Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Φοβάμαι πως αν ανακατευεσαι οι σουπες δε θα βοηθήσουν!!εμένα τουλάχιστον όταν ήμουν έτσι.. όσο έβαζα "ζουμια" στο στομάχι μου τόσο χειρότερα γινόμουν...αυτό π με βοηθούσε ήταν ρύζι και βραστή πατάτα...και πολυυυυ φρυγανιά...

Αχ με τις φρυγανιές κοιμάμαι αγκαλιά χαχαχαχα

Τις σούπες τις σκέφτηκα για την τουαλέτα, να αποφεύγω το ζόρι (συγνώμη για το λεκτικό).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Thia1985 είπε:

Ευχαριστώ πολύ. 

Σα διαδικασία πως ειναι;

Από τότε που γέννησα ενώ πέρασα Τοσααααα για να την αποκτήσω, φοβάμαι. Λέω θα ξυπνησω;;να ξαναμπώ στην διαδικασία αυτη;;μήπως αφήσω ορφανό το παιδι;;και τέτοια.

Ω κορίτσι μου ταλαιπωρηθηκες ε??με καισαρική γέννησες να φανταστώ??

Σαν διαδικασία ήταν πολύ εύκολη...μου πήραν το αιμα το φυγοκεντρισαν η όπως λέγεται αυτη η διαδικασία...και μετά με ελαφριά μεθη έγινε...θυμάμαι ξύπνησα και δεν ένοιωθα τίποτα...δεν είχα παρενέργειες και τέτοια....

πρίν από 6 λεπτά , Alex@ είπε:

Αχ με τις φρυγανιές κοιμάμαι αγκαλιά χαχαχαχα

Τις σούπες τις σκέφτηκα για την τουαλέτα, να αποφεύγω το ζόρι (συγνώμη για το λεκτικό).

Ελεύθερα...καταλαβαίνω απόλυτα....στη  τουαλέτα με βοηθούσαν τα πράσινα πολύ...εγώ βέβαια τις σούπες τις λατρεύω....αλλά όταν πέρασα τη φάση που ανακατευομουν κ εγω πολύ, παρόλο που δεν έκανα εμετούς, δεν τις άντεχα...αλλά δοκίμασε κορίτσι μου γιατί μπορεί εσύ να είσαι καλύτερα έτσι!!

• Ευχαριστώ 1

18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορά,έχω τραβήγματα στη μήτρα και αναγουλες. Αλλά πιθανόν να είναι απ' τα φάρμακα,δεν πιστεύω πως είναι συμπτώματα εμφύτευσης. Μου είπε ο γιατρός να μη σηκώνω βάρη και οκ ως ένα βαθμό το τηρώ,αλλά δεν γίνεται να μην κάνω και τπτ! Μαγειρεύω(όχι φαγητά που απαιτούν πολλή ώρα)βάζω πλυντήριο πιάτων και διπλώνω τα ρούχα. Είναι πολλά? 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!

Με μια θετική χοριακη εύχομαι 🥰🥰

Είμαστε μαζί στην αναμονή 😁 4/11 έχω εγώ χοριακη 

• Ευχή 1

πρίν από 18 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!

Με μια θετική χοριακη εύχομαι 🥰🥰

Είμαστε μαζί στην αναμονή 😁 4/11 έχω εγώ χοριακη 

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 🥰 Ευχομαι να έχουμε θετικές χοριακες και να μας πάνε όλα καλά! Σήμερα ξύπνησα μόνο με κάποια τραβήγματα στη μήτρα(κλασικά). Αναγουλες δεν έχω,ακόμα τουλάχιστον. Ξέρω ότι είναι απ' τα φάρμακα,απλά τα είχα και όταν ήμουν έγκυος και παίρνω θάρρος 😁Λέω να κάνω ένα τεστ στο σπίτι,αλλά δεν ξέρω πότε.Σημερα είμαι τρίτη μέρα από την εμβρυομεταφορά, πότε να το πάρω ??

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

13 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Ω κορίτσι μου ταλαιπωρηθηκες ε??με καισαρική γέννησες να φανταστώ??

Σαν διαδικασία ήταν πολύ εύκολη...μου πήραν το αιμα το φυγοκεντρισαν η όπως λέγεται αυτη η διαδικασία...και μετά με ελαφριά μεθη έγινε...θυμάμαι ξύπνησα και δεν ένοιωθα τίποτα...δεν είχα παρενέργειες και τέτοια....

Ελεύθερα...καταλαβαίνω απόλυτα....στη  τουαλέτα με βοηθούσαν τα πράσινα πολύ...εγώ βέβαια τις σούπες τις λατρεύω....αλλά όταν πέρασα τη φάση που ανακατευομουν κ εγω πολύ, παρόλο που δεν έκανα εμετούς, δεν τις άντεχα...αλλά δοκίμασε κορίτσι μου γιατί μπορεί εσύ να είσαι καλύτερα έτσι!!

Ναι με καισαρική. Ήταν ισχυακη. 

Άρα δεν ταλαιπωρηθεί στο prp, σημαντικό αυτό. Εγώ τον είχα δει πριν ένα χρόνο κ μου χε πει ότι συμφωνούσε να κάνω. Είχα όμως διαφορα θέματα και το άφησα πίσω αλλά τώρα θα το κάνω. 

Εσύ σε τι φάση εισαι;

Έχω παρααααάααααα πολύ καιρό να μπω κι έχω χάσει πολλά. 

Just now, Thia1985 είπε:

Ναι με καισαρική. Ήταν ισχυακη. 

Άρα δεν ταλαιπωρηθηκες στο prp, σημαντικό αυτό. Εγώ τον είχα δει πριν ένα χρόνο κ μου χε πει ότι συμφωνούσε να κάνω. Είχα όμως διαφορα θέματα και το άφησα πίσω αλλά τώρα θα το κάνω. 

Εσύ σε τι φάση εισαι;

Έχω παρααααάααααα πολύ καιρό να μπω κι έχω χάσει πολλά. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 🥰 Ευχομαι να έχουμε θετικές χοριακες και να μας πάνε όλα καλά! Σήμερα ξύπνησα μόνο με κάποια τραβήγματα στη μήτρα(κλασικά). Αναγουλες δεν έχω,ακόμα τουλάχιστον. Ξέρω ότι είναι απ' τα φάρμακα,απλά τα είχα και όταν ήμουν έγκυος και παίρνω θάρρος 😁Λέω να κάνω ένα τεστ στο σπίτι,αλλά δεν ξέρω πότε.Σημερα είμαι τρίτη μέρα από την εμβρυομεταφορά, πότε να το πάρω ??

Και εγώ έχω τραβήγματα στην μήτρα και εχθές είχα έντονους πόνους περιόδου και απογοητεύτηκα να σου πω την αλήθεια.Την Παρασκευή αν κάνεις τεστ ίσως δείξει αλλά δεν είμαι και σίγουρη.Εγω θα περιμένω την χοριακη μάλλον.Τα φοβάμαι τα τέστ 🥴

• Ευχή 1

Κορίτσια καλημέρα, χρόνια πολλά με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!

Σημερα ειμαι 8η μερα διέγερσης και ξεκινάω ανταγωνιστή.. λογικά Σάββατο ή Δευτέρα θα κανω ωοληψία!

Στην πρωτη μου προσπαθεια την ανοιξη δεν καναμε αμεσως εμβρυομεταφορα για να αποφυγουμε τυχον υπερδιεγερση.. αυτη τη φορα δεν εχω τετοια εικονα μου ειπε ο γιατρος και το ενδομητριο ειναι μια χαρα οποτε αν πανε ολα καλα και εχουμε βλαστοκυστες θα γινει απευθειας! Μια φιλη ομως με επηρεασε, ο εξωσωματικος της θεωρει οτι δεν πρεπει να γινεται στον ιδιο κυκλο η εμβρυομεταφορα και οτι η μήτρα πρεπει να ξεκουραζεται σε καθε περιπτωση! Προφανως και θα κανω ο,τι μου πει ο γιατρος μου στο τελος αλλα οσες έχετε εμπειρία τι πιστεύετε;

• Καλή τύχη! 1

1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Σημερα ειμαι 8η μερα διέγερσης και ξεκινάω ανταγωνιστή.. λογικά Σάββατο ή Δευτέρα θα κανω ωοληψία!

Στην πρωτη μου προσπαθεια την ανοιξη δεν καναμε αμεσως εμβρυομεταφορα για να αποφυγουμε τυχον υπερδιεγερση.. αυτη τη φορα δεν εχω τετοια εικονα μου ειπε ο γιατρος και το ενδομητριο ειναι μια χαρα οποτε αν πανε ολα καλα και εχουμε βλαστοκυστες θα γινει απευθειας! Μια φιλη ομως με επηρεασε, ο εξωσωματικος της θεωρει οτι δεν πρεπει να γινεται στον ιδιο κυκλο η εμβρυομεταφορα και οτι η μήτρα πρεπει να ξεκουραζεται σε καθε περιπτωση! Προφανως και θα κανω ο,τι μου πει ο γιατρος μου στο τελος αλλα οσες έχετε εμπειρία τι πιστεύετε;

Αυτό θα εξαρτηθεί από τις τιμές σου. Συνηθίζεται να κάνουν εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει λίγο η γυναίκα μετά τη διέγερση και να έρθουν οι τιμές στο φυσιολογικό. Αν όμως έχεις καλή εικόνα, δεν υπάρχει περίπτωση υπερδιέγερση και η προγεστερονη σου είναι όπως πρέπει φυσικά και μπορείς στον ίδιο κύκλο. Μην αγχώνεσαι, δεν έχει λόγο ο γιατρός να κάνει κάτι που θα ρίξει τις πιθανότητες επιτυχίας. Όλα να πάνε τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα! 
ευχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα!

εγω θέλω να μιλήσω για δίκη μου εμπειρία με τα τεστ φαρμακείου!

στην δεύτερη έμβρυο μεταφορά πήρα θετικό τεστ και εννοείτε πως ξετρελάθηκα  και για 2 μέρες πετούσα!

οταν έκανα την χοριακη η τιμή μου ήταν 16,5 

μια βιοχημική εγκυμοσύνη!  😕 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 34 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα! 
ευχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα!

εγω θέλω να μιλήσω για δίκη μου εμπειρία με τα τεστ φαρμακείου!

στην δεύτερη έμβρυο μεταφορά πήρα θετικό τεστ και εννοείτε πως ξετρελάθηκα  και για 2 μέρες πετούσα!

οταν έκανα την χοριακη η τιμή μου ήταν 16,5 

μια βιοχημική εγκυμοσύνη!  😕 

Ναι και εγώ τον Απρίλιο που έκανα τεστ,έβγαιναν θετικά και τελικά είχα βιοχημική,με χοριακη 54..είπα να μην ξανακάνω και να πάω μόνο για χοριακη,αλλά δεν θα αντέξω 

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ναι και εγώ τον Απρίλιο που έκανα τεστ,έβγαιναν θετικά και τελικά είχα βιοχημική,με χοριακη 54..είπα να μην ξανακάνω και να πάω μόνο για χοριακη,αλλά δεν θα αντέξω 

Το ξέρω είναι από τις πιο δύσκολες μέρες εκεί την 7-8 ειδικά όλες κουραζόμαστε ! 
το άγχος αυτό δεν το έχω ξανά νιώσει !

Ποτε κανείς χοριακη;;;

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αυτό θα εξαρτηθεί από τις τιμές σου. Συνηθίζεται να κάνουν εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει λίγο η γυναίκα μετά τη διέγερση και να έρθουν οι τιμές στο φυσιολογικό. Αν όμως έχεις καλή εικόνα, δεν υπάρχει περίπτωση υπερδιέγερση και η προγεστερονη σου είναι όπως πρέπει φυσικά και μπορείς στον ίδιο κύκλο. Μην αγχώνεσαι, δεν έχει λόγο ο γιατρός να κάνει κάτι που θα ρίξει τις πιθανότητες επιτυχίας. Όλα να πάνε τέλεια!

Σε ευχαριστώ πολύ! Την Τετάρτη η αληθεια θα κανω και προγεστερόνη οποτε θα ξερουμε σιγουρα! Εχεις δικιο.. θα ακουω μονο τον γιατρό και δεν θα επηρεάζομαι!!

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Εμενα μου βγαινει ακριβως η αναποδη αντίδραση.. επειδη μαλλον εχω φαει τοσα αρνητικα τεστ στην μάπα οταν εκανα την πρωτη εμβρυομεταφορα δεν ηθελα με τπτ να κανω τεστ στο σπιτι για αυτον τον λογο.. να βγει αρνητικό να απογοητευτω πριν την ωρα μου, να εχω και αμφιβολία μήπως ειναι λαθος.. ή να βγει θετικο και να χαρω τζαμπά;; Και τελικα αφου πηρα θετικη χοριακη πηγα στο φαρμακειο και πηρα ενα απλως να δω τις πολυποθητες γραμμουλες και να χαρω!  9 μερες αναμονη νομιζω δεν ειναι τοσο πολυ.. μην βασανιζετε τον εαυτο σας χειροτερα! Καλη επιτυχια με ολη μου την καρδια!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Το ξέρω είναι από τις πιο δύσκολες μέρες εκεί την 7-8 ειδικά όλες κουραζόμαστε ! 
το άγχος αυτό δεν το έχω ξανά νιώσει !

Ποτε κανείς χοριακη;;;

Την Κυριακή..οπότε είπα την Πέμπτη να κάνω ένα τεστ μπας και δείξει κατι

5 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου και καλή επιτυχία και στην  ωοληψια σου και στην μεταφορά σου!!

Κοίτα στη διέγερση αν το καλοσκεφτείς δεν ταλαιπωρείς την μήτρα σου αλλά τις  ωοθήκες...αν το ενδομητριο σου είναι καλό και οι τιμές σου όλες καλές και φυσικά συμφωνεί και ο γιατρός σου δε βρίσκω λόγο να μην προχωρήσετε!! ☺️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Την Τετάρτη η αληθεια θα κανω και προγεστερόνη οποτε θα ξερουμε σιγουρα! Εχεις δικιο.. θα ακουω μονο τον γιατρό και δεν θα επηρεάζομαι!!

Εμενα μου βγαινει ακριβως η αναποδη αντίδραση.. επειδη μαλλον εχω φαει τοσα αρνητικα τεστ στην μάπα οταν εκανα την πρωτη εμβρυομεταφορα δεν ηθελα με τπτ να κανω τεστ στο σπιτι για αυτον τον λογο.. να βγει αρνητικό να απογοητευτω πριν την ωρα μου, να εχω και αμφιβολία μήπως ειναι λαθος.. ή να βγει θετικο και να χαρω τζαμπά;; Και τελικα αφου πηρα θετικη χοριακη πηγα στο φαρμακειο και πηρα ενα απλως να δω τις πολυποθητες γραμμουλες και να χαρω!  9 μερες αναμονη νομιζω δεν ειναι τοσο πολυ.. μην βασανιζετε τον εαυτο σας χειροτερα! Καλη επιτυχια με ολη μου την καρδια!!!!

Δίκιο έχεις..αλλά τώρα τα παρήγγειλα,δεν άντεξα 😊 Πήρα και έξι παναθεμα με,έτσι για να έχω μπόλικα,να κάνω δύο τη μερα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...