Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Μάλλον το πρώτο διαγνωστικό έκανε κάποιο λάθος αυτή η χοριακη ταιριάζει με την πρώτη που είχες κάνει να διπλασιάζεται κανονικά. Άμα λες ότι είναι Κ μικρό διαγνωστικό σε χωριό σίγουρα το μηχάνημα σκρατσαρισε 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οι εξετάσεις για την θρομβοφιλια δεν αλλάζουν αν είχες κάνει πριν δύο χρόνια δεν έχει θρομβολια . Είναι γονιδιακές εξετάσεις Κ είναι στάνταρ από τότε που γεννήθηκες 

Υπάρχει κ η επίκτητη θρομβοφιλια εκτός της κληρονομικής που είναι γονιδιακή. Εμένα η αιματολογος μου μου είπε ότι πέρα από αυτό που έχω που είναι γονιδιακό, πρέπει αν μείνω έγγυος ν κάνω εξετάσεις για επίκτητη θρομβοφιλια. Υπάρχει κ το αυτοάνοσο αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που προκαλεί θρομβωσεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

Υπάρχει κ η επίκτητη θρομβοφιλια εκτός της κληρονομικής που είναι γονιδιακή. Εμένα η αιματολογος μου μου είπε ότι πέρα από αυτό που έχω που είναι γονιδιακό, πρέπει αν μείνω έγγυος ν κάνω εξετάσεις για επίκτητη θρομβοφιλια. Υπάρχει κ το αυτοάνοσο αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που προκαλεί θρομβωσεις.

Μπράβο και εγώ αυτό ήξερα οκ από Δευτέρα θα πάρω τα μέτρα μου 😅😅 

πρίν από 26 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Ναι ναι την είδε στον υπέρηχο μια μικρή αποκόλληση λέει 

@Eflenew περιμένουμε τα νέα σου την Δευτέρα 🤸 σε όλες εύχομαι τα καλύτερα 

Σε ευχαριστώ!!!! Το άγχος μου με μέγιστο το 100 είναι 1000000! 

πρίν από 58 λεπτά , Antonia_ είπε:

Για αυτό μου ειχε γραψει η αιματολογος στη βεβαίωση που μου είχε δώσει παλιότερα ότι σε εγκυμοσυνη μεταξύ 8-12 εβδομάδα να πάω για να γίνει έλεγχος για αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο? Τώρα την έψαξα και είδα ότι το σύνδρομο το ονομάζει επίκτητη-αυτοανοση θρομβοφιλια. Το θυμόμουν ότι πρέπει να πάω αλλά δεν θυμόμουν τι έγραφε η βεβαίωση...άρα ναι πρέπει να γίνει έλεγχος από αιματολογο ξανά στην κύηση.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Μπράβο και εγώ αυτό ήξερα οκ από Δευτέρα θα πάρω τα μέτρα μου 😅😅 

Το salospir σας έχει εξηγήσει γιατί σας το δινει? Εντελώς προληπτικά ή είδε κάτι στις εξετάσεις που είχατε κάνει παλιότερα? Αν ήταν εντελώς προληπτικα, τώρα με την αποκόλληση σας είπε να το σταματήσετε?

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eflenew είπε:

Για αυτό μου ειχε γραψει η αιματολογος στη βεβαίωση που μου είχε δώσει παλιότερα ότι σε εγκυμοσυνη μεταξύ 8-12 εβδομάδα να πάω για να γίνει έλεγχος για αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο? Τώρα την έψαξα και είδα ότι το σύνδρομο το ονομάζει επίκτητη-αυτοανοση θρομβοφιλια. Το θυμόμουν ότι πρέπει να πάω αλλά δεν θυμόμουν τι έγραφε η βεβαίωση...άρα ναι πρέπει να γίνει έλεγχος από αιματολογο ξανά στην κύηση.

Ακριβώς έτσι κ σε μένα!!

4 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το salospir σας έχει εξηγήσει γιατί σας το δινει? Εντελώς προληπτικά ή είδε κάτι στις εξετάσεις που είχατε κάνει παλιότερα? Αν ήταν εντελώς προληπτικα, τώρα με την αποκόλληση σας είπε να το σταματήσετε?

Σχετικά με το σαλοσπιρ εμένα Μ είπαν ότι βοηθάει στην εμφύτευση αλλά και στην πρόληψη για προεκλαμψία.

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ακριβώς έτσι κ σε μένα!!

Σχετικά με το σαλοσπιρ εμένα Μ είπαν ότι βοηθάει στην εμφύτευση αλλά και στην πρόληψη για προεκλαμψία.

Η εμφύτευση στην περίπτωση της κοπέλας έχει γίνει και για την προεκλαμψια πιθανον να χρειάζεται μόνο αν υπάρχει ένδειξη για αυξημενη πιθανότητα προεκλαμψιας, και πάλι καλύτερα αντιπηκτικες. Πάντως στην περίπτωση της κοπέλας, συνήθως όταν δουν αποκόλληση κόβουν αν δίνεται προληπτικα γι αυτό ρώτησα 

πρίν από 32 λεπτά , Nels είπε:

Η εμφύτευση στην περίπτωση της κοπέλας έχει γίνει και για την προεκλαμψια πιθανον να χρειάζεται μόνο αν υπάρχει ένδειξη για αυξημενη πιθανότητα προεκλαμψιας, και πάλι καλύτερα αντιπηκτικες. Πάντως στην περίπτωση της κοπέλας, συνήθως όταν δουν αποκόλληση κόβουν αν δίνεται προληπτικα γι αυτό ρώτησα 

Ναι δεν ξέρω κ εγώ γενικά μίλησα κ για τι Μ έχουν πει. Πάντως κ μένα στο παρελθόν που είχε γίνει εμφύτευση και δεν ξέραμε για θρομβοφιλια δεν Μ την έκοψαν. Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς γιατί δεν είχα ρωτήσει τότε

Ξανά ήρθε σήμερα η καφέ μας 😅 αυτό το παιδί θα μασ βγάλει την πίστη είμαι σίγουρος 😅😅 η γιατρός λέει ότι είναι λογικό κάποιο θα απορροφηθεί μέσα στην μήτρα και κάποιο θα βγει αφού μασ βγει πρώτα η πίστη και 2,3 αυτοάνοσα 😅😅 

• Ευχή 1

πρίν από 34 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Ξανά ήρθε σήμερα η καφέ μας 😅 αυτό το παιδί θα μασ βγάλει την πίστη είμαι σίγουρος 😅😅 η γιατρός λέει ότι είναι λογικό κάποιο θα απορροφηθεί μέσα στην μήτρα και κάποιο θα βγει αφού μασ βγει πρώτα η πίστη και 2,3 αυτοάνοσα 😅😅 

Μην αγχώνεσαι. Εγω μέχρι και την 8η βδομάδα είχα σχεδον κάθε μέρα καφέ αλλά είναι όλα καλά μέχρι τώρα, δόξα τω Θεω. Είναι λογικό μου έλεγε ο γιατρός λόγω της πίεσης που ασκείται στη μήτρα. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Σε πολλές κοπέλες εμφανίζονται καφέ και όλα πάνε μια χαρά αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σας....

8 ώρες πρίν, Eflenew είπε:

Σε πολλές κοπέλες εμφανίζονται καφέ και όλα πάνε μια χαρά αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σας....

Τ ώρα έχεις ραντεβού;; Περιμένει νέα η γυναίκα μου 😅😅😅😅 μας βλέπω σε λίγα χρόνια στς κούνιες με τα παιδιά μας 😅😅 όνειρα κάνω 😅😅

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Τ ώρα έχεις ραντεβού;; Περιμένει νέα η γυναίκα μου 😅😅😅😅 μας βλέπω σε λίγα χρόνια στς κούνιες με τα παιδιά μας 😅😅 όνειρα κάνω 😅😅

Έχω στις 11..........δε περναει η ωρα!!!! 

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, Bluee19 είπε:

@DizzyツMommy έκανες την ωοληψια ; Πως πήγε ;

@Antonia_ πως πάει η προετοιμασία ; Ποτέ θα κανείς υπερήχο ;;

Αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο ! Κ δεν ξέρω φοβάμαι μη Μ πει πάλι δεν είναι καλό κλπ. Έχω κ ένα κρύωμα τύπου λίγο μπούκωμα κ λαιμό. Δεν έχω πυρετό ή κάτι άλλο.

Εσύ;;

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...