-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:
Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!
Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην!
- 1
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 5.753 απαντήσεις
- 792.542 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.695 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.166 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.897 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.159 εμφανίσεις
-
-
-
- 33 απαντήσεις
- 22.958 εμφανίσεις
-
- 5.753 απαντήσεις
- 792.540 εμφανίσεις
-
- 38 απαντήσεις
- 2.032 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 864 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 655 απαντήσεις
- 28.429 εμφανίσεις
-
- 47 απαντήσεις
- 2.111 εμφανίσεις
-
- 832 απαντήσεις
- 78.094 εμφανίσεις
-
- 574 απαντήσεις
- 162.599 εμφανίσεις
-
- 1.640 απαντήσεις
- 201.497 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 360 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα