Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Terry1986 είπε:

Μακαρι κορίτσια γτ η αληθεια ειναι πως με ολα οσα μου εχουν συμβει σκεφτομαι μονο τα αρνητικα σεναρια! Αυτη ειναι η 4η φορα που κανω ΕΤ και η 3η εμφυτευση..οποτε το μυαλο μ εχει μονιμα το χειρότερο σεναριο! Προσπαθώ να τα αγνοω αλλα δε τα καταφερνω πάντα!

Ναιιι αρχες Φεβρουαρίου!!! Αντε να δουμε!!! Επαναληψη την Τετάρτη σε αναμονη του διπλασιασμου!

Όλα καλά θα πάνε και για τις δυο μας !!! Είναι λογικό να σκεφτόμαστε έτσι αλλά πρέπει αν πιστέψουμε στα εμβρυακια μας και θα προχωρήσουν θα μεγαλώσουν και θα έρθουν στην ζωή μας !!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Bluee19 είπε:

Όλα καλά θα πάνε και για τις δυο μας !!! Είναι λογικό να σκεφτόμαστε έτσι αλλά πρέπει αν πιστέψουμε στα εμβρυακια μας και θα προχωρήσουν θα μεγαλώσουν και θα έρθουν στην ζωή μας !!!

Εχεις δικιο!!! 😀

• Λουλούδια 1

πρίν από 35 λεπτά , Terry1986 είπε:

Μακαρι κορίτσια γτ η αληθεια ειναι πως με ολα οσα μου εχουν συμβει σκεφτομαι μονο τα αρνητικα σεναρια! Αυτη ειναι η 4η φορα που κανω ΕΤ και η 3η εμφυτευση..οποτε το μυαλο μ εχει μονιμα το χειρότερο σεναριο! Προσπαθώ να τα αγνοω αλλα δε τα καταφερνω πάντα!

Ναιιι αρχες Φεβρουαρίου!!! Αντε να δουμε!!! Επαναληψη την Τετάρτη σε αναμονη του διπλασιασμου!

Αν επιτρεπεται τι έγινε στις προηγούμενες εμφυτευσεις;  καταλαβαίνω ότι σου περνάνε αρνητικές σκέψεις αλλά να σκέφτεσαι θετικά ότι αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει!!! Θα δεις που Τετάρτη θα χαρούμε με τον διπλασιασμό!!! Σκεψου όλα τα θετικά σενάρια και κάνε όνειρα! 💐

• Λουλούδια 1

καλησπερα κορίτσια , να ρωτησω αν έχετε εμπειρία  ή καμια γνωστή που γέννησε ενώ νοσουσε με κοβιντ !  βγάζω ακόμα αχνο θετικό αλλά αύριο θα πάμε για καισαρική με αποφαση  του ιατρού! όπως καταλαβαίνετε  35+3 πρόωρο μωράκι και μαζί  το άγχος του κοβιντ …..  

• Ευχή 11

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

καλησπερα κορίτσια , να ρωτησω αν έχετε εμπειρία  ή καμια γνωστή που γέννησε ενώ νοσουσε με κοβιντ !  βγάζω ακόμα αχνο θετικό αλλά αύριο θα πάμε για καισαρική με αποφαση  του ιατρού! όπως καταλαβαίνετε  35+3 πρόωρο μωράκι και μαζί  το άγχος του κοβιντ …..  

Άντε με το καλό !!! Δεν υπάρχει πρόβλημα με το covid . Απλά ίσως προληπτικά μέχρι να γίνεις αρνητική να μην σου δώσουν το μωρό αγκαλιά μόλις γεννηθεί. Κανονικά γάλα θα ξεκινήσεις να αντλείς αμέσως. 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Καλή επιτυχία, όλα να πάνε τέλεια. Ήρθε επιτέλους η ώρα. Περιμένουμε νέα σου 🥰

1 hour ago, Angot είπε:

καλή επιτυχία με το καλό ολα θα πάνε καλα να μην ανησυχείς ❤️

είναι πολύ πολύ αχνο σήμερα , ελπιζω αύριο να μην έχει καθόλου! συμπτώματα ελάχιστο μπούκωμα τπτ άλλο ! θα ειμαι με μάσκα γιατί θα κάνω καισαρική! λογικά το μωρο θα πάει στην παρακολούθηση , αν τυχόν δεν πάει είπαν θα το εχω στο δωμάτιο μαζί μ ! στην απομόνωση μεν αλλά μαζί ! μακάρι να πάνε όλα καλα , έφτασε σχεδόν η ώρα 😇 

• Ευχή 8
  • Δύναμη! 4

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

είναι πολύ πολύ αχνο σήμερα , ελπιζω αύριο να μην έχει καθόλου! συμπτώματα ελάχιστο μπούκωμα τπτ άλλο ! θα ειμαι με μάσκα γιατί θα κάνω καισαρική! λογικά το μωρο θα πάει στην παρακολούθηση , αν τυχόν δεν πάει είπαν θα το εχω στο δωμάτιο μαζί μ ! στην απομόνωση μεν αλλά μαζί ! μακάρι να πάνε όλα καλα , έφτασε σχεδόν η ώρα 😇 

Με το καλό κορίτσι μου ❤️🥰Έρχεται ο μπεμπαρος ❤️

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!

Όλο αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του κ ξεκινά ένα εντελώς καινούργιο και συναρπαστικό😃το μωρό θα ναι όψιμα πρόωρο μην ανησυχείς. Κι ο κόβιντ δεν επηρεάζει, πέρασε.

Απόλαυσε όσο μπορείς τις στιγμές και άσε στους γιατρούς τα υπόλοιπα!

Περιμένουμε νέα σου🥰

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Με το καλο κοριτσαρα!!! Έφτασες πολύ μακριά και να δεις που το μωράκι σου θα το έχεις μαζί σου αύριο στο δωμάτιο παρεουλα σου!!!

Κι εγώ 35+3 γέννησα τα διδυμάκια και το ένα ήταν μαζί μου από την αρχή... εσένα ο μπεμπαρος θα βγει θηριακι!!!!

5 ώρες πρίν, Eflenew είπε:

Αν επιτρεπεται τι έγινε στις προηγούμενες εμφυτευσεις;  καταλαβαίνω ότι σου περνάνε αρνητικές σκέψεις αλλά να σκέφτεσαι θετικά ότι αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει!!! Θα δεις που Τετάρτη θα χαρούμε με τον διπλασιασμό!!! Σκεψου όλα τα θετικά σενάρια και κάνε όνειρα! 💐

Προσπαθω να κανω ονειρα αλλα φοβαμαι..γτ ολες τις φορες ονειρεύτηκα..

Στην πρωτη αφου ακουσαμε καρδια την επομενη μερα ξεκινησε ηπια αιμορραγια..εμεινα κρεβατι με εξτρα προγεστερονη (ενα ΣΚ).. κυριακη βραδυ κ ενω κοιμαμαι πετάχτηκα απο έναν πόνο..πηγα τουαλετα κ ειχα ενα πηγμα υποθετω το εμβρυο (δεν ανοιξα ποτε το φως & χαιρομαι γι αυτο)..ειχαμε δυο σάκους εναν π αναπτυσσοταν κ εναν μικρο στασιμο π περιμεναμε ή να αποβληθει ή να συρρικνωθεί.. μαντεψτε ποιος εμεινε??ο αδειος! Αποξεση Μ. Τριτη!

Στην τριτη προσπαθεια παλι θετικη χοριακη σχεδον 100- νομιζω την 10η μερα.. ο τοτε γυναικολογος απαισιοδοξος με το νουμερο..γι αυτο κ ειμαι ετσι σημερα.. κακες αυξησεις σχεδον τις μισες φορες καθε δυο μέρες..πραγματικα ουτε π θυμαμαι ποσες χοριακες εκανα..αλλα ηλπιζα γτ αναπτυσσοταν μεχρι π σταματησε..χαρακτηριστηκε ως κενος σακος αλλα μαζι με την αποξεση καναμε καρυοτυπο εμβρυου (ο εξωσωματικος μ ειπε πως αυτο δεν γινεται αλλα πως δεν αμφισβητει την γυναικολογο που μ εκενε υπερηχο)..κοινως απαντηση μηδεν.. ο καρυοτυπος έδειξε πως ηταν αγορι (αρα δεν υπάρχει περιπτωση να εχει μπλεχτει με δικα μ κυτταρα το δειγμα) κ υγιες.. οι απαντησεις π πηρα  προφανως κ δε με καλυψαν..τα ερωτηματικά απο εκει υπάρχουν ακομα.. η αιματολογος μ λεει πως οτι κ να εγινε εφοσον σταμάτησε η ανάπτυξη τ θα ειχε καποιο θεμα π δεν ηταν χρωμοσωμικο..προφανως μετα απο αυτο αλλαξα κ γυναικολογο κ εξωσωματικο..

Εκανα λοιπον διαλειμμα ενα χρονο.. ενω ειχα ηδη διαλεξει νεο γιατρο απο περσι τον ιουνιο..περασα επιτροπη πηρα τα φαρμακα τα ειχα σπιτι κ το ανεβαλλα καθε μηνα.. να σημειωσω επισης πως στην επισκεψη στον νεο εξωσωματικο κ στον νεο γυναικολογο κ οι δυο ειδαν στο dvd οτι η υστεροσκοπηση τ διαφραγματος που ειχα δεν ειχε γινει σωστα (1ο χειρουργειο).. κ απλα αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα γτ το dvd ηταν πριν την τριτη εμβρυομεταφορα π με εβαλαν για scratching κ ειχαν την ευκαιρια να το διορθώσουν.. απλα εισεπρατταν απο τη μια απο εμενα κ απο την αλλη απο την ασφαλιστική μ.. αυτο ενιωσα.. οποτε τωρα χρειάστηκε να μπω τριτη φορα χειρουργειο πριν τη διεγερση κ την εμβρυομεταφορα!

Αυταααα!

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 6

πρίν από 35 λεπτά , Terry1986 είπε:

Προσπαθω να κανω ονειρα αλλα φοβαμαι..γτ ολες τις φορες ονειρεύτηκα..

Στην πρωτη αφου ακουσαμε καρδια την επομενη μερα ξεκινησε ηπια αιμορραγια..εμεινα κρεβατι με εξτρα προγεστερονη (ενα ΣΚ).. κυριακη βραδυ κ ενω κοιμαμαι πετάχτηκα απο έναν πόνο..πηγα τουαλετα κ ειχα ενα πηγμα υποθετω το εμβρυο (δεν ανοιξα ποτε το φως & χαιρομαι γι αυτο)..ειχαμε δυο σάκους εναν π αναπτυσσοταν κ εναν μικρο στασιμο π περιμεναμε ή να αποβληθει ή να συρρικνωθεί.. μαντεψτε ποιος εμεινε??ο αδειος! Αποξεση Μ. Τριτη!

Στην τριτη προσπαθεια παλι θετικη χοριακη σχεδον 100- νομιζω την 10η μερα.. ο τοτε γυναικολογος απαισιοδοξος με το νουμερο..γι αυτο κ ειμαι ετσι σημερα.. κακες αυξησεις σχεδον τις μισες φορες καθε δυο μέρες..πραγματικα ουτε π θυμαμαι ποσες χοριακες εκανα..αλλα ηλπιζα γτ αναπτυσσοταν μεχρι π σταματησε..χαρακτηριστηκε ως κενος σακος αλλα μαζι με την αποξεση καναμε καρυοτυπο εμβρυου (ο εξωσωματικος μ ειπε πως αυτο δεν γινεται αλλα πως δεν αμφισβητει την γυναικολογο που μ εκενε υπερηχο)..κοινως απαντηση μηδεν.. ο καρυοτυπος έδειξε πως ηταν αγορι (αρα δεν υπάρχει περιπτωση να εχει μπλεχτει με δικα μ κυτταρα το δειγμα) κ υγιες.. οι απαντησεις π πηρα  προφανως κ δε με καλυψαν..τα ερωτηματικά απο εκει υπάρχουν ακομα.. η αιματολογος μ λεει πως οτι κ να εγινε εφοσον σταμάτησε η ανάπτυξη τ θα ειχε καποιο θεμα π δεν ηταν χρωμοσωμικο..προφανως μετα απο αυτο αλλαξα κ γυναικολογο κ εξωσωματικο..

Εκανα λοιπον διαλειμμα ενα χρονο.. ενω ειχα ηδη διαλεξει νεο γιατρο απο περσι τον ιουνιο..περασα επιτροπη πηρα τα φαρμακα τα ειχα σπιτι κ το ανεβαλλα καθε μηνα.. να σημειωσω επισης πως στην επισκεψη στον νεο εξωσωματικο κ στον νεο γυναικολογο κ οι δυο ειδαν στο dvd οτι η υστεροσκοπηση τ διαφραγματος που ειχα δεν ειχε γινει σωστα (1ο χειρουργειο).. κ απλα αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα γτ το dvd ηταν πριν την τριτη εμβρυομεταφορα π με εβαλαν για scratching κ ειχαν την ευκαιρια να το διορθώσουν.. απλα εισεπρατταν απο τη μια απο εμενα κ απο την αλλη απο την ασφαλιστική μ.. αυτο ενιωσα.. οποτε τωρα χρειάστηκε να μπω τριτη φορα χειρουργειο πριν τη διεγερση κ την εμβρυομεταφορα!

Αυταααα!

Εχεις περάσει πολλά κορίτσι μου.....έχουμε περάσει πολλές μας πολλά...έχω κάνει πολλές ετ, έχω δει πολλούς γιατρούς και έχω κάνει 3 υστεροσκοπησεις και πόσα άλλα...σε καταλαβαίνω....όταν οι άνθρωποι και οι γιατροί κάνουν οσα μπορούν (ή δε μπορουν) μετά είναι θέμα του Θεου ποτέ θα στείλει το μωράκι. Οταν το πιστεψα αυτο και χαλαρωσα και ειπα οτι γινει πια....και αν δε γινει δεν εγινε.. σε εκεινη την ετ εγινε το θαυμα! Αυτή λοιπόν τη "μικρή" χοριακη σου πίστεψε την ότι θα είναι το μωράκι σου!!!! Κάνε θετικές σκέψεις και ας φοβάσαι λίγο,προσευχήσου αν πιστεύεις και να είσαι αισιόδοξη και ας εχεις και δευτερες σκεψεις! Θα περιμένουμε την Τετάρτη το διπλασιασμό σου!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! 

6 ώρες πρίν, Angot είπε:

Μπραβο!!! Ήρθε η ώρα! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Αύριο θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!! Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σου!!! 🙏

• Ευχή 1

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι νέα στο φόρουμ, το παρακολουθώ καιρό βέβαια αλλά δεν είχα τολμήσει να γράψω ποτέ.

Εμείς τώρα κάναμε τον δεύτερο κύκλο εξωσωματικής και αύριο είναι να κάνω τη χοριακή. Ο προηγούμενος είχε καταλήξει με 3 βλαστολύστες από τις οποίες καμία δεν τα κατάφερε.

Από τον δεύτερο κύκλο έχουμε 5 βλαστοκύστες, εύχομαι η μία να είναι τυχερη!

Παρ'όλα αυτά δεν έχω τολμήσει να κάνω μόνη μου τεστ (τις προηγούμενες φορές είχα κάνει και ήταν αρνητικά προφανώς), αλλά δεν νιώθω να έχω κανένα σύμπτωμα.

Υπάρχει κάποια που να ήταν έτσι και να είχε θετική χοριακή?

Επίσης @Terry1986 κι εγώ κάνω αντιπηκτικές innohep και πονούσα αρκετά με φουλ μελανιές. Τώρα τελευταία προσπαθώ να τις κάνω τελείως κάθετα στο δέρμα και νομίζω είναι πολύ καλύτερα και ο πόνος και οι μελανιές.

Ευχαριστώ κορίτσια προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!

• Ευχή 3

πρίν από 13 λεπτά , artemis88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι νέα στο φόρουμ, το παρακολουθώ καιρό βέβαια αλλά δεν είχα τολμήσει να γράψω ποτέ.

Εμείς τώρα κάναμε τον δεύτερο κύκλο εξωσωματικής και αύριο είναι να κάνω τη χοριακή. Ο προηγούμενος είχε καταλήξει με 3 βλαστολύστες από τις οποίες καμία δεν τα κατάφερε.

Από τον δεύτερο κύκλο έχουμε 5 βλαστοκύστες, εύχομαι η μία να είναι τυχερη!

Παρ'όλα αυτά δεν έχω τολμήσει να κάνω μόνη μου τεστ (τις προηγούμενες φορές είχα κάνει και ήταν αρνητικά προφανώς), αλλά δεν νιώθω να έχω κανένα σύμπτωμα.

Υπάρχει κάποια που να ήταν έτσι και να είχε θετική χοριακή?

Επίσης @Terry1986 κι εγώ κάνω αντιπηκτικές innohep και πονούσα αρκετά με φουλ μελανιές. Τώρα τελευταία προσπαθώ να τις κάνω τελείως κάθετα στο δέρμα και νομίζω είναι πολύ καλύτερα και ο πόνος και οι μελανιές.

Ευχαριστώ κορίτσια προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!

Καλημέρα !  Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι η τυχερή σου αυτή η φορά και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο !!!! Με μια τεράστια χοριακη αύριο !!!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

μισό για τα συμπτώματα όσες κοπέλες έχουν λένε είναι από τα χάπια άρα καλύτερα να μην έχεις καθόλου!!!! Όλα πιθανά είναι !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...