Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Αλήθεια παρακολουθώ τόσο καιρό και χάρηκα πάρα πολύ για σένα!!! Όλα θα πάνε τέλεια !! Περιμένουμε νέα απ' τον υπέρηχο!!❣️❣️

Τελικά εσυ τι έκανες κορίτσι μου?πηγές στην κλινική?Έχεις μέρες να μας γράψεις τα νέα σου 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο ! Κ δεν ξέρω φοβάμαι μη Μ πει πάλι δεν είναι καλό κλπ. Έχω κ ένα κρύωμα τύπου λίγο μπούκωμα κ λαιμό. Δεν έχω πυρετό ή κάτι άλλο.

Εσύ;;

Όλα καλά θα είναι θα δεις 🙏🏼 μέχρι την έτ θα έχει περασει και αν όχι από όσο ξέρω δεν ενοχλεί πουθενά αν δεν έχεις πυρετό !!!

εγω έκανα υπέρηχο το Σάββατο το ενδομήτριο είναι τέλειο απλώς ήμουν οριακά στην οιστραδιολη και έκανα σήμερα επαναληπτικές αίματος να δούμε αν είναι όλα καλά θα προχωρήσουμε !!

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

@DizzyツMommy έκανες την ωοληψια ; Πως πήγε ;

@Antonia_ πως πάει η προετοιμασία ; Ποτέ θα κανείς υπερήχο ;;

Καλημέρα κορίτσια, όχι τελικά δεν έκανα την ωοληψια. Θα πάμε σε επόμενη προσπάθεια. Θα χρειαστώ gonal καθώς δεν μπορώ να ξαναπάρω απ' την επιτροπή τόσο σύντομα. Αν γνωρίζετε κάτι το εκτιμώ πάρα πολύ!

πρίν από 19 λεπτά , DizzyツMommy είπε:

Καλημέρα κορίτσια, όχι τελικά δεν έκανα την ωοληψια. Θα πάμε σε επόμενη προσπάθεια. Θα χρειαστώ gonal καθώς δεν μπορώ να ξαναπάρω απ' την επιτροπή τόσο σύντομα. Αν γνωρίζετε κάτι το εκτιμώ πάρα πολύ!

Κορίτσια και bemfola 300 αν υπάρχουν. Ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 29 λεπτά , DizzyツMommy είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μουυυ!!! Εύχομαι να βρεθούν γρήγορα τα φάρμακα και να ξανά προσπαθήσετε !!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Ακούσαμε καρδια!!!!!!! 143 παλμοί! Μου έγραψε εξετάσεις και ξανά εξεταση σε 15 μέρες!  Πιθανή ημερομηνία τοκετού Γενάρης 2025!

πρίν από 48 λεπτά , DizzyツMommy είπε:

Πόσο θυμώνω με το κράτος που δε βοηθάει πιο ουσιαστικά με τα φάρμακα. Εύχομαι να βρεις άμεσα. 🙏

πρίν από 19 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Κορίτσια καλημερα!!! Μήπως κάποια κοπέλα ξέρει να μου πει τι είναι η βλαστοκυστη d6?

Η βλαστοκυστη  5ης ημέρας αξιολογείται απο το 1 εως το 6 και πίσω από το νούμερο παίρνει 2 γράμματα από Α-C. Σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας το 6 μπροστά δείχνει ότι έχει εκκολαφθει πληρως, έχει εξέλθει από τη διαφανη ζώνη. Είναι καλό ότι προχωρησε.  Εκτός αν εννοούν βλαστοκυστη 6ης ημέρας  που δε γνωριζω για αυτό. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 3
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 3

πρίν από 14 λεπτά , Eflenew είπε:

Ακούσαμε καρδια!!!!!!! 143 παλμοί! Μου έγραψε εξετάσεις και ξανά εξεταση σε 15 μέρες!  Πιθανή ημερομηνία τοκετού Γενάρης 2025!

Πόσο θυμώνω με το κράτος που δε βοηθάει πιο ουσιαστικά με τα φάρμακα. Εύχομαι να βρεις άμεσα. 🙏

Η βλαστοκυστη  5ης ημέρας αξιολογείται απο το 1 εως το 6 και πίσω από το νούμερο παίρνει 2 γράμματα από Α-C. Σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας το 6 μπροστά δείχνει ότι έχει εκκολαφθει πληρως, έχει εξέλθει από τη διαφανη ζώνη. Είναι καλό ότι προχωρησε.  Εκτός αν εννοούν βλαστοκυστη 6ης ημέρας  που δε γνωριζω για αυτό. 

Δυστυχώς κι εγώ δεν γνωρίζω... d5 Kai d6 μου έγραψες γιατρός μου. Του ζήτησα διευκρίνηση αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμη. Λογικά μέσα στη μέρα θα μου πει, απλά δεν θα ήθελα να προσπαθήσω ξανά αν οι βλαστοκυστες δεν είναι καλές... πέρασα πολλάηια να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα διδυμακια μου  και φοβάμαι την αποτυχία

bCX6p3.png

32 minutes ago, Eflenew said:

Συγκινήθηκα πολύ ! Συγχαρητήρια ! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ! Όλα να πάνε δεξιά ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Eflenew said:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Περιμένω αυριο τα δικά σου όμορφα νέα!

Ευχαριστω πολύ ! Αμήν ! 

5 minutes ago, Unicorns said:

Καλησπέρα κι από μένα.Ειμαι 38 χρόνων και στην 2η προσπάθεια εξωσωματικής.Περιμενω την χοριακη μου την Πέμπτη.Ευχομαι σε όσες προσπαθούν καλή επιτυχία και σε όσες είναι εγκυουλες συγχαρητήρια και με το καλό.

Καλή επιτυχία με το καλό η χοριακη !!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Δυστυχώς κι εγώ δεν γνωρίζω... d5 Kai d6 μου έγραψες γιατρός μου. Του ζήτησα διευκρίνηση αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμη. Λογικά μέσα στη μέρα θα μου πει, απλά δεν θα ήθελα να προσπαθήσω ξανά αν οι βλαστοκυστες δεν είναι καλές... πέρασα πολλάηια να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα διδυμακια μου  και φοβάμαι την αποτυχία

Δε στις αξιολόγησαν πιο αναλυτικά και με γραμματα? Π.χ. 5ΑΑ ? 

πρίν από 9 λεπτά , Unicorns είπε:

Καλησπέρα κι από μένα.Ειμαι 38 χρόνων και στην 2η προσπάθεια εξωσωματικής.Περιμενω την χοριακη μου την Πέμπτη.Ευχομαι σε όσες προσπαθούν καλή επιτυχία και σε όσες είναι εγκυουλες συγχαρητήρια και με το καλό.

Εύχομαι την Πέμπτη μια τριψηφια χοριακη! Φαντάζομαι το άγχος και τα συναισθήματα σου!!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Θα περιμένουμε τα καλά σου νέα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...