-
Από την διαχείριση / Admin News
-
1 ώρα πρίν, a miracle please είπε:
Καλσηπέρα,
πιο πάνω η @mariaalexiou έγραψε πως δεν φημίζεται για την υπομονή της και έκανε τεστ πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, άλλες κοπέλες περιμένουν μέχρι την ημερομηνία χοριακής. Εγώ έχω κάνει και τα δυο. Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι στο άγχος. Το θέμα είναι πόσο πριν από την χοριακή? Και όπως και να έχει χοριακή θα κάνεις. Μερικές φορές τα τεστ βγαίνουν και λανθασμένα. Επομένως θέλω να πω πως, την ίδια ανησυχία θα έχεις.
Εύχομαι η σπερματέγχυση να πιάσει και να έχεις θετική χοριακή. Κατα τ'άλλα πήγαινε βόλτα, δες ταινίες και σειρές για να ξεχαστεί λιγάκι όσο γίνεται.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.έχεις δίκιο σε αυτό.Γενικα κάνω πράγματα αλλά όταν μένω μόνη μου η σκέψη μου είναι συνεχώς εκεί.πιο πολυ είναι ο φόβος του αποτελέσματος να είμαι ειλικρινής.
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:
Αχ σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Φοβάμαι πολύ το αποτέλεσμα της χοριακης,γιατί πριν λίγους μήνες τα ίδια είχα.. αχνή γραμμουλα και μετά ήρθε το 58 της χοριακης και εκεί τελείωσαν όλα.Σκεφτομαι πως τότε όμως αυτή η γραμμουλα έβγαινε από την 6-7 μέρα,ενώ σήμερα είμαι στην πέμπτη,άρα ίσως πάει καλύτερα αυτή τη φορά 😊 Εσύ σε ποια μέρα είσαι?
Μη σκέφτεσαι αρνητικά κορίτσι μου!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα πολυ πολύ καλά!!!🌈
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 4.820 απαντήσεις
- 705.453 εμφανίσεις
-
- 86 απαντήσεις
- 107.300 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.102.205 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.292 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 117.460 εμφανίσεις
-
-
-
- 4.820 απαντήσεις
- 705.453 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 53 απαντήσεις
- 3.975 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 10.100 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.357 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 2.790 εμφανίσεις
-
- 1.358 απαντήσεις
- 174.206 εμφανίσεις
-
- 684 απαντήσεις
- 62.276 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 4.967 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 2.459 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 263 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα