Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Just now, Nima21 είπε:

Ναι κ εγω πιστευω οτι το ιδιο περιγραφουμε! Ευχομαι να ξεκινησεις τωρα με το καλο!!! Στο ιδιο κεντρο ειμαστε..😉

Α ναι; Ωραια να πίνουμε καφέ μετά 😂 Σήμερα πήγα 7 το πρωί με την αυγούλα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Faith22 είπε:

Αν θες να σου προτείνω ιατρό στείλε μου πμ.

Καλημέρα κορίτσια!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση!

Πήρε ο άντρας μου χθες κ τους δύο τηλ, με τον γιατρό δεν μίλησε πολύ,μου ξαναεστειλε μηνύματα,με την μαία μίλησα κ εγώ.Απλα προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πράγματα.

Αθήνα είμαι αν έχετε κάποιον γιατρό να προτείνετε...Ξαναλέω τον εμπιστεύομαι τυφλά αλλα δεν ξέρω πως θα τους αντικρυσω ξανά.Ειμαι 3 χρόνια μαζί του,εκείνος με βοήθησε να έχω τα δίδυμακια στην κοιλίτσα μου...πολλά περίεργα κ διαφορετικά συναισθήματα.Αχ τι σου κάνουν οι ορμόνες 😳

@Lila ki συγχαρητήρια ♥️Όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά!Θα κάνεις χοριακη?

Καλή Ανάσταση να έχουμε!Του χρόνου όλες αγκαλιά με τα θαύματα μας♥️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Lila ki είπε:

Εγώ χθες δ ήμουν καλα κάθισα σπιτι  είχα τραβήγματα στις ωοθήκες  …. Ναι εκεί 4 εβδομάδων κ κάτι ήμαστε … σήμερα τα τραβήγματα έρχονται κ φεύγουν …παίρνω για θρομβοφιλια παίρνω προγεστερονη μόνο κολπικά φολικο οξυ βιταμίνη d και από μόνη μ παίρνω μαγνήσιο γενικά εγώ το έχω χαμηλό και παθαίνω Ονείρωξη όλη την ώρα σα να κάνει συσπάσεις η μητρα ρε γαμωτο και έτσι πήρα μαγνήσιο .. εαυ το δοσολογία μαγνήσιο παίρνεις ;;; 

Εμένα στο ίντερνετ με βγάζει 4 εβδομάδων και 5 ημερών.

Παίρνω cyclacur άσπρα, προγεστερονη και με utrogestan και με vasclor, filicine, salospir, βιταμίνη D, προβιοτικα, κορτιζόνη (την θέλει η αιματολογος). Και τώρα ξεκίνησα και μαγνήσιο solumag Forte 243,4 MG. Μου είπαν να προσέχω πολυ τις ιώσεις που ακομα υπαρχουν γιατί δε θέλουμε να ανεβάσει πυρετό ο οργανισμός. Άρα σε μέρη με πολυ κόσμο φοράω μάσκα και με κοίτανε κάπως...😄 λέω ότι είχα γρίπη...

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Faith22 είπε:

😳Πόσο λυπάμαι.Εσύ από τι έχασες το μωράκι σου?Η ξαδέρφη μου θρόμβωση στον ομφάλιο λώρο περιμένουμε κ τα αποτελέσματα της νεκροψίας βέβαια αλλά μάλλον αυτό ήταν.

Ακριβώς αυτό που είπες,θύμωσε η μαία κ ο γιατρός,μου έστειλε να με μαλώσει.

Α να σου πω... καλύτερα μου φαίνεται που δεν θα μπεις στο χώρο των χοριακων,πολύ αγχωτικό κομμάτι κ αυτό.

Και εγώ κάποια θρόμβωση έπαθα και δεν αιματονωταν καλά το μωρό στη δεξιά πλευρά. Μέχρι τότε είχα κάνει β επιπέδου και ντοπλερ και κανένας γιατρός δεν είχε δει τίποτα (πχ είχε ένα νεφρό). Επίσης έκανα αντιπηκτικες τις οποίες είχα σταματήσει στο ενδιάμεσο για κανένα δίμηνο. Η ξαδέρφη σου έκανε; Η γενετιστρια μου είπε ότι και όλο το διάστημα να έκανα, αν ήταν να το παθω, θα το πάθαινα. Ήταν η πρώτη εξωσωματική και είχα θετικό τεστ. Έχουν περάσει 2 χρόνια και σε όλες τις επόμενες προσπαθεις, τίποτα!ας ελπίσουμε να συμβεί μες το 24!! Με το καλό τα διδυμακια σου!!γερά και καλότυχα να είναι ❤️❤️

• Λυπημένη/-ος 2

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

κορίτσια να ρωτησω 31η εβδομάδα ξεκινά ο 8ος  μήνας; επισης πριν 2 ώρες πήρα ένα buscopan γιατί εχω κατι ενοχλήσεις στην κοιλιά ! δεν μου έκανε δουλειά, μπορώ να πάρω και ένα depon ?

Μπορείς να πάρεις ναι,ντεπον και απλό παναντολ δεν υπάρχει θέμα 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπορείς να πάρεις ναι,ντεπον και απλό παναντολ δεν υπάρχει θέμα 

ο 8ο σ ποτέ ξεκινάει; ναι μιλησα με τη μαια γιατί ήταν λίγο περίεργα τα πονάκια με έπιανε κοιλιά μέση ταυτόχρονα για 20 δευτέρα μπυ περνούσε και μετά από κανα 5 λεπτό με έπιανε πάλι 

1 hour ago, Angot είπε:

ο 8ο σ ποτέ ξεκινάει; ναι μιλησα με τη μαια γιατί ήταν λίγο περίεργα τα πονάκια με έπιανε κοιλιά μέση ταυτόχρονα για 20 δευτέρα μπυ περνούσε και μετά από κανα 5 λεπτό με έπιανε πάλι 

Νομίζω ότι ξεκινάει την 31η, αν θυμάμαι καλά.Πως είσαι τώρα? Πέρασε ο πόνος?

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Νομίζω ότι ξεκινάει την 31η, αν θυμάμαι καλά.Πως είσαι τώρα? Πέρασε ο πόνος?

α ίσως αλλάζω μήνα γι αυτό τα ειχα! ειμαι καλύτερα με έπιασε το ντεπόν! μου είπε η μαια βέβαια πως αν νιώσω πάλι κάτι διαφορετικό από δω κ πέρα να τους πάρω τηλ ! και με ρώτησε πόσες φορες μέσα στη μέρα τα νιώθω αυτά τα πονάκια !

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

α ίσως αλλάζω μήνα γι αυτό τα ειχα! ειμαι καλύτερα με έπιασε το ντεπόν! μου είπε η μαια βέβαια πως αν νιώσω πάλι κάτι διαφορετικό από δω κ πέρα να τους πάρω τηλ ! και με ρώτησε πόσες φορες μέσα στη μέρα τα νιώθω αυτά τα πονάκια !

Εννοείται πως θα τους παίρνεις τηλέφωνο όταν δεν νιώθεις καλά,δεν χρειάζονται ντροπες!Άντε μερικές εβδομάδες έμειναν και σε λίγο καιρό θα κρατάς τον μπέμπη αγκαλίτσα 🥰 ❤️Μοναδικό συναίσθημα ❤️

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εννοείται πως θα τους παίρνεις τηλέφωνο όταν δεν νιώθεις καλά,δεν χρειάζονται ντροπες!Άντε μερικές εβδομάδες έμειναν και σε λίγο καιρό θα κρατάς τον μπέμπη αγκαλίτσα 🥰 ❤️Μοναδικό συναίσθημα ❤️

μμμ δεν ξέρω για βδομαδες…. με προβλημάτισαν τα πονάκια αυτά! το μωρο επισης είναι τρομερά υπερκινητικό και δεν μπορώ να καταλάβω αν κάμω συσπάσεις ! 

Διαφημίσεις

Συναγωνίστριες εύχομαι σε όλες καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία !!! 
Στις εγκυούλες  μας να έχουν μια γλυκιά εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσουν τα θαύματακια τους στην αγκαλιά τους!!! Και σε όλες τις υπόλοιπες που ακόμη προσπαθούμε σύντομα να έρθει και σε εμάς το θαύμα 🙏🏼

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 7
  • Λουλούδια 4

Just now, Bluee19 είπε:

Συναγωνίστριες εύχομαι σε όλες καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία !!! 
Στις εγκυολες μας να έχουν μια γλυκιά εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσουν τα θαύματακια τους στην αγκαλιά τους!!! Και σε όλες τις υπόλοιπες που ακόμη προσπαθούμε σύντομα να έρθει και σε εμάς το θαύμα 🙏🏼

καλή ανάσταση κορίτσι μ ! εσωτερική και εξωτερική! το επόμενο πάσχα να χεις  μια κοιλιτσα τούρλα! 

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 22 λεπτά , Faith22 είπε:

Κορίτσια μου πρότειναν έναν γιατρό στο δημόσιο,στο Αλεξάνδρας.Δεν είναι τεράστιο ρίσκο λέτε?

εγω βερινιασα με τη μαια σου! μου τη δίνουν και οι μαίες για να πω την αλήθεια 😅 αλλά δεν θα μπορούσα στην φαση που είσαι να παω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...