Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δίκιο έχεις..αλλά τώρα τα παρήγγειλα,δεν άντεξα 😊 Πήρα και έξι παναθεμα με,έτσι για να έχω μπόλικα,να κάνω δύο τη μερα

Αχαχαχ καλο!! Ε τοτε σου ευχομαι 6 θετικα τεστακια να μη χορταινουν τα ματια σου διπλές γραμμες και σταυρουδακια!!!😄😉

2 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου και καλή επιτυχία και στην  ωοληψια σου και στην μεταφορά σου!!

Κοίτα στη διέγερση αν το καλοσκεφτείς δεν ταλαιπωρείς την μήτρα σου αλλά τις  ωοθήκες...αν το ενδομητριο σου είναι καλό και οι τιμές σου όλες καλές και φυσικά συμφωνεί και ο γιατρός σου δε βρίσκω λόγο να μην προχωρήσετε!! ☺️

Σε ευχαριστώ πολύ!!🙏❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι στην 5η μέρα εμβρυομεταφορας και πριν λίγο έκανα εμετό.

Λέτε να έκανα κακό στο εμβρυακι μου;;

Καλησπέρα κορίτσι μου! Μην ανησυχείς το σώμα μας είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην δημιουργεί θέμα στα μωρά μας όταν εμείς βήχουμε φτερνιζομαστε κάνουμε εμετό κλπ. Να σκεφτείς υπάρχουν γυναίκες που δυστυχώς έκαναν εμετό σε μεγάλη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλα ήταν καλά! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη! Σε πείραξε κάτι που έφαγες πιστεύεις;

πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Μην ανησυχείς το σώμα μας είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην δημιουργεί θέμα στα μωρά μας όταν εμείς βήχουμε φτερνιζομαστε κάνουμε εμετό κλπ. Να σκεφτείς υπάρχουν γυναίκες που δυστυχώς έκαναν εμετό σε μεγάλη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλα ήταν καλά! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη! Σε πείραξε κάτι που έφαγες πιστεύεις;

Αχχχ σε ευχαριστώ πολύ ♥️ Και εγώ αυτό σκέφτηκα μετά, ότι τόσες κοπέλες κάνουν εμετό στην εγκυμοσύνη και πήγαν όλα καλά!

Έφαγα ένα κομμάτι πίτσα και μετά από λίγο ένιωσα να μου έπεσε βαρύ.Δεν ήταν μεγάλο το κομμάτι αλλά παρόλα αυτά με πείραξε.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αχχχ σε ευχαριστώ πολύ ♥️ Και εγώ αυτό σκέφτηκα μετά, ότι τόσες κοπέλες κάνουν εμετό στην εγκυμοσύνη και πήγαν όλα καλά!

Έφαγα ένα κομμάτι πίτσα και μετά από λίγο ένιωσα να μου έπεσε βαρύ.Δεν ήταν μεγάλο το κομμάτι αλλά παρόλα αυτά με πείραξε.

Δεν υπάρχει θέμα με τους εμετούς,εγώ έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη και όλα πήγαν καλά.Απλα αν έχεις πάρει κάποιο χάπι πιο πριν και το κάνεις εμετό,τότε θα πρέπει να το ξαναπάρεις 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Από τότε που ξεκίνησα τα σικλακουρ  νιώθω να μου κάθονται όλα πιο βαρια γι'αυτό και σε ρώτησα αν ήταν κάτι από φαγητό. Όλα καλά θα είναι! 🙂

Καλημέρα!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες!4η μέρα εμβρυομεταφοράς και πάλι δεν έχω κανένα σύμπτωμα,πέρα από κάποιες αναγουλες και πονακια χαμηλά,που είναι από την προγεστερόνη.. παρακαλαω να δω λίγο αίμα εμφύτευσης,κάπως να πρηστεί το στήθος μου,αλλά τπτ...δεν έχω καλό προαίσθημα δυστυχώς,ελπίζω να βγω λάθος,αλλά νομιζω πως δεν πέτυχε αυτή η εμβρυομεταφορά 

• Δύναμη! 2

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα σε όλες!4η μέρα εμβρυομεταφοράς και πάλι δεν έχω κανένα σύμπτωμα,πέρα από κάποιες αναγουλες και πονακια χαμηλά,που είναι από την προγεστερόνη.. παρακαλαω να δω λίγο αίμα εμφύτευσης,κάπως να πρηστεί το στήθος μου,αλλά τπτ...δεν έχω καλό προαίσθημα δυστυχώς,ελπίζω να βγω λάθος,αλλά νομιζω πως δεν πέτυχε αυτή η εμβρυομεταφορά 

Καλημέρα κορίτσι μου! Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο αλλά τελικά ψάχνουμε για συμπτώματα εκεί που δεν υπάρχουν.. έμβρυομεταφορά δεν έχω ξανά κάνει αλλά σπερματεγχυσεις ναι και είχα ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις για να περάσουν οι μέρες πιο εύκολα κ πιο γρήγορα. (Τα λέω τώρα αλλά όταν έρθει η σειρά μου τα ίδια θα κανω!!!) Το ξέρεις κι εσύ πως κι αν δεν πρηστεί το στήθος η αν δεν δεις αίμα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα. κάθε φορά είναι διαφορετική ακόμη και στον εαυτό μας! Φαντάσου εγώ είχα πρησμένο στήθος κάθε φορά..μιλάμε για πρήξιμο όχι αστεια και δεν έπαιρνα κανένα φάρμακο (δεν ήξερα τότε έπεσα σε "καλό" γιατρό)

Εύχομαι γρήγορα και θετικά αποτελεσματα 🧡

• Ευχή 1

πρίν από 37 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα!!

Και εγώ έτσι νιώθω ακριβώς! Έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την προηγούμενη εμβρυομεταφορα που ήταν αποτυχημένη, δηλαδή πόνους περιόδου, πονοκέφαλο κλπ.Στηθος πρησμένο ούτε καν.. μόνο κάποιες φορές που νιώθω κάποια τσιμπήματα εκεί..Η μόνη διαφορά από την προηγούμενη προσπάθεια είναι ο χθεσινος εμετός 😁😁 Ίσως είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα, αυτό σκέφτομαι 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Από τότε που ξεκίνησα τα σικλακουρ  νιώθω να μου κάθονται όλα πιο βαρια γι'αυτό και σε ρώτησα αν ήταν κάτι από φαγητό. Όλα καλά θα είναι! 🙂

Καλημέρα!

Καλημέρα κορίτσι μου!

Σίγουρα είναι και από τα φάρμακα! Ειδικά μετά την εμβρυομεταφορα πρηζεσαι ακόμα πιο πολύ.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Η αλήθεια είναι πως αίμα είχα μόνο όταν είχα τη δίδυμη κύηση και παλινδρομησε το ένα έμβρυο,δεν είχα σε καμία εμβρυομεταφορά..Δεν ξέρω,με καταβάλουν αρνητικές σκέψεις και είμαι πολύ απαισιόδοξη..Ηδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι το τελευταίο έμβρυο που μου έχει μείνει στην κατάψυξη και τι θα κάνω αν αποτύχω και με εκείνο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα, δεν είχα αιμα εμφυτευσης κ κανένα σχεδόν συμπτωμα, μόνο κάποια πονακια περιοδου χαμηλα κάποιες μέρες. Κ πέτυχε κ έχω κ μονοχοριακα διδυμα.  Να εχεις θετικη σκέψη !

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Η αλήθεια είναι πως αίμα είχα μόνο όταν είχα τη δίδυμη κύηση και παλινδρομησε το ένα έμβρυο,δεν είχα σε καμία εμβρυομεταφορά..Δεν ξέρω,με καταβάλουν αρνητικές σκέψεις και είμαι πολύ απαισιόδοξη..Ηδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι το τελευταίο έμβρυο που μου έχει μείνει στην κατάψυξη και τι θα κάνω αν αποτύχω και με εκείνο

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου και μην προδικαζεις από τόσο νωρίς το αποτέλεσμα! Επίσης δεν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε τα ίδια συμπτώματα σε κάθε εμβρυομεταφορα, κάθε προσπάθεια είναι διαφορετική και το σώμα μας αντιδράει διαφορετικά! Έχεις βάλει 2 έμβρυα και έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας!

Εγώ έβαλα ένα και δεν έχω τίποτα στην κατάψυξη.Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους ♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα. Και εγώ δεν είχα καθόλου αίμα μόνο το στήθος μου πρήστηκε αλλά μετα από μια βδομάδα από την εμβρυομεταφορά. Μην ανησυχείς να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά. Όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου πότε δεν είχα αιμα εμφυτευσης αν και πάντα το παρακαλούσα και εγώ...ούτε συμπτώματα είχα ιδιαιτέρα και όμως ήμουν έγκυος σε διδυμακια...μη σκέφτεσαι αρνητικά..και είναι και νωρίς ακόμα..🥰

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Κορίτσια SOS!! Έχω φρικάρει! Έκανα τις αιματολογικες για τον προγεννητικο, όλα ήταν καλά μέχρι που έφτασα στις τιμές του κυτταρομεγαλοιου  τα igg είναι 0.2 IU/mL αρνητικο <6.0, θετικό >=6

Αλλά τα Igm 1.02 index με αρνητικό <=0.85, οριακό 0.85-1.0, θετικό >=1.0!!!

Αυτό σημαίνει πως έχω λοίμωξη;; πρώτη φορά μου συμβαίνει! Κάνει κακό στα έμβρυακια μου;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...