Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Sofm είπε:

14/4 κάναμε εμβρυομεταφορά 5ημερων  κ οβ..ρελ φυσικό κύκλο υπάρχει περίπτωση σήμερα να δείχνει θετικό και ναι είναι η ελπίδα μας ;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,δεν μπορεί να κάνεις υπομονή μέχρι την χωριακη ??? Είσαι στην 6ημερα θεωρώ είναι λίγο νωρίς 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,δεν μπορεί να κάνεις υπομονή μέχρι την χωριακη ??? Είσαι στην 6ημερα θεωρώ είναι λίγο νωρίς 

Βγήκε αχνό θετικό κ με όχι τα πρωινά ούρα   7η μέρα είναι σήμερα .. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ 

• Λουλούδια 1

πρίν από 47 λεπτά , Sofm είπε:

Βγήκε αχνό θετικό κ με όχι τα πρωινά ούρα   7η μέρα είναι σήμερα .. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου άντε με το καλό τώρα μια τεράστια χωριακη ,να είσαι ήρεμη και όλα θα κυλήσουν τέλεια 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου άντε με το καλό τώρα μια τεράστια χωριακη ,να είσαι ήρεμη και όλα θα κυλήσουν τέλεια 

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Διαφημίσεις

On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Πώς είμαστε? Ξεκουραστηκατε? Εγώ αδιαθετησα εχθές και αύριο πάω για υπέρηχο για να ξεκινήσω αντισυλληπτικά λογικά. Θα πάμε μακρύ πρωτόκολλο.

• Καλή τύχη! 5

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Πώς είμαστε? Ξεκουραστηκατε? Εγώ αδιαθετησα εχθές και αύριο πάω για υπέρηχο για να ξεκινήσω αντισυλληπτικά λογικά. Θα πάμε μακρύ πρωτόκολλο.

Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Αληθώς Ανέστη! Εγώ δε ξεκουραστηκα ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά, αλλά δεν πειράζει 😅 ωωω θα είμαστε μαζί! Μετά την αποτυχία των δύο διεγερσεων με βραχυ πρωτόκολλο είπαμε να δοκιμάσουμε και μακρύ.. έχω afc, δηλαδή βλέπουμε ωοθυλακια, αλλά δυστυχώς δε μεγαλώνουν.. είπαμε αν δεν πετύχει και τώρα μετά φυσικούς τροποποιημενους. Περιμένω περίοδο αυτή την εβδομάδα για να ξεκινήσω κι εγώ αντισυλληπτικα. Μου έκανε εντύπωση, γιατί δεν το είχα ξανακούσει.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μάλλον όντως έχει μπερδευτεί ο οργανισμός σου. Ελπίζω να έρθει σύντομα περίοδος να μην παιδεύεσαι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

πρίν από 58 λεπτά , Sofiiii είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Πιστεύω το δεύτερο,ότι έχει γίνει ορμονικό μπερδεμα λόγω παρατεταμένου κύκλου ,το τρίτο σενάριο βγαλτο από το μυαλό σου για το δικό σου καλό σε συμβουλεύω τώρα σαν μεγαλύτερη και αν θες το δέχεσαι ...

Εγώ πάντως που λογικά κάναμε ίδια μέρα ovitrelle Κυριακή και τρίτη ωοληψια και ίδια μέρα σπερματεγχυση και περιμένω να αδιαθετησω το αργότερο έως 29 έχω επίσης πρησμενο στήθος πολύ βέβαια χωρίς πόνο,ανεβασμένη θερμοκρασία και αρκετούς πόνους σαν αυτούς τις ωορρηξίας και πιστεύω πολύ ότι φταίει η ovitrelle σε αυτό τώρα μπορεί να κάνω και λάθος πάντως δεν είχα ποτέ πόνους μετά την περίοδο,μόνο στην ωορρηξία και τέλος τώρα παρατραβηξε και έκανα κι εγώ μεγάλο κύκλο ενώ είχα 24 25 μέρες κύκλο εδώ και μήνες 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...