Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σε ενημέρωσαν για τη γονιμοποίηση;; Ευχομαι ευχάριστα νέα!!🙏🏼

Δεν προχώρησε κανένα 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

τι εξετάσεις έχεις κάνει? Τι έχεις ελενξει ? Τι περνεις από βιταμίνες κτλ ? Είσαι μικρή κάτι κάνουν λάθος στον ίδιο γιατρό πηγαίνεις σε όλα? 

Ειναι ο δεύτερος γιατρός που πάω...δεν με έχει βάλει να κάνω περαιτέρω εξετάσεις αυτός...έχω κάνει γενικά ότι Μ είχε ζητηθεί παλιά για τα φάρμακα του ΕΟΠΥΥ δλδ E2, FSH του θυρεοειδή ( έχω υποθυρεοειδισμό κ παίρνω το τ4 των 75) κλπ ....βιταμιμες είχα πάρει πιο παλιά τις οβαμαξ τρ δεν πήρα κάτι...δεν πιστεύει στις βιταμίνες ο γιατρός μ. Βασικά δεν νομίζω να πιστεύει ότι βελτιώνεται η ποιότητα. Είμαι σε αδιέξοδο κορίτσια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Δεν προχώρησε κανένα 

Ειναι ο δεύτερος γιατρός που πάω...δεν με έχει βάλει να κάνω περαιτέρω εξετάσεις αυτός...έχω κάνει γενικά ότι Μ είχε ζητηθεί παλιά για τα φάρμακα του ΕΟΠΥΥ δλδ E2, FSH του θυρεοειδή ( έχω υποθυρεοειδισμό κ παίρνω το τ4 των 75) κλπ ....βιταμιμες είχα πάρει πιο παλιά τις οβαμαξ τρ δεν πήρα κάτι...δεν πιστεύει στις βιταμίνες ο γιατρός μ. Βασικά δεν νομίζω να πιστεύει ότι βελτιώνεται η ποιότητα. Είμαι σε αδιέξοδο κορίτσια...

Να πας στο τμήμα καθεξιν αποβολών στο Έλενα εκεί θα σου κάνουν δωρεάν πάρα πολλές εξετάσεις Κ ανοσολογικές Κ ενδοκρινολογικες Κ θα σε συμβουλεψουν για πάρα πολλά . Όλα τα κορίτσια είναι πολύ ευχαριστημένα με την υπεύθυνη εκεί. 

Επειδή είσαι πολύ μικρή φυσικά Κ μπορείς να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τα ωάρια σου. Η φθίνουσα πορεία των ωαρίων δεν είναι μόνο λόγο κληρονομικότητας αλλά Κ εξωτερικών παραγόντων. Όπως όχι καλά ρυθμισμένος θυρεοειδής αντίσταση στην ινσουλίνη τροφές που επιρεαζουν αρνητικά κάπνισμα έλλειψη βιταμινών. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Δεν προχώρησε κανένα 

Λυπαμαι πολύ Βασω! Είναι μεγάλη η απογοήτευση, το ξέρω…

ομως συμφωνώ με τη μαία Λινα! Ίσως πρέπει να το κοιτάξετε περισσότερο. Κλείσε εκεί ένα ραντεβου!μην το βάζεις κάτω!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Να πας στο τμήμα καθεξιν αποβολών στο Έλενα εκεί θα σου κάνουν δωρεάν πάρα πολλές εξετάσεις Κ ανοσολογικές Κ ενδοκρινολογικες Κ θα σε συμβουλεψουν για πάρα πολλά . Όλα τα κορίτσια είναι πολύ ευχαριστημένα με την υπεύθυνη εκεί. 

Επειδή είσαι πολύ μικρή φυσικά Κ μπορείς να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τα ωάρια σου. Η φθίνουσα πορεία των ωαρίων δεν είναι μόνο λόγο κληρονομικότητας αλλά Κ εξωτερικών παραγόντων. Όπως όχι καλά ρυθμισμένος θυρεοειδής αντίσταση στην ινσουλίνη τροφές που επιρεαζουν αρνητικά κάπνισμα έλλειψη βιταμινών. 

Εκτός από κανένα γλυκό που κ πού προσέχω τη διατροφή και δεν πίνω ούτε καπνίζω.... μόλις με πήρε ο γιατρός ο οποίος Μ είπε ότι κ εκείνος είναι σε αδιέξοδο με τη περίπτωση μου. Ο εμβρυολογος Μ είπε ότι τα ωάρια Μ είναι ανώριμα και ο γιατρός συμφώνησε λέγοντας Μ ότι ίσως έχουμε μια περίπτωση κακού DNA και ότι έτσι απλά γεννήθηκα με τις ωοθήκες Μ να δίνουν ανώριμα ωάρια...Μ πρότεινε εντελώς φυσικό κύκλο να δούμε τι γίνεται

πρίν από 2 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Εκτός από κανένα γλυκό που κ πού προσέχω τη διατροφή και δεν πίνω ούτε καπνίζω.... μόλις με πήρε ο γιατρός ο οποίος Μ είπε ότι κ εκείνος είναι σε αδιέξοδο με τη περίπτωση μου. Ο εμβρυολογος Μ είπε ότι τα ωάρια Μ είναι ανώριμα και ο γιατρός συμφώνησε λέγοντας Μ ότι ίσως έχουμε μια περίπτωση κακού DNA και ότι έτσι απλά γεννήθηκα με τις ωοθήκες Μ να δίνουν ανώριμα ωάρια...Μ πρότεινε εντελώς φυσικό κύκλο να δούμε τι γίνεται

Εχεις δοκιμάσει το μακρύ πρωτόκολλο; Επισης θα πρότεινα να επισκεφτείς και άλλους γιατρούς εφόσον εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Marlina είπε:

Από την αρχή φοβαμαι για την β- επιπέδου γτ η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει παρα πολύ κ δεν θέλω καν να φανταστώ ποσο δυσκολο ειναι για μια γυναικα να ακούσει κάτι κακό... σκέψου ότι ακόμα κρύβω την εγκυμοσύνη και την ξέρουν μετρημένα άτομα.. πολλά κοντινά μου άτομα δεν έχουν ιδέα!! τουλάχιστον είμαι λίγο πιο ήρεμη αφού ξέρω ότι οι καρδιές είναι οκ

εμένα το ξερει αρκετός κόσμος ! δλδ τ κατάλαβαν γιατί ειχα εξαφανιστεί , ήξεραν ότι το πήγαινα για μωράκι όποτε το κατάλαβαν και μόνοι! οχι παναγια μ δεν ξέρω αλήθεια !  νόμιζε αν βγει η αυχενικη καλή μετά ξενοιαζεις αλλά αμ δε….. 

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, Βάσω91 said:

Μην στεναχωριέσαι … αλλα όπως λένε υα κορίτσια δοκίμασε έναν άλλο γιατρό και επίσης μακρύ πρωτόκολλο … εγώ αυτό θα ακολουθήσω … !! Βέβαια κ εγώ δεν ξέρω εαν θα πετύχει η όχι αλλά θέλει ηρεμία μην πανικοβαλλεσαι στα λέω να τα ακούω και εγώ … με λίγα ωάρια χαμηλή αμη κλπ κλπ … αστα βραστά ο θεός μαζί μας …. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Lila ki είπε:

Μην στεναχωριέσαι … αλλα όπως λένε υα κορίτσια δοκίμασε έναν άλλο γιατρό και επίσης μακρύ πρωτόκολλο … εγώ αυτό θα ακολουθήσω … !! Βέβαια κ εγώ δεν ξέρω εαν θα πετύχει η όχι αλλά θέλει ηρεμία μην πανικοβαλλεσαι στα λέω να τα ακούω και εγώ … με λίγα ωάρια χαμηλή αμη κλπ κλπ … αστα βραστά ο θεός μαζί μας …. 

Έχω δοκιμάσει κ μακρύ και πρωτόκολλο ανταγωνιστών...κανω πολλά ωάρια και τεινω για υπερδιέγερση. Τέλος πάνω θα πάω να μ πάρει το ωάριο τον επόμενο μήνα και βλέπουμε...Ο Θεός να μας βοηθήσει όλες 

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εχεις δοκιμάσει το μακρύ πρωτόκολλο; Επισης θα πρότεινα να επισκεφτείς και άλλους γιατρούς εφόσον εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά. 

Το έχω δοκιμάσει την πρώτη πρώτη φορά που έκανα εξωσωματική....θα κάνω τον φυσικό κύκλο και θα πάω κ σε άλλο γιατρό.  Ευχαριστώ για τη στήριξη!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Βάσω91 είπε:

ότι είπε η μαια Λινά ! στο Ελενας να πας! κάτι άλλο συμβαίνει ! δε μπορεί 2 γιατροί που έχεις πάει να μην μπορούν να βρουν ωάριο για βλαστοκύστη! ίδια ηλικία έχουμε περίπου και εχω κάνει και διέγερση μόνο με χάπια , όσο κανεις και ταλαιπωρείς το σώμα σου τόσο λιγότερο ποιοτικά θα γίνονται! ψαξου πριν συνεχίσεις! εγώ αυτή τη φορά  πήγα με μια ενεση ελονβα κ ενέσεις μπεμφολα που είναι για την ωρίμανση των ωαρίων ! επειδή από τα πολλά χάπια δεν απαντούσα το ίδιο καλα , βλέπαμε μια φθίνουσα πορεία ! 

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, Βάσω91 said:

Ψάξε κ το βιβλίο it starts with the egg,  το βρίσκεις δωρεάν στο ίντερνετ σε pdf και γράφει πολλά χρήσιμα κ ενδιαφέροντα πράγματα για τα ωάρια κλπ, τρόπους βελτίωσης τους, πράγματα που πρέπει να ελέγξεις 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

Χωρίς εξετάσεις είναι εύκολο να λες ότι φταίει ο θεός που σε έπλασε . Δεν ξέρει τι του γίνετε οπότε τα ρίχνει στο θεό.  Πήγαινε στο Έλενα κάνε ένα γύρο εξετάσεων ξεκινά βιταμίνες εξειδικευμένες . Κάνε ελενχο για αντίσταση στην ινσουλίνη Κ πήγαινε σε ενδοκρινολόγο που ασχολητε με θέματα γονιμότητας 

πρίν από 13 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Έχω δοκιμάσει κ μακρύ και πρωτόκολλο ανταγωνιστών...κανω πολλά ωάρια και τεινω για υπερδιέγερση. Τέλος πάνω θα πάω να μ πάρει το ωάριο τον επόμενο μήνα και βλέπουμε...Ο Θεός να μας βοηθήσει όλες 

Το έχω δοκιμάσει την πρώτη πρώτη φορά που έκανα εξωσωματική....θα κάνω τον φυσικό κύκλο και θα πάω κ σε άλλο γιατρό.  Ευχαριστώ για τη στήριξη!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Χωρίς εξετάσεις είναι εύκολο να λες ότι φταίει ο θεός που σε έπλασε . Δεν ξέρει τι του γίνετε οπότε τα ρίχνει στο θεό.  Πήγαινε στο Έλενα κάνε ένα γύρο εξετάσεων ξεκινά βιταμίνες εξειδικευμένες . Κάνε ελενχο για αντίσταση στην ινσουλίνη Κ πήγαινε σε ενδοκρινολόγο που ασχολητε με θέματα γονιμότητας 

Στο Έλενας να πάρω τηλέφωνο και να κλείσω να μιλήσω με ποιόν; Για δώστε μου τα φώτα σας 😊

πρίν από 2 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Στο Έλενας να πάρω τηλέφωνο και να κλείσω να μιλήσω με ποιόν; Για δώστε μου τα φώτα σας 😊

Στο 1535 στο τμήμα καθεξιν αποβολών με την κυρία Οικονομόπουλου. Κάποια κορίτσια ίσως ξέρουν Κ το mail της μπορούν να σε βοηθήσουν . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , linaa είπε:

Στο 1535 στο τμήμα καθεξιν αποβολών με την κυρία Οικονομόπουλου. Κάποια κορίτσια ίσως ξέρουν Κ το mail της μπορούν να σε βοηθήσουν . 

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη;

πρίν από 40 λεπτά , linaa είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ 🥰

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...