Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Που να μας προλάβεις τέτοιες που είμαστε, πέσαμε με τα μούτρα πάνω στην @Eternity χαχαχχαχα ....θετικές σκέψεις μόνο για το κορίτσι μας 

Εννοείτε τος αξίζουν τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσει και να το απολαύσει!
      Αύριο θα κάνω και εγώ τον πρώτο υπέρηχο !

Πιστεύετε θα ακούσουμε και καρδιά;;; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eflenew είπε:

Ακούσαμε καρδια!!!!!!! 143 παλμοί! Μου έγραψε εξετάσεις και ξανά εξεταση σε 15 μέρες!  Πιθανή ημερομηνία τοκετού Γενάρης 2025!

Πόσο θυμώνω με το κράτος που δε βοηθάει πιο ουσιαστικά με τα φάρμακα. Εύχομαι να βρεις άμεσα. 🙏

Η βλαστοκυστη  5ης ημέρας αξιολογείται απο το 1 εως το 6 και πίσω από το νούμερο παίρνει 2 γράμματα από Α-C. Σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας το 6 μπροστά δείχνει ότι έχει εκκολαφθει πληρως, έχει εξέλθει από τη διαφανη ζώνη. Είναι καλό ότι προχωρησε.  Εκτός αν εννοούν βλαστοκυστη 6ης ημέρας  που δε γνωριζω για αυτό. 

Ελαααααααααα ρεεεεεε μπράβο μπράβο οοοοοοο τα καλύτερα εύχομαι γρήγορα με τα παιδάκια μασ αγκαλιά και εμείς Πητ 6 με 8 Ιανουαρίου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Bluee19 είπε:

Κορίτσια ποσό πρέπει να είναι η οιστραδιολη πριν την ετ για να είναι εντάξει ;

Εμένα ήταν 1300 περίπου αλλα αυτό την ημέρα πριν την έναρξη προγεστερονησ. Δηλαδή 5-6 ημέρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία να έχεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Fay_ είπε:

Εμένα ήταν 1300 περίπου αλλα αυτό την ημέρα πριν την έναρξη προγεστερονησ. Δηλαδή 5-6 ημέρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία να έχεις!!

Και εγώ 5 πριν και είναι 1300 κάτι μου είπαν άρα είναι καλά ; Ευχαριστώ πολύ 

On 17/5/2024 at 10:23 ΠΜ, Nima21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Γνωρίζει καμία αν εφοσον ανοιχτεί η gonal μέχρι ποτε μπορει να διατηρηθεί στο ψυγείο και να χρησιμοποιηθεί το υπόλοιπο υλικό; Στο κουτί γραφει 28 ημέρες, αλλα μιλαει για θερμοκρασιες μικρότερες των 25, στο ψυγειο δεν θα διατηρείται σιγουρα παραπάνω; Οχι φυσικα μεχρι την αναγραφόμενη ημερομηνια ληξης, αλλα ενα διμηνο δεν θα διατηρείται; 

Κορίτσι μου, σήμερα ενημερώθηκα ότι κρατάει 20 μέρες αφού ανοιχτεί.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Unicorns είπε:

Καλησπέρα κι από μένα.Ειμαι 38 χρόνων και στην 2η προσπάθεια εξωσωματικής.Περιμενω την χοριακη μου την Πέμπτη.Ευχομαι σε όσες προσπαθούν καλή επιτυχία και σε όσες είναι εγκυουλες συγχαρητήρια και με το καλό.

Και εγώ την Πέμπτη η πρώτη μου προσπαθεια! Εχεις τπτ συμπτωματα; Εγω σχεδον τπτ.. και παει να με παρει απο κατω , αλλα προσπαθώ να το μην το σκέφτομαι...κατι ψιλοπονακια περιοδου και λιγο πρησμενο στηθος..

Καλή μας επιτυχία!! 😍

• Μου αρέσει 1

On 14/5/2024 at 9:52 ΜΜ, Kate33 είπε:

Καλησπέρα σε όλες,

Αναζητώ Gonal των 900 για μια φίλη μου που το ψάχνει άμεσα. 
Αν έχει κάποιο κορίτσι και δεν το χρειάζεται πείτε μου σας παρακαλώ..

Καλησπερα έχω μια ανοιγμένη, με 600. Ανοίχτηκε την Παρασκευή 16/5/24.

πρίν από 18 λεπτά , DizzyツMommy είπε:

Κορίτσι μου, σήμερα ενημερώθηκα ότι κρατάει 20 μέρες αφού ανοιχτεί.

Μολις διαβασα το μήνυμα σου ότι ψαχνεις και πραγματικα θυμώνω και στεναχωριέμαι ρε γμτ.. εγω φαντασου είχα ανοιξει την τελευταια γκοναλ για λιγες μοναδες και εκλαιγα την ενεση που θα πηγαινε απατη.. και ρωτουσα εδω επαρχία που μενω αν υπάρχει κοπελα που θα τη χρειαστει.. ευτυχως βρεθηκε μια κοπελα, οριακα ηταν μετα το άνοιγμα αλλα της ειπα να μιλήσει με τους γιατρους της πριν τη χρησιμοποιησει. . Ειναι τεραστιο κριμα να πετιεται  πανακριβο υλικο ενω αλλες γυναίκες το χρειαζονται.. ρωτα και σε φαρμακεια αν γνωριζουν καποια κοπελα που της περισσσευει .. εγω ετσι κατάφερα να τη δωσω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Μολις διαβασα το μήνυμα σου ότι ψαχνεις και πραγματικα θυμώνω και στεναχωριέμαι ρε γμτ.. εγω φαντασου είχα ανοιξει την τελευταια γκοναλ για λιγες μοναδες και εκλαιγα την ενεση που θα πηγαινε απατη.. και ρωτουσα εδω επαρχία που μενω αν υπάρχει κοπελα που θα τη χρειαστει.. ευτυχως βρεθηκε μια κοπελα, οριακα ηταν μετα το άνοιγμα αλλα της ειπα να μιλήσει με τους γιατρους της πριν τη χρησιμοποιησει. . Ειναι τεραστιο κριμα να πετιεται  πανακριβο υλικο ενω αλλες γυναίκες το χρειαζονται.. ρωτα και σε φαρμακεια αν γνωριζουν καποια κοπελα που της περισσσευει .. εγω ετσι κατάφερα να τη δωσω γιατι μενω σε επαρχια

Έτσι ακριβώς. Διαβάζω κ γω και απαντώ σε άλλες κοπέλες γιατί μου περίσσεψαν 600 απ' την τελευταία gonal, μην πάει χαμένη. Θέλω να βοηθήσω οποία κοπέλα μπορεί να χρειαστεί gonal πριν πάει χαμένη. 

• Ευχή 1

πρίν από 36 λεπτά , Bluee19 είπε:

Και εγώ 5 πριν και είναι 1300 κάτι μου είπαν άρα είναι καλά ; Ευχαριστώ πολύ 

Ναι εμένα ήταν ευχαριστημένος ο γιατρός με την τιμή. Μην αγχώνεσαι αν κάτι δεν του άρεσε θα στο έλεγε. Μια χαρά είσαι, θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , DizzyツMommy είπε:

Έτσι ακριβώς. Διαβάζω κ γω και απαντώ σε άλλες κοπέλες γιατί μου περίσσεψαν 600 απ' την τελευταία gonal, μην πάει χαμένη. Θέλω να βοηθήσω οποία κοπέλα μπορεί να χρειαστεί gonal πριν πάει χαμένη. 

Εύχομαι πραγματικά να καταφέρεις να βρεις κ εσυ και να σου πάνε ολα κατ'ευχήν!! ♥️💪

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Fay_ είπε:

Ναι εμένα ήταν ευχαριστημένος ο γιατρός με την τιμή. Μην αγχώνεσαι αν κάτι δεν του άρεσε θα στο έλεγε. Μια χαρά είσαι, θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά ❤️ 

Μου είπε πως είναι πολύ καλή η τιμή απλώς όταν περίμενα να με πάρουν είπα να ρωτήσω για να δω περίπου τ να περιμένω !! Όλα καλά μου είπε προχωράμε Σάββατο πρώτα ο θεός θα μεταφέρουμε τα εμβρυακια μουυυ🙏🏼❤️

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 5

1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Και εγώ την Πέμπτη η πρώτη μου προσπαθεια! Εχεις τπτ συμπτωματα; Εγω σχεδον τπτ.. και παει να με παρει απο κατω , αλλα προσπαθώ να το μην το σκέφτομαι...κατι ψιλοπονακια περιοδου και λιγο πρησμενο στηθος..

Καλή μας επιτυχία!! 😍

Καλησπέρα κορίτσι μου.Μην ψάχνεις για σύμπτωματα.Τα συμπτώματα της περιόδου μοιάζουν με της εγκυμοσύνης.Ειναι τόσα πολλά τα φάρμακα που τα περισσότερα είναι από εκεί.Σου εύχομαι καλή επιτυχία 🙏❤️🙏

• Καλή τύχη! 1

Κορίτσια από ποιο μήνα και μετά σας αφήνει ο γιατρός να βάφετε νύχια; Εμένα μου έχει απαγορέψει τα μαλλιά αλλά τα νύχια μου έχει πει από την αρχή ότι μπορώ να τα βάφω. Εγω βέβαια φοβάμαι και δεν τα έχω βάψει έως τώρα αλλά τώρα που ανοίγει ο καιρός έλεγα μήπως φτιάξω λίγο τα ποδαράκια. Πήρα και μανό από το φαρμακείο για να μην έχει πολλά χημικά (λέμε τώρα..)

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την βοήθεια σασ ξέρει κάποια καλή ενδοκρινολόγο ;;; Αρχίζει τ4 γιατί βγήκε η tsh 2.95 και πρέπει να είναι κάτω από 2.50 και θέλω να την παρακολουθεί μια ενδοκρινολόγος γιατί έχει και ΣΠΩ . Όλες οι άλλες εξετάσεις όλες καλές. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...