-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:
Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!!
Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου.
Από τα 43 έως τα 44 δεν καταφέραμε να βάλουμε τα έμβρυα. Αρχικά έκανα υστεροσκοπηση και άφησα 1 μήνα να περάσει. Μετά ειτε δεν προχωρούσαμε λόγω κύστης είτε δεν παχαινε το ενδομήτριο. Κάποια στιγμή λέω σταματάω για λίγους μήνες, πλησίαζε και το καλοκαίρι και δεν ήθελα να κλειστώ σπίτι καλοκαίριατικα. Πήγα γυμναστήριο, έπαιρνα ω3 και προβιοτικα από μόνη μου. Έβγαλα για λίγο το κεφάλαιο εξωσωματική από τη ζωή μου. Όσοι με είδαν το καλοκαίρι κατάλαβαν αμέσως πόσο είχα ανανεωθεί και σωματικά και ψυχολογικά. Ξεκίνησαν λοιπον τα σχολεία και λέω τώρα που χειμωνιάζει ας ξεκινήσουμε. Είχα ζητήσει και στο γιατρό σε κάθε περίπτωση να κάνουμε και prp ενδομητριου για να μην έχω το "αν" στο μυαλό μου. Κι έτσι και έγιναν τα πράγματα. Ακόμη κι όταν πίστεψα ότι βίωνα αποβολή, ευχαρίστησα το γιατρό μου που κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε. Κορίτσια μου ποτέ μην το βάλετε κάτω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες που περιμένατε μαζί μου με αγωνία για το αποτέλεσμα, που χάρηκατε σα να με γνωρίζετε! Πάμε τώρα βήμα βήμα να συνεχίσουμε.
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 5.930 απαντήσεις
- 800.536 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.128.304 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.289 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.393 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.431 εμφανίσεις
-
-
-
- 868 απαντήσεις
- 79.287 εμφανίσεις
-
- 5.930 απαντήσεις
- 800.536 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 47
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 704 απαντήσεις
- 29.720 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 3.465 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 12
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 177 απαντήσεις
- 60.111 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 524 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 104 εμφανίσεις
-
Mέρα ωορρηξίας
Από Kate86, in Ιατρικά & Υγεία
- 5 απαντήσεις
- 4.499 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 2.597 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 2.988 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα