Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ξανα σε όλες,

Μετα την 7η πλέον ωοληψια με φυσικό τροποποιημένο κύκλο λόγω ΠΩΑ στ 33 και έχοντας καταφέρει μόνο 3 βλαστοκυστες 6 ημερών, αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή εμβρυομεταφορας τον άλλο μήνα και ο,τι γίνει. Ιδανικά θα ήθελα να μαζέψω παραπάνω για να εχω και μελλοντικά, δυστυχώς λόγω ποσότητας, ενδεχομένως ποιότητας και τύχης, εχουμε μόνο 3. Ο σύντροφος μου λεει να το προσπαθήσουμε για να δούμε αν θα αντιμετωπίσουμε και κάποιο θέμα στο επόμενο βήμα για να το ξέρουμε γιατί μέχρι τώρα δεν εχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα. Η αλήθεια ειναι πως φοβάμαι πολύ γιατί αν δε πετύχει, γυρνάμε πάλι στο μηδέν. Ζήτησα από το γιατρό υστεροσκοπηση τη προηγούμενη βδομάδα και φαίνονται να είναι όλα καλά. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν προχωρήσω, εφόσον φυσικά έχω και το ΟΚ του γιατρού; Με προβληματίζει που όλες οι βλαστοκυστες είναι 6 ημερών αλλά φαίνεται πως για κάποιο λόγο ολοκληρώνονται στις 6 ημέρες σε εμάς και όχι στις 5.

Ευχαριστώ! 

Θα συμφωνήσω με τον σύντροφό σου και μπραβο του που το σκέφτεται ετσι! Ειστε νεοι, μπορεί να ειναι υγιέστατες οι βλαστοκυστες αν και το σπερμα σας ειναι καλο!! Αλλα κ παλι αν εχεις διαβασει και λιγο τις εμπειρίες άλλων γυναικών εδω μεσα θα ξερεις οτι πολλες πρώτες φορες ειναι αναγνωριστικές! Να είσαι προετοιμασμένη οσο μπορεις! Αλλωστε με 7 ωοληψιες εισαι ηδη πολυ δυνατή και το παλεύεις καιρο! Αν δεν πετυχει που το απευχομαι θα δεις πως προχωρας μετα! Καλη επιτυχια οποια αποφαση και να παρεις!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Θα συμφωνήσω με τον σύντροφό σου και μπραβο του που το σκέφτεται ετσι! Ειστε νεοι, μπορεί να ειναι υγιέστατες οι βλαστοκυστες αν και το σπερμα σας ειναι καλο!! Αλλα κ παλι αν εχεις διαβασει και λιγο τις εμπειρίες άλλων γυναικών εδω μεσα θα ξερεις οτι πολλες πρώτες φορες ειναι αναγνωριστικές! Να είσαι προετοιμασμένη οσο μπορεις! Αλλωστε με 7 ωοληψιες εισαι ηδη πολυ δυνατή και το παλεύεις καιρο! Αν δεν πετυχει που το απευχομαι θα δεις πως προχωρας μετα! Καλη επιτυχια οποια αποφαση και να παρεις!!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!

Ναι πρακτικά κάνω συνεχόμενες ωοληψιες κάθε μήνα από τον Μάρτιο με ένα μήνα μόνο διάλειμμα. Ξέρω πως πολλές κοπέλες προσπαθούν χρόνια και πραγματικά τις θαυμάζω για αυτό γιατί νιώθω ήδη ψυχικά εξουθενωμένη αλλά συνεχίζω και όπου βγει. Το σπερμα δεν έχει κάποιο θέμα και τα ωάρια είναι απλά λίγα πολύ λίγα (ΑΜΗ 0,4) και ίσως χαμηλά ποιοτικά. Ο γιατρός λέει πως απλά είναι και θέμα τύχης γιατί δε γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκυστες. Εμείς απλά πάμε με ένα-ένα ή δυο, ανάλογα τον κύκλο όποτε παίρνει χρόνο. Απλά φοβάμαι πως μετά δε θα έχω τίποτα να ελπίζω αν δε πετύχει, τώρα σκέφτομαι πως έχω 3 βλαστοκυστες εκεί και κάπως παρηγοριεμαι.Αν δε δοκιμάσω δε θα μάθω ποτε όμως..

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!

Ναι πρακτικά κάνω συνεχόμενες ωοληψιες κάθε μήνα από τον Μάρτιο με ένα μήνα μόνο διάλειμμα. Ξέρω πως πολλές κοπέλες προσπαθούν χρόνια και πραγματικά τις θαυμάζω για αυτό γιατί νιώθω ήδη ψυχικά εξουθενωμένη αλλά συνεχίζω και όπου βγει. Το σπερμα δεν έχει κάποιο θέμα και τα ωάρια είναι απλά λίγα πολύ λίγα (ΑΜΗ 0,4) και ίσως χαμηλά ποιοτικά. Ο γιατρός λέει πως απλά είναι και θέμα τύχης γιατί δε γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκυστες. Εμείς απλά πάμε με ένα-ένα ή δυο, ανάλογα τον κύκλο όποτε παίρνει χρόνο. Απλά φοβάμαι πως μετά δε θα έχω τίποτα να ελπίζω αν δε πετύχει, τώρα σκέφτομαι πως έχω 3 βλαστοκυστες εκεί και κάπως παρηγοριεμαι.Αν δε δοκιμάσω δε θα μάθω ποτε όμως..

Ακριβως κορίτσι μου αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις! Και έστω 3 είναι κάτι για να δοκιμάσετε έστω μια έμβρυομεταφορά. Είναι λογικό να είσαι εξουθενωμένη,δεν είναι λίγες τόσες ωοληψιες και πόσο μάλλον σερί.. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να πετύχεις με τη πρώτη! Εδώ πάνω από όλα όλες καταλαβαινομαστε οποτε εδώ είμαστε! 😉🧡

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , dec-e είπε:

Υπέροχα, έγινε το πρώτο θετικό βήμα!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, υπομονή!

Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις βλαστοκύστες 6ης μέρας, μην ανησυχεις, και οι δικές μας έτσι ήταν και είναι μια χαρά. Εύχομαι καλή επιτυχία!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ρωτώντας τους εμβρυολογους ενημερώθηκα πως οι βλαστοκυστες 6 ημερών έχουν ελάχιστα λιγότερες πιθανότητες από 5 ημερών, γι’ αυτό έχω μια ανησυχία. Χαίρομαι που μαθαίνω για μια καλή εμπειρία με βλαστοκυστες 6 ημερών. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ρωτώντας τους εμβρυολογους ενημερώθηκα πως οι βλαστοκυστες 6 ημερών έχουν ελάχιστα λιγότερες πιθανότητες από 5 ημερών, γι’ αυτό έχω μια ανησυχία. Χαίρομαι που μαθαίνω για μια καλή εμπειρία με βλαστοκυστες 6 ημερών. 

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια!!!αφού έκανες και την υστεροσκοπηση σου θα προχωρούσα κ εγω για να ξέρω και να δω πως θα πάει...σκέφτεσαι να τις μεταφέρεις και τις 3 για αυτό λες πως δε θα έχεις άλλη??

πρίν από 55 λεπτά , Sisheido είπε:

@Blue Velvet καλε με τέτοιο τεστ 5η μέρα δέξου τα συγχαρητήρια μας και προετοιμασία για τριτεκνη!!!! Έλα να έχω συμπαράσταση και να μοιραζόμαστε αγωνίες και νέα!!!!

Λες??δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μου αέρα,ακόμα είμαι πολύ συγκρατημένη.Ειτε ένα είτε δύο,εύχομαι να είναι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη❤️Καλά αν είναι δύο,θα γίνω σίγουρα 100κιλα,με τρειλερ θα πάω να γεννήσω 🤣

• Ευχή 3
  • Χαχα 4

1 hour ago, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!

Εννοείται πως καλά κάνεις και προχωράς. Το μετά μη το σκέφτεσαι, σε περίπτωση αποτυχίας θα συνεχίσεις αυτό που κάνεις και τώρα. Θα σου πω ότι εγώ ξεπέρασα τις 40 ωολληψιες με αυτό τον τρόπο (μη σε τρομάζω έκανα και κατάψυξη ωαρίων ταυτόχρονα) και αν με ρωτάς στη αρχή θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό. Το έκανα όμως, με ένα μαγικό τρόπο βρίσκεις τη δύναμη. Επίσης ξέχνα την ΑΜΗ, δεν δείχνει την ποιότητα των ωαρίων, η ηλικία είναι με το μέρος σου. Θα τα καταφέρεις, αργά ή γρήγορα θα έρθει!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που γράφω και δεν ξέρω πως λειτουργεί. αλλά θα ήθελα να ρωτήσω μετά την εμβρυομεταφορα για πόσο καιρό δεν είχατε επαφες;; και ποιος είναι ο κίνδυνος για επαφή;

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Maraki2024 είπε:

καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που γράφω και δεν ξέρω πως λειτουργεί. αλλά θα ήθελα να ρωτήσω μετά την εμβρυομεταφορα για πόσο καιρό δεν είχατε επαφες;; και ποιος είναι ο κίνδυνος για επαφή;

Σίγουρα μέχρι να έρθει η μέρα της χοριακης ώστε να δεις αν είσαι έγκυος η όχι...Αν είσαι έγκυος συνηθως δεν επιτρέπεται το πρώτο τρίμηνο και μετά θα σου πει ο γυναικολόγος σου!

πρίν από 50 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εννοείται πως καλά κάνεις και προχωράς. Το μετά μη το σκέφτεσαι, σε περίπτωση αποτυχίας θα συνεχίσεις αυτό που κάνεις και τώρα. Θα σου πω ότι εγώ ξεπέρασα τις 40 ωολληψιες με αυτό τον τρόπο (μη σε τρομάζω έκανα και κατάψυξη ωαρίων ταυτόχρονα) και αν με ρωτάς στη αρχή θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό. Το έκανα όμως, με ένα μαγικό τρόπο βρίσκεις τη δύναμη. Επίσης ξέχνα την ΑΜΗ, δεν δείχνει την ποιότητα των ωαρίων, η ηλικία είναι με το μέρος σου. Θα τα καταφέρεις, αργά ή γρήγορα θα έρθει!!!

Έκανες και εμβρυομεταφορες ενδιάμεσα ή απλά μαζευες ωάρια για να καταψυξεις βλαστοκυστες; Πραγματικά συγχαρητήρια για την επιμονή σου! Είναι αξιοθαύμαστη η δύναμη που έδειξες, πραγματικά. 

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια!!!αφού έκανες και την υστεροσκοπηση σου θα προχωρούσα κ εγω για να ξέρω και να δω πως θα πάει...σκέφτεσαι να τις μεταφέρεις και τις 3 για αυτό λες πως δε θα έχεις άλλη??

Νομίζω κάτω των 40 το πρωτόκολλο λέει μέχρι 2 τη φορά. Όποτε είτε θα κάνω αυτό, είτε 1. Ο γιατρός προτείνει 2 για να αυξηθούν οι πιθανότητες. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Έκανες και εμβρυομεταφορες ενδιάμεσα ή απλά μαζευες ωάρια για να καταψυξεις βλαστοκυστες; Πραγματικά συγχαρητήρια για την επιμονή σου! Είναι αξιοθαύμαστη η δύναμη που έδειξες, πραγματικά. 

Νομίζω κάτω των 40 το πρωτόκολλο λέει μέχρι 2 τη φορά. Όποτε είτε θα κάνω αυτό, είτε 1. Ο γιατρός προτείνει 2 για να αυξηθούν οι πιθανότητες. 

Μια περίοδο γονιμοποιούσα και έκανα ετ, δεν έμεινα έγκυος και κάπου στην πορεία αποφάσισα μη μη το συνεχίσω για λίγο. Ήμουν με δότη. Συνέχισα όμως την κατάψυξη και τώρα απλά παίρνω τον χρόνο μου μέχρι να αποφασίσω να τα γονιμοποιήσω. Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Είσαι μικρή, αλήθεια πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, θα τα καταφέρεις. Λίγο επιμονή θέλει μόνο!

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Μια περίοδο γονιμοποιούσα και έκανα ετ, δεν έμεινα έγκυος και κάπου στην πορεία αποφάσισα μη μη το συνεχίσω για λίγο. Ήμουν με δότη. Συνέχισα όμως την κατάψυξη και τώρα απλά παίρνω τον χρόνο μου μέχρι να αποφασίσω να τα γονιμοποιήσω. Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Είσαι μικρή, αλήθεια πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, θα τα καταφέρεις. Λίγο επιμονή θέλει μόνο!

Μακάρι! Οι βλαστοκυστες είναι 2ΑΒ, 3ΒΒ και 3ΒC. Αν παίζει κάποιο ρόλο τελικά αυτό γιατί έχω διαβάσει για εγκυμοσύνες με χαμηλές ποιοτικά βλαστοκυστες και το αντίθετο. 

Ξανα συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου, θέλει δύναμη ψυχής αυτό που κανεις. Πάρε το χρόνο σου να ξεκουταστεις και αν το θελήσεις να προχωρήσεις.

Εγώ σκέφτομαι πως αν αποτύχει απλά θα προσπαθώ μετά να μεταφέρω σε κάθε κύκλο αν κάτι προχωράει σε βλαστοκύστη. Ο γιατρος μου είχε πει πως σε περίπτωση που φαντάζομαι τη ζωή μας με 2 παιδιά μπορώ να συνεχίσω απλά τις ωοληψιες και κατάψυξη γιατί σε περίπτωση που μείνω έγκυος τώρα, αν θέλω να συνεχίσω μετά μπορεί να μη μπορώ γιατί η ΑΜΗ θα έχει πέσει και άλλο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μακάρι! Οι βλαστοκυστες είναι 2ΑΒ, 3ΒΒ και 3ΒC. Αν παίζει κάποιο ρόλο τελικά αυτό γιατί έχω διαβάσει για εγκυμοσύνες με χαμηλές ποιοτικά βλαστοκυστες και το αντίθετο. 

Ξανα συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου, θέλει δύναμη ψυχής αυτό που κανεις. Πάρε το χρόνο σου να ξεκουταστεις και αν το θελήσεις να προχωρήσεις.

Εγώ σκέφτομαι πως αν αποτύχει απλά θα προσπαθώ μετά να μεταφέρω σε κάθε κύκλο αν κάτι προχωράει σε βλαστοκύστη. Ο γιατρος μου είχε πει πως σε περίπτωση που φαντάζομαι τη ζωή μας με 2 παιδιά μπορώ να συνεχίσω απλά τις ωοληψιες και κατάψυξη γιατί σε περίπτωση που μείνω έγκυος τώρα, αν θέλω να συνεχίσω μετά μπορεί να μη μπορώ γιατί η ΑΜΗ θα έχει πέσει και άλλο.

Η ποιότητα της βλαστοκυστης είναι απλά αυτό που μπορούν να δουν οι εμβρυολογοι και τα αξιολογούν με τα κριτήρια τους. Δυστυχώς δεν δείχνει αν είναι υγιές ή όχι. Θα κάνεις αυτό που νιώθεις αλλά ετ σε κάθε κύκλο έχει ένα καλό κοστος, στη θέση σου θα μάζευα 2-3 κάθε φορά και μετά θα προχωρούσα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...