Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Eflenew είπε:

Λυπάμαι πολύ...προεμφυτευτικο κάνατε λόγω θέματος υγειας ή λόγω πολλών αποτυχημένων? Το ότι δεν είναι κανένα καλό σημαίνει ότι δε προχώρησαν ή ότι υπάρχει ιατρικα κατι?

Λόγω των πολλών αποτυχιων κ ότι είναι 41 πλέον κάναμε προεμφυτευτικο ήμασταν απλά αρκετά αισιόδοξοι γιατί κάναμε 8 βλαστοκυστες με μια ωοληψια, ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα... Το θέμα είναι ότι κάνεις δεν μπορεί να σου δώσει σαφή απάντηση... Μπορεί να είναι κ τυχαίο κ να κάνουμε κ μια ακόμη προσπάθεια μπορεί να σημαίνει κ γενετικό πρόβλημα είτε δικό μου είτε του συζύγου... Θα κάνουμε κ αυτή την εξέταση που μας είπε κ έχει ο θεός... Δε ξέρω τι άλλο να πω πλέον... 

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Έτσι δικαιολογούνται και οι 5 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες. Συνήθως το νούμερο ένα πρόβλημα είναι το έμβρυο. Να κάνετε ότι μπορείτε από εξετάσεις πριν την επόμενη προσπάθεια, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη εξέταση αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και πολύ ψυχοφθόρο. Σκέφτομαι και εγώ τον προεμφυτευτικό, απορώ γιατί δεν είναι προϋπόθεση στην ivf. Θα γλιτώναμε πολλά!

Από ότι έχω καταλάβει δεν έμειναν κ πολλές εξετάσεις να κάνουμε... Από την αρχή το είχαμε ψάξει πολύ με εξετάσεις, έχουμε θέμα με το σπερμα όχι τραγικό όμως υπάρχει υλικό για να δουλέψουν οι έμβρυο λόγοι.. Εμένα δεν έχουν δείξει κάτι οι εξετάσεις μόνο η ηλικία μου είναι το θέμα...μετα απο αυτό το αποτέλεσμα όμως φοβάμαι πολύ ότι το πρόβλημα που υπάρχει είναι από αυτά που δε διορθωνονται..... 

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Aangelika8 είπε:

Λόγω των πολλών αποτυχιων κ ότι είναι 41 πλέον κάναμε προεμφυτευτικο ήμασταν απλά αρκετά αισιόδοξοι γιατί κάναμε 8 βλαστοκυστες με μια ωοληψια, ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα... Το θέμα είναι ότι κάνεις δεν μπορεί να σου δώσει σαφή απάντηση... Μπορεί να είναι κ τυχαίο κ να κάνουμε κ μια ακόμη προσπάθεια μπορεί να σημαίνει κ γενετικό πρόβλημα είτε δικό μου είτε του συζύγου... Θα κάνουμε κ αυτή την εξέταση που μας είπε κ έχει ο θεός... Δε ξέρω τι άλλο να πω πλέον... 

Από ότι έχω καταλάβει δεν έμειναν κ πολλές εξετάσεις να κάνουμε... Από την αρχή το είχαμε ψάξει πολύ με εξετάσεις, έχουμε θέμα με το σπερμα όχι τραγικό όμως υπάρχει υλικό για να δουλέψουν οι έμβρυο λόγοι.. Εμένα δεν έχουν δείξει κάτι οι εξετάσεις μόνο η ηλικία μου είναι το θέμα...μετα απο αυτό το αποτέλεσμα όμως φοβάμαι πολύ ότι το πρόβλημα που υπάρχει είναι από αυτά που δε διορθωνονται..... 

Παιδιά ΣΟΣ καρυότυπο ζεύγους έτσι και εμείς πολλά ωοθυλάκια μηδέν βλαστοκυστες στο τέλος έκανα αυτή την εξέταση είχα αμοιβαία μετάθεση και τελικά το έχει και ο πατέρας μου σας εύχομαι τα καλύτερα αλλά αν δεν κάνατε καρυότυπο να τον κάνετ χτες 

πρίν από 16 λεπτά , Aangelika8 είπε:

Μην αποκαρδιώνεσαι! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, προσπάθησε όμως. Εγώ έκανα 3 διεγέρσεις σε ηλικία 42 ετών και καταφέραμε να μαζέψουμε 6 βλαστοκύστες. Μόνο μία επέστρεψε υγιής από τον προεμφυτευτικό, και ήταν από την τελευταία διέγερση. Εσείς μαζέψατε 8 (!) βλαστοκύστες από μία και μόνο ωοληψία! Πολύ εντυπωσιακό νούμερο, αλλά σκέψου ότι ίσως ο συγκεκριμένος κύκλος να μην ήταν τελικά ποιοτικός. Τα νούμερα στην ηλικία μας είναι φυσικά απογοητευτικά, αλλά υπάρχει ελπίδα! Μην τα παρατάς. Κάνε και αυτή την εξέταση που ανέφερες, αλλά μην ξεχνάς ότι οι βλαστοκύστες προήλθαν όλες από έναν και μοναδικό κύκλο διέγερσης. 

Κορίτσια,εμείς που από τις πέντε βλαστοκυστες,βάλαμε τις 4 και έδωσαν οι 3 θετική χοριακη,όμως μόνο το ένα προχώρησε και γεννήθηκε,θεωρείται ας πούμε πρόβλημα στην ποιότητα των εμβρύων η πιθανόν να εχω κάποιο θέμα στη μήτρα?Το πρώτο δεν εμφυτεύτηκε καν,το δεύτερο παλινδρομησε γύρω στην 8η εβδομάδα και τώρα αυτό εμφυτεύτηκε,αλλά δεν προχώρησε

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια,εμείς που από τις πέντε βλαστοκυστες,βάλαμε τις 4 και έδωσαν οι 3 θετική χοριακη,όμως μόνο το ένα προχώρησε και γεννήθηκε,θεωρείται ας πούμε πρόβλημα στην ποιότητα των εμβρύων η πιθανόν να εχω κάποιο θέμα στη μήτρα?Το πρώτο δεν εμφυτεύτηκε καν,το δεύτερο παλινδρομησε γύρω στην 8η εβδομάδα και τώρα αυτό εμφυτεύτηκε,αλλά δεν προχώρησε

Η αλήθεια είναι ότι από προβλήματα μήτρας/ενδομητρίου κλπ δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Ο γιατρός μου όμως στο κέντρο που πηγαίνω μου είπε πως τις περισσότερες φορές, όταν ένα έμβρυο δεν εμφυτεύεται, ή εφυτεύεται αλλά η κύηση δεν προχωράει, "ευθύνεται" το ίδιο το έμβρυο. Δηλαδή δεν είναι υγιές (τα καημενούλικα 😥)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τίποτα δεν έχεις τυχαία γεγονότα. Έτσι Κ αλλιώς μην ξεχνάς ότι Κ φυσιολογικά να έμενες έγκυος ατυχίες με παλλινδρομες θα είχες επίσης στην εξωσωματική γίνετε γονιμοποίηση τεχνητά οπότε είναι αδύνατο να είναι όλα τα έμβρυα .

Υγιη

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Παιδιά ΣΟΣ καρυότυπο ζεύγους έτσι και εμείς πολλά ωοθυλάκια μηδέν βλαστοκυστες στο τέλος έκανα αυτή την εξέταση είχα αμοιβαία μετάθεση και τελικά το έχει και ο πατέρας μου σας εύχομαι τα καλύτερα αλλά αν δεν κάνατε καρυότυπο να τον κάνετ χτες 

Από τις πρώτες εξετάσεις που κάναμε ήταν ο καρυοτοπος! 

πρίν από 35 λεπτά , Soho24 είπε:

Μην αποκαρδιώνεσαι! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, προσπάθησε όμως. Εγώ έκανα 3 διεγέρσεις σε ηλικία 42 ετών και καταφέραμε να μαζέψουμε 6 βλαστοκύστες. Μόνο μία επέστρεψε υγιής από τον προεμφυτευτικό, και ήταν από την τελευταία διέγερση. Εσείς μαζέψατε 8 (!) βλαστοκύστες από μία και μόνο ωοληψία! Πολύ εντυπωσιακό νούμερο, αλλά σκέψου ότι ίσως ο συγκεκριμένος κύκλος να μην ήταν τελικά ποιοτικός. Τα νούμερα στην ηλικία μας είναι φυσικά απογοητευτικά, αλλά υπάρχει ελπίδα! Μην τα παρατάς. Κάνε και αυτή την εξέταση που ανέφερες, αλλά μην ξεχνάς ότι οι βλαστοκύστες προήλθαν όλες από έναν και μοναδικό κύκλο διέγερσης. 

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά πραγματικά σήμερα μου κόπηκαν τα φτερά με τα αποτελεσματα.. Όπως κ να έχει σίγουρα δεν εγκαταλείπω τον αγώνα, αλλά δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα κ στενεύουν τα περιθώρια να πάνε όλα καλά...

πρίν από 28 λεπτά , Aangelika8 είπε:

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά πραγματικά σήμερα μου κόπηκαν τα φτερά με τα αποτελεσματα.. Όπως κ να έχει σίγουρα δεν εγκαταλείπω τον αγώνα, αλλά δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα κ στενεύουν τα περιθώρια να πάνε όλα καλά...

Έχεις πολλές ευκαιρίες ακόμη, πίστεψέ το! Τα ωάριά σου έδωσαν 8 βλαστοκύστες σε μία μόνο ωοληψία! Αυτό δεν είναι σύνηθες. Προσπάθησε να πιστέψεις ότι ήταν ένα εξαιρετικά ατυχές γεγονός, ένας κακός κύκλος. Μάζεψε το κουράγιο σου για περισσότετες ωοληψίες. Θα βρεθεί το γερό εμβρυάκι θα δεις!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

Τίποτα δεν έχεις τυχαία γεγονότα. Έτσι Κ αλλιώς μην ξεχνάς ότι Κ φυσιολογικά να έμενες έγκυος ατυχίες με παλλινδρομες θα είχες επίσης στην εξωσωματική γίνετε γονιμοποίηση τεχνητά οπότε είναι αδύνατο να είναι όλα τα έμβρυα .

Υγιη

Το καλό είναι πως και ο γυναικολόγος και ο εξωσωματικος,λένε ότι όταν υπάρχει πρόβλημα στη μήτρα,υπάρχουν ενδείξεις από τον απλό υπέρηχο και σε μένα δεν έχουν βρει κάτι. Θα πάω ξανά για υπέρηχο και ελπίζω να μη χρειαστει να κάνω υστεροσκοπηση,θέλω να την αποφύγω αν γίνεται..Ελπίζω να είναι όπως τα λες,να είναι όλα αυτά θέμα κακής τύχης...

Επίσης,η περίοδός πότε πρέπει να μου έρθει? Έχει δύο μέρες που σταμάτησα τα φάρμακα 

πρίν από 39 λεπτά , Soho24 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι από προβλήματα μήτρας/ενδομητρίου κλπ δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Ο γιατρός μου όμως στο κέντρο που πηγαίνω μου είπε πως τις περισσότερες φορές, όταν ένα έμβρυο δεν εμφυτεύεται, ή εφυτεύεται αλλά η κύηση δεν προχωράει, "ευθύνεται" το ίδιο το έμβρυο. Δηλαδή δεν είναι υγιές (τα καημενούλικα 😥)

Πίστευα πως όταν εμφυτεύεται και δεν προχωράει,φταίει το έμβρυο,αλλά στην περίπτωση όπου δεν γίνεται καθόλου εμφύτευση,νόμιζα ότι εκεί ίσως δεν βρίσκει το κατάλληλο περιβάλλον για να εμφυτευτει..μακάρι πάντως να έχω έστω ένα ποιοτικό στις επόμενες ωοληψιες..

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

@Blue Velvet εμένα όταν σταματαω χαπια θελει 3-4 μερες για να μου ερθει περιοδος. 

@Aangelika8 το οτι πηρατε 8 βλαστοκυστες σε ενα κύκλο είναι πάρα πολύ καλό! Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά 1 καλή θέλεις. Θα την πετύχεις την επόμενη φορά!!!

Κορίτσια να ρωτήσω οποία γνωρίζει. Ξέχασα να ρωτήσω στο κέντρο τι τιμή χοριακης θέλουμε την Τετάρτη. Συνεχίζει συνεχώς και σχεδόν διπλασιάζεται ή από καποα τιμή και μετά πάει πιο αργά?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Eflenew είπε:

@Blue Velvet εμένα όταν σταματαω χαπια θελει 3-4 μερες για να μου ερθει περιοδος. 

@Aangelika8 το οτι πηρατε 8 βλαστοκυστες σε ενα κύκλο είναι πάρα πολύ καλό! Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά 1 καλή θέλεις. Θα την πετύχεις την επόμενη φορά!!!

Κορίτσια να ρωτήσω οποία γνωρίζει. Ξέχασα να ρωτήσω στο κέντρο τι τιμή χοριακης θέλουμε την Τετάρτη. Συνεχίζει συνεχώς και σχεδόν διπλασιάζεται ή από καποα τιμή και μετά πάει πιο αργά?

Κανονικά διπλασιασμό θέλεις. Η χοριακη σταματάει να διπλασιάζεται μετά τις 10.000

• Ευχή 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Κορίτσια λίγο βγήκαμε έξω και πήγαμε να τρακαρουμε την ώρα εκείνη η γυναίκα μου φώναξε γιατί τρόμαξε δεν χτυπήσαμε απλά από τον φόβο της πόνεσε η κοιλιά της. Τώρα κάθετ και σκάει ότι θα έκανε κακό στο έμβρυο. Μπορεί να γίνει τόσο εύκολα κακό;;

πρίν από 7 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

Κορίτσια λίγο βγήκαμε έξω και πήγαμε να τρακαρουμε την ώρα εκείνη η γυναίκα μου φώναξε γιατί τρόμαξε δεν χτυπήσαμε απλά από τον φόβο της πόνεσε η κοιλιά της. Τώρα κάθετ και σκάει ότι θα έκανε κακό στο έμβρυο. Μπορεί να γίνει τόσο εύκολα κακό;;

Οχι δε παθαίνει κάτι. Μη στεναχωριεστε! 🙏Αλλιώς καμια γυναικα που έχει αλλα παιδιά ή που δουλεύει ενώ είναι έγκυος δε θα κρατούσε παιδι. Και θα σκύψουμε και θα περπατήσουμε και δουλειές θα κάνουμε και θα στεναχωρεθουμε και θα τρομάξουμε. Όλα στο στη σωστή αναλογία αλλά όλα θα συμβούν.

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Κανονικά διπλασιασμό θέλεις. Η χοριακη σταματάει να διπλασιάζεται μετά τις 10.000

Σε ευχαριστώ!

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

θυμασαι το πρωτο μ μωρο που  έφτασα στην αυχενικη αλλά τελικά ήταν άρρωστο ; ειχα ρωτήσει με γιατί εμφυτεύτηκε αφού είχε ανωμαλία ;  και μου είπαν πως μπορεί ένα έμβρυο να είναι εντάξει όταν το βάλουμε και γι αυτό να γίνει η εμφύτευση , όμως κατά την διαίρεση μπορεί να προκύψουν ανωμαλίες.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...