Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 8/12/2024 at 10:53 ΜΜ, cant_wait είπε:

επανέρχομαι για να σας πω ότι ο γιατρός μου, μου είπε ότι προτείνει  να κανω το ΕΡΑ τεστ. μου είπε ότι δεν το αποδέχονται πολλοί,  αλλά αναγκάζεται να μου το προτείνει μετα απο αποτυχημένες εμφυτευσεις με άριστες βλαστοκυστες, το ρίχνει στο timing το θέμα της αποτυχίας. το έχει κάνει καμία που πάει με δοτρια σε οχι φυσικο κυκλο να με βοηθήσει με την εμπειρία της;

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλή σπερα χθες πηγα στον γιατρό μεχρι στιγμής διακολπικο υπερηχο μου κανει ειμαι στην 8 εβδομάδα ακουσαμε πρώτη φορα καρδουλα.μου ειχε γράψει 15νθημερη αναρρωτικη χθες τελείωνε και μου εγραψε αλλη επαπειλουμενη 30 ημέρες.του ειπα να παω δουλεια και ειπε μεχρι μάλλον να παω στους 3 μήνες θα μου γράφει επαπειλουμενη

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια ειμαι ν τρελαθώ!! Δεν αντέχω άλλο! Όλα τα κουλά να συμβαίνουν σε εμένα! Να φτάνω στη πηγή κ να μην μπορώ να πιω!!

Μόλις γύρισα από το  γιατρό, το εμβρυακι χωρίστηκε, είναι στον ίδιο σάκο κ όπως μας είπε μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα!!! Πράγμα που δεν είναι καλό.....ο γιατρός είπε να κρατώ μικρό καλάθι καθώς αυτή η περίπτωση οδηγεί σε αποβολή κ αν σε περίπτωση μείνουν κ τα 2 γεννιούνται με συγγενείς ανωμαλιες!!

Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, κλαίω από το ιατρείο, δε μπόρεσα να κρατηθώ να φύγω με τον άντρα μου  σε 2 βδομάδες θα πάω ξανά.

Κορίτσι μου δεν ξέρω τι να σου πω πάνω σε αυτό το θέμα όπως τα υπόλοιπα κορίτσια όμως ελπίζω μέσα από τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να μεγαλώσουν τα μωράκια σου σωστά. Οντως από δω κ πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ παρα μόνο να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς. 🧡 Και θα συμφωνήσω να ζητήσεις ραντεβού λίγο νωρίτερα στο γιατρό σου.

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια!

Έκανα 18/10 διέγερση και πήραμε 5 ωάρια.

Σήμερα κάναμε την εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης 3ΑΒ.Εχω ελπίδες; γιατί απογοητεύτηκα λίγο που δεν είχα 2 βλαστοκυστες.35 ετών 

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 6
  • Δύναμη! 2
  • Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Έκανα 18/10 διέγερση και πήραμε 5 ωάρια.

Σήμερα κάναμε την εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης 3ΑΒ.Εχω ελπίδες; γιατί απογοητεύτηκα λίγο που δεν είχα 2 βλαστοκυστες.35 ετών 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πάντα υπάρχουν ελπίδες.. θετική σκέψη να έχεις όσο μπορεις και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Ποτέ σου είπε για χοριακη;

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πάντα υπάρχουν ελπίδες.. θετική σκέψη να έχεις όσο μπορεις και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Ποτέ σου είπε για χοριακη;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!

4/11 μου είπε 😻

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!

4/11 μου είπε 😻

Θα περιμένουμε νέα λοιπόν! Μέχρι τότε εδώ είμαστε! 😉

Ρε κορίτσια όσες πήρατε σικλακουρ είχατε καθόλου υπνηλία; Γιατί νιώθω όλη την ώρα ότι θέλω να κοιμαμαι! Δεν ανησυχώ εννοειτε απλώς ρωτάω από περιέργεια!

Κορίτσια μόλις πέρασα covid κ μου άφησε μια ωραία ιγμοριτιδα... Θα χρειαστεί να πάρω αντιβίωση 9 μέρες, θα τελειώσω δηλαδή τα φάρμακα 01/11 κ περιμένω περίοδο στις 12/11 για να ξεκινήσουμε για εμβρυομεταφορά... Υπάρχει λέτε περίπτωση να μου πει ο γιατρός να αφήσουμε κ αυτόν τον κύκλο λόγω των φαρμάκων που θα πάρω? Έχει τύχει σε καμία? 

πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Ρε κορίτσια όσες πήρατε σικλακουρ είχατε καθόλου υπνηλία; Γιατί νιώθω όλη την ώρα ότι θέλω να κοιμαμαι! Δεν ανησυχώ εννοειτε απλώς ρωτάω από περιέργεια!

Εγώ δεν είχα κανένα θέμα, παίρνω 6 την ημέρα, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη ποσότητα που παίρνει κάποια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια μόλις πέρασα covid κ μου άφησε μια ωραία ιγμοριτιδα... Θα χρειαστεί να πάρω αντιβίωση 9 μέρες, θα τελειώσω δηλαδή τα φάρμακα 01/11 κ περιμένω περίοδο στις 12/11 για να ξεκινήσουμε για εμβρυομεταφορά... Υπάρχει λέτε περίπτωση να μου πει ο γιατρός να αφήσουμε κ αυτόν τον κύκλο λόγω των φαρμάκων που θα πάρω? Έχει τύχει σε καμία? 

Όχι όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 49 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ δεν είχα κανένα θέμα, παίρνω 6 την ημέρα, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη ποσότητα που παίρνει κάποια.

Προς το παρόν 3 παίρνω μόνο! Ευχαριστώ για την απάντηση! 

1 hour ago, Angel83 είπε:

Περαστικά σου εύχομαι! Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα θα ναι καιρός απο τη μέρα που θα σταματήσεις τα φάρμακα μέχρι την ημέρα της μεταφοράς μην ανησυχείς!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Εγώ δε θα έκανα ετ τουλαχιστον για 2 κύκλους μετά από covid, έχουν γίνει έρευνες, μετά από παράπονα πολλών γυναικών που είχαν ανωμαλιες στον κύκλο μετά τη νοσηση, ότι επηρρεαζει το ενδομητριο. Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος βιασύνης καλύτερα να περιμένεις λίγο, τα εμβρυα είναι πολύτιμα για να ρισκάρεις το οτιδήποτε.

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Εγώ με το το utrogestan έχω υπνηλία. Παίρνω 3 φορές την μέρα και το μεσημέρι και το βράδυ που παίρνω με πιάνει αμέσως ο ύπνος. Αλλά το πρωί ο δεν με πιάνει . 

1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Καταρχάς περαστικά να ειναι. 
οχι δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο θέμα. Αλλά και να σου πει για τον επόμενο κύκλο δεν πειράζει. Τόση αναμονή έχουμε περάσει, σκέψου ότι θα είναι για καλό. 🩷

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Τα cyclacur εμένα με πείραζαν στο στομάχι...η προγεστερονη μου έφερνε πολυυυυυ υπνηλία!!!μήπως είναι αυτό?

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Θεωρητικά δε σε επηρεάζει πουθενά η αντιβίωση!!εννοείται βέβαια συζήτησε το μαζί του αλλά δες και πως θα νοιώθεις εσύ...γιατί έχει μεγάλη σημασία να νοιώθεις καλά...κανε και μια γενική αίματος μετά την περίοδο να δεις πως είναι και οι εξετάσεις σου...

πρίν από 24 λεπτά , Nels είπε:

Εγώ δε θα έκανα ετ τουλαχιστον για 2 κύκλους μετά από covid, έχουν γίνει έρευνες, μετά από παράπονα πολλών γυναικών που είχαν ανωμαλιες στον κύκλο μετά τη νοσηση, ότι επηρρεαζει το ενδομητριο. Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος βιασύνης καλύτερα να περιμένεις λίγο, τα εμβρυα είναι πολύτιμα για να ρισκάρεις το οτιδήποτε.

Είμαι προβληματισμενη κ εγώ για το τι θα κάνω... Θα δω τι θα μου πει κ ο γιατρός.. Εμένα ο κύκλος μου είναι ρυθμισμένος με cyclacur οπότε σε αυτό δε νομίζω να έχω θέμα, είχα ήδη έναν κανονικό κύκλο όσο είχα covid. Αν υπάρξει κάποιο θέμα με το ενδομητριο δε θα φανεί στους υπέρηχους; σίγουρα δε θα προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα αν προβληματίζει έστω κ το παραμικρό το γιατρό.. 

πρίν από 13 λεπτά , *Vasoula είπε:

Τα cyclacur εμένα με πείραζαν στο στομάχι...η προγεστερονη μου έφερνε πολυυυυυ υπνηλία!!!μήπως είναι αυτό?

Θεωρητικά δε σε επηρεάζει πουθενά η αντιβίωση!!εννοείται βέβαια συζήτησε το μαζί του αλλά δες και πως θα νοιώθεις εσύ...γιατί έχει μεγάλη σημασία να νοιώθεις καλά...κανε και μια γενική αίματος μετά την περίοδο να δεις πως είναι και οι εξετάσεις σου...

Από όταν πήραμε τα καλά νέα από τον προεμφυτευτικο όλο κάτι έχω με έχει πάρει λίγο από κάτω... Σίγουρα θέλω να προχωρήσω με τις καλύτερες συνθήκες σε εμβρυομεταφορα! Σε κάθε περίπτωση θα εμπιστευτώ κ το γιατρό μου σε ότι μου πει. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...