-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:
Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!!
Βρήκα το γιατρό, 8.30 τώρα το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Προσευχές κορίτσιααααα!!!!
Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου μη σε νοιάζει αν έγινε λάθος και ποιανού ήταν δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα μετράει και είναι υπέροχο!!! Αύριο θα δει το μωράκι σου η τα μωράκια σου με τέτοιο νουμερο
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 5.872 απαντήσεις
- 797.688 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.127.788 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.250 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.238 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.371 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.874 απαντήσεις
- 797.720 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 47
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 690 απαντήσεις
- 29.277 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 43 εμφανίσεις
-
Mέρα ωορρηξίας
Από Kate86, in Ιατρικά & Υγεία
- 5 απαντήσεις
- 4.458 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 2.469 εμφανίσεις
-
- 864 απαντήσεις
- 78.997 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 2.757 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 406 εμφανίσεις
-
- 575 απαντήσεις
- 163.077 εμφανίσεις
-
- 1.646 απαντήσεις
- 202.371 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα