Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Kate89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θέλω λίγο την συμπαράσταση σας . Σήμερα έκανα ωοληψια και πήραμε 4 ωάρια.Στον υπέρηχο φαινόταν καμία δεκαριά.Ο γιατρός σήμερα μου είπε ότι τα πήγαμε μέτρια και ότι περίμενε 7 για να είναι ικανοποιημένος.

Λέτε να προχωρήσει έστω 1?

Ετών 35

Καλησπέρα κορίτσι μου!Κι εμένα μου πήραν 5 τα γονιμοποίησαν όμως τα δύο ήταν τα καλύτερα που προχώρησαν εξαιρετικά....Εν τέλη αποφασίσαμε να τα εμφυτευσουμε και τα δυο, όμως κρατήθηκε το ένα το πιο δυνατό! Είμαι στην 20η εβδομάδα κύησης τώρα που μιλάμε!Μην αγχώνεσαι οτι ειναι να γίνει θα γίνει!Και με ένα μόνο αν είναι το τυχερό! Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα να έχεις! Ποτε με το καλο θα έχεις νεα;

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

Καλησπέρα! Τι γνωρίζετε για την αιματολογική εξέταση maternity, είναι ικανή η πρέπει να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση ; Είμαι 41 ετών και διανύω την 11η εβδομάδα. Ο υπερηχος της αυχενικης βγήκε πολύ καλός κ περιμένω τα αποτελέσματα του Papp-a για να κλειδώνουμε. Ο γιατρός λόγω ηλικίας θεωρεί ότι θα πρέπει να κάνουμε  είτε αμνιοπαρακέντηση είτε την αιματολογική. 

1 hour ago, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Κορίτσια από την Δευτέρα που είχε λίγο ροζ η γυναίκα μου και τον πόνο περιόδου δεν είχε ξανά ούτε πόνο ούτε σαν τσίμπημα ούτε πολλά υγρά το μόνο που έχει είναι μια τούμπανο κοιλιά να είναι σημάδι κακού όλα αυτά;; @Eflenew τ λες;

@η ζωή είναι όμορφη είμαι μια από τα ίδια...πολλές ώρες είναι σα να μην είμαι καν έγκυος...ούτε φουσκωμα, ούτε στήθος, ούτε υγρά,ούτε τσιμπήματα, ούτε τίποτα...αφού ξεχνιέμαι και λέω θα πάω για ποτό 😄... το μονο σταθερο ειναι η ζαλη που μου φερνει το utrogestan απο το στόμα που αυτο ισχυε ακομα απο πριν απλ την εμβρυομεταφορα...δεν ειναι θεμα εγκυμοσυνης ειναι θεμα φαρμακου. Σήμερα επισης δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!!! 

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θέλω λίγο την συμπαράσταση σας . Σήμερα έκανα ωοληψια και πήραμε 4 ωάρια.Στον υπέρηχο φαινόταν καμία δεκαριά.Ο γιατρός σήμερα μου είπε ότι τα πήγαμε μέτρια και ότι περίμενε 7 για να είναι ικανοποιημένος.

Ετών 35

@Kate89 θέλεις ποιοτικα!!! Μπορεί να πάρεις και 4 άριστα!!! Αλλά και 2 να πάρεις και 3 ακόμα και 1 να ξέρεις πολλές γυναίκες με αυτό το 1 το αριστο έγιναν μανούλες! Να εισαι αισιόδοξη! Θα περιμένουμε τα καλά σου νέα!!!

πρίν από 50 λεπτά , ElriaDim είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!Κι εμένα μου πήραν 5 τα γονιμοποίησαν όμως τα δύο ήταν τα καλύτερα που προχώρησαν εξαιρετικά....Εν τέλη αποφασίσαμε να τα εμφυτευσουμε και τα δυο, όμως κρατήθηκε το ένα το πιο δυνατό! Είμαι στην 20η εβδομάδα κύησης τώρα που μιλάμε!Μην αγχώνεσαι οτι ειναι να γίνει θα γίνει!Και με ένα μόνο αν είναι το τυχερό! Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα να έχεις! Ποτε με το καλο θα έχεις νεα;

Σε ευχαριστώ πολύ! Μου δίνεις πολύ θάρρος 🤗 Εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ♥️

Την Κυριακή είπαν θα με ενημερώσουν για το πως προχωράνε και αν τα βάλουμε τρίτης ή Πέμπτης ημέρας.🙏

πρίν από 18 λεπτά , Eflenew είπε:

@η ζωή είναι όμορφη είμαι μια από τα ίδια...πολλές ώρες είναι σα να μην είμαι καν έγκυος...ούτε φουσκωμα, ούτε στήθος, ούτε υγρά,ούτε τσιμπήματα, ούτε τίποτα...αφού ξεχνιέμαι και λέω θα πάω για ποτό 😄... το μονο σταθερο ειναι η ζαλη που μου φερνει το utrogestan απο το στόμα που αυτο ισχυε ακομα απο πριν απλ την εμβρυομεταφορα...δεν ειναι θεμα εγκυμοσυνης ειναι θεμα φαρμακου. Σήμερα επισης δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!!! 

@Kate89 θέλεις ποιοτικα!!! Μπορεί να πάρεις και 4 άριστα!!! Αλλά και 2 να πάρεις και 3 ακόμα και 1 να ξέρεις πολλές γυναίκες με αυτό το 1 το αριστο έγιναν μανούλες! Να εισαι αισιόδοξη! Θα περιμένουμε τα καλά σου νέα!!!

Μακάρι κορίτσι μου!!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Με απογοήτευσαν λίγο τα λόγια του γιατρού αλλά ήθελε και αυτός να είναι ξεκάθαρος μάλλον.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Ετών 35

Καλησπέρα! Απο τα 20 και κατι που εβλεπαν στον υπέρηχο μου έβγαλαν 15 και απο αυτα προχώρησαν μονο 3 την πρωτη μερα.. τρωω μια τεράστια απογοητευση!  

Τελικά κατάφερα να εχω 2  βλαστοκυστουλες και χθες ειχα θετικη χοριακη! Φυσικα λοιπον και μπορουν να προχωρήσουν! Να εχεις αισιοδοξία!!! Καλη επιτυχια ευχομαι!

Ετών 37 😉

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Ετών 35

Καλησπέρα κορίτσι μου!Στον υπέρηχο φαινόταν γύρω στα 7-8 τελικά πήραμε 4.Το τι κλάμα έκανα εκείνη την ημέρα δεν φαντάζεσαι!Την άλλη μέρα είχαν γονιμοποιηθεί κ τα 4 κ τώρα τα 2 τα έχω στην κοιλίτσα μου 28η εβδ🙏

Θα το έχεις διαβάσει πολλές φορές,ποιότητα θέλουμε όχι ποσότητα.Εχεις κάνει ξανά ωοληψια?Αν ναι με τι αποτέλεσμα? Εύχομαι 4/4🙏

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα! Απο τα 20 και κατι που εβλεπαν στον υπέρηχο μου έβγαλαν 15 και απο αυτα προχώρησαν μονο 3 την πρωτη μερα.. τρωω μια τεράστια απογοητευση!  

Τελικά κατάφερα να εχω 2  βλαστοκυστουλες και χθες ειχα θετικη χοριακη! Φυσικα λοιπον και μπορουν να προχωρήσουν! Να εχεις αισιοδοξία!!! Καλη επιτυχια ευχομαι!

Ετών 37 😉

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Εύχομαι αύριο να έχει διπλασιαστεί η χοριακη σου 🙏

πρίν από 2 λεπτά , Faith22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!Στον υπέρηχο φαινόταν γύρω στα 7-8 τελικά πήραμε 4.Το τι κλάμα έκανα εκείνη την ημέρα δεν φαντάζεσαι!Την άλλη μέρα είχαν γονιμοποιηθεί κ τα 4 κ τώρα τα 2 τα έχω στην κοιλίτσα μου 28η εβδ🙏

Θα το έχεις διαβάσει πολλές φορές,ποιότητα θέλουμε όχι ποσότητα.Εχεις κάνει ξανά ωοληψια?Αν ναι με τι αποτέλεσμα? Εύχομαι 4/4🙏

Καλησπέρα κορίτσι μου!

Και εγώ αυτό ελπίζω πλέον, να είναι ποιοτικά, τίποτα άλλο 🙏Η πρώτη μου ωοληψια ήταν ναι.

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση! Εύχομαι τελειομηνη εγκυμοσύνη ♥️ ♥️ 🥰 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

4 ώρες πρίν, Psaxnwfos είπε:

Καλησπέρα! Τι γνωρίζετε για την αιματολογική εξέταση maternity, είναι ικανή η πρέπει να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση ; Είμαι 41 ετών και διανύω την 11η εβδομάδα. Ο υπερηχος της αυχενικης βγήκε πολύ καλός κ περιμένω τα αποτελέσματα του Papp-a για να κλειδώνουμε. Ο γιατρός λόγω ηλικίας θεωρεί ότι θα πρέπει να κάνουμε  είτε αμνιοπαρακέντηση είτε την αιματολογική. 

Γέννησα φέτος στα 41 τα διδυμάκια μου... με καλή αυχενικη και αποτελέσματα ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος!

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

5 ώρες πρίν, Psaxnwfos είπε:

Καλησπέρα και με το καλό😃 κι εγώ στα 41 γέννησα, είχα καλή αυχενική αλλά έκανα προληπτικά τη nipt, συγκεκριμένα το panorama. Αν είχα κάποιο ύποπτο εύρημα στη β επιπέδου τότε θα έκανα αμνιοπαρακέντηση.

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Πήγαμε και στην ανδρολογο σήμερα και τελικά ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια...υπέροχα δλδ..μας είπε ότι ακόμα και να γίνει επέμβαση στην κιρσοκήλη του και τις καλύτερες βιταμίνες να πάρει,δεν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα..

Εφόσον κάναμε μικρογονιμοποιηση μια φορά,θα ξανακάνουμε,πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η επιλογή.Αυτο που κατάλαβα πάντως, είναι πως το κακό σπέρμα του άντρα μου έπαιξε ρόλο στο ότι μόνο το ένα στα τέσσερα έμβρυα έφερε τελειομηνη εγκυμοσύνη και πάλι καλά να λέμε που έχουμε την κορούλα μας..Αυτά τα ευχάριστα 🙂

@AngotΠως είσαι εσύ κορίτσι μου ?

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πήγαμε και στην ανδρολογο σήμερα και τελικά ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια...υπέροχα δλδ..μας είπε ότι ακόμα και να γίνει επέμβαση στην κιρσοκήλη του και τις καλύτερες βιταμίνες να πάρει,δεν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα..

Εφόσον κάναμε μικρογονιμοποιηση μια φορά,θα ξανακάνουμε,πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η επιλογή.Αυτο που κατάλαβα πάντως, είναι πως το κακό σπέρμα του άντρα μου έπαιξε ρόλο στο ότι μόνο το ένα στα τέσσερα έμβρυα έφερε τελειομηνη εγκυμοσύνη και πάλι καλά να λέμε που έχουμε την κορούλα μας..Αυτά τα ευχάριστα 🙂

Πιστεύω πως είναι πολύ θετικό το 1/4 🙏🏼 είστε πολύ τυχεροί και αφού τα καταφέρατε μια φορά με αυτό το σπερμα θα τα ξανά καταφέρετε !!! Εύχομαι σύντομα να έρθει και το 2ο παιδάκι σας !!!

• Ευχή 1

46 minutes ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,

Και εμείς θα δούμε απι εβδομάδα πως θα προχωρήσουμε και θα πρέπει να μπούμε σε σειρά εξετάσεων … απλά θα στο ξανά πω όπως στο είπα και πριν κάτι μέρες είσαι πολύ τυχερή που έχεις την κορούλα σου και ολόψυχα σου εύχομαι να πετύχεις κ μια δεύτερη εγκυμοσύνη… αλλά μην ξεχνάς πως έχεις ήδη γεμάτη αγκαλιά !!!! ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Lila ki είπε:

Και εμείς θα δούμε απι εβδομάδα πως θα προχωρήσουμε και θα πρέπει να μπούμε σε σειρά εξετάσεων … απλά θα στο ξανά πω όπως στο είπα και πριν κάτι μέρες είσαι πολύ τυχερή που έχεις την κορούλα σου και ολόψυχα σου εύχομαι να πετύχεις κ μια δεύτερη εγκυμοσύνη… αλλά μην ξεχνάς πως έχεις ήδη γεμάτη αγκαλιά !!!! ❤️

Γιατί κορίτσι μου να κάνετε εξετάσεις? Έκανες κ άλλο υπέρηχο?

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Είμαι όντως τυχερή και ειλικρινά εύχομαι σε όλες μας να γεμίσουμε τις αγκαλιές μας με πολλά μωράκια 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...