Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Alex@ είπε:

Κορίτσια SOS!! Έχω φρικάρει! Έκανα τις αιματολογικες για τον προγεννητικο, όλα ήταν καλά μέχρι που έφτασα στις τιμές του κυτταρομεγαλοιου  τα igg είναι 0.2 IU/mL αρνητικο <6.0, θετικό >=6

Αλλά τα Igm 1.02 index με αρνητικό <=0.85, οριακό 0.85-1.0, θετικό >=1.0!!!

Αυτό σημαίνει πως έχω λοίμωξη;; πρώτη φορά μου συμβαίνει! Κάνει κακό στα έμβρυακια μου;;

Καλησπέρα κορίτσι μου μίλησες με το γιατρό σου ; igg θετικό σημαίνει ότι το έχεις περάσει , Igm  είναι οριακό μήπως είσαι στην ανάρρωση , συνήθως το κολλάς απο μικρά παιδάκια 

ίσως σε παραπέμψει στο Παστέρ να επαναλάβεις την εξέταση 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου μίλησες με το γιατρό σου ; igg θετικό σημαίνει ότι το έχεις περάσει , Igm  είναι οριακό μήπως είσαι στην ανάρρωση , συνήθως το κολλάς απο μικρά παιδάκια 

ίσως σε παραπέμψει στο Παστέρ να επαναλάβεις την εξέταση 

Τις έστειλα κ περιμένω απάντηση. Δεν έχω στον περίγυρος μου παιδιά για να έρθω σε επαφή. Αν ήμουν στην ανάρρωση δε θα έπρεπε τα igg να ήταν αυξημένα;; 

πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Τις έστειλα κ περιμένω απάντηση. Δεν έχω στον περίγυρος μου παιδιά για να έρθω σε επαφή. Αν ήμουν στην ανάρρωση δε θα έπρεπε τα igg να ήταν αυξημένα;; 

Είναι οριακή η τιμή, σίγουρα θα πρέπει να επαναλάβεις , η κουμπαρά μου που ήταν θετική σε  πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη έκανε μια θεραπεία κάθε μήνα στο Αττικό νοσοκομείο πήγαν όλα καλά με το παιδάκι της 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσι μου οι εξετάσεις σου λένε αντισώματα κυτταρομεγαλοιοου μήπως????

Έτσι είχαν βγει κ εμένα στην ερυθρά  και οριακα στον κυτταρομεγαλοιο και ανησύχησα και μου είπε ο γιατρός πως ειναι τα αντισώματα που θέλουμε να έχουμε και να μην ανησυχώ!

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου οι εξετάσεις σου λένε αντισώματα κυτταρομεγαλοιοου μήπως????

Έτσι είχαν βγει κ εμένα στην ερυθρά  και οριακα στον κυτταρομεγαλοιο και ανησύχησα και μου είπε ο γιατρός πως ειναι τα αντισώματα που θέλουμε να έχουμε και να μην ανησυχώ!

Ναι αντισώματα λεει igg και igm όπως τα έγραψα σε μνμ πιο πάνω.

Εγώ ξέρω τα igg δείχνει αν έχεις αντισώματα απο παλιοτερη λοιμωξη και τα igm δείχνουν αν έχεις τώρα λοίμωξη. Τα αντισώματα που θέλουμε είναι τα igg, όπως κ στην ερυθρα αν έχεις κάνει εμβόλιο ή νοσησε κάποιος παλιότερα.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι αντισώματα λεει igg και igm όπως τα έγραψα σε μνμ πιο πάνω.

Εγώ ξέρω τα igg δείχνει αν έχεις αντισώματα απο παλιοτερη λοιμωξη και τα igm δείχνουν αν έχεις τώρα λοίμωξη. Τα αντισώματα που θέλουμε είναι τα igg, όπως κ στην ερυθρα αν έχεις κάνει εμβόλιο ή νοσησε κάποιος παλιότερα.

Στην ερυθρά είχα στο Igg αλλά στο  κυτταρομεγαλοιο είχα στο Igm οριακά...ήταν 0,98 εμένα....Δε ξέρω και εγώ κοριτσακι μου...αλλά εμένα μου είχε πει να μην ανησυχώ και πως είναι καλές....και το αφήσαμε εκεί...και δεν έχω ξανακάνει κιολας από τότε....δε ξέρω αν ξανακάνουν κιολας πιο μετά...

Πες μου όταν σου απαντήσει και η γιατρός σου!!

πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Στην ερυθρά είχα στο Igg αλλά στο  κυτταρομεγαλοιο είχα στο Igm οριακά...ήταν 0,98 εμένα....Δε ξέρω και εγώ κοριτσακι μου...αλλά εμένα μου είχε πει να μην ανησυχώ και πως είναι καλές....και το αφήσαμε εκεί...και δεν έχω ξανακάνει κιολας από τότε....δε ξέρω αν ξανακάνουν κιολας πιο μετά...

Πες μου όταν σου απαντήσει και η γιατρός σου!!

Έτσι κ εμενα, στην ερυθρά είναι από το εμβόλιο που έχουμε κάνει.

Τι να πω,  τρελάθηκα, λέω καλά τόσα χρόνια ποτέ κ τώρα που δεν πρέπει είναι δυνατόν να κόλλησα με κάποιον τρόπο! Ελπίζω να είναι λάθος του διαγνωστικού!!

πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Έτσι κ εμενα, στην ερυθρά είναι από το εμβόλιο που έχουμε κάνει.

Τι να πω,  τρελάθηκα, λέω καλά τόσα χρόνια ποτέ κ τώρα που δεν πρέπει είναι δυνατόν να κόλλησα με κάποιον τρόπο! Ελπίζω να είναι λάθος του διαγνωστικού!!

Θα πας να επαναλάβεις τις εξετάσεις σε ένα μαιευτήριο που έχουν πιο αξιόπιστα μηχανήματα Κ αν ξαναβγεί θετικό θα κάνεις ένα avidity test που σου δείχνει αν η λοίμωξη είναι τωρινή ή έχει γίνει πριν την εγκυμοσύνη. Πάντως γενικά σε αυτές τις εξετάσεις γίνονται λάθη οπότε υπομονή. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Θα πας να επαναλάβεις τις εξετάσεις σε ένα μαιευτήριο που έχουν πιο αξιόπιστα μηχανήματα Κ αν ξαναβγεί θετικό θα κάνεις ένα avidity test που σου δείχνει αν η λοίμωξη είναι τωρινή ή έχει γίνει πριν την εγκυμοσύνη. Πάντως γενικά σε αυτές τις εξετάσεις γίνονται λάθη οπότε υπομονή. 

Σε ευχαριστώ. Θα περιμένω να μιλήσω κ με τον γιατρο αλλά νομίζω θα πάω κ μόνη μου να την κάνω για να μου φύγει η σκέψη.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Σε ευχαριστώ. Θα περιμένω να μιλήσω κ με τον γιατρο αλλά νομίζω θα πάω κ μόνη μου να την κάνω για να μου φύγει η σκέψη.

Ε απτήν στιγμή που ξεπέρασε το όριο του αρνητικού ο γιατρός σίγουρα θα σου ζητήσει επανάληψη δεν γίνετε να το αφήσει. Πάντως γενικά αν θες να ξεμπερδευεις παρτον ένα τηλέφωνο μην περιμένεις ποτέ θα δει τις εξετάσεις . Οπότε να σε στείλει αύριο κιόλας για επανάληψη σε νοσοκομείο 

Μην περιμένεις δηλαδή να σε πάρει αύριο βράδυ να σου πει . Παρε Κ πες στην μαία τι είδες ώστε να σε πάρει αμέσως 

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Ε απτήν στιγμή που ξεπέρασε το όριο του αρνητικού ο γιατρός σίγουρα θα σου ζητήσει επανάληψη δεν γίνετε να το αφήσει. Πάντως γενικά αν θες να ξεμπερδευεις παρτον ένα τηλέφωνο μην περιμένεις ποτέ θα δει τις εξετάσεις . Οπότε να σε στείλει αύριο κιόλας για επανάληψη σε νοσοκομείο 

Μην περιμένεις δηλαδή να σε πάρει αύριο βράδυ να σου πει . Παρε Κ πες στην μαία τι είδες ώστε να σε πάρει αμέσως 

Τον πήρα τηλ, δεν τα είχε δει ακομη. Του είπα τις τιμές κ είπε πως πρέπει να πρόκειται για ψευδές θετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα igg, είπε επανάληψη σε 15 μέρες. 

@*Vasoula 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Τον πήρα τηλ, δεν τα είχε δει ακομη. Του είπα τις τιμές κ είπε πως πρέπει να πρόκειται για ψευδές θετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα igg, είπε επανάληψη σε 15 μέρες. 

@*Vasoula 

Καταλαβα!!ωραία εύχομαι στις επαναληπτικες να είναι όλα πεντακάθαρα και αρνητικοτατα!! 😁

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;; Πήγα για υπέρηχο και εξετάσεις,όλα καλά και επιτέλους κι εγώ θα προχωρήσω σε έμβρυομεταφορά την Τρίτη.. 🙂🧡

@Blue Velvet @Katker πως είστε;

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια που είναι στην αναμονή για χοριακη

@Kate89 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 4

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;; Πήγα για υπέρηχο και εξετάσεις,όλα καλά και επιτέλους κι εγώ θα προχωρήσω σε έμβρυομεταφορά την Τρίτη.. 🙂🧡

@Blue Velvet @Katker πως είστε;

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια που είναι στην αναμονή για χοριακη

Καλημέρα! Τέλεια νέα με το καλό να την κάνεις και να πάρεις μια θετική χοριακη! 🤍 

εγώ χθες έκανα τον δεύτερο υπέρηχο και επανάληψη τις τρανσαμινασες. Πέσανε οι τιμές απο την προηγούμενη φορά, είπε ο γιατρός ότι θα τις ξανά επαναλάβουμε σε δύο βδομαδες να δούμε πως θα είναι. Δεν είναι όμως κάτι ανησυχητικό. 
Στον υπέρηχο ακούσαμε 2 καρδούλες να χτυπούν όσο χρειάζεται για τις βδομαδες τους και ξανά ραντεβού στις 12/11. 😊

• Μου αρέσει 7
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...