Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι φοβερό Πάσχα ! Θα πάμε στα πεθερικά να μας ρωτάνε ένα κάρο πράγματα όπου εγώ μετά θα αυτομολήσω και μετά δε θα είναι καλο αυτό.. anyway, έχω θυμώσει πάρα πολύ με την κατάσταση. Κάπως μαγικά θα μου πει ο γιατρός άλλη μια φορά πως «προσπαθεί μόνος του» γιατί εγώ «δε το παλεύω μαζί του επειδή δε το πιστεύω αρκετά».  Κλαίω 🤣

Έχεις δίκιο να εισαι θυμωμένη. Μίλα με τον άντρα σου να αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε. Τα πεθερικα ό,τι και να πουν απλά κάνεις την τρελή γιατί αλλιώς δε βγαίνει! Ο Σφακ... και μόνο που το λέει αυτο για μένα πρέπει να τον αλλάξεις. Περνάς τόσα, το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να στα ψέλνει.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

ωπα … τι δηλωσεις ειναι αυτες μεγαλοτεταρτιατικα με επιασες απροετοιμαστη.. εχεις σκεφτει αλλον η θα γυρισεις μαστρο;

Δε μπορώ να παίρνω τους γιατρούς σβάρνα πάλι και να τρέχω σα κοτόπουλο με κομμένο κεφάλι ακανόνιστα… οπότε θα γυρίσω Μαστρ. γιατί τουλάχιστον είχα αποτελέσματα. Δεν είναι πως κάνουν κάτι τρομερά διαφορετικό.

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia14 είπε:

Έχεις δίκιο να εισαι θυμωμένη. Μίλα με τον άντρα σου να αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε. Τα πεθερικα ό,τι και να πουν απλά κάνεις την τρελή γιατί αλλιώς δε βγαίνει! Ο Σφακ... και μόνο που το λέει αυτο για μένα πρέπει να τον αλλάξεις. Περνάς τόσα, το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να στα ψέλνει.

Εχουμε μιλήσει ήδη και συμφωνεί μαζί μου.
Σιγά μη κάνω και την τρελή σε ο,τι ειπωθεί ! Αν θιχτώ θα απαντήσω και ας γίνουμε μπίλιες. Ούτε που με νοιάζει. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε μπορώ να παίρνω τους γιατρούς σβάρνα πάλι και να τρέχω σα κοτόπουλο με κομμένο κεφάλι ακανόνιστα… οπότε θα γυρίσω Μαστρ. γιατί τουλάχιστον είχα αποτελέσματα. Δεν είναι πως κάνουν κάτι τρομερά διαφορετικό.

Σιγά μη κάνω και την τρελή σε ο,τι ειπωθεί ! Αν θιχτώ θα απαντήσω και ας γίνουμε μπίλιες. Ούτε που με νοιάζει. 

Κι εγώ τα ίδια κανω, αν και δεν μπορώ να πω, οι γονεις του άντρα μου σε γενικές γραμμές μια χαρά ειναι. Αλλα αν πει κατι η μαμά του που ξεφευγει από τα όρια που εχουμε θέσει απανταω και μαζεύεται. Δε ξέρω τα δικά σου πεθερικά πως είναι, αλλα το κανει την τρελή το είπα καθαρά για να μην εχεις εντασεις που θα σου χαλασουν κι άλλο τη διαθεση, μη  με παρεξηγήσεις, προς Θεού, δεν εννοώ να σε βριζουν/υποτιμουν κλπ και να τους κοιτάς με χαμόγελο.

• Μου αρέσει 1

29 minutes ago, Blu24 said:

Στείλε μου αν μπορείς να έχω μια ιδέα τ γίνετε 

Ανάλογα το κέντρο χρεώνουν και έξτρα το Ιασώ είναι πολύ ακριβό σε σχέση με άλλα κέντρα άρα μην ρωτήσεις και σου πουν αλλά καλά είναι τα 200 χαχα

Κοίτα μου τα γράψανε στο χαρτί θα πάω με το χαρτί εκεί.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

με βρισκεις συμφωνη στο οτι δεν κανουν ουτε τπτ διαφορετικο ουτε τπτ τρομερο. επισης αισθανομαι οτι το εμβρυολογικο ειναι πολυ ανωτερο. κ τελος ειναη πολυ πιο οργανωμενοι. οποτε θα ηρεμησει κ το νευρικο σου συστημα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Κι εγώ τα ίδια κανω, αν και δεν μπορώ να πω, οι γονεις του άντρα μου σε γενικές γραμμές μια χαρά ειναι. Αλλα αν πει κατι η μαμά του που ξεφευγει από τα όρια που εχουμε θέσει απανταω και μαζεύεται. Δε ξέρω τα δικά σου πεθερικά πως είναι, αλλα το κανει την τρελή το είπα καθαρά για να μην εχεις εντασεις που θα σου χαλασουν κι άλλο τη διαθεση, μη  με παρεξηγήσεις, προς Θεού, δεν εννοώ να σε βριζουν/υποτιμουν κλπ και να τους κοιτάς με χαμόγελο.

Μα από χαρακτήρα και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.  Είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου αλλά νομίζω πως και αυτοί έχουν φτάσει λίγο οριακά γιατί βλέπουν το γιο τους σε κακή ψυχολογία. Οχι για να κάνουν σονι και ντε εγγονι αλλά κυρίως γιατί τον βλέπουν χάλια καθημερινά. 

Just now, little miracle είπε:

με βρισκεις συμφωνη στο οτι δεν κανουν ουτε τπτ διαφορετικο ουτε τπτ τρομερο. επισης αισθανομαι οτι το εμβρυολογικο ειναι πολυ ανωτερο. κ τελος ειναη πολυ πιο οργανωμενοι. οποτε θα ηρεμησει κ το νευρικο σου συστημα.

Νόμιζα πως το εμβρυολογικό θα ήταν εξίσου καλό μιας και είναι μαζί του και το γνωστό «όνομα»… Καταλαβαίνετε όλες για ποιον λέω… αλλά ρε παιδιά πείτε με τρελή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ξαφνικά να έχω πάρει ΤΟΣΟ την κάτω βόλτα; Δλδ οκ δέχομαι την τύχη, τον κακό κύκλο κλπ.. αλλά εδώ μιλάμε για άπατο πηγάδι. Δεν είναι απλά ατυχία! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα από χαρακτήρα και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.  Είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου αλλά νομίζω πως και αυτοί έχουν φτάσει λίγο οριακά γιατί βλέπουν το γιο τους σε κακή ψυχολογία. Οχι για να κάνουν σονι και ντε εγγονι αλλά κυρίως γιατί τον βλέπουν χάλια καθημερινά. 

Σημαντκο που τους το αναγνωρίζεις. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, σου θυμίζω όσα μου έλεγες εσυ το ΣΚ!

Εγώ θα ευχηθώ σε όλες μας να ηρεμήσει η ψυχή μας. Δεν είναι θεοσεβουμενη με την έννοια δεν είναι από αυτές που πάω στην εκκλησία. Αλλά εύχομαι σε όλες ο Θεός να μας δώσει τη λύση και το μονοπάτι που θα μας βγάλει από όλο αυτό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για την κάθε μια από εμάς αλλά πραγματικά μέσα από την ψυχή μου εύχομαι για όλες εσάς να σταματήσετε να πονάτε.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 4

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Νόμιζα πως το εμβρυολογικό θα ήταν εξίσου καλό μιας και είναι μαζί του και το γνωστό «όνομα»… Καταλαβαίνετε όλες για ποιον λέω… αλλά ρε παιδιά πείτε με τρελή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ξαφνικά να έχω πάρει ΤΟΣΟ την κάτω βόλτα; Δλδ οκ δέχομαι την τύχη, τον κακό κύκλο κλπ.. αλλά εδώ μιλάμε για άπατο πηγάδι. Δεν είναι απλά ατυχία! 

ετσι ειναι οπως τα λες. δεν βγαζει νοημα η κατασταση. κατι παει λαθος. επισης οκ περαν του πρπ , ολα ιδια τα εκανες κι εκει. δεν αλλαξε κατι. οκ, δοκιμασες κ τη δευτερη φαση που τελικα πηγε ακλαφτη. το πρπ στην τελικη σε οποιον κ να σαι, αν ειναι να αποδωσει, θα αποδωσει. 

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Σημαντκο που τους το αναγνωρίζεις. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, σου θυμίζω όσα μου έλεγες εσυ το ΣΚ!

Κοιτα σε ευχαριστώ αλλά θέλω να είμαι ρεαλίστρια αλλά δε νομίζω πως υπάρχουν πλέον πιθανότητες με δικό μου γενετικό υλικό τουλάχιστον.

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

ετσι ειναι οπως τα λες. δεν βγαζει νοημα η κατασταση. κατι παει λαθος. επισης οκ περαν του πρπ , ολα ιδια τα εκανες κι εκει. δεν αλλαξε κατι. οκ, δοκιμασες κ τη δευτερη φαση που τελικα πηγε ακλαφτη. το πρπ στην τελικη σε οποιον κ να σαι, αν ειναι να αποδωσει, θα αποδωσει. 

Ακριβώς. Β φάση θα έκανα να σου πω την αλήθεια αν το έκανε κ κάποιος άλλος. Δε νομίζω πως κάνει ο Μαστρ.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοιτα σε ευχαριστώ αλλά θέλω να είμαι ρεαλίστρια αλλά δε νομίζω πως υπάρχουν πλέον πιθανότητες με δικό μου γενετικό υλικό τουλάχιστον.

Ακριβώς. Β φάση θα έκανα να σου πω την αλήθεια αν το έκανε κ κάποιος άλλος. Δε νομίζω πως κάνει ο Μαστρ.

οταν με το καλο πας παλι στο μαστρο κ του πεις τι εγινε στο μεσοδιαστημα κτλ, εχει ενδιαφερον να δεις τι θα σου πει κ αν θεωρει οτι υπαρχει λογος να το παλεψεις ετσι και για ποσο. μπορει πχ να σου προτεινει να κανεις την ετ. δεν ξερω. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Είπαν πως δε μπορούν να ξέρουν γιατί δεν έγινε. Ρώτησα αν το ωάριο ήταν ώριμο και μου είπαν πως «δε φαίνεται ανώριμο». Πραγματικά κάποιος με τρολλαρει δε γίνεται. Οσο θεός και να θεωρείται ο Σφακ, συγγνώμη αλλά δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Ίσα ίσα χειρότερα είναι τα πράγματα. Είμαι πολύ οριακά να τα παρατήσω όλα. 

Δεν θέλω να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου για το συγκεκριμένο εμβρυολογικό απλά με αυτά που γράφεις είναι σαν επιβεβαιώνεις για μένα κάποια πράγματα. Ίσως το να επιστρέψεις στον μαστρ να είναι μια επιλογή που να ταιριάζει σε εσένα καλύτερα. Οκ δοκίμασες κάτι άλλο και δεν πήγε. Συμφωνώ όμως πως δεν είναι λογική να παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς γιατί κάθε φορά που πας σε έναν νέο γιατρό ξεκινάς από το μηδέν. Δεν συνεργάζονται μεταξύ τους (ανήθικο και αντισυναδελφικό κατά την γνώμη μου) και ουσιαστικά δεν πάει από εκεί που το άφησα συνεχίζω αλλά ξεκινάω κάτι νέο με έναν νέο γιατρό που πάει στα τυφλά όπως με τον προηγούμενο, όπως με τον πάρα προηγούμενο και ούτω καθεξής. Κουράγιο με τα πεθερικά και υπομονή! Ούτως ή άλλως μέχρι να σου έρθει περίοδος δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Σκέψου, συζήτησε το με τον σύντροφο σου που τον αφορά άμεσα και επιλέξτε πώς θα προχωρήσετε στον επόμενο κύκλο. Στην τελική αν ο γιατρός σε «σέρνει» σημαίνει πως δεν έχει κάνει αρκετά για να σε πείσει ότι αυτό που κάνει έχει αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε πως η εξωσωματική είναι εμπόριο πουλάς μια υπηρεσία.

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Σίγουρα θες πανω από 10 για να μην πεις οτι ίσως και να τα καταφέρεις. Ο τωρινός γιατρός μου λεει ιδανικα 30 γιατι κάποια χανουν τη δυναμική τους στην απόψυξη και δε ξέρεις πώς θα ειναι και στο σπέρμα του μελλοντικού συντρόφου.  Μιας και το ανέφερες, μου έστειλαν εχτές το αποτελεσμα για το ευθραυστο Χ και καταλαβαινω ότι βγηκε φυσιολογικό γιατι εχω 30-36 αλληλουχίες και από 44 και πάνω γράφει πως ειναι γκριζα ζώνη, οπότε βγηκε και κάτι καλό.

Να πάνε όλα καλά σου ευχομαι ❤️

Η επομενη να πάει πιο καλα σου ευχομαι!

Κάτσε να κάνεις Πάσχα και αποφασίζεις απο βδομάδα τι θα κάνεις. Καταλαβαινω την απογοητευση σου, αλλά αντικειμενικα στον προηγούμενο γιατρό και κέντρο είχατε καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι πολύ καλό αυτό! Μπράβο! 
Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μακάρι να πάνε όλα καλα για όλες μας ❤️🤞

πρίν από 10 λεπτά , rainbow_24 είπε:

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η εξέταση για μικροβιωμα υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει την εμφάνιση περιόδου να έρθει νωρίτερα?

Συνήθως όχι γιατί δεν είναι κάτι επεμβατικό. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν θέλω να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου για το συγκεκριμένο εμβρυολογικό απλά με αυτά που γράφεις είναι σαν επιβεβαιώνεις για μένα κάποια πράγματα. Ίσως το να επιστρέψεις στον μαστρ να είναι μια επιλογή που να ταιριάζει σε εσένα καλύτερα. Οκ δοκίμασες κάτι άλλο και δεν πήγε. Συμφωνώ όμως πως δεν είναι λογική να παίρνεις σβάρνα τους γιατρούς γιατί κάθε φορά που πας σε έναν νέο γιατρό ξεκινάς από το μηδέν. Δεν συνεργάζονται μεταξύ τους (ανήθικο και αντισυναδελφικό κατά την γνώμη μου) και ουσιαστικά δεν πάει από εκεί που το άφησα συνεχίζω αλλά ξεκινάω κάτι νέο με έναν νέο γιατρό που πάει στα τυφλά όπως με τον προηγούμενο, όπως με τον πάρα προηγούμενο και ούτω καθεξής. Κουράγιο με τα πεθερικά και υπομονή! Ούτως ή άλλως μέχρι να σου έρθει περίοδος δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Σκέψου, συζήτησε το με τον σύντροφο σου που τον αφορά άμεσα και επιλέξτε πώς θα προχωρήσετε στον επόμενο κύκλο. Στην τελική αν ο γιατρός σε «σέρνει» σημαίνει πως δεν έχει κάνει αρκετά για να σε πείσει ότι αυτό που κάνει έχει αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε πως η εξωσωματική είναι εμπόριο πουλάς μια υπηρεσία.

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

πρίν από 17 λεπτά , little miracle είπε:

οταν με το καλο πας παλι στο μαστρο κ του πεις τι εγινε στο μεσοδιαστημα κτλ, εχει ενδιαφερον να δεις τι θα σου πει κ αν θεωρει οτι υπαρχει λογος να το παλεψεις ετσι και για ποσο. μπορει πχ να σου προτεινει να κανεις την ετ. δεν ξερω. 

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σε παρακαλώ στείλε μου κι εμένα σε μήνυμα την άποψή σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...