Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Anjelita1982 είπε:

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Katker είπε:

Καλημέρα! Τέλεια νέα με το καλό να την κάνεις και να πάρεις μια θετική χοριακη! 🤍 

εγώ χθες έκανα τον δεύτερο υπέρηχο και επανάληψη τις τρανσαμινασες. Πέσανε οι τιμές απο την προηγούμενη φορά, είπε ο γιατρός ότι θα τις ξανά επαναλάβουμε σε δύο βδομαδες να δούμε πως θα είναι. Δεν είναι όμως κάτι ανησυχητικό. 
Στον υπέρηχο ακούσαμε 2 καρδούλες να χτυπούν όσο χρειάζεται για τις βδομαδες τους και ξανά ραντεβού στις 12/11. 😊

Σε ευχαριστώ πολύ!!! 🧡 Μπράβο ρε συ πολύ χαίρομαι!!! Δύο καρδούλες πόσο όμορφο!!! Με το καλό όλα κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;; Πήγα για υπέρηχο και εξετάσεις,όλα καλά και επιτέλους κι εγώ θα προχωρήσω σε έμβρυομεταφορά την Τρίτη.. 🙂🧡

@Blue Velvet @Katker πως είστε;

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια που είναι στην αναμονή για χοριακη

@Kate89 

Καλημέρα!!Τι ωραία νεα!! Με το καλό να ξεκινήσεις και να πάνε όλα καλά!!

Εγώ κλασσικά έχω χοριακη την Δευτέρα και με έχει πιάσει άγχος.Νιωθω ότι θα είναι αρνητική πάλι 

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα τεστ και βγήκε μια αχνή γραμμουλα! Το ανέβασα στο προφίλ,δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά.Απ τη μια χαίρομαι πολύ που έδειξε κάτι,απ' την άλλη σκέφτομαι πως και τον Απρίλιο έδειχνε αχνή γραμμουλα και ήταν βιοχημική. Σημερα είμαι πέμπτη ημέρα από την εμβρυομεταφορά,ελπίζω να πάνε όλα καλα❤️ Εύχομαι σε όλες μας θετικά αποτελέσματα ❤️ ❤️ ❤️ 

Καλημέρα!! Είδες που αγχωνοσουν!!♥️♥️

Με το καλό να πάνε όλα καλά και να δεις μια τεράστια χοριακη!🙏🙏

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!!Τι ωραία νεα!! Με το καλό να ξεκινήσεις και να πάνε όλα καλά!!

Εγώ κλασσικά έχω χοριακη την Δευτέρα και με έχει πιάσει άγχος.Νιωθω ότι θα είναι αρνητική πάλι 

Καλημέρα!! Είδες που αγχωνοσουν!!♥️♥️

Με το καλό να πάνε όλα καλά και να δεις μια τεράστια χοριακη!🙏🙏

Αχ σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Φοβάμαι πολύ το αποτέλεσμα της χοριακης,γιατί πριν λίγους μήνες τα ίδια είχα.. αχνή γραμμουλα και μετά ήρθε το 58 της χοριακης και εκεί τελείωσαν όλα.Σκεφτομαι πως τότε όμως αυτή η γραμμουλα έβγαινε από την 6-7 μέρα,ενώ σήμερα είμαι στην πέμπτη,άρα ίσως πάει καλύτερα αυτή τη φορά 😊 Εσύ σε ποια μέρα είσαι?

Just now, Blue Velvet είπε:

Αχ σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Φοβάμαι πολύ το αποτέλεσμα της χοριακης,γιατί πριν λίγους μήνες τα ίδια είχα.. αχνή γραμμουλα και μετά ήρθε το 58 της χοριακης και εκεί τελείωσαν όλα.Σκεφτομαι πως τότε όμως αυτή η γραμμουλα έβγαινε από την 6-7 μέρα,ενώ σήμερα είμαι στην πέμπτη,άρα ίσως πάει καλύτερα αυτή τη φορά 😊 Εσύ σε ποια μέρα είσαι?

Σήμερα μπήκα στην 7η μέρα αλλά φοβάμαι να κάνω τέστ, από χθες δεν έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα.. λίγο πόνο περιόδου και πονοκέφαλο, ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.

Μια χαρά θα είναι το αποτέλεσμα της χοριακης σου πίστεψε το ♥️♥️Τα λέω σε εσένα για να τα ακούω και εγώ 😁

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μη σκέφτεσαι αρνητικά κορίτσι μου!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα πολυ πολύ καλά!!!🌈

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Kate89 είπε:

Σήμερα μπήκα στην 7η μέρα αλλά φοβάμαι να κάνω τέστ, από χθες δεν έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα.. λίγο πόνο περιόδου και πονοκέφαλο, ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.

Μια χαρά θα είναι το αποτέλεσμα της χοριακης σου πίστεψε το ♥️♥️Τα λέω σε εσένα για να τα ακούω και εγώ 😁

Είσαι στην 7η μέρα από την εμβρυομεταφορά?Αν έβαλες βλαστοκυστες,θα δείξει σίγουρα αν είναι θετικό 🤞❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Είσαι στην 7η μέρα από την εμβρυομεταφορά?Αν έβαλες βλαστοκυστες,θα δείξει σίγουρα αν είναι θετικό 🤞❤️ 

Το ξέρω αλλά αν δείξει αρνητικό δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ μετά.

Θα περιμένω την χοριακη καλύτερα 😻

• Καλή τύχη! 2

Καλή μέρα κορίτσια

Ειμαι στα πατωματα ειμαι στην 9 βδομάδα και ο γιατρός μου ειπε οτι μάλλον δεν θα τα καταφέρει το μωρακι γιατι οι παλμοι του ειναι χαμηλοι.θα ξανακανω υπερηχο την δεύτερα και βλεπουμε μου ειπε ειναι 50-50

• Ευχή 5
  • Δύναμη! 5
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 30 λεπτά , Kate89 είπε:

Το ξέρω αλλά αν δείξει αρνητικό δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ μετά.

Θα περιμένω την χοριακη καλύτερα 😻

Εμένα πάντως δεν έδειξε αμέσως όταν το έκανα την έβδομη μέρα και το πέταξα κατευθείαν ενώ ήμουν έγκυος. Τσάμπα το άπειρο κλάμα!

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα τεστ και βγήκε μια αχνή γραμμουλα! Το ανέβασα στο προφίλ,δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά.Απ τη μια χαίρομαι πολύ που έδειξε κάτι,απ' την άλλη σκέφτομαι πως και τον Απρίλιο έδειχνε αχνή γραμμουλα και ήταν βιοχημική. Σημερα είμαι πέμπτη ημέρα από την εμβρυομεταφορά,ελπίζω να πάνε όλα καλα❤️ Εύχομαι σε όλες μας θετικά αποτελέσματα ❤️ ❤️ ❤️ 

Καλέ τι αχνή, βγάζει μάτι!!!! Κάνε πλάκα να έπιασαν και τα δύο🥰

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα πάντως δεν έδειξε αμέσως όταν το έκανα την έβδομη μέρα και το πέταξα κατευθείαν ενώ ήμουν έγκυος. Τσάμπα το άπειρο κλάμα!

Καλέ τι αχνή, βγάζει μάτι!!!! Κάνε πλάκα να έπιασαν και τα δύο🥰

Ε δε νμζ να έπιασαν και τα δυο,δεν είμαστε και οι πιο καρπεροι 🤣

Πάντως εμένα δε μου φαίνεται έντονο κόκκινο,ίσως αν κάνω αύριο δείξει πιο καλα

• Χαχα 1

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ε δε νμζ να έπιασαν και τα δυο,δεν είμαστε και οι πιο καρπεροι 🤣

Πάντως εμένα δε μου φαίνεται έντονο κόκκινο,ίσως αν κάνω αύριο δείξει πιο καλα

Για πέμπτη μέρα εμένα μου φαίνεται έντονο!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Γεωργία38 είπε:

Καλή μέρα κορίτσια

Ειμαι στα πατωματα ειμαι στην 9 βδομάδα και ο γιατρός μου ειπε οτι μάλλον δεν θα τα καταφέρει το μωρακι γιατι οι παλμοι του ειναι χαμηλοι.θα ξανακανω υπερηχο την δεύτερα και βλεπουμε μου ειπε ειναι 50-50

Να έχεις δύναμη και πίστη κορίτσι μου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο μπορείς. Ολα παίζονται ακόμα με τις πιθανότητες που σου λέει. Εύχομαι την Δευτέρα να είναι όλα καλά 🙏🏻

1 hour ago, Γεωργία38 είπε:

Καλή μέρα κορίτσια

Εύχομαι μέχρι τη Δευτέρα κορίτσι μου να έχετε μια διαφορετική εικόνα και να παρει τα πάνω του το μικρούλι....από την αρχή ήταν χαμηλα η στον τελευταίο υπέρηχο το είδατε??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...