Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Lila ki είπε:

Έφτασες στην ουρα κοπέλα μου … 5 μέρες μπορεί να φαίνονται βουνό αλλά ως εδώ τα κατάφερες τόσο καλα για πέντε μέρες μην σε παίρνει από κάτω !!! Άντε με το καλό !

Θα περάσουν!!! Σκεψου πόσες αναμονες άντεξες!!!! Δε μασαμε σε αλλη 1!!! Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έχω τρελαθεί πάλι. Έκανα προχθές αυχενική και βγήκε τέλεια με πιθανότητες και για τα τρία σύνδρομα 1/20000

Βφηκαν σήμερα οι βιοχημικές και είναι χοριακη 1,339mom , papp a 1,998 mom (έχω δίδυμα). Οι πιθανοτητες για σύνδρομα δεν άλλαξαν και η πιθανότητα για προεκλαμψία μειώθηκε από 1/140 σε 1/350.

Με πήραν τώρα από το γιατρό και μου λένε όλα τέλεια απλά ο γιατρός θέλει να κανεις και nipt γιατί από όλες τος γυναίκες το ζητάει. Λέω μα καλά γιατί να κάνω αφού είναι όλα τέλεια; Μου λένε έτσι κάνουμε.. έχω αγχωθεί πολύ μήπως βλέπουν κάτι και δεν το λένε;; 

Just now, Fay_ είπε:

Κορίτσια έχω τρελαθεί πάλι. Έκανα προχθές αυχενική και βγήκε τέλεια με πιθανότητες και για τα τρία σύνδρομα 1/20000

Βφηκαν σήμερα οι βιοχημικές και είναι χοριακη 1,339mom , papp a 1,998 mom (έχω δίδυμα). Οι πιθανοτητες για σύνδρομα δεν άλλαξαν και η πιθανότητα για προεκλαμψία μειώθηκε από 1/140 σε 1/350.

Με πήραν τώρα από το γιατρό και μου λένε όλα τέλεια απλά ο γιατρός θέλει να κανεις και nipt γιατί από όλες τος γυναίκες το ζητάει. Λέω μα καλά γιατί να κάνω αφού είναι όλα τέλεια; Μου λένε έτσι κάνουμε.. έχω αγχωθεί πολύ μήπως βλέπουν κάτι και δεν το λένε;; 

Γιατί να το ζητάει από όλες?🤔 επίσης δεν ξέρω αν συνιστάται το νιπτ σε δίδυμες κυήσεις σε ότι αφορά την αξιοπιστία των στατιστικών. Καλύτερα να μιλήσεις με τον ίδιο να σου εξηγήσει. επίσης αν έβλεπαν κάτι στραβό θα στο έλεγαν, δεν το κρατάνε κρυφό😁

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Γιατί να το ζητάει από όλες?🤔 επίσης δεν ξέρω αν συνιστάται το νιπτ σε δίδυμες κυήσεις σε ότι αφορά την αξιοπιστία των στατιστικών. Καλύτερα να μιλήσεις με τον ίδιο να σου εξηγήσει. επίσης αν έβλεπαν κάτι στραβό θα στο έλεγαν, δεν το κρατάνε κρυφό😁

Αχ έχω τρελαθεί τώρα. Ο γιατρός μου είναι ο τσιρ αν αλλά κορίτσια τον έχουν και όντως τους ζήτησε ας μου στείλουν γιατί θα τρελαθώ. Μπορεί να το κρατάει κρυφό μέχρι να βεβαιωθεί για να μην αγχωθώ.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Fay_ είπε:

Αχ έχω τρελαθεί τώρα. Ο γιατρός μου είναι ο τσιρ αν αλλά κορίτσια τον έχουν και όντως τους ζήτησε ας μου στείλουν γιατί θα τρελαθώ. Μπορεί να το κρατάει κρυφό μέχρι να βεβαιωθεί για να μην αγχωθώ.. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κρατάνε κάτι κρυφό, αυτό αποβαλλε το από τη σκέψη σου! Ναι να σου πουν αν τους ζήτησε όσα κορίτσια τον έχουν γιατρό. Με ποσοστά 1/20000 μην τρελαθούμε κιόλας.. τι ηλικία έχεις?

πρίν από 27 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κρατάνε κάτι κρυφό, αυτό αποβαλλε το από τη σκέψη σου! Ναι να σου πουν αν τους ζήτησε όσα κορίτσια τον έχουν γιατρό. Με ποσοστά 1/20000 μην τρελαθούμε κιόλας.. τι ηλικία έχεις?

37 είμαι, όμως είμαι με δωρεά και η δότρια είναι 20 χρόνων. Δεν ξέρω τι να πω, έχω στεναχωρηθεί παρα πολύ με αυτή την εξέλιξη. Δεν το περίμενα 

1 hour ago, Fay_ είπε:

Όχι καλέ δεν σου κρύβουν τίποτα . Το νιπτ πλέον το κάνουν σαν ρουτίνα σχεδόν όλοι . Εντάξει είναι μια εξέταση που θα επιβαιωσει την προηγούμενη εξέταση. Ειναι Κ πολλά τα λεφτά οπότε το προωθούν πλέον ακόμα Κ σε μικρές ηλικίες . Όλα είναι Κ μάρκετινγκ πλέον 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι καλέ δεν σου κρύβουν τίποτα . Το νιπτ πλέον το κάνουν σαν ρουτίνα σχεδόν όλοι . Εντάξει είναι μια εξέταση που θα επιβαιωσει την προηγούμενη εξέταση. Ειναι Κ πολλά τα λεφτά οπότε το προωθούν πλέον ακόμα Κ σε μικρές ηλικίες . Όλα είναι Κ μάρκετινγκ πλέον 

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Έκανα μια έρευνα κ εδώ στο φόρουμ και καταλαβαίνω πως ο συγκεκριμένος γιατρός το προτεινει και πήρα λίγο τα πάνω μου τώρα. Έκλεισα ραντεβού για αύριο απόγευμα για το nipt το κακό είναι ότι θέλει 10 εργάσιμες. Θα επιβεβαιώσουμε νομίζω και το φύλο με αυτό ε; Δυο αγοράκια είδε στην αυχενική ο γιατρός 💙💙

πρίν από 5 λεπτά , Fay_ είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Έκανα μια έρευνα κ εδώ στο φόρουμ και καταλαβαίνω πως ο συγκεκριμένος γιατρός το προτεινει και πήρα λίγο τα πάνω μου τώρα. Έκλεισα ραντεβού για αύριο απόγευμα για το nipt το κακό είναι ότι θέλει 10 εργάσιμες. Θα επιβεβαιώσουμε νομίζω και το φύλο με αυτό ε; Δυο αγοράκια είδε στην αυχενική ο γιατρός 💙💙

Όχι ότι έχω θέμα με το φύλο (μην παρεξηγηθώ) απλά έτσι από περιέργεια 

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

Τσάμπα τα λεφτά αλλά τι να κάνεις... και εγώ το έκανα. Με το καλό να έρθει η επιβεβαίωση🥰 και τα αγοράκια σου🩵🩵

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Bluee19 είπε:

Μετά την ετ πόση προγεστερονη πρέπει να έχουμε ;;  Την προηγούμενη φορά είχα 121 και τώρα 29 και έχω τρελαθεί ….

Εγώ μετά την μεταφορά, όταν έκανα χοριακη, κι ενώ ξεκίνησα με 65, πήγε 14. Έπαιρνα ήδη τρία utro και μία prolutex και δεν μου είπε κανείς τίποτα.

πρίν από 48 λεπτά , Bluee19 είπε:

Μετά την ετ πόση προγεστερονη πρέπει να έχουμε ;;  Την προηγούμενη φορά είχα 121 και τώρα 29 και έχω τρελαθεί ….

Εμένα μια βδομάδα μετά την πρώτη χοριακη ήταν 44. Και μου ειχαν πει πως ήταν καλή

πρίν από 31 λεπτά , Neverstop είπε:

Εγώ μετά την μεταφορά, όταν έκανα χοριακη, κι ενώ ξεκίνησα με 65, πήγε 14. Έπαιρνα ήδη τρία utro και μία prolutex και δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Μακαρι να μην είναι κάτι κακό μου είπε και ο γιατρός πως είναι καλή η τιμή !! Και εγώ 3 υτρο και ένα υποθέτο σικλογεστ περνώ 

πρίν από 27 λεπτά , Fay_ είπε:

Εμένα μια βδομάδα μετά την πρώτη χοριακη ήταν 44. Και μου ειχαν πει πως ήταν καλή

Εγώ είμαι 2η μέρα ετ για αυτό φοβήθηκα επειδή την προηγούμενη φορά είχα 121..

Καλησπέρα κορίτσια!

Να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε.Σημερα έκανα την εμβρυομεταφορα, την Τετάρτη είχα ελέγξει την TSH και ήταν 1.2.Χρειάζεται να την ξανα τσεκαρω τώρα;

Επίσης σήμερα έχω πονοκέφαλο, σαν αυτούς που έχω πριν την περίοδο..είναι από τα cyclacur?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...