Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ αλλο έχω απορία είδατε την Δευτέρα ωοθηλακιο 21 χιλιοστά Κ σου είπαν για πέμπτη? 

Ναι, Δευτέρα απόγευμα έκανα τον υπέρηχο, αλλά δεν είχα καλή Ε2. Είπαμε να τη ξαναμετρησω Τρίτη πρωί κι αν έχει ανέβει να κάνουμε ωοληψια Πέμπτη αντί για Τετάρτη για να δώσουμε λίγο χρόνο και στο μικρότερο μηηπως μεγαλώσει με σκοπό να πάρουμε δύο.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Ναι, Δευτέρα απόγευμα έκανα τον υπέρηχο, αλλά δεν είχα καλή Ε2. Είπαμε να τη ξαναμετρησω Τρίτη πρωί κι αν έχει ανέβει να κάνουμε ωοληψια Πέμπτη αντί για Τετάρτη για να δώσουμε λίγο χρόνο και στο μικρότερο μηηπως μεγαλώσει με σκοπό να πάρουμε δύο.

Οπότε μάλλον ήταν κακός κύκλος αφού ήταν κακή ε2.  Πάντως με 21 χιλιοστά την Δευτέρα δύσκολα θα προλαβαίνες το πρώτο Κ την Τετάρτη ήταν υπερβολικά μεγάλο νομίζω για να αντέξει . 

On 16/4/2025 at 10:54 ΠΜ, Anastasia14 είπε:

Πόσο σημαντικά όσα λες. Εγώ νιώθω ότι εχουμε παγώσει τη ζωή μας για να κάνουμε εξωσωματική. Δουλευουμε και οι δυο, με ευτυχώς δικό μας σπιτι, μικρό μεν, αλλά δεν εχουμε ενοικιο. Έχουμε την πολυτελεια να εχουμε δυο αυτοκινητα. Αλλα για να ανταπεξέλθουμε οικονομικά έχουμε περιορίσει πάρα πολλά πράγματα, ούτε λόγος για ταξιδια όπως οι φίλοι μας. Οικονομική βοηθεια κι εμεις δεν εχουμε από πουθενά, οπότε όσο αντέξουμε. Ευχομαι ειλικρινα να έρθει το μωρο που θέλετε, αλλά εχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ζήσουμε κάποια στιγμή και η ψυχική μας υγεία να ειναι πάνω απ' όλα. Θα περάσει η ζωή μας κι εμεις θα ειμαστε μέσα σε κλινικές και ωοληψίες και εμβρυομεταφορές.

Μπορείς να μου πεις σε μήνυμα σε ποιο κέντρο είσαι και δέχονται δόσεις με πιστωτική; Είχα ρωτήσει στο Μη...α για ενα χειρουργειο που ειχα κάνει και μου ειχαν πει  πως δε γίνεται, οπότε λογικά δε θα γίνεται και το Eμ.......ις που είναι του ίδιου ομίλου.

Συγγνώμη, λες αυτόν που έχει το Γ....ις ή ένα με το ίδιο επίθετο που είναι στη Θεσσαλονική. Εγώ είμαι στο Γ.....ς με άλλο γιατρό, αλλά δίνω πολύ λιγότερα! Βασικά ετ δεν εχουμε κανει γιατι δεν έχουμε εμβρυα, αλλα αν φτάσουμε να αποκτήσουμε εχω ρωτήσει πόσο θα στοιχίσει. Ο γιατρός μου είναι και στο Ι..ω, αλλα εκει παίζουν εντελώς άλλες τιμές.

Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω τιμές για το Ιασω γιατι πήρα πριν 10 μέρες και ρώτησα. Εντωμεταξύ τη Δευτέρα μου ειπε ο γιατρός μου ότι ανέβασαν κι άλλο τις τιμές :| βγαινει όντως περισσότερο σε σχεση με το Υ...α- Ivf Εμ......ις που μου είχε πει κόστος και ο παλιός μου γυναικολόγος.

Στις διεγέρσεις-ωοληψίες κι εγώ δεν πλήρωνα κάτι. Πλήρωνα το ποσο που ειχαμε συμφωνησει εξ αρχής την ημέρα της ωοληψίας. Αλλά ξέρω ότι πολλοί γιατροι χρεώνουν επιπλέον τους υπερηχους και νομίζω πως ειναι κι ενας λόγος που θελουν να γινεται υπέρηχος καθε 2 μέρες από την αρχή.

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλα μου είπαν ότι είτε ειναι φυσικός είτε διεγερση το ποσο της ωοληψίας ειναι το ίδιο, 1.000 καθε φορά, τόσα δινω εγώ γιατρός και κλινική μαζί. Τα θεωρω καλά η αλήθεια ειναι, απλα εχω λιγο φρικαρει γιατι βλέπως πως λογικά θα χρειαστώ πολλές ωοληψίες. Δεν ειναι μικρο ποσο για να το δίνεις καθε μήνα.

Καλησπέρα τώρα το είδα το μήνυμα @Anastasia14 στο emb..lab  αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι ο αδελφός μου είναι περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας της eurobank και συνεργάζεται με το κέντρο ... 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια εγώ θα ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε σας και τις οικογένειες σας. Θα ζητήσω από όλες για τις επόμενες 4 μέρες να μην σκέφτεστε καθόλου το θέμα μας (το λέω για να τα ακούω και εγώ) και να περάσετε όσο ποιο όμορφα γίνεται. Να φάτε πολύ, αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις να χορέψετε, να γελάσετε. Αν βρεθείτε σε τραπέζι που θα σας ρωτήσουν για παιδακι ρίξτε ένα άγριο βλέμμα αλλά μην το πάρετε προσωπικά  μην χαλάσετε την διάθεση σας οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν κάποια πράγματα πως είναι και δεν νιώθουν το ίδιο. Γενικά νιώστε αυτό το Πάσχα πάλι ξανά όπως παλιά τότε που δεν υπήρχε το θέμα παιδί στο μυαλό μας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλες σας. Τα λέμε από Τρίτη.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 7

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οπότε μάλλον ήταν κακός κύκλος αφού ήταν κακή ε2.  Πάντως με 21 χιλιοστά την Δευτέρα δύσκολα θα προλαβαίνες το πρώτο Κ την Τετάρτη ήταν υπερβολικά μεγάλο νομίζω για να αντέξει . 

Ήταν ωοληψια δεύτερης φάσης, αν το λέω σωστά. Επειδή μεγάλωσαν αυτά τα δύο με χρονοκαθυστέρηση δεν είχα ελπίδες, αλλά λέω ας το κάνω για να πω ότι προσπάθησα κι αν δεν πετύχει να ξερω να μην το ξανακάνω. Άντεξε από την άποψη ότι δεν έγινε ρίξη, το είδαμε κανονικά εκεί, και ήταν πάλι στο ιδιο μέγεθος νομίζω, απλά "δε φαινόταν ποιοτικό", δε ξέρω πώς να το εξηγήσω πιο σωστά.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια εγώ θα ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε σας και τις οικογένειες σας. Θα ζητήσω από όλες για τις επόμενες 4 μέρες να μην σκέφτεστε καθόλου το θέμα μας (το λέω για να τα ακούω και εγώ) και να περάσετε όσο ποιο όμορφα γίνεται. Να φάτε πολύ, αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις να χορέψετε, να γελάσετε. Αν βρεθείτε σε τραπέζι που θα σας ρωτήσουν για παιδακι ρίξτε ένα άγριο βλέμμα αλλά μην το πάρετε προσωπικά  μην χαλάσετε την διάθεση σας οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν κάποια πράγματα πως είναι και δεν νιώθουν το ίδιο. Γενικά νιώστε αυτό το Πάσχα πάλι ξανά όπως παλιά τότε που δεν υπήρχε το θέμα παιδί στο μυαλό μας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλες σας. Τα λέμε από Τρίτη.

Στη καρδιά μου μίλησες… δύσκολο εγχείρημα φέτος αυτό… 

Καλό Πάσχα σε όλες ❤️

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, MK2012 είπε:

Στη καρδιά μου μίλησες… δύσκολο εγχείρημα φέτος αυτό… 

Καλό Πάσχα σε όλες ❤️

Έχεις απόλυτο δίκιο μακάρι να τα καταφέρουμε.... Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σ όλες μας ,ΥΓΕΙΑ κορίτσια μου και όλα θα τα καταφέρουμε 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 8

5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Τα είπες όλα. Καλό Πασχά με υγεία σε όλες ❤️

• Μου αρέσει 6

Καλή Ανάσταση κορίτσια! Χρόνια πολλά κι ευλογημένα, να βρει η καθεμία το κομμάτι που της λείπει στο παζλ της ζωής, όποιο κι αν είναι αυτό. 

Να περάσετε όμορφα να γεμίσετε μπαταρίες! Να φάτε και να πιείτε να ευφρανθουν οι καρδιές! Οι στιγμές μετράνε!

• Μου αρέσει 8

Καλο Πασχα και καλη Ανασταση με υγεια σε ολες ευχομαι με τη σειρα μου!!!! Να μας αξιωσει ο Θεος του χρονου τετοια μερα να εχουμε αγκαλια τα νεα υγιη μωρακια μας! προς το παρον ομως και για λιγες μερες ευχομαι σε ολες να μπορεσουμε να χαλαρωσουμε και να απολαυσουμε στιγμες ηρεμες, με φαγητο και καλη παρεα! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

• Ευχή 5

7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...