Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα καλά κι αυτή δεν μπορεί να πάει λίγο νωρίτερα; Επειγομαστε μανδαμ!!!

Εγω στη 3η χοριακη ήμουν σε φάση τι ώρα θα με πάρετε; Δεν σας πιέζω αλλά θέλω να ξέρω ώρα!!! 😂

Ξεκάθαρα θα ήμουν έτσι και μετά από 1 ώρα πάλι τηλέφωνο για το αν ειχατε κάποια ενημέρωση. Τι εννοείτε πως δεν ειχατε; Σε αυτα είμαι πολύ καλή, εμένα να βάζετε 😂

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Τι δωρεα καλε; εχεις πολυ δρομο ακομα για να φτασεις σε μια τετοια επιλογη! Ασε οτι μπορει να πιασεις κ τωρα και να ξεμπερδευεις. Ευχομαι οι επομενες βλαστοκυστες σου να ειναι μονο για να κανεις κι αλλα παιδια..!

Ε με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν 10 μήνες δε νομίζω πως έχω πολύ δρόμο ακόμα… μακαρι να είναι οπως τα λες!🥰Πρέπει να σκέφτομαι ρεαλιστικά πως ίσως χρειαστεί να πάρω αυτή την απόφαση κάποια στιγμή.. Ο γιατρος μου είχε πει και για ορμονική υποκατάσταση λόγω κλιμακτηρίου νωρίς ηλικιακά. Εδώ να σημειώσω πως η μητέρα μου στα 54 έχει ακόμα περίοδο, εμένα τι με βρήκε δε ξερω.

• Χαχα 2

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

@Eflenew καλησπέρααααααα κορίτσια ακούσαμε κανονικά το μωράκι μασ 127 παλμούς 6 εβδομάδων και 1 ημέρας σασ ψέμα κάθομαι και το ακούω από εκείνη την ώρα στο κινητό. Το κακό είναι ότι έχει μικρή αποκόλληση γι'αυτό και είχε καφέ εχτές σήμερα βέβαια δεν έχει. Η γυναίκα μου θέλει να πάει για δουλειά γιατί δεν μπορεί να πάρει άδεια (δασκάλα) και έχω τρελαθεί δεν θέλω να πάει κάτι άσχημα.

• Ευχή 3
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

@Eflenew καλησπέρααααααα κορίτσια ακούσαμε κανονικά το μωράκι μασ 127 παλμούς 6 εβδομάδων και 1 ημέρας σασ ψέμα κάθομαι και το ακούω από εκείνη την ώρα στο κινητό. Το κακό είναι ότι έχει μικρή αποκόλληση γι'αυτό και είχε καφέ εχτές σήμερα βέβαια δεν έχει. Η γυναίκα μου θέλει να πάει για δουλειά γιατί δεν μπορεί να πάρει άδεια (δασκάλα) και έχω τρελαθεί δεν θέλω να πάει κάτι άσχημα.

Καλησπέρα σε όλες!! Πριν 2 χρόνια είχα κάνει την τελευταία ωοληψία και είχα καταψύξει 2 ωάρια 3 ημερών στο ΙΑΣΩ Αθήνας. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κατάψυξη, δεν με έχουν ενοχλήσει σχετικά με το κόστος της κατάψυξης, λογικά θα πληρώσω όταν θα πάω για την εμβρυομεταφορά; Αγχώθηκα τις τελευταίες ημέρες ότι ίσως θα έπρεπε να είχα επικοινωνήσει εγώ ή ότι έχουν καταστρέψει τα έμβρυα μου;; Βλακείες ξέρω, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα της μεταφοράς περνάνε από το μυαλό μου διάφορα....όποια έχει εμπειρία από Ιασώ μου λέει....Ευχαριστώ

πρίν από 21 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Οι αποκολλησεις είναι συχνές κυρίως στην αρχή της εγκυμοσυνης αλλα θέλουν προσοχή και ξεκούραση. Αν ο γιατρός της είπε ξάπλα για λίγες μέρες πρέπει να ξεκουραστει. Τι θα πει δε μπορεί να πάρει άδεια? Όλοι δικαιούμαστε αναρρωτική σε τέτοιες περιπτώσεις και αν είναι πολλές μέρες και περάσει επιτροπή στην εγκρίνουν απευθείας. Έναν υπέρηχο θέλει και μια γνωμάτευση γιατρού. Και αναπληρώτρια να είναι μπορεί να πάρει αναρρωτική, δεν ξέρω μόνο αν θα μετράνε τα μόρια της για τις μέρες αναρρωτικής. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να το ρισκάρετε.

Ναι αναπληρώτρια είναι έχει ακόμα 5 μέρες αναρρωτική μετά χάνει τα μόρια θα κάτσει σίγουρα σήμερα μέχρι και Δευτέρα μετά της είπαν στο σχολείο απλά να κάτσει σε μια καρέκλα και δεν θα κάνει ούτε εφημερίες ούτε τίποτα είναι παράλληλη στήριξη αλλά το σχολείο είναι μια ώρα από το σπίτι και φοβάμαι με τις λακούβες. Η γιατρός είπε είναι μικρή αποκόλληση απλά δεν θέλει καθόλου λακούβες τ να κάνω να πάρω το αμάξι αγκαλιά στην Ελλάδα ζούμε μέσα στς λακούβες 😅😅😅

5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Αχ ρε γμτ μόλις παρήγγειλα το q10 solgar(30mg 90καψουλες.) Σκέφτηκα να παίρνω μια ινοφερτ,ένα q10 και ένα μολερς τη μέρα και ο άντρας μου τα ίδια,απλά αντί για ινοφερτ,τις wellman. Για κάποιο λόγο αγχώθηκα τώρα,λες να έκανα βλακεία που παρήγγειλα αυτές τις βιταμίνες? Και σχετικά με το ιώδιο,οι ινοφερτ δεν έχουν μέσα απ' όσο είδα,βέβαια δεν έχω κάποιο θέμα με θυροειδή,παίζει ρόλο?

Μόλις μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως οι ινοφερτ είναι για γυναίκες με πολυκυστικες,όχι για μένα δλδ,αλλα.εφοσον τις παρήγγειλα να τις πάρω,δεν κάνουν κακό,απλά δεν θα δω και κάποια βελτίωση.Καλα τα κατάφερα πάλι,μπράβο μου 🤣 Το q10 όμως είπε ότι είναι καλό. Το φιλισιν θα το σταματήσω μόλις ξεκίνησω τις ινοφερτ,ακόμα και αν έχουν λίγο φυλλικό μέσα.Γενικα δεν έκανα και πολύ  καλες επιλογές δυστυχώς...

Απο online φαρμακείο δεν έκανες την παραγγελία; Ισως αν τους τηλ να προλαβαίνεις να την ακυρώσεις/αλλαξεις. Το έχω κανει, έχω αλλάξει παραγγελία που είχα κάνει μες στην ίδια μέρα 

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , froufrou80 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Πριν 2 χρόνια είχα κάνει την τελευταία ωοληψία και είχα καταψύξει 2 ωάρια 3 ημερών στο ΙΑΣΩ Αθήνας. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κατάψυξη, δεν με έχουν ενοχλήσει σχετικά με το κόστος της κατάψυξης, λογικά θα πληρώσω όταν θα πάω για την εμβρυομεταφορά; Αγχώθηκα τις τελευταίες ημέρες ότι ίσως θα έπρεπε να είχα επικοινωνήσει εγώ ή ότι έχουν καταστρέψει τα έμβρυα μου;; Βλακείες ξέρω, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα της μεταφοράς περνάνε από το μυαλό μου διάφορα....όποια έχει εμπειρία από Ιασώ μου λέει....Ευχαριστώ

Μη φοβάσαι, δεν μπορούν να καταστρέψουν γενετικό υλικό. Απλά θα σου ζητήσουν να πληρώσεις για τα δυο χρόνια που είναι εκεί (λογικά τον πρώτο χρόνο τον έχεις πληρώσει όποτε ίσως είναι μόνο ένας χρόνος).

• Μου αρέσει 1

Just now, Σποράκι είπε:

Μη φοβάσαι, δεν μπορούν να καταστρέψουν γενετικό υλικό. Απλά θα σου ζητήσουν να πληρώσεις για τα δυο χρόνια που είναι εκεί (λογικά τον πρώτο χρόνο τον έχεις πληρώσει όποτε ίσως είναι μόνο ένας χρόνος).

Ευχαριστώ πολύ! 

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τα ινοφερτ είναι για γυναίκες με πολυκοιστικες αλλά επειδή περιέχουν κυρίως ινοσοτολη που την έχουν όλα τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται για την γονιμότητα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με τις βιταμίνες για βελτίωση γονιμότητας. 

Ευτυχώς τις ακύρωσα τις ινοφερτ, ούτως ή άλλως δεν είναι για την δική μου περίπτωση,δεν έχω πολυκυστικες.Θα συνεχίσω τα μολερς,το φιλισιν και θα ξεκινήσω το q10,πιστεύω είμαι καλυμμένη 

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το Q10 είναι καλό αλλά θέλει μεγαλύτερη δόση από 30mg την ημέρα. Γενικα πριν πάρεις οτιδήποτε να ρωτάς πρώτα το γιατρό σου. Για το φολικο οξυ όντως θέλει προσοχή, και εμένα επειδή έπαιρνα και filicin και είχαν και οι βιταμίνες όταν έφτασε πάνω από κάποιο όριο έκοψα τις βιταμίνες, βέβαια ήμουν εγκυος και έκανα εξετάσεις για τα πάντα κάθε μήνα οπότε δε φοβόμουν για υπερδοσολογια κλπ.

Τον πήρα τηλ και μου είπε πως 30mg ημερησίως είναι μια χαρά.Γενικα πάντα ρωτάω,αλλά αυτή τη φορά έκανα βλακεία και αγόρασα βιταμίνες που δεν είναι κατάλληλες για μένα.Ευτυχως πήρα τη φαρμακοποιό μου και τις ακύρωσα,οπότε δεν θα παρω καθόλου ινοφερτ 

πρίν από 23 λεπτά , marmaki είπε:

Απο online φαρμακείο δεν έκανες την παραγγελία; Ισως αν τους τηλ να προλαβαίνεις να την ακυρώσεις/αλλαξεις. Το έχω κανει, έχω αλλάξει παραγγελία που είχα κάνει μες στην ίδια μέρα 

Πήρα τηλ τη φαρμακοποιό μου και ευτυχώς μπορέσει και ακύρωσε την παραγγελία.Μονο το q10 και τις wellman θα αγοράσουμε 🙂Πάλι καλά,τζάμπα λεφτά θα έδινα και δεν μου περισσεύουν κιολας

• Μου αρέσει 2

31 minutes ago, Blue Velvet said:

Ευτυχώς τις ακύρωσα τις ινοφερτ, ούτως ή άλλως δεν είναι για την δική μου περίπτωση,δεν έχω πολυκυστικες.Θα συνεχίσω τα μολερς,το φιλισιν και θα ξεκινήσω το q10,πιστεύω είμαι καλυμμένη 

Τον πήρα τηλ και μου είπε πως 30mg ημερησίως είναι μια χαρά.Γενικα πάντα ρωτάω,αλλά αυτή τη φορά έκανα βλακεία και αγόρασα βιταμίνες που δεν είναι κατάλληλες για μένα.Ευτυχως πήρα τη φαρμακοποιό μου και τις ακύρωσα,οπότε δεν θα παρω καθόλου ινοφερτ 

Πήρα τηλ τη φαρμακοποιό μου και ευτυχώς μπορέσει και ακύρωσε την παραγγελία.Μονο το q10 και τις wellman θα αγοράσουμε 🙂Πάλι καλά,τζάμπα λεφτά θα έδινα και δεν μου περισσεύουν κιολας

Καλα έκανες και τις ακύρωσες και πρόλαβες εγκαίρως ! Δεν φταις από το άγχος σου προσπαθείς το καλύτερο!

1 hour ago, η ζωή είναι όμορφη said:

Πολύ ευχάριστα νέα !!! Μακάρι να καταφέρει να πάρει μεγαλύτερη άδεια η έστω αυτές Τίς μέρες που θα καθίσει να ξεκουραστεί ! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Μπράβο σας!!!!!! Τι ωραίο συναίσθημα να ακούς καρδια!!!! 🙏

Τι σας συμβούλεψε για την αποκολληση?

Το 6 βδομάδες και 1 ημέρα το υπολόγισε βάση μετρήσεων? 

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Οι αποκολλησεις είναι συχνές κυρίως στην αρχή της εγκυμοσυνης αλλα θέλουν προσοχή και ξεκούραση. Αν ο γιατρός της είπε ξάπλα για λίγες μέρες πρέπει να ξεκουραστει. Τι θα πει δε μπορεί να πάρει άδεια? Όλοι δικαιούμαστε αναρρωτική σε τέτοιες περιπτώσεις και αν είναι πολλές μέρες και περάσει επιτροπή στην εγκρίνουν απευθείας. Έναν υπέρηχο θέλει και μια γνωμάτευση γιατρού. Και αναπληρώτρια να είναι μπορεί να πάρει αναρρωτική, δεν ξέρω μόνο αν θα μετράνε τα μόρια της για τις μέρες αναρρωτικής. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να το ρισκάρετε.

Συμφωνώ!!!!!!

2 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Ναι αναπληρώτρια είναι έχει ακόμα 5 μέρες αναρρωτική μετά χάνει τα μόρια θα κάτσει σίγουρα σήμερα μέχρι και Δευτέρα μετά της είπαν στο σχολείο απλά να κάτσει σε μια καρέκλα και δεν θα κάνει ούτε εφημερίες ούτε τίποτα είναι παράλληλη στήριξη αλλά το σχολείο είναι μια ώρα από το σπίτι και φοβάμαι με τις λακούβες. Η γιατρός είπε είναι μικρή αποκόλληση απλά δεν θέλει καθόλου λακούβες τ να κάνω να πάρω το αμάξι αγκαλιά στην Ελλάδα ζούμε μέσα στς λακούβες 😅😅😅

Εγώ θα έχανα τα μόρια...μετά από όσα περάσατε τα καταφερατε!!! Δεν αξίζει να το διακινδυνεψετε...

Just now, Eflenew είπε:

Μπράβο σας!!!!!! Τι ωραίο συναίσθημα να ακούς καρδια!!!! 🙏

Τι σας συμβούλεψε για την αποκολληση?

Το 6 βδομάδες και 1 ημέρα το υπολόγισε βάση μετρήσεων?

Ρε δεν νομίζω αλήθεια νομίζω με την εμβρυομεταφορα αλλά όντως μεγάλωσε καμία σχέση. Λέει ότι η αποκόλληση είναι μικρή. Εγώ βλέπω στο βίντεο τώρα που έβγαλα δύο μικρά κυκλάκια δεν ξέρω τ να σου πω. Κάθε φορά πραγματικά ρε παιδί μου ένα άγχος . Μια να βγει θετικό το τέστ μετά χοριακες μετά να δούμε σάκο μετά καρδιά ε μετά σου λέει μπαμπά μην ηρεμήσεις πάρε και μια αποκόλληση αχααχαχαχα. Βασικά της λέει θέλει προσοχή σε λακούβες αυτό έλεγε λακούβες. Εσυ τ λες είναι λίγες μέρες να κάτσει σπίτι 5 μέρες;; Ραντεβού τώρα 30 Μαίου ετοιμάσου για τα ηρεμιστικά 😅😅😅😅

1 hour ago, Lila ki είπε:

Καλα έκανες και τις ακύρωσες και πρόλαβες εγκαίρως ! Δεν φταις από το άγχος σου προσπαθείς το καλύτερο!

Πολύ ευχάριστα νέα !!! Μακάρι να καταφέρει να πάρει μεγαλύτερη άδεια η έστω αυτές Τίς μέρες που θα καθίσει να ξεκουραστεί ! 

Ναιιι πάλι καλά που μπόρεσα και τις ακύρωσα,θα πλήρωνα γύρω στα 50€ χωρίς λόγο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Ρε δεν νομίζω αλήθεια νομίζω με την εμβρυομεταφορα αλλά όντως μεγάλωσε καμία σχέση. Λέει ότι η αποκόλληση είναι μικρή. Εγώ βλέπω στο βίντεο τώρα που έβγαλα δύο μικρά κυκλάκια δεν ξέρω τ να σου πω. Κάθε φορά πραγματικά ρε παιδί μου ένα άγχος . Μια να βγει θετικό το τέστ μετά χοριακες μετά να δούμε σάκο μετά καρδιά ε μετά σου λέει μπαμπά μην ηρεμήσεις πάρε και μια αποκόλληση αχααχαχαχα. Βασικά της λέει θέλει προσοχή σε λακούβες αυτό έλεγε λακούβες. Εσυ τ λες είναι λίγες μέρες να κάτσει σπίτι 5 μέρες;; Ραντεβού τώρα 30 Μαίου ετοιμάσου για τα ηρεμιστικά 😅😅😅😅

Εγώ δε θα το ρίσκαρα πάντως, αν δεν υπάρχει οικονομικό θεμα μπορεί να πάρει και την κανονικη άδεια που της αναλογεί, απλά δε θα την πληρωθεί στο τέλος όπως συνήθως γίνεται με τους αναπληρωτές. Πάντως και να χάσει μόριο για ένα μήνα δεν είναι κάτι, εφοσον την έχουν πάρει ήδη Αττική και είναι δασκάλα που υπάρχουν αρκετές θέσεις δε θα διακινδυνεψει τη θέση της για του χρόνου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, χαίρομαι πολύ που υπάρχουν τόσο υπσοστηρικτικοι άντρες, θα γίνεις θαυμασιος μπαμπας! Βασικά είσαι ήδη!!! 🙂

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

Mε το καλό όλα! Γιατί δε μπορεί να πάρει άδεια; Με μια βεβαίωση από το γυναικολόγο ότι έχει αιμορραγία παίρνει μια ωραιότατη άδεια για όλο το μήνα! Ούτε από επιτροπή δε θα περάσει . Βέβαια και να χρειαστεί να πάει, μην αγχώνεσαι. Θα προσέχει η ίδια, καθιστή στην έδρα, ας πει και στους συναδέλφους τι συμβαίνει να μην κάνει εφημερίες και όλα καλά θα πάνε! 

*Τώρα είδα ότι είναι αναπληρώτρια :-).. μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα είναι, και 5 μέρες που θα κάτσει, σχεδόν βγήκε ο μήνας, τι έμεινε μετά; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...