Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε.Σημερα έκανα την εμβρυομεταφορα, την Τετάρτη είχα ελέγξει την TSH και ήταν 1.2.Χρειάζεται να την ξανα τσεκαρω τώρα;

Επίσης σήμερα έχω πονοκέφαλο, σαν αυτούς που έχω πριν την περίοδο..είναι από τα cyclacur?

Καλή επιτυχία !!! Για την tsh δεν γνωρίζω πρέπει να τους ρωτήσεις καλύτερα !!! Ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι και από τα υτρογεσταν 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Bluee19 είπε:

Καλή επιτυχία !!! Για την tsh δεν γνωρίζω πρέπει να τους ρωτήσεις καλύτερα !!! Ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι και από τα υτρογεσταν 

Ευχαριστώ πολύ!

Είσαι και εσύ σε αναμονή χοριακης; θυμάμαι καλά 

Διαφημίσεις

2 hours ago, Bluee19 said:

Μετά την ετ πόση προγεστερονη πρέπει να έχουμε ;;  Την προηγούμενη φορά είχα 121 και τώρα 29 και έχω τρελαθεί ….

Δες λίγο αν είναι η ίδια μονάδα μέτρησης. Εγώ έκανα σύγκριση κ αγχώθηκα κ τελικά ήταν άλλη μονάδα μέτρησης 

πρίν από 2 λεπτά , dec-e είπε:

Δες λίγο αν είναι η ίδια μονάδα μέτρησης. Εγώ έκανα σύγκριση κ αγχώθηκα κ τελικά ήταν άλλη μονάδα μέτρησης 

Το πρώτο που κοίταξα ήταν αυτό αλλά είναι η ίδια μονάδα ..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Bluee19 είπε:

Μακαρι να μην είναι κάτι κακό μου είπε και ο γιατρός πως είναι καλή η τιμή !! Και εγώ 3 υτρο και ένα υποθέτο σικλογεστ περνώ 

Εγώ είμαι 2η μέρα ετ για αυτό φοβήθηκα επειδή την προηγούμενη φορά είχα 121..

Δεν ξέρω αν θα το θέσω σωστά αλλά αυτό που κατάλαβα είναι πως σημασία έχει η προγεστερόνη μέχρι ενός σημείου χρονικά, μετά δεν χρειάζεται να τη μετραμε καν.. όπως και να έχει η τιμή είναι καλή, δεν κάνεις και συλλογή προγεστερόνης😄 Με το καλό η χοριακη σου!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Έκανα μια έρευνα κ εδώ στο φόρουμ και καταλαβαίνω πως ο συγκεκριμένος γιατρός το προτεινει και πήρα λίγο τα πάνω μου τώρα. Έκλεισα ραντεβού για αύριο απόγευμα για το nipt το κακό είναι ότι θέλει 10 εργάσιμες. Θα επιβεβαιώσουμε νομίζω και το φύλο με αυτό ε; Δυο αγοράκια είδε στην αυχενική ο γιατρός 💙💙

Όχι ότι έχω θέμα με το φύλο (μην παρεξηγηθώ) απλά έτσι από περιέργεια 

Επειδή τυχαίνει να ηταν και γιατρός μου, όπως τα λες είναι, τα ξεψαχνιζει όλα και γενικά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάνει φουλ εξετάσεις. Μην ανησυχείς, 8ο τιμές σου ειναι τέλειες, ειδικά ο συγκεκριμένος δεν υπάρχει περίπτωση να σου κρύβει κάτι, τον λες και ώμο γενικά, χαχαχα. Απλά έχουν δει πολλά τα ματια του και δε θέλει να υπάρχει τίποτα που να περναει από το χέρι του και να μην το έχει κανει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν θα το θέσω σωστά αλλά αυτό που κατάλαβα είναι πως σημασία έχει η προγεστερόνη μέχρι ενός σημείου χρονικά, μετά δεν χρειάζεται να τη μετραμε καν.. όπως και να έχει η τιμή είναι καλή, δεν κάνεις και συλλογή προγεστερόνης😄 Με το καλό η χοριακη σου!

Χαχαχα δίκιο έχεις !!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Μετά την ετ πόση προγεστερονη πρέπει να έχουμε ;;  Την προηγούμενη φορά είχα 121 και τώρα 29 και έχω τρελαθεί ….

Νομιζω παιζει και ρολο αν τα ουτρο τα βαζεις κολπικα ή τα παίρνεις απο το στόμα! Δηλαδη αν τα παιρνεις κολπικα δεν εντοπιζεται στο αιμα! Μηπως την προηγούμενη φορα τα επαιρνες απο το στομα και τωρα κολπικα κ εχεις αυτη τη διαφορα?

Πιστευω να θυμαμαι σωστα και να μην σου λεω βλακείες- ας με διορθωσει καποια αν θυμαμαι λαθος!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Νομιζω παιζει και ρολο αν τα ουτρο τα βαζεις κολπικα ή τα παίρνεις απο το στόμα! Δηλαδη αν τα παιρνεις κολπικα δεν εντοπιζεται στο αιμα! Μηπως την προηγούμενη φορα τα επαιρνες απο το στομα και τωρα κολπικα κ εχεις αυτη τη διαφορα?

Πιστευω να θυμαμαι σωστα και να μην σου λεω βλακείες- ας με διορθωσει καποια αν θυμαμαι λαθος!

Αυτήν την φορά έβαλα την πρώτη μέρα τα δυο κολπικά επειδή μου είπαν πως μπορεί να με χαλισουν αλλά μετά επειδή ήταν ένα ένα τα περνώ από το στόμα κανονικά !!! Δεν ξέρω ίσως αλλάζει κύκλος με κύκλος 

Γενικα πάντως και την προηγούμενη φορά έλεγα είναι πολύ υψηλή τώρα λέω πολύ χαμηλή μια μέση λύση δεν θα βρω 😭

• Μπερδεμένη/-ος 1

ΑΝΑΖΗΤΩ GONAL 900 μονάδες αν έχει κάποια κοπέλα.

Εμένα προσωπικά μου είχε μείνει πριν 1.5 χρόνο GONAL, γι αυτό παίρνω το θάρρος να ρωτήσω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!

8 minutes ago, irene_alex said:

Εμένα προσωπικά μου είχε μείνει πριν 1.5 χρόνο GONAL, γι αυτό παίρνω το θάρρος να ρωτήσω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!

ΛΑΘΟΣ! 900 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΖΗΤΩ!!

πρίν από 11 λεπτά , irene_alex είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!

ΛΑΘΟΣ! 900 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΖΗΤΩ!!

Κορίτσι μου έχω 600, μια ανοιγμένη από 17/5. 

Καλησπέρα σε όλες τις συναγωνιστριες!

Είμαι σε δίλημμα και θα ήθελα την γνώμη σας.

Είχα 6 βλαστοκύστες μαζεμένες από 2 κύκλους, κατεψυγμένες, δύο 3ΑΒ κ τέσσερις 2ΒΒ, χωρίς προεμφυτευτικο καθώς έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο. Έκανα μεταφορά δύο βλαστοκύστες 3ΑΒ κ 2ΒΒ, πήρα μηδενική χοριακή. 

Με τον σύζυγο αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε ιδιωτικό για προεμφυτευτικο. Να προσθέσω πως εγινε και ένα μπέρδεμα με το εμβριολογικο όπου μας ειπώθηκαν διαφορετικές απόψεις κ μας δημιουργησαν σύγχυση.

Οπότε είμαστε σε δίλημμα αν θα κρατήσουμε τα 4 που έμειναν ή να τα καταστρεψουμε κ να προχωρήσουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...