Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Bluee19 είπε:

Με BC έκανα !!! Θεωρητικά αν δεν δίνουν εγκυμοσύνη δεν θα έπρεπε καν να μου τα καταψύξουν δεν ξέρω θα δείξει 

Μακαρι κοριτσι μου να πανε ολα καλα!! 😀

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , LeneL είπε:

Πέρα από το ενδεχόμενο να " καίνε" προσπάθειες πάντως, για οικονομικούς μάλλον λόγους, νομίζω ότι έχει να κάνει γενικά και με τη νομοθεσία για τη διαχείριση του γενετικου υλικου. Γενικά όσο κακής ποιότητας και να είναι, στην ουσία δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι δε θα δώσει εγκυμοσύνη, γιατί στη φυσική σύλληψη δε μπορείς να παρακολουθείς σε όλα τα στάδια την ποιότητα των ωαρίων, βλαστοκύστεων κτλ. Οπότε και να ζητήσεις εσύ καταστροφή ας πούμε της βλαστοκυστης, θέλει κάποια διαδικασία. Εμείς είχαμε υπογράψει ότι όσα γονιμοποιημένα ωάρια δε χρησιμοποιήσουμε θέλουμε να καταστραφούν ( είμαστε με δωρεά οπότε δεν θέλαμε να τα δωρίσουμε κι εμείς για προφανείς λόγους) και μας είπαν ότι θέλει μια 5ετια για να δώσει έγκριση η αρμόδια αρχή για να καταστραφούν.. ίσως το ίδιο να ισχύει ακόμα και αν είναι με δικό σου γενετικό υλικό..

Ναι αλλά είναι νομικό το θέμα πως ας πούμε ένα γονιμοποιημένο έμβρυο που το αφήνουν για βλαστοκύστη σταματήσει την 4η μέρα που είναι μοριδιο γιατί δεν το βάζουν κατάψυξη και το καταστρέφουν; (Υποθέσεις κάνω) γιατί σε εμένα από τα 5 πήραμε 4 βλαστοκυστες άρα το ένα σταμάτησε κάποια μέρα αυτό γιατί το κατέστρεψαν και την βλαστοκύστη που δεν είναι καλής ποιότητας την κράτησαν ;

απορίες που μου δημιουργήθηκαν πρωί πρωί χαχαχα καλημέρα κορίτσια !!!!

πρίν από 17 λεπτά , Bluee19 είπε:

Ναι αλλά είναι νομικό το θέμα πως ας πούμε ένα γονιμοποιημένο έμβρυο που το αφήνουν για βλαστοκύστη σταματήσει την 4η μέρα που είναι μοριδιο γιατί δεν το βάζουν κατάψυξη και το καταστρέφουν; (Υποθέσεις κάνω) γιατί σε εμένα από τα 5 πήραμε 4 βλαστοκυστες άρα το ένα σταμάτησε κάποια μέρα αυτό γιατί το κατέστρεψαν και την βλαστοκύστη που δεν είναι καλής ποιότητας την κράτησαν ;

Αν ισχύει αυτό, όπως το έχω στο μυαλό μου δλδ, γιατί στην περίπτωση που λες, αυτό σταμάτησε να αναπτύσσεται όπως πρέπει. Ενώ μια βλαστοκυστη, έστω και κακής ποιότητας, έχει προχωρήσει άρα δεν μπορούν να ξέρουν μέχρι που θα φτάσει ας πούμε..

Υψηλοί στοχασμοί πρωί πρωί!!! Καλημέρα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , LeneL είπε:

Αν ισχύει αυτό, όπως το έχω στο μυαλό μου δλδ, γιατί στην περίπτωση που λες, αυτό σταμάτησε να αναπτύσσεται όπως πρέπει. Ενώ μια βλαστοκυστη, έστω και κακής ποιότητας, έχει προχωρήσει άρα δεν μπορούν να ξέρουν μέχρι που θα φτάσει ας πούμε..

Υψηλοί στοχασμοί πρωί πρωί!!! Καλημέρα!!!

Έχεις και εσυ τα δικιά σου τώρα που το λες !!! Θα δείξει λίγες μέρες μείναμε ακόμη και θα μάθουμε !!! Πάντως από μια αναζητηση που έκανα στο Ίντερνετ έλεγε μια κοπέλα που κάνει προεμφυτευτικο πως της βγάλανε υγιή μια 4BB και μια 3BC άρα πιθανότητες υπάρχουν !!! 

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι! Το εωτησα κ χθες το βραδυ που εγω ειχα βραδινους στοχασμους αλλα μετα χαθηκε μεσα στις λοιπες συζητησεις πογ ανοιξαμε!!

Εκανα ΕΤ το Σάββατο και παιρνω προγεστερονη μονο σε χαπια και κολπικα- οχι ενεσιμα.. έχω απο την Κυριακή κάποια πονάκια χαμηλα στην μητρα νομιζω σαν ήπιες κράμπες..ειναι λόγω της προγεστερονης ή γατζωνονται τα εμβρυακια ή ειναι ολα στο μυαλο μ??? 🤪🤪 

Παρεπιπτοντως σήμερα δεν νιωθω κατι ακομα τουλάχιστον!

Παράθεση

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι! Το εωτησα κ χθες το βραδυ που εγω ειχα βραδινους στοχασμους αλλα μετα χαθηκε μεσα στις λοιπες συζητησεις πογ ανοιξαμε!!

Εκανα ΕΤ το Σάββατο και παιρνω προγεστερονη μονο σε χαπια και κολπικα- οχι ενεσιμα.. έχω απο την Κυριακή κάποια πονάκια χαμηλα στην μητρα νομιζω σαν ήπιες κράμπες..ειναι λόγω της προγεστερονης ή γατζωνονται τα εμβρυακια ή ειναι ολα στο μυαλο μ??? 🤪🤪 

Παρεπιπτοντως σήμερα δεν νιωθω κατι ακομα τουλάχιστον!

Παράθεση

Μπορεί να είναι και από τα δυο αλλά μπορεί να είναι και το έντερο !!! Ακριβώς τα ίδια νιώθω και εγώ κάτι σαν τσιμπιματακια στην κοιλιά χαμηλά αλλά με τόσα φάρμακα που περνούμε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε συμπτώματα !!!

• Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , Bluee19 είπε:

Μπορεί να είναι και από τα δυο αλλά μπορεί να είναι και το έντερο !!! Ακριβώς τα ίδια νιώθω και εγώ κάτι σαν τσιμπιματακια στην κοιλιά χαμηλά αλλά με τόσα φάρμακα που περνούμε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε συμπτώματα !!!

Μπα εντερο δεν ειναι! Τεσπα!! Λιγες μερες εμειναν ακομα!!!!

• Ευχή 1

Καλημέρα κορίτσια!

Εχθές το βράδυ επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ και με έπιασε πολύ άγχος πήρα από τον πανικό μου 5mg remeron περίπου 😞

Λέτε να επηρεάσει την έκβαση της εμβρυομεταφορας;

πρίν από 27 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εχθές το βράδυ επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ και με έπιασε πολύ άγχος πήρα από τον πανικό μου 5mg remeron περίπου 😞

Λέτε να επηρεάσει την έκβαση της εμβρυομεταφορας;

Ποτέ έχεις εμβρυομεταφορα ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Την Δευτέρα την έκανα.

Εννοείται ότι δεν το ξανά παίρνω 

πρίν από 47 λεπτά , linaa είπε:

Την έκανα την Δευτέρα.

4 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Δεν είναι έτσι. Όταν ένα έμβρυο δεν προχωράει σημαίνει ότι σταματάει η ανάπτυξη του, αν δηλαδή σταματήσει να δίνει διαιρέσεις σημαίνει ότι τελείωσε η ανάπτυξη του. Αυτό το έμβρυο καταστρέφεται γιατί είναι ήδη πεθαμένο στην πραγματικότητα. Αν γίνει βλαστοκύστη γίνεται και αξιολόγηση. Αξιολόγηση δεν σημαίνει υγιές έμβρυο. Απλά βλέπουν κάποια εξωτερικά δικά τους στάνταρ και τις βαθμολογούν, καθαρά επιφανειακά. Ένα άριστο έμβρυο δεν σημαίνει υγιές όπως και μια μέτρια βλαστοκύστη δεν σημαίνει ότι δεν δίνει εγκυμοσύνη. Κρατάνε όσες έχουν έστω και μικρές πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη και εσυ αποφασίζεις αν θα προχωρήσει ή όχι. Εμένα πάντως με έχουν ενημερώσει για κακής ποιότητα βλαστοκύστη την οποία δεν κράτησαν. Ο μόνος τρόπος να δεις αν είναι καλό το έμβρυο είναι ο προεμφυτευτικος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν είναι έτσι. Όταν ένα έμβρυο δεν προχωράει σημαίνει ότι σταματάει η ανάπτυξη του, αν δηλαδή σταματήσει να δίνει διαιρέσεις σημαίνει ότι τελείωσε η ανάπτυξη του. Αυτό το έμβρυο καταστρέφεται γιατί είναι ήδη πεθαμένο στην πραγματικότητα. Αν γίνει βλαστοκύστη γίνεται και αξιολόγηση. Αξιολόγηση δεν σημαίνει υγιές έμβρυο. Απλά βλέπουν κάποια εξωτερικά δικά τους στάνταρ και τις βαθμολογούν, καθαρά επιφανειακά. Ένα άριστο έμβρυο δεν σημαίνει υγιές όπως και μια μέτρια βλαστοκύστη δεν σημαίνει ότι δεν δίνει εγκυμοσύνη. Κρατάνε όσες έχουν έστω και μικρές πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη και εσυ αποφασίζεις αν θα προχωρήσει ή όχι. Εμένα πάντως με έχουν ενημερώσει για κακής ποιότητα βλαστοκύστη την οποία δεν κράτησαν. Ο μόνος τρόπος να δεις αν είναι καλό το έμβρυο είναι ο προεμφυτευτικος.

Ναι κατάλαβα σε ευχαριστώ για την απάντηση !!! Είναι περίπλοκο το θέμα με την ποιότητα των εμβρύων γιατί εδώ καμία φορά δεν δίνουν εγκυμοσύνες και οι άριστες βλαστοκυστες άρα ήμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες 😂

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Kate89 είπε:

Την Δευτέρα την έκανα.

Την έκανα την Δευτέρα.

Γενικά τώρα πρέπει για οποιαδήποτε φάρμακο να συμβουλεύσε πρώτα τον γυναικολόγο. Ακόμα Κ Ντεπον πρέπει να ρωτάς πόσο Κ τι θα πάρεις . 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Γενικά τώρα πρέπει για οποιαδήποτε φάρμακο να συμβουλεύσε πρώτα τον γυναικολόγο. Ακόμα Κ Ντεπον πρέπει να ρωτάς πόσο Κ τι θα πάρεις . 

Έχεις δίκιο!

Τώρα ότι έγινε έγινε.. Δεν θα το ξαναπάρω εννοείται 🥰 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...