ανησυχείς..Μίλησες με τον γιατρό για να σαι εσύ πιο ήσυχη; Πολύ χάρηκα μπράβο!🩷

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...