Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Τα ξεκίνησα από το στόμα γιατί κολπικά έβαζα υπόθετα γαλακτοβακιλλους μέχρι την εμβρυομεταφορά Ε και λέω μην φορτώνομαι τόσα εκεί κάτω (έβαζα 4 υπόθετα μέσα στην μέρα)  Οπότε τα ξεκίνησα από το στόμα πριν την εμβρυομεταφορά και τα συνέχισα έτσι. Ναι θα τον ρωτήσω σήμερα κιόλας  αν είναι να τα πάρω κολπικά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ 🙏🏻

Ναι πριν ήταν όλες καλές. Όταν είχα ξανά κάνει. 

Ε ρωτά Κ για τις βιταμίνες να τις κόψεις έστω μέχρι τις επόμενες εξετάσεις . Ότι μπορείς από χάπια να μειωθεί ας το μειώσεις ώστε να ηρεμήσει λίγο το πράγμα.  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Ε βιταμίνες όταν λέω εννοώ το φυλλικό , d και c 

Στο πρώτο τρίμηνο μόνο φυλικο τα υπόλοιπα είναι αχρειαστα αν δεν υπάρχει παθολογική έλλειψη . Τώρα γίνετε η οργανογενεση στα έμβρυα δεν πρέπει να περνεις τίποτα αχρειαστο έτσι Κ αλλιώς. 

Ότι μπορείς από βιταμίνες κοψτο έτσι Κ αλλιώς αν δεν είχες σοβαρή έλλειψη δεν χρειάζετε τίποτα . Έτσι Κ αλλιώς για 10 μέρες αν κόψεις τις βιταμίνες μέχρι να ξανακάνεις εξετάσεις δεν παθαίνεις τίποτα . Ρωτα τον γιατρό είμαι σίγουρη ότι θα σου πει να τις κόψεις . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Στο πρώτο τρίμηνο μόνο φυλικο τα υπόλοιπα είναι αχρειαστα αν δεν υπάρχει παθολογική έλλειψη . Τώρα γίνετε η οργανογενεση στα έμβρυα δεν πρέπει να περνεις τίποτα αχρειαστο έτσι Κ αλλιώς. 

Λοιπόν εγώ τον πήρα τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι με καθησύχασε. Μου είπε να τα πάρω κολπικά τα ουτρο αλλά κυρίως φταίνε και τα οιρστογονα δηλαδή τα cyclacur. Αλλα μου είπε ότι γύρω στις 10 βδομαδες θα τα κόψουμε και ότι μέχρι τότε θα τα παρακολουθούμε και ότι αν ο αριθμός ήταν τετραψήφιος θα μας ήταν δύσκολο. Αυτο είναι "φυσιολογικό" πχ και μια αντιβίωση να πάρουμε αν ελέγξεις τις τρανσαμινασες θα είναι λίγο ανεβασμένες εκείνη την περίοδο όταν τα σταματήσεις τα χάπια θα επανέλθουν όλα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορά,έχω τραβήγματα στη μήτρα και αναγουλες. Αλλά πιθανόν να είναι απ' τα φάρμακα,δεν πιστεύω πως είναι συμπτώματα εμφύτευσης. Μου είπε ο γιατρός να μη σηκώνω βάρη και οκ ως ένα βαθμό το τηρώ,αλλά δεν γίνεται να μην κάνω και τπτ! Μαγειρεύω(όχι φαγητά που απαιτούν πολλή ώρα)βάζω πλυντήριο πιάτων και διπλώνω τα ρούχα. Είναι πολλά? 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 3
  • Λουλούδια 2

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορά,έχω τραβήγματα στη μήτρα και αναγουλες. Αλλά πιθανόν να είναι απ' τα φάρμακα,δεν πιστεύω πως είναι συμπτώματα εμφύτευσης. Μου είπε ο γιατρός να μη σηκώνω βάρη και οκ ως ένα βαθμό το τηρώ,αλλά δεν γίνεται να μην κάνω και τπτ! Μαγειρεύω(όχι φαγητά που απαιτούν πολλή ώρα)βάζω πλυντήριο πιάτων και διπλώνω τα ρούχα. Είναι πολλά? 

Με το καλο να φωλιάζουν στη κοιλιτσα σου και να μεγαλώσει η οικογένεια σας!!!

Τίποτα δεν είναι αυτά... πιο πολύ σου λένε προσοχή για να μη λες μετά λες να φταίει αυτό ή το άλλο... πάντως εγώ τις δύο φορές που έπιασα ήταν όταν επέστρεψα στη δουλειά κανονικά από την 3η μέρα και δουλεύω σε παιδικο σταθμο με ότι αυτό συνεπάγεται... ειδικά την 2η χωρίς να έχω πει τίποτα σε συναδέρφους και να σηκώνω κανονικά τα 2χρονα για να αλλάξουμε πάνα κλπ...

Χαλαρή δραστηριότητα και απόλαυσε το όσο μπορείς!!!! 

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου από δω και μπρος.. σε πόσες μέρες θα κάνεις χοριακη; Νομίζω πως αν δεν σου προκαλούν κόπωση όσα κανείς δλδ χαλαρό μαγείρεμα κλπ είναι οκ. Τώρα από κει και πέρα πολύ ξεκούραση αλλά νομίζω και η φουλ ακινησία καλό δεν κάνει! Να πάνε όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Sisheido είπε:

Με το καλο να φωλιάζουν στη κοιλιτσα σου και να μεγαλώσει η οικογένεια σας!!!

Τίποτα δεν είναι αυτά... πιο πολύ σου λένε προσοχή για να μη λες μετά λες να φταίει αυτό ή το άλλο... πάντως εγώ τις δύο φορές που έπιασα ήταν όταν επέστρεψα στη δουλειά κανονικά από την 3η μέρα και δουλεύω σε παιδικο σταθμο με ότι αυτό συνεπάγεται... ειδικά την 2η χωρίς να έχω πει τίποτα σε συναδέρφους και να σηκώνω κανονικά τα 2χρονα για να αλλάξουμε πάνα κλπ...

Χαλαρή δραστηριότητα και απόλαυσε το όσο μπορείς!!!! 

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Το θέμα είναι πως απ' την πρώτη μέρα,δλδ από την Παρασκευή βάζω πλυντήριο πιάτων  κάθε μέρα..Την κόρη μου δεν την σηκώνω,μου είπε ο γιατρός να μην το κάνω και προσέχω πολύ.Ελπιζω να μην επηρεάζει κάπου το ότι κάνω μερικές δουλειές,δεν μπορώ με τπτ να κάθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι 

πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου από δω και μπρος.. σε πόσες μέρες θα κάνεις χοριακη; Νομίζω πως αν δεν σου προκαλούν κόπωση όσα κανείς δλδ χαλαρό μαγείρεμα κλπ είναι οκ. Τώρα από κει και πέρα πολύ ξεκούραση αλλά νομίζω και η φουλ ακινησία καλό δεν κάνει! Να πάνε όλα καλά!

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Χοριακη θα κάνω την επόμενη Κυριακή,αλλά ίσως κάνω και  ένα τεστακι στο σπίτι την Παρασκευή

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έκανε prp ωοθηκων στο Σφακ και τι αποτέλεσμα είχε.

Εγώ έκανα πριν 3 χρόνια  περιπου μαζί του και σε εμένα είχε καλά αποτελέσματα...έκανα φυσικους κύκλους τότε και ότι πήραμε είχε γονιμοποιηθει και πέτυχα και εγκυμοσύνη με αυτά που πήραμε...βέβαια δεν προχώρησε καλά η εγκυμοσύνη λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας..αλλά και πάλι θεωρώ πως το prp στη δική μου περίπτωση δούλεψε πολύ καλά.. 

πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Το θέμα είναι πως απ' την πρώτη μέρα,δλδ από την Παρασκευή βάζω πλυντήριο πιάτων  κάθε μέρα..Την κόρη μου δεν την σηκώνω,μου είπε ο γιατρός να μην το κάνω και προσέχω πολύ.Ελπιζω να μην επηρεάζει κάπου το ότι κάνω μερικές δουλειές,δεν μπορώ με τπτ να κάθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι 

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Χοριακη θα κάνω την επόμενη Κυριακή,αλλά ίσως κάνω και  ένα τεστακι στο σπίτι την Παρασκευή

Όχι κορίτσι μου σίγουρα δεν έχεις κάνει κάτι κακό....απλά έτσι τις 3 πρώτες μέρες που γινεται συνηθως και η εμφυτευση σου λένε να είσαι πιο χαλαρά..όλα τέλεια να πάνε και να εχεις μια τεράστια χοριακη!!! 🥰

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τις ίδιες οδηγίες είχα κ εγω αλλά μπορούσα ένα φαγητό να φτιάξω, επίσης έβαζα πλυντήριο κ ο άντρας μου σήκωνε τη λεκάνη για να τα απλώσω εγώ. Απλά όταν κουράζεσαι να κάθεσαι  άστη μισή τη δουλειά για οσο χρειαστεί, δε πειράζει ! Καλή επιτυχία εύχομαι!!

Σε άλλα νέα έχουν ξεκινήσει οι ναυτιες κ ανακατωσουρα λες κ είμαι μόνιμα σε ένα πλοίο επάνω, έχω κ έναν κόμπο στο στομάχι κ δε θέλω να φάω τίποτα παρόλο που δεν έχω εμετούς. Λες κ είμαι άρρωστη χαχαχαχα 

Σκεφτόμουν μήπως βάλω περισσότερο σούπες στη διατροφή μου ώστε να τρώω ελαφριά, μήπως βοηθήσει κ στη τουαλέτα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 48 λεπτά , Alex@ είπε:

Τις ίδιες οδηγίες είχα κ εγω αλλά μπορούσα ένα φαγητό να φτιάξω, επίσης έβαζα πλυντήριο κ ο άντρας μου σήκωνε τη λεκάνη για να τα απλώσω εγώ. Απλά όταν κουράζεσαι να κάθεσαι  άστη μισή τη δουλειά για οσο χρειαστεί, δε πειράζει ! Καλή επιτυχία εύχομαι!!

Σε άλλα νέα έχουν ξεκινήσει οι ναυτιες κ ανακατωσουρα λες κ είμαι μόνιμα σε ένα πλοίο επάνω, έχω κ έναν κόμπο στο στομάχι κ δε θέλω να φάω τίποτα παρόλο που δεν έχω εμετούς. Λες κ είμαι άρρωστη χαχαχαχα 

Σκεφτόμουν μήπως βάλω περισσότερο σούπες στη διατροφή μου ώστε να τρώω ελαφριά, μήπως βοηθήσει κ στη τουαλέτα. 

Φοβάμαι πως αν ανακατευεσαι οι σουπες δε θα βοηθήσουν!!εμένα τουλάχιστον όταν ήμουν έτσι.. όσο έβαζα "ζουμια" στο στομάχι μου τόσο χειρότερα γινόμουν...αυτό π με βοηθούσε ήταν ρύζι και βραστή πατάτα...και πολυυυυ φρυγανιά...

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι να στεριώσουν τα εμβρυακια σου ! Μην ανησυχείς είναι μια χαρά αυτά που κάνεις. Αν νιώσεις κούραση θα κάτσεις να ξεκουραστείς αλλά όσο μπορείς να αποφεύγεις τις βαριές δουλειές του σπιτιού πχ ηλεκτρική σκουπα. Ολα θα πάνε καλά 😊 

• Ευχή 1

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Εγώ έκανα πριν 3 χρόνια  περιπου μαζί του και σε εμένα είχε καλά αποτελέσματα...έκανα φυσικους κύκλους τότε και ότι πήραμε είχε γονιμοποιηθει και πέτυχα και εγκυμοσύνη με αυτά που πήραμε...βέβαια δεν προχώρησε καλά η εγκυμοσύνη λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας..αλλά και πάλι θεωρώ πως το prp στη δική μου περίπτωση δούλεψε πολύ καλά.. 

Όχι κορίτσι μου σίγουρα δεν έχεις κάνει κάτι κακό....απλά έτσι τις 3 πρώτες μέρες που γινεται συνηθως και η εμφυτευση σου λένε να είσαι πιο χαλαρά..όλα τέλεια να πάνε και να εχεις μια τεράστια χοριακη!!! 🥰

Ευχαριστώ πολύ. 

Σα διαδικασία πως ειναι;

Από τότε που γέννησα ενώ πέρασα Τοσααααα για να την αποκτήσω, φοβάμαι. Λέω θα ξυπνησω;;να ξαναμπώ στην διαδικασία αυτη;;μήπως αφήσω ορφανό το παιδι;;και τέτοια.

ffpWp3.pngo85Jp3.png

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κι εγώ σκέφτομαι όταν κάνουμε τη μεταφορά ότι θα περιμένω τη χοριακη αλλά έχω πάρει ήδη τεστ να έχω!!! Χαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...