Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Sunshine. είπε:

Και με τον προεμφυτευτικό παίζεται... Εγώ έβαλα τον Σεπτέμβριο δυο 4ΑΑ ελεγμένες με προεμφυτευτικό και πάλι μηδέν η χοριακή. Όλα σχετικά είναι...

Σίγουρα, δεν είναι τίποτα πανάκεια.. σου έδωσαν κάποια εξήγηση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Σίγουρα, δεν είναι τίποτα πανάκεια.. σου έδωσαν κάποια εξήγηση?

Τυχαίο γεγονός! Και να ξαναπροσπαθήσουμε χωρίς να αλλάξουμε τίποτα. Άλλαξα γιατρό τώρα και κέντρο και βλέπουμε. 

• Ευχή 1

3 hours ago, Neverstop said:

Μακάρι να ξέραμε ποια και πόσα είναι τα καλά, για να μεταφέρουμε ανάλογα... Καλή επιτυχία σου εύχομαι🙏🏻

Το καταλαβαίνω αυτό που λες, κι εγώ με ένα μωράκι στην ιδέα να πιάσουν την επόμενη φορά δύο, τρέμω. Η περίπτωση που λες υπάρχει αλλά είναι εξαίρεση.. στατιστικά παίζουν πάντα τα πάντα😄

Τή γνώμη μου την παρέθεσα αναφορικά με την κοπέλα που είναι άνω των 43, που κάνει σχεδόν φυσικούς κύκλους και που είναι πιο δύσκολο να βρεθεί το υγιές.. από εκεί και πέρα είναι καθαρά προσωπική απόφαση...

Ξέρω κοπέλα που έβαλε 4 αριστες βλαστοκύστες στα 41 κι έπιασε η μία, ξέρω και κοπέλα 45 που έπιασαν σχεδόν όλες οι βλαστοκύστες της σε δύο μεταφορές και είχε μία γέννα με ένα παιδάκι.

Θα έβαζα ένα μόνο σε περίπτωση που ήταν ελεγμένο από προεμφυτευτικο.

Που και παλι και εκεί δεν είσαι 100% σίγουρος. Εμένα μου είπε η εμβρυολογος ότι ως ένα σημείο είναι σίγουρο. Πχ μπορεί το σημείο που θα πάρουνε να βγει υγιές και το πρόβλημα να είναι σε άλλο σημείο. Δεν σου δίνουν 100% σου δίνουν ένα 80-90%.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Τυχαίο γεγονός! Και να ξαναπροσπαθήσουμε χωρίς να αλλάξουμε τίποτα. Άλλαξα γιατρό τώρα και κέντρο και βλέπουμε. 

Μακάρι τα επόμενα έμβρυα να έχουν εμφύτευση.. τι ηλικία έχεις?

πρίν από 49 λεπτά , Losr είπε:

Που και παλι και εκεί δεν είσαι 100% σίγουρος. Εμένα μου είπε η εμβρυολογος ότι ως ένα σημείο είναι σίγουρο. Πχ μπορεί το σημείο που θα πάρουνε να βγει υγιές και το πρόβλημα να είναι σε άλλο σημείο. Δεν σου δίνουν 100% σου δίνουν ένα 80-90%.

Κάπου 80% είναι. Το χα συζητήσει κι εγώ για προεμφυτευτικο αλλά δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις ούτε ο γιατρός μου ήταν πολύ θετικός. Κυνηγούσα βέβαια τα έμβρυα με το τουφέκι..

4 ώρες πρίν, helena212 είπε:

Μακάρι! 6 εβδ και 4 ημερών. Αντε με το καλο και συ.. ❤️

Μια βδομάδα διαφορά έχουμε.
Ειδαμε δύο σάκους όλα ήταν θετικά και σε μια βδομάδα θα πάμε ξανά να ακούσουμε πρώτα ο Θεός καρδούλες 🤍

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 6
  • Λουλούδια 3

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Neverstop είπε:

Μακάρι τα επόμενα έμβρυα να έχουν εμφύτευση.. τι ηλικία έχεις?

Κάπου 80% είναι. Το χα συζητήσει κι εγώ για προεμφυτευτικο αλλά δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις ούτε ο γιατρός μου ήταν πολύ θετικός. Κυνηγούσα βέβαια τα έμβρυα με το τουφέκι..

39 και τα εμβρυα ηταν περσινα. Αλλά προεμφυτευτικό ζητήσαμε γιατί είχα 3 παλλινδρομες (με φυσιολογική σύλληψη που ο καρυότυπος μετά τις αποξέσεις έδειξε ότι ήταν υγιή όλα) και δυο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές. 

πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Μια βδομάδα διαφορά έχουμε.
Ειδαμε δύο σάκους όλα ήταν θετικά και σε μια βδομάδα θα πάμε ξανά να ακούσουμε πρώτα ο Θεός καρδούλες 🤍

Ωωω υπέροχα νέα!!!γερα και δυνατά και με το καλό τα διδυμάκια σου λοιπόν!!! 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

39 και τα εμβρυα ηταν περσινα. Αλλά προεμφυτευτικό ζητήσαμε γιατί είχα 3 παλλινδρομες (με φυσιολογική σύλληψη που ο καρυότυπος μετά τις αποξέσεις έδειξε ότι ήταν υγιή όλα) και δυο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές. 

Ο καινούργιος γιατρός μας είπε να μην κάνουμε προεμφυτευτικό γιατί δημιουργούμε υγιή έμβρυα και ταλαιπωρούνται από τη διαδικασία. 🤷‍♀️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωωω υπέροχα νέα!!!γερα και δυνατά και με το καλό τα διδυμάκια σου λοιπόν!!! 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 🩷 🙏🏻 

Ειμαι χαρούμενη αλλά συγκρατημένη κιόλας. Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά. 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Το ξέρω ότι δεν ξέρουμε αν είναι υγιές το έμβρυο. Ποτέ δεν το ξέρεις. Επίσης το έχω πάθει τρεις φορές να κάνω άριστες βλαστοκυστες να εμφυτεύονται και να καταλήγουν είτε βιοχημικές είτε αποβολή. Απλά έχω δει και την περίπτωση που βάλανε τρία σε 40+ και πιάσανε και τα τρία και αναγκάστηκε να κάνει μείωση το ένα για να επιβιώσουν τα άλλα δύο και γέννησε και πάρα πολύ πρόωρα. Πέραν αυτού όμως αυτό που εγώ είπα είναι ότι το υγιές θα πιάσει είτε το βάλεις μόνο του είτε το βάλεις παρέα με αλλά 2. Τέλος πάντων δεν ξέρω εμένα με φοβίζει πολύ η πιθανότητα μια πολυδημης κύησης.

Είτε ειχε κανει προεμφυτευτικο και μετέφερε 3 υγιη που πολύ αμφιβάλλω γιατί συστήνουν 1, ειτε είχε καταψυξει ωαρια σε μικρότερη ηλικία είτε τα ωαρια ήταν από δωρεά. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι διδυμα σε ωαρια 40+ μόνο μια φορά του έτυχε στα 30 χρόνια εμπειρίας του,  είναι εξαιρετικά σπάνιο, πόσο μάλλον τα 3δυμα.

Διαφημίσεις

4 hours ago, Nels said:

Είτε ειχε κανει προεμφυτευτικο και μετέφερε 3 υγιη που πολύ αμφιβάλλω γιατί συστήνουν 1, ειτε είχε καταψυξει ωαρια σε μικρότερη ηλικία είτε τα ωαρια ήταν από δωρεά. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι διδυμα σε ωαρια 40+ μόνο μια φορά του έτυχε στα 30 χρόνια εμπειρίας του,  είναι εξαιρετικά σπάνιο, πόσο μάλλον τα 3δυμα.

Αυτό δεν το ξέρω αν είχε από πιο μικρή έμβρυα από κατάψυξη. Ούτε αν είχε κάνει προεμφυτευτικο. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπήκε σε ένα κοικεωνα μέχρι να γεννήσει.

πρίν από 36 λεπτά , angie5 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!...

Σας γράφω αυτό το μήνυμα για να σας ευχαριστώ όλες σας για κάθε μήνυμα που μπήκατε στον κόπο να μου στείλετε και στην πρώτη μου και στην δεύτερή μου προσπάθεια και για όλη σας την στήριξη και την συμπαράσταση. Έχω ανάγκη να το κάνω τώρα και να μοιραστώ αυτή την φορά όχι την αγωνία μου αλλά την χαρά μου. Θέλω όμως να μοιραστώ και την εμπειρία μου αλλά και τις απαντήσεις που πήρα από τον γιατρό μου για ένα θέμα που με είχε απασχολήσει πολύ και το είχα θέσει στην ομάδα σχετικά με το αν είναι καλύτερα να μεταφέρουμε βλαστοκύστες ή έμβρυα 2ης ή 3ης ημέρας. 

Πρώτα απ' όλα κατάφερα κι εγώ να πάρω θετική χοριακή στα χέρια πριν αρκετές μέρες.🥰 Είχα κάνει ήπια διέγερση και είχα δώσει 3 ωάρια, τα οποία γονιμοποιηθηκαν και τα 3 και μεταφέρθηκαν και τα 3 όχι ως βλαστοκύστες αλλά ως ως έμβρυα 2 ημερών. Την 10η μέρα μέρα από την εμβρυομεταφορα (δεν κρατιόμουν με τίποτα 🤣) πήρα την πρώτη θετική χοριακή η οποία ήταν 67.8. Ακολούθησε η δεύτερη την 12η μέρα που ήταν 196 και την 14η μέρα 485. Άσχετο αλλά είχα θετικό τεστ κύησης ούρων με πολύ πολύ άχνη γραμμή ήδη από την 7η με 8η μέρα(Είπαμε δεν κρατιόμουν με τίποτα!..🤣)

Και αφού όλα πήγαν καλά για αρχή και συνεχίζουμε βήμα βήμα παρά τα θετικά αποτελέσματα με έτρωγε το γεγονός γιατί μου μετέφερε έμβρυα 2-3 ημερών και όχι βλαστοκυστες που υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ο γιατρός μου λοιπόν μου εξήγησε ότι σίγουρα με τις βλαστοκυστες μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα και να δώσεις και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική. Όμως μου εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στο βραχύ πρώτοκολλο και όταν έχεις αρκετά ωάρια γιατί στατιστικά στο εργαστήριο δεν θα προχωρήσουν όλα και κάποια θα χαθούν. Μου εξήγησε ότι η ιατρική δεν είναι by the book και ο κάθε ασθενής είναι μια διαφορετική περίπτωση. Η επιλογή αυτή εξαρτάται από το ιστορικό, τις προσπάθειες, τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζει το κάθε ζευγάρι. Έτσι λοιπόν είναι πολλοί οι παράγοντες που θα οδηγήσουν σε μια τέτοια επιλογή και φυσικά και η φιλοσοφία του κάθε γιατρού. Συγκεκριμένα λοιπόν η περίπτωση μου θεώρησε ότι ήταν μια εύκολη περίπτωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και προσπάθησε να την φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό τρόπο σύλληψης με την λιγότερη παρέμβαση από άποψη φαρμάκων (έκανα ήπια διέγερση) και από άποψη εργαστηρίου.

Όλα αυτά σας τα λέω για να δώσω κουράγιο σε όσες κοπέλες είναι σε ανάλογη θέση με την δική μου και να δείτε ότι μπορεί να πετύχει η εξωσωματική ακόμα και με 2ης ημέρας έμβρυα.

Καλές τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες τις εγκυούλες, υψηλές χοριακες σε όσες είναι σε αναμονή και καλή δύναμη σε όσες ξεκινούν τώρα την πρώτη τους προσπάθεια ή ακόμη μια προσπάθεια!...

Σας ευχαριστώ για όλα (ιδιαίτερα τη *Vasoula )και σας στέλνω την αγάπη μου!...🙏

Συγχαρητήρια! Όλα να πάνε τέλεια!!! Ετσι είναι όπως το λες, ανάλογα τον ασθενή και τα δεδομένα.

Όντως στα λίγα ωάρια στατιστικά το 1/3 φτάνει βλαστοκύστη και χάνονται στη διαδρομή κάποια. Αυτά βέβαια κανένας δεν ξέρει αν θα έδιναν εγκυμοσύνη μέσα στη μήτρα.

Στη δική μου περίπτωση έφτασαν και τα 3 βλαστοκύστες οπότε απέδωσε το ρίσκο που το πήρα μετά από συζήτηση με το γιατρό μου κι έχοντας ήδη στο ενεργητικό μου μία μεταφορά με τριών ημερών..

Η αλήθεια είναι ότι με δύο ημερών δεν ξέρω γιατρούς να κάνουν μεταφορά αλλά το αποτέλεσμα σε δικαίωσε οπότε δεν έχει σημασία😄

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, angie5 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!...

Σας γράφω αυτό το μήνυμα για να σας ευχαριστώ όλες σας για κάθε μήνυμα που μπήκατε στον κόπο να μου στείλετε και στην πρώτη μου και στην δεύτερή μου προσπάθεια και για όλη σας την στήριξη και την συμπαράσταση. Έχω ανάγκη να το κάνω τώρα και να μοιραστώ αυτή την φορά όχι την αγωνία μου αλλά την χαρά μου. Θέλω όμως να μοιραστώ και την εμπειρία μου αλλά και τις απαντήσεις που πήρα από τον γιατρό μου για ένα θέμα που με είχε απασχολήσει πολύ και το είχα θέσει στην ομάδα σχετικά με το αν είναι καλύτερα να μεταφέρουμε βλαστοκύστες ή έμβρυα 2ης ή 3ης ημέρας. 

Πρώτα απ' όλα κατάφερα κι εγώ να πάρω θετική χοριακή στα χέρια πριν αρκετές μέρες.🥰 Είχα κάνει ήπια διέγερση και είχα δώσει 3 ωάρια, τα οποία γονιμοποιηθηκαν και τα 3 και μεταφέρθηκαν και τα 3 όχι ως βλαστοκύστες αλλά ως ως έμβρυα 2 ημερών. Την 10η μέρα μέρα από την εμβρυομεταφορα (δεν κρατιόμουν με τίποτα 🤣) πήρα την πρώτη θετική χοριακή η οποία ήταν 67.8. Ακολούθησε η δεύτερη την 12η μέρα που ήταν 196 και την 14η μέρα 485. Άσχετο αλλά είχα θετικό τεστ κύησης ούρων με πολύ πολύ άχνη γραμμή ήδη από την 7η με 8η μέρα(Είπαμε δεν κρατιόμουν με τίποτα!..🤣)

Και αφού όλα πήγαν καλά για αρχή και συνεχίζουμε βήμα βήμα παρά τα θετικά αποτελέσματα με έτρωγε το γεγονός γιατί μου μετέφερε έμβρυα 2-3 ημερών και όχι βλαστοκυστες που υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ο γιατρός μου λοιπόν μου εξήγησε ότι σίγουρα με τις βλαστοκυστες μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα και να δώσεις και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική. Όμως μου εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στο βραχύ πρώτοκολλο και όταν έχεις αρκετά ωάρια γιατί στατιστικά στο εργαστήριο δεν θα προχωρήσουν όλα και κάποια θα χαθούν. Μου εξήγησε ότι η ιατρική δεν είναι by the book και ο κάθε ασθενής είναι μια διαφορετική περίπτωση. Η επιλογή αυτή εξαρτάται από το ιστορικό, τις προσπάθειες, τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζει το κάθε ζευγάρι. Έτσι λοιπόν είναι πολλοί οι παράγοντες που θα οδηγήσουν σε μια τέτοια επιλογή και φυσικά και η φιλοσοφία του κάθε γιατρού. Συγκεκριμένα λοιπόν η περίπτωση μου θεώρησε ότι ήταν μια εύκολη περίπτωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και προσπάθησε να την φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό τρόπο σύλληψης με την λιγότερη παρέμβαση από άποψη φαρμάκων (έκανα ήπια διέγερση) και από άποψη εργαστηρίου.

Όλα αυτά σας τα λέω για να δώσω κουράγιο σε όσες κοπέλες είναι σε ανάλογη θέση με την δική μου και να δείτε ότι μπορεί να πετύχει η εξωσωματική ακόμα και με 2ης ημέρας έμβρυα.

Καλές τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες τις εγκυούλες, υψηλές χοριακες σε όσες είναι σε αναμονή και καλή δύναμη σε όσες ξεκινούν τώρα την πρώτη τους προσπάθεια ή ακόμη μια προσπάθεια!...

Σας ευχαριστώ για όλα (ιδιαίτερα τη *Vasoula )και σας στέλνω την αγάπη μου!...🙏

Και έτσι υπέροχα να συνεχίσουν όλα κορίτσι μου γλυκο...όπως τα λες..καθε γυναίκα και κάθε οργανισμος είναι διαφορετικός...σε εσένα όντως δούλεψε αυτή η τακτική και είχε πολύ δίκιο ο γιατρός και μπράβο του!!!🥰

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Συγχαρητήρια! Όλα να πάνε τέλεια!!! Ετσι είναι όπως το λες, ανάλογα τον ασθενή και τα δεδομένα.

Όντως στα λίγα ωάρια στατιστικά το 1/3 φτάνει βλαστοκύστη και χάνονται στη διαδρομή κάποια. Αυτά βέβαια κανένας δεν ξέρει αν θα έδιναν εγκυμοσύνη μέσα στη μήτρα.

Στη δική μου περίπτωση έφτασαν και τα 3 βλαστοκύστες οπότε απέδωσε το ρίσκο που το πήρα μετά από συζήτηση με το γιατρό μου κι έχοντας ήδη στο ενεργητικό μου μία μεταφορά με τριών ημερών..

Η αλήθεια είναι ότι με δύο ημερών δεν ξέρω γιατρούς να κάνουν μεταφορά αλλά το αποτέλεσμα σε δικαίωσε οπότε δεν έχει σημασία😄

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!...Συγχαρητήρια και σε σένα!...Θυμάμαι την περίπτωση σου! Και εμένα πάντως το επόμενο βήμα θα ήταν βλαστοκυστες!...😊

Ήθελα απλά να το μοιραστώ γιατί πολλές φορές η επιθυμία μας για ένα μωρό και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μας δημιουργεί την ανάγκη να ερευνήσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε και να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κι εγώ το ίδιο έκανα. Όμως τελικά ίσως να πρέπει να βάλουμε ένα όριο και να αφήσουμε τα υπόλοιπα στον γιατρό που έχουμε επιλέξει να εμπιστευτούμε. Το λέω εγώ που ήμουν πεπεισμένη ότι δεν θα πετύχει και ήδη σκεφτόμουν τις επόμενες κινήσεις μου μόλις λίγες μέρες από την εμβρυομεταφορα!...Όντως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν είναι κακό αυτό γιατί τελικά υπάρχουν διάφορες τακτικές και επιλογές για κάθε περίπτωση! 

Σου εύχομαι τα καλύτερα!...🙏

Κοριτσάκι μου γλυκό σ' ευχαριστώ!...Όντως το αποτέλεσμα τον δικαίωσε!...Τι είχε ακούσει ο καημένος ο γιατρός πριν!...χαχαχαχα....Αλλά τωρα άλλαξα γνώμη!...🤣

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...