Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλημέρα, σήμερα αδιαθέτησα. Την Δευτέρα με το καλό ξεκινάω τις ενέσεις, είμαι πολύ αγχωμένη. Κι έχω και την γειτόνισσα να μου λέει διαφορά (ότι δεν είμαι ικανή να γίνω μάνα και άλλα πολλά) και τα λέει και στην μαμά μου και την στεναχωρεί. 

Συγγνώμη για το ξέσπασμα έχω πολλή άγχος και πολλές σκέψεις...

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , SylPan είπε:

Καλημέρα, σήμερα αδιαθέτησα. Την Δευτέρα με το καλό ξεκινάω τις ενέσεις, είμαι πολύ αγχωμένη. Κι έχω και την γειτόνισσα να μου λέει διαφορά (ότι δεν είμαι ικανή να γίνω μάνα και άλλα πολλά) και τα λέει και στην μαμά μου και την στεναχωρεί. 

Συγνώμη ποιος τη ρώτησε τη γειτόνισσα και με ποιο θάρρος λέει τέτοια πράγματα?? Αντί να στεναχωριέται η μαμά σου να τη βάλει στη θέση της. Έλεος με την κάθε χαζή! 

Καλή επιτυχία εσύ, κοίτα τη δουλειά σου και τον στόχο!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Συγνώμη ποιος τη ρώτησε τη γειτόνισσα και με ποιο θάρρος λέει τέτοια πράγματα?? Αντί να στεναχωριέται η μαμά σου να τη βάλει στη θέση της. Έλεος με την κάθε χαζή! 

Καλή επιτυχία εσύ, κοίτα τη δουλειά σου και τον στόχο!!!!

Δεν την ρωτάς μόνη της τα λέει. Λέει κι άλλα....

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.

πρίν από 15 λεπτά , SylPan είπε:

Δεν την ρωτάς μόνη της τα λέει. Λέει κι άλλα....

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.

Η γειτόνισσα με ένα ωραιότατο εξώδικο, στο οποίο θα την καλείτε να παύσει οποιαδήποτε προσβολή της προσωπικότητάς σας άλλως θα διεκδικήσετε αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, λογικά θα επιστρέψει στη σπηλιά στην οποία και ανήκει. 

Μην επιτρέπεις σε χυδαίους και κακεντρεχείς ανθρώπους να αγγίζουν τη ζωή σου. Ξεκινάς ένα ταξίδι που θα σε οδηγήσει στο μωράκι σου και θέλεις ηρεμία. Εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου ❤

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, SylPan είπε:

Προφανώς με τα λόγια της,  σε " χτυπάει " εκεί που πονάς.. Μη δίνεις σημασία σε τέτοιους ανθρώπους.. Κλείσε τα αυτιά σου, κ επικεντρώσου στο στόχο σου.. Από σήμερα ξεκινά το ταξίδι, με τα αγχη κ τις δυσκολίες του, που όμως θα σε οδηγήσει στη μητρότητα!! 

Κ μονο που μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία για να αποκτήσεις παιδακι, εισαι ήδη πολυ ικανή μαμά.. 

Καλη επιτυχία!! 

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Για την γειτόνισσα δεν λέω πραγματικά τίποτα αν το έλεγε στην γυναίκα μου θα υπήρχε πρόβλημα και μόνο που το έκανα εικόνα και μόνο που το έκανα εικόνα....... Κορίτσια να ρωτήσω κάτι έχω κλείσει για αυχενική στον παφιλης ήθελα στον Κούρτη αλλά θα είναι σε ταξίδι. Η γιατρός μασ όμως θέλει στον Τζιωτη Ιωαννη. Τον ξέρει κανένας;;; Δεν ξέρω τ να κάνω. Θέλω να πάω στον καλύτερο.

4 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Για την γειτόνισσα δεν λέω πραγματικά τίποτα αν το έλεγε στην γυναίκα μου θα υπήρχε πρόβλημα και μόνο που το έκανα εικόνα και μόνο που το έκανα εικόνα....... Κορίτσια να ρωτήσω κάτι έχω κλείσει για αυχενική στον παφιλης ήθελα στον Κούρτη αλλά θα είναι σε ταξίδι. Η γιατρός μασ όμως θέλει στον Τζιωτη Ιωαννη. Τον ξέρει κανένας;;; Δεν ξέρω τ να κάνω. Θέλω να πάω στον καλύτερο.

Στον παφιλη να πάτε. Ο κάθε γιατρός στέλνει στους γνωστούς του😂

πρίν από 7 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Και εγώ εκεί θέλω αλλά σκέφτομαι μην νευριάσει 

Ο γιατρός προτείνει δεν επιβάλλει.. και εσύ θες εμπειρία στην αυχενική (δεν τον ξέρω τον Τζιώτη) . Αν νευριάσει δεν είναι επαγγελματίας😁

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Στον παφιλη να πάτε. Ο κάθε γιατρός στέλνει στους γνωστούς του😂

Τον ξέρεις τον παφιλη η απλά λες να πάω εκεί επειδή το είπα εγώ. Στο λέω γιατί αν τον ξέρεις θέλω να μάθω γνώμες 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Τον ξέρεις τον παφιλη η απλά λες να πάω εκεί επειδή το είπα εγώ. Στο λέω γιατί αν τον ξέρεις θέλω να μάθω γνώμες 

Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη, όσες φίλες έχω Αθήνα σε αυτόν πήγαν είναι κορυφή! 

Και εδώ στο φόρουμ έχουν πάει πολλές κοπέλες!

7 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Καλησπέρα. Είχα κάνει εγώ αυχενική κ β επιπέδου στον Τζιωτη στα δίδυμα μου. Είναι πολύ καλός, ήρεμος κ γλυκός άνθρωπος. Είναι μεγάλος σε ηλικία κ έμπειρος γιατρός. Δεν σε ξεπετάει στο ραντεβού, ασχολείται κ ψάχνει πολύ ώρα κ αν κάτι δεν το βλέπει καλά σου δίνει καμια καραμέλα για να κουνηθούν τα μωρά κ να αλλάξουν θέση ώστε να σε εξετάσει ξανά μετά από λίγο. Στο τηλ δεν θα στο πει η γραμματέας του αλλά από κοντά ρωτάει αν πληρώσεις μετρητά κ θες μικρότερη απόδειξη να σου κόψει τπτ… κλασικό αυτό παντού δλδ. Ήταν κ στο Ιασώ που πήγαινα για καρδιοτοκογραφημα κ μου έκανε έναν τελευταίο υπέρηχο πριν γεννήσω χωρίς να τον δηλώσει στη γραμματεία για να μην πληρώσω κάτι. Όταν πήγα γιαυτες τις εξετάσεις είχε κάποιες κοπέλες που είχαν έρθει από νησιά για να κάνουν αυχενική κ β επιπέδου σαυτον. Στην αυχενική σου παίρνει αίμα η βοηθός του κ το στέλνουν αυτοί για ανάλυση οποτε δεν τρέχεις κ αλλου. Θυμάμαι είχε πολυ ελαφρύ χέρι η κοπέλα. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που δεν μου έδωσε 3D στην β επιπέδου κ δεν είπα κ εγώ τπτ η χαζή… αλλά ίσως να ηταν επειδή είχα δίδυμα κ ηταν μπουρδουκλωμένα μεταξύ τους. 

11 ώρες πρίν, SylPan είπε:

Να πεις της γειτόνισσας να πάει να…. Άντε από δω με την κάθε αναγωγη. 
Πιο ικανές μαμάδες από εμάς που έχουμε δώσει τα πάντα για να καταφέρουμε να κάνουμε τα παιδακια μας δεν υπάρχουν. Όσες δεν έχουν περάσει ότι περάσαμε εμείς δεν μπορούν να καταλάβουν. Τις θυσίες, τις εξετάσεις, τα άγχη, την απογοήτευση, την ελπίδα, τις αποτυχίες κ τις επιτυχίες μας…. Τις επεμβάσεις που μπορεί να κάναμε… τα λεφτά που έχουμε στερήσει από άλλες ανάγκες της οικογένειας μας… 

Να μη σε αγγίζει ότι λέει ο καθένας κ να τους απαντάς καταλλήλως χωρίς να ντρέπεσαι κ εσυ κ η μαμά σου… κ να μην στεναχωριέστε με τις βλακείες του καθενός. Εσυ ξέρεις μόνο τι περνάς κ όσες έχουμε περάσει τα ίδια. Να είσαι προσηλωμένη στον στόχο σου κ να σκέφτεσαι θετικά. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κ άλλη προσπάθεια αλλα μην σε αγχώνουν οι ενέσεις… δεν είναι τπτ. Απλά να τις κανεις σωστα στην ώρα τους κ αυτές κ ότι άλλο φάρμακο σου πει ο γιατρός σου στην πορεία. Αν χρειαστεί φτιάξε ένα προγραμμα σε χαρτί τι πρέπει να κανεις κ ποια ώρα κ βάζε ξυπνητήρι στο κινητό για να μην αγχώνεσαι ότι θα ξεχάσεις κάτι… κ οποτε κανεις μια ένεση ή ότι άλλο χρειαστεί αργότερα να το σβήνεις απτό χαρτί για να μην μπερδεύεσαι. Εμένα με βοήθησε παρα πολύ αυτό ειδικά στην φάση της εμβρυομεταφορας που έπαιρνα αρκετά χαπια όλο το 24ωρο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Όλα θα πάνε μια χαρά! 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

CATwp3.png

Kαλησπέρα στην ομάδα και από ένα ακόμη καινούριο μέλος.  Σε λίγους μήνες κλείνω τα 46 και μόλις την προηγούμενη βδομάδα επισκεφτήκαμε γνωστό κέντρο εξωσωματικής στο κέντρο της Αθήνας με άριστες κριτικές για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής με δικά μου ωάρια. Οι πιθανότητες είναι μονοψήφιες όπως μας είπαν, αλλά υπάρχουν.

Θα ήθελα να ρωτήσω  τη δική σας γνώμη βάσει των εμπειριών σας. Αξίζει να προσπαθήσουμε με δικά μου ωάρια στην ηλικία των 46; Ή θα ταλαιπωρηθούμε μάταια χάνοντας πολύτιμο χρόνο; Θα θεωρούσατε τα ωάρια δότριας μονόδρομο; 

• Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , Ioli_ είπε:

Kαλησπέρα στην ομάδα και από ένα ακόμη καινούριο μέλος.  Σε λίγους μήνες κλείνω τα 46 και μόλις την προηγούμενη βδομάδα επισκεφτήκαμε γνωστό κέντρο εξωσωματικής στο κέντρο της Αθήνας με άριστες κριτικές για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής με δικά μου ωάρια. Οι πιθανότητες είναι μονοψήφιες όπως μας είπαν, αλλά υπάρχουν.

Θα ήθελα να ρωτήσω  τη δική σας γνώμη βάσει των εμπειριών σας. Αξίζει να προσπαθήσουμε με δικά μου ωάρια στην ηλικία των 46; Ή θα ταλαιπωρηθούμε μάταια χάνοντας πολύτιμο χρόνο; Θα θεωρούσατε τα ωάρια δότριας μονόδρομο; 

Καλώς ήρθες !! Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι θέμα χρόνου αλλά χρημάτων. Αν έχεις χρήματα φυσικά Κ αξίζει να δοκιμάσεις Κ με δικά σου ωάρια. Εντάξει είναι αρκετά δύσκολο να υπάρξει υγιές εγκυμοσύνη αλλά μια μικρή πιθανότητα υπάρχει ανάλογα Κ με τις εξετάσεις σου βέβαια . 

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Ioli_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Πάντα αξίζει η προσπάθεια αλλά πρέπει να πηγαίνεις πολύ συνειδητοποιημένη. Μικρές πιθανότητες επιτυχίας και πολυ ψυχική αντοχή. Αν τα δουλέψεις όλα αυτά μέσα σου καλά εννοείται πως αξίζει. Άλλωστε οι περισσότερες εδώ ανήκουμε στα μικρά ποσοστά!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...