Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Η ποιότητα της βλαστοκυστης είναι απλά αυτό που μπορούν να δουν οι εμβρυολογοι και τα αξιολογούν με τα κριτήρια τους. Δυστυχώς δεν δείχνει αν είναι υγιές ή όχι. Θα κάνεις αυτό που νιώθεις αλλά ετ σε κάθε κύκλο έχει ένα καλό κοστος, στη θέση σου θα μάζευα 2-3 κάθε φορά και μετά θα προχωρούσα. 

έτσι το σκεφτόμουν αρχικά αλλά οι 2-3 βλαστοκυστες εμένα μου πήραν 8 μήνες. Όποτε σε βάθος χρόνου είναι μια ετ το χρόνο. Χρήματα έχουν φύγει ηδη παρά πολλά με τις ωοληψιες σερί.. πλέον οριακά μονο για αυτό δουλεύουμε. Για να δούμε πως θα παει η πρώτη ετ.. Αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο του κύκλου και βλέπουμε..

• Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

έτσι το σκεφτόμουν αρχικά αλλά οι 2-3 βλαστοκυστες εμένα μου πήραν 8 μήνες. Όποτε σε βάθος χρόνου είναι μια ετ το χρόνο. Χρήματα έχουν φύγει ηδη παρά πολλά με τις ωοληψιες σερί.. πλέον οριακά μονο για αυτό δουλεύουμε. Για να δούμε πως θα παει η πρώτη ετ.. Αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο του κύκλου και βλέπουμε..

Καλή επιτυχία εύχομαι! Κι αχρειαστη να ναι κάθε νέα ωοληψια. Κι εγώ έκανα αρκετές,3 για να μεταφέρω δύο έμβρυα τριών ημερών που απέτυχε, και άλλες 5 μετά που μετέφερα βλαστοκύστες κι έχω το γιο μου (συν έμβρυα στην άκρη). 

Αν θες τη γνώμη μου, να μεταφέρετε δύο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι! Κι αχρειαστη να ναι κάθε νέα ωοληψια. Κι εγώ έκανα αρκετές,3 για να μεταφέρω δύο έμβρυα τριών ημερών που απέτυχε, και άλλες 5 μετά που μετέφερα βλαστοκύστες κι έχω το γιο μου (συν έμβρυα στην άκρη). 

Αν θες τη γνώμη μου, να μεταφέρετε δύο!

Σε ευχαριστώ πολύ! 😊

2 σκέφτομαι και εγώ και μετά μένει 1 στην ακρη. Προσπαθώ να προετοιμαστώ για κάθε ενδεχόμενο γιατί οι πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη είναι 50/50. 

16 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Λες??δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μου αέρα,ακόμα είμαι πολύ συγκρατημένη.Ειτε ένα είτε δύο,εύχομαι να είναι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη❤️Καλά αν είναι δύο,θα γίνω σίγουρα 100κιλα,με τρειλερ θα πάω να γεννήσω 🤣

Εννοείται πάντα θέλουμε μια τελειομηνη και υγιή εγκυμοσύνη!!! Δεν ξέρω πάντως πιστεύω πως σου έρχονται... και μην ανησυχείς... εγώ στη δίδυμη κύηση πήρα λιγότερα κιλά από την πρώτη... βλέπεις ήμουν με διατροφή για διαβήτη κυησης από τον 3ο... μετράται μέχρι και τις ρωγες από το σταφύλι!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

@Blue Velvet πως είσαι; Έκανες άλλο τεστ;

@Antonia_ καλή επιτυχία για αύριο,με το καλό!

Καλησπέρα!έκανα ναι και είχε την ίδια απόχρωση πάνω κάτω.Ισως λιγο πιο σκουρο. Βέβαια θα κάνω κ αύριο,αφού αγόρασα μπόλικα 😁Οποτε συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί την έχω πατήσει μια φορά με βιοχημική. Εσύ πως είσαι??

• Μου αρέσει 3

30 minutes ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα!έκανα ναι και είχε την ίδια απόχρωση πάνω κάτω.Ισως λιγο πιο σκουρο. Βέβαια θα κάνω κ αύριο,αφού αγόρασα μπόλικα 😁Οποτε συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί την έχω πατήσει μια φορά με βιοχημική. Εσύ πως είσαι??

Κορίτσι μου δε σημαίνει ότι επειδή είχες βιοχημική μια φορά θα έχεις ξανά. ΚΑι εγώ είχα 1η παλινδρομη, 2η βιοχημικη, 3η και 4η όλα καλά. Είναι απλά να σου τύχει 

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

@Blue Velvet πως είσαι; Έκανες άλλο τεστ;

@Antonia_ καλή επιτυχία για αύριο,με το καλό!

Καλησπέρα!! Καλά είμαι λίγο έτσι σκέφτομαι αύριο τι και πώς πάλι. Κατά τις 12 έχω την εμβρυομεταφορα. Εσύ;;

• Καλή τύχη! 2

Κορίτσια μόλις έκανα ένα ηλεκτρονικό τεστ τώρα και θα το ανεβάσω στο προφίλ.Βγηκε θετικό και γράφει 2-3 από κάτω,που απ' όσο διάβασα εννοεί τις εβδομάδες που πέρασαν από τη σύλληψη. Στις οδηγίες γράφει πως βρίσκομαι στην 4-5 εβδομάδα.Υπαρχει περίπτωση να έπιασαν και τα δύο?Είναι εντάξει αυτό το νούμερο που εμφανίστηκε,εφόσον έκανα εμβρυομεταφορά την Παρασκευή?

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 4
  • Λουλούδια 1

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μόλις έκανα ένα ηλεκτρονικό τεστ τώρα και θα το ανεβάσω στο προφίλ.Βγηκε θετικό και γράφει 2-3 από κάτω,που απ' όσο διάβασα εννοεί τις εβδομάδες από πέρασαν από τη σύλληψη. Στις οδηγίες γράφει πως βρίσκομαι στην 4-5 εβδομάδα.Υπαρχει περίπτωση να έπιασαν και τα δύο?Είναι εντάξει αυτό το νούμερο που εμφανίστηκε,εφόσον έκανα εμβρυομεταφορά την Παρασκευή?

Συγχαρητήρια ! Καλέ αύριο κάνε χοριακη δεν είναι Κ πολύ ενδεικτικα τα τεστ αυτά αλλά σίγουρα θα είναι μια χοριακη πάνω από 100 . Οπότε μην ανχωνεσε . 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μόλις έκανα ένα ηλεκτρονικό τεστ τώρα και θα το ανεβάσω στο προφίλ.Βγηκε θετικό και γράφει 2-3 από κάτω,που απ' όσο διάβασα εννοεί τις εβδομάδες από πέρασαν από τη σύλληψη. Στις οδηγίες γράφει πως βρίσκομαι στην 4-5 εβδομάδα.Υπαρχει περίπτωση να έπιασαν και τα δύο?Είναι εντάξει αυτό το νούμερο που εμφανίστηκε,εφόσον έκανα εμβρυομεταφορά την Παρασκευή?

Ναι κορίτσι μου είναι φυσιολογικό να σου λέει τώρα 2-3...και εννοείται υπάρχει περίπτωση να έπιασαν και τα δύο αλλά αυτό θα το κρίνετε λίγο πιο καλά (που και πάλι μέχρι τον υπέρηχο δεν μπορείς να είσαι σίγουρη..) με τη χοριακη και με το πως αυξάνονται....πότε είπαμε κάνεις χοριακη??

• Ευχή 1

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Συγχαρητήρια ! Καλέ αύριο κάνε χοριακη δεν είναι Κ πολύ ενδεικτικα τα τεστ αυτά αλλά σίγουρα θα είναι μια χοριακη πάνω από 100 . Οπότε μην ανχωνεσε . 

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Μακάρι να είναι πάνω από 100! Στην κόρη μου,που παλινδρομησε το άλλο,είχα κάπου στα 300+ πρώτη χοριακη..Βασικά θα αγχωθω πολυ αν δω κάτω από 100,γιατί είχα 58 στη βιοχημική και από τότε τις φοβάμαι τις διψήφιες τιμές 

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι κορίτσι μου είναι φυσιολογικό να σου λέει τώρα 2-3...και εννοείται υπάρχει περίπτωση να έπιασαν και τα δύο αλλά αυτό θα το κρίνετε λίγο πιο καλά (που και πάλι μέχρι τον υπέρηχο δεν μπορείς να είσαι σίγουρη..) με τη χοριακη και με το πως αυξάνονται....πότε είπαμε κάνεις χοριακη??

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Την Κυριακή θα κάνω,ελπίζω να είναι καλή και να μην τραβιεμαι πάλι..στη βιοχημική έκανα τέσσερις χοριακες

• Ευχή 1

On 9/10/2024 at 6:41 ΜΜ, Jo1984 είπε:

Καλησπερα κορίτσια! Είμαι καινούργια σε αυτό το φόρουμ! Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για την 1η προσπάθεια εξωσωματικής ! Έχω πάρει το πρωτόκολλο από τον γιατρό και περιμένω να μου έρθει περίοδος για να ξεκινησω τις ενέσεις ! Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον φόβο που έχω για την διαδικασία της ωοληψιας κυρίως λόγω της μέθης που θα γίνει! Δεν έχω ξανακάνει ποτέ και φοβάμαι απίστευτα! Αν έχετε καμια

εμπειρια να μοιραστείτε μαζί η κάτι για να με εμψυχώσατε θα το εκτιμούσα πολύ! 

Καλησπέρα φίλη μου! Είχα ακριβώς τον ίδιο φόβο με σένα! Το πρωτο πραγμα ποθ με τρόμαζε ήταν η μεθη κ το δεύτερο οι παρενέργειες των φαρμάκων. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια! Μηδέν! Τίποτα! Σα να μην έκανα ενέσεις! Μια μέρα πριν την ωοληψια έγραψα τη διαθήκη μου. Στο λέω για να καταλάβεις ποσο φοβόμουν!  Εντέλει είναι ο καλύτερος ύπνος της ζωής μου! Κρατάει ελάχιστα η όλη διαδικασία, κανένα 20 λεπτό κ ξυπνάς ελαφρώς ζαλισμένη που κ αυτό σταδιακά υποχωρεί! Να φανταστείς ήθελα να ζητήσω να μη μου κάνουν τίποτα από τον φόβο μου, να πάρουν τα ωάρια χωρίς αναισθησία! Τώρα με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι θα μπορούσα να το κάνω κ κάθε μήνα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

On 11/10/2024 at 5:45 ΜΜ, ZetaK είπε:

Καλησπέρα σας! 
Ευχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες!

εγω όπως είχα αναφέρει και πριν από 2 εβδομάδες έχω κάνει εξέταση για το μικροβιωμα για 2η φορά !  Κάνω κανονικά αγωγή με τα προβιοτικά και αναμένω από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα ! Όπως επίσης και την περίοδο που μετράω ώρες! 
ο γιατρός μου είπε πως ένα το απουελεσμα βγει καλό και έχει ανεβεί και το ποσοστό 50-60 μονάδες θα κάνω την επομενη έμβρυο μεταφορά! 
στο μυαλό μου πίστευα πως πάμε για τον Νοέμβριο καθώς και είναι ο τελευταίος μήνα του έτους που προλαβαίνω !

σημερα όμως κατάλαβα πως ίσως δεν θα μπορέσω να λείπω από την δουλειά μου τους επόμενους μήνες και θα μπορούσα για τον Οκτώβριο !  Πιστεύετε πως θα μπορούσα να μιλήσω με τον γιατρό μου να ξεκινήσω cuclacur και ωστόσο την Δευτέρα το πολύ Τρίτη θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα ;;

Ποια προβιοτικά παίρνεις; 

On 13/10/2024 at 10:03 ΠΜ, Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Περαστικα καταρχας! Ελπίζω να το περνάς ελαφριά! Λοιπόν εμένα φίλη μου με κοβιντ έκανε την μεταφορά και αυτή τη στιγμή είναι εδώ και μια βδομάδα με το μωράκι της αγκαλιά! Και στο δικό μου κέντρο που είναι διαφορετικό από της φίλης μου μου είπαν πως αν τυχόν έχω κοβιντ σε όποια διαδικασία κάνουμε προχωράμε κανονικά δεν επηρεάζει κάπου. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν εμένα.οποτε ρωτα τον γιατρό σου και μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά! 

Σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται; Στο δικό μου (γεν..μα) κάνουμε τεστ κοβιντ πριν την ωοληψια μόνο αν είναι αρνητιξο προχωράμε…. Κ αν έχω καταλάβει σωστά αυτό δεν γίνεται από δική τους επιλογή, αλλά επειδή τους το επιβάλλουν 

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η Τρίτη και μέχρι τότε για να μην τρελαθώ έχω κλείσει να κάνω διάφορα πράγματα!!! Τέλεια πολύ χαίρομαι είδα και το άλλο τεστ που έκανες νομίζω ότι μπορείς να πας ήδη για χοριακη να σου φύγει και το άγχος!!!🧡

πρίν από 29 λεπτά , Mary-85 είπε:

Καλησπέρα φίλη μου! Είχα ακριβώς τον ίδιο φόβο με σένα! Το πρωτο πραγμα ποθ με τρόμαζε ήταν η μεθη κ το δεύτερο οι παρενέργειες των φαρμάκων. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια! Μηδέν! Τίποτα! Σα να μην έκανα ενέσεις! Μια μέρα πριν την ωοληψια έγραψα τη διαθήκη μου. Στο λέω για να καταλάβεις ποσο φοβόμουν!  Εντέλει είναι ο καλύτερος ύπνος της ζωής μου! Κρατάει ελάχιστα η όλη διαδικασία, κανένα 20 λεπτό κ ξυπνάς ελαφρώς ζαλισμένη που κ αυτό σταδιακά υποχωρεί! Να φανταστείς ήθελα να ζητήσω να μη μου κάνουν τίποτα από τον φόβο μου, να πάρουν τα ωάρια χωρίς αναισθησία! Τώρα με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι θα μπορούσα να το κάνω κ κάθε μήνα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Ποια προβιοτικά παίρνεις; 

Σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται; Στο δικό μου (γεν..μα) κάνουμε τεστ κοβιντ πριν την ωοληψια μόνο αν είναι αρνητιξο προχωράμε…. Κ αν έχω καταλάβει σωστά αυτό δεν γίνεται από δική τους επιλογή, αλλά επειδή τους το επιβάλλουν 

Καλησπέρα! Στο ι...ω είμαι. Και μένα θέλουν τεστ κοβιντ μια μέρα πριν την έμβρυομεταφορά για την ωοληψια έκανα μια μέρα πριν πάλι αλλά έχεις κάνει τόσο κόπο τόσα ωάρια λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία κάπως το καλύπτουν. Για την ωοληψια μιλάω πάντα. Τώρα στη φίλη μου στη μεταφορά της ήταν λίγο διαφορετικά τα πραγματα γιατί είχε ένα και μοναδικό έμβρυο μετά από προεμφυτευτικο οπότε δεν γινόταν να κάνουν πισω

2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα!! Καλά είμαι λίγο έτσι σκέφτομαι αύριο τι και πώς πάλι. Κατά τις 12 έχω την εμβρυομεταφορα. Εσύ;;

Λογικες οι σκέψεις!!! εγω νομίζω δεν θα κοιμηθώ από την ανυπομονησία μου! Τρίτη πάω γύρω στις 11μιση. Με το καλό κορίτσι μου να πάνε όλα κατευχην και να έχεις μια ήρεμη αναμονή με θετική χοριακη! 😉

• Ευχή 2

On 17/10/2024 at 5:08 ΜΜ, Katker είπε:

Θεωρώ ότι είναι και θέμα τύχης σε τι γιατρό θα πέσεις. Εμείς από το 2018 που είχαμε μια φυσιολογική σύλληψη και στις 13 βδομαδες παλινδρόμησε έχουμε αλλάξει 5 γιατρούς. 1 γιατρό κάθε χρόνο. Πέρασαν 5 χρόνια για να βρεθεί ένας γιατρός να μας πει ότι εκτός από ένα σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγος πρέπει να εξετάσει και άλλους παράγοντες που παίζουν τον ρόλο τους στη σύλληψη. Και με αυτόν τον γιατρό τώρα είμαστε και δεν τον αλλάζουμε γιατί τα ξεψαχνίζει όλα. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ασχολούνται πραγματικά και να τα ψάχνουν όλα όπως πρέπει και να μην μας βλέπουν ως ένα πορτοφόλι. Εμάς γυναικολόγος μας "ανοιξε" για τις εξετάσεις του συζύγου. Ο ανδρολόγος είδε μόνο για κιρσοκήλη. 

Σε ποιον γιατρό είστε τώρα Αν επιτρέπεται; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...