Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 6/9/2024 at 11:32 ΜΜ, baby_love είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σου έδωσε κάποια διατροφη; Σου σύστησε να περιορίσεις κατι; Εχω ραντεβού σε 2 εβδομάδες με ενδοκρινολογο. Ελπίζω να με βοηθήσει. 

Διατροφη ναι μου έδωσε.  Τις γνωστές όμως όχι ψωμιά όχι πολύ υδατάνθρακα,πρωτεΐνη πολλή και σαλάτες και πολύ πολύ νερό. Όχι χυμούς. Απλά θέλει πρόγραμμα διατροφής και χάπια. Εμένα με βοήθησε πολύ το medithyrox. Δεν είχα θυρεοειδή αλλά θέλουν συγκεκριμένο αριθμό για εξωσωματικη.  Δες το και αυτό. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 14/2/2024 at 10:24 ΜΜ, Penny1992 είπε:

Χαρίζω μια menopur 1200mg για όποια  ενδιαφερεται 

Καλησπέρα σας! Μήπως υπάρχουν ακόμα? Δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να περάσω ξανά επιτροπή...

On 9/3/2024 at 11:11 ΠΜ, Joy1990 είπε:

@Maroxmarox καλησπέρα! Ααααν χρειαστείς bemfola έχω ακόμα 5 κουτιά στο ψυγείο μου!Από τον προηγούμενο μήνα που έκανα το πρωτόκολο και εγώ. Έχω 2 των 150 μονάδων και 3 των 300 νομίζω.

Εγώ οριακά δεν χρειάστηκε να αγοράσω κι άλλες και εν τέλη μου έμειναν κιόλας. Τα είχα πάρει από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και όταν ρώτησα στο φαρμακείο κόστος τρελάθηκα.

Αχρειαστες να είναι, να ξέρεις ότι υπάρχουν. Καλή επιτυχία!!! ❤️

Καλησπέρα σας! Μήπως υπάρχουν ακόμα? Δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να περάσω ξανά επιτροπή...

Κορίτσια καλημέρα σας!!!

Ξεκίνησα διαδικασία για εμβρυομεταφορά, στις εξετάσεις αίματος ο θυρεοειδής βγήκε 2.8, ο γιατρος είπε πως είναι στα επιθυμητά όρια. Εγώ ξέρω πως θέλει κάτω από 2.5 κ το σκέφτομαι συνέχεια 

Kορίτσια καλησπέρα!...Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος. Ήθελα να σας ρωτήσω αν έτυχε σε καμία να έχει μια καφέ κηλίδα μετά από εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο με έμβρυο 3 ημερών. Απλά αυτο συνέβη πολύ νωρίς την 3η μέρα της εμβρυομεταφορας...Δεν είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για πιθανή εμφύτευση η όχι? 

2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα σας!!!

Ξεκίνησα διαδικασία για εμβρυομεταφορά, στις εξετάσεις αίματος ο θυρεοειδής βγήκε 2.8, ο γιατρος είπε πως είναι στα επιθυμητά όρια. Εγώ ξέρω πως θέλει κάτω από 2.5 κ το σκέφτομαι συνέχεια 

Γεια σου κορίτσι μου...και εγώ 2 νόμιζα αλλά εφόσον ο γιατρός είπε πως είναι στα επιθυμητά όρια δεν έχεις λόγο να τον αμφισβητήσεις!!σου εύχομαι να πάνε όλα κατευχην!!!

πρίν από 39 λεπτά , angie5 είπε:

Kορίτσια καλησπέρα!...Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος. Ήθελα να σας ρωτήσω αν έτυχε σε καμία να έχει μια καφέ κηλίδα μετά από εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο με έμβρυο 3 ημερών. Απλά αυτο συνέβη πολύ νωρίς την 3η μέρα της εμβρυομεταφορας...Δεν είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για πιθανή εμφύτευση η όχι? 

Αν είναι τρίτη μέρα από την εμβρυομεταφορα δεν αποκλείεται να είναι από εμφυτευση....αλλά επίσης αν ήταν καφέ δεν αποκλείεται να είναι παλιό αιμα και απλά να βγήκε τώρα...πάντως σίγουρα δε σημαίνει κάτι κακό!!μια τεράστια χοριακή σου εύχομαι!!! 🥰

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γεια σου κορίτσι μου...και εγώ 2 νόμιζα αλλά εφόσον ο γιατρός είπε πως είναι στα επιθυμητά όρια δεν έχεις λόγο να τον αμφισβητήσεις!!σου εύχομαι να πάνε όλα κατευχην!!!

Μακάρι....έχω αγχωθεί με την ετ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

• Ευχή 1

Κορίτσια επίσης επειδή είναι η πρώτη μου εξωσωματική και η πρώτη χοριακή που θα κάνω και δεν έχω ιδέα, μου είπαν να την κάνω 12 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα. Τι τιμή θα πρέπει να δω ώστε να θεωρηθεί θετικό το τεστ?...

On 8/9/2024 at 5:41 ΠΜ, Relief είπε:

Συγγνώμη για την ενόχληση... μήπως έχει κάποια κοπέλα Gonal, Bemfola, Meriofert, Altermon... οποιαδήποτε ένεση για διέγερση? Δεν μου επιτρέπεται να περάσω ξανά επιτροπή... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Καλή επιτυχία σε όλες, κορίτσια!

Κορίτσι μου δυστυχώς τα έχω δώσει όλα. Αν δεν βιάζεσαι όλο και κάτι θα περισσέψει από κάποια κοπέλα αλλά θέλει υπομονή.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσι μου δυστυχώς τα έχω δώσει όλα. Αν δεν βιάζεσαι όλο και κάτι θα περισσέψει από κάποια κοπέλα αλλά θέλει υπομονή.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως... τί άλλο μπορώ να κάνω?!... θα περιμένω...

21 ώρες πρίν, angie5 είπε:

Κορίτσια επίσης επειδή είναι η πρώτη μου εξωσωματική και η πρώτη χοριακή που θα κάνω και δεν έχω ιδέα, μου είπαν να την κάνω 12 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα. Τι τιμή θα πρέπει να δω ώστε να θεωρηθεί θετικό το τεστ?...

Οποιαδήποτε τιμή πάνω από 5 είναι θετική αλλά για να είσαι πιο "ηρεμη" θέλεις μια τιμή πάνω από 30...μην αγχώνεσαι όμως με την τιμή...σημασία έχει να διπλασιαζεται....δύο έμβρυα 3 ημερών βάλατε??

23 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Οποιαδήποτε τιμή πάνω από 5 είναι θετική αλλά για να είσαι πιο "ηρεμη" θέλεις μια τιμή πάνω από 30...μην αγχώνεσαι όμως με την τιμή...σημασία έχει να διπλασιαζεται....δύο έμβρυα 3 ημερών βάλατε??

Σ' ευχαριστω πολύ κορίτσι μου.Ένα έμβρυο σε φυσικό κύκλο βάλαμε. Ο γιατρός επειδή δεν έβλεπε κάποιο πρόβλημα, πρότεινε να το προσπαθήσουμε πιο απλά πριν μπούμε σε διαδικασία διέγερσης. Επομένως πήραμε απλά το ωάριο του κύκλου μου επειδή ήταν καλό. Πριν τη χοριακή ένα τεστ εγκυμοσύνης δεν θα δείξει κάτι πιστεύεις?...Πραγματικά αυτή η αναμονή σκοτώνει...🥺

On 4/9/2024 at 8:41 ΠΜ, Relief είπε:

Καλημέρα σας! Μήπως σε κάποια κοπέλα έχει περισσέψει Gonal, Bemfola, Meriofert, Altermon, Puregon??? Οποιαδήποτε ένεση εξωσωματικής? Δεν μου επιτρέπεται να ξαναπεράσω επιτροπή... 

καλησπέρα έχω δυο κουτιά arvekap αν τα χρειάζε κάποια κοπέλα ας μου στείλει 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...