Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Sofm είπε:

14/4 κάναμε εμβρυομεταφορά 5ημερων  κ οβ..ρελ φυσικό κύκλο υπάρχει περίπτωση σήμερα να δείχνει θετικό και ναι είναι η ελπίδα μας ;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,δεν μπορεί να κάνεις υπομονή μέχρι την χωριακη ??? Είσαι στην 6ημερα θεωρώ είναι λίγο νωρίς 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,δεν μπορεί να κάνεις υπομονή μέχρι την χωριακη ??? Είσαι στην 6ημερα θεωρώ είναι λίγο νωρίς 

Βγήκε αχνό θετικό κ με όχι τα πρωινά ούρα   7η μέρα είναι σήμερα .. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ 

• Λουλούδια 1

πρίν από 47 λεπτά , Sofm είπε:

Βγήκε αχνό θετικό κ με όχι τα πρωινά ούρα   7η μέρα είναι σήμερα .. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου άντε με το καλό τώρα μια τεράστια χωριακη ,να είσαι ήρεμη και όλα θα κυλήσουν τέλεια 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου άντε με το καλό τώρα μια τεράστια χωριακη ,να είσαι ήρεμη και όλα θα κυλήσουν τέλεια 

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Διαφημίσεις

On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...