Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

Τώρα θα αρχίσω κι εγώ να σκέφτομαι σαν εσένα από κει που βλέπαμε 6-7 στον υπέρηχο μετά το prp έχουμε την απόλυτη τη κουλούρα είχα πει κι εγώ θα είναι καλύτερα θα φτιάξει αλλά 1 ος,2ος χειροτέρεψε και δεν είχα τέτοια εικόνα ...σε νιώθω ...ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει ο επόμενος κύκλος πραγματικά...

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Ούτε καν 4-5 μήνες. Λιγότερο. Αλλά δεν έχει και σημασία, είναι δραματική αλλαγή.

Εγώ θα είχα φύγει πάντως βλέπω οτι σε χαλάει ψυχολογικά και μόνο αυτό φτάνει ...το να ζοριζεσαι και να είσαι μες την αμφιβολια

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ μετά την μέθη που ήρθε ο γιατρός στο δωμάτιο του έλεγα μάνα μου τι φωνάζεις μου έκοψες τα ηπατα 😂 αυτός να μου λέει για ωάρια κ εγώ τον κοιτούσα σαν εξωγήινο! Τελικά μου τα ξανά είπε στο γραφείο μετά γιατί σου λέει δεν κατάλαβε τίποτα αυτή. Αυτό που μου είπε είναι πως η μέθη είναι εξαιρετικά εθιστική και πως είναι αυτό που έπαιρνε ο Michael Jackson και πέθανε από υπερδοσολογία. Εντάξει του λέω μου έφτιαξες την διάθεση. Μου είπε δεν θα πάθεις τίποτα είναι ελεγχόμενη η δόση. 🙄

Όπως και να έχεις καλή επιτυχία αύριο. Εγώ πιστεύω μια χαρά είναι η Ε2 και για τα δύο. Απλά δεν είναι ενδεικτική του πόσο ώριμα και σε ποια φάση είναι. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. 🤞🤞🤞

Μην «αυτομαστιγώνεσαι» για το παρελθόν, δεν έχει κανένα νόημα. Πολλές γυναίκες με χαμηλή ΑΜΗ έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικά. Και η κατάψυξη ωαρίων δεν είναι πάντα η λύση. Οτι έγινε ανοίκει στο παρελθόν, κοιτα το τώρα σου και κάνε το καλύτερο που μπορείς. ❤️

Οπότε με νιώθεις! Νομίζω το καλύτερο κομμάτι της διαδικασίας είναι αυτό. Σ' ευχαριστώ πολύ! Στη φυσική σύλληψη ξέρω πως η amh δεν παίζει ρόλο, δεν την εχουμε πετυχει λόγω σπερματος εμείς! Παίζει ρόλο όμως στην ανταπόκριση στις διεγέρσεις. Τώρα μου πρότεινε στην περίοδο μετά την ωοληψία να πάρω αντισυλληπτικά και να δοκιμασουμε και μακρύ πρωτόκολλο. Ε θα το κανω κι αυτο για να πω ότι δοκιμασα και μετά φυσικούς τροποποιημένους κι εχει ο Θεός

Εσύ πώς εισαι; Έχεις κανει εμβρυομεταφορά, σωστά;

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ μετά την μέθη που ήρθε ο γιατρός στο δωμάτιο του έλεγα μάνα μου τι φωνάζεις μου έκοψες τα ηπατα 😂 αυτός να μου λέει για ωάρια κ εγώ τον κοιτούσα σαν εξωγήινο! Τελικά μου τα ξανά είπε στο γραφείο μετά γιατί σου λέει δεν κατάλαβε τίποτα αυτή. Αυτό που μου είπε είναι πως η μέθη είναι εξαιρετικά εθιστική και πως είναι αυτό που έπαιρνε ο Michael Jackson και πέθανε από υπερδοσολογία. Εντάξει του λέω μου έφτιαξες την διάθεση. Μου είπε δεν θα πάθεις τίποτα είναι ελεγχόμενη η δόση. 🙄

Όπως και να έχεις καλή επιτυχία αύριο. Εγώ πιστεύω μια χαρά είναι η Ε2 και για τα δύο. Απλά δεν είναι ενδεικτική του πόσο ώριμα και σε ποια φάση είναι. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. 🤞🤞🤞

Μην «αυτομαστιγώνεσαι» για το παρελθόν, δεν έχει κανένα νόημα. Πολλές γυναίκες με χαμηλή ΑΜΗ έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικά. Και η κατάψυξη ωαρίων δεν είναι πάντα η λύση. Οτι έγινε ανοίκει στο παρελθόν, κοιτα το τώρα σου και κάνε το καλύτερο που μπορείς. ❤️

Το ίδιο έπαθα εχτές μου μιλούσαν και όταν ξύπνησα λέω τι πάμε να κάνουμε και λέει μα σου τα είπαμε και συμφωνήσες κιόλας 😜 Ε λέω άμα συμφώνησα οκ τότε...αλλά ήταν μια χαρά γιατί πήρα την κρυάδα αφού είχα χαλαρώσει ενώ την πρώτη φορά έπαθα διπλό σοκ που ήμουν ξύπνια...

• Χαχα 2

3 hours ago, Blu24 said:

Στον προεμφυτευτικό στο Ιασώ ζητάνε γύρω στα 750 ευρώ για την μέθοδο που θα κάνουν και μετά γύρω στα 250 ευρώ η κάθε βλαστοκύστη που θα σταλθεί για έλεγχο 

Εμένα στο Ρέα μου είπαν 200 η βλαστοκυστη και τίποτα άλλο αλλά θα ξαναρωτήσω γιατί με έβαλες σε σκέψεις.

πρίν από 11 λεπτά , Sofiiii είπε:

Αλήθεια μην ζητάς συγνώμη είμαι μεγάλη σε ηλικία για αυτό ξέρω πού βαδίζω είμαι του '78 ,λοιπόν με πιάσανε τα γέλια τώρα γιατί ούτε εγώ ξέρω τι να απαντήσω ,ήτανε και μετά δεν ήταν μάλλον εξαυλωθηκε,δεν ξέρω ,μάλλον έγινε ωορρηξία;τι να πω;περιμένω να δω επόμενους κύκλους ....ούτε ο προηγούμενος καλός ούτε αυτός καλός από τον Φεβρουάριο μας πήρε η κάτω βόλτα 

Ε καλά, το μεγαλή σε ηλικία λιγο υπερβολικο, δε σε λες και σαν την Ακροπολη! Αλλα καταλαβαινω πως εννοείς ότι έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Στο φυσικό δεν κανεις ovitrelle? Ρωτάω γιατι δεν εχω ιδεα, ειμαι σε άλλο κεφάλαιο ακόμα χαχα

@MK2012 πραγματικα συμπάσχω και λυπάμαι. Έχουμε πολλά κοινά, οπότε σε καταλαβαίνω. Με εχεις βάλει σε σκέψεις όμως για το εμβρυολογικο του Γ....ις. Εφόσον εσυ κανεις φυσικους και φυσικούς τροποποιημένους δε ξέρω αν ειναι τόσο θέμα γιατρου, όσο εμβρυολόγων. Εσεις έχετε και καλό σπέρμα αν θυμαμαι καλά, οπότε γιατι να μη γονιμοποιηθει; Μπορείτε να ξέρετε αν φταίει το ωάριο; Επισης, από τον Μασ....να γιατί έφυγες αν επιτρέπεται;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν ήθελα να γυρίσω αλλά πραγματικά δεν έχει λογική να μένω άλλο με αυτά τα αποτελέσματα. Τι άλλαξε τόσο δραματικά από τον Ιανουάριο που είχα βλαστοκύστη τελευταία φορά δλδ; Είναι ΟΛΟ θέμα τύχης και κακού κύκλου; 5 φορες; Γιατί πραγματικά αν το δεις αντικειμενικά, είναι εντελώς ηλίθιο να συνεχίσω με μηδέν αποτελέσματα ενώ πριν είχα 50% επιτυχία. 

Είναι λογικό να σε προβληματίζει κι εμένα θα με προβλημάτιζε δεν θα σου χαϊδέψω τ αυτιά, να είμαι ειλικρινής. Βέβαια δεν έχεις δει ακόμα πως πήγε το prp δλδ αυτό είναι κάτι που θα δεις σε επόμενους κύκλους. Αλλά κι εγώ θα αναρωτιόμουν αξίζει να περιμένω; Δλδ ούτως ή άλλως αν δουλέψει όποιος και να κάνει την ωοληψία τα πάρει ωάρια. Στην τελική δεν σε νοιάζει ποιος θα πάρει τα ωάρια αλλά να γονιμοποιηθούν και να δώσουν βλαστοκύστες, αυτός είναι ο σκοπός. Δεν τον παντρεύτηκες κιόλας τον συγκεκριμένο γιατρό και το συγκεκριμένο κέντρο. Σίγουρα θέλει πολύ υπομονή όταν πας με φυσικούς. Απο το εμβρυολογικό τι είπαν; Γιατί ενώ το ωάριο ήταν καλό δεν γονιμοποιήθηκε; Το έχουν ξαναπεί, πάλι τυχαίο; Τι φάση; Να κάνεις κανένα ευχέλαιο με τέτοια τύχη! 

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Οπότε με νιώθεις! Νομίζω το καλύτερο κομμάτι της διαδικασίας είναι αυτό. Σ' ευχαριστώ πολύ! Στη φυσική σύλληψη ξέρω πως η amh δεν παίζει ρόλο, δεν την εχουμε πετυχει λόγω σπερματος εμείς! Παίζει ρόλο όμως στην ανταπόκριση στις διεγέρσεις. Τώρα μου πρότεινε στην περίοδο μετά την ωοληψία να πάρω αντισυλληπτικά και να δοκιμασουμε και μακρύ πρωτόκολλο. Ε θα το κανω κι αυτο για να πω ότι δοκιμασα και μετά φυσικούς τροποποιημένους κι εχει ο Θεός

Εσύ πώς εισαι; Έχεις κανει εμβρυομεταφορά, σωστά;

Ναι αυτό που εννοούσα είναι πως πολλές γυναίκες δεν μαθαίνουν ποτέ τι ΑΜΗ έχουν γιατί απλά μένουν έγκυες πιο εύκολα. Οπότε και χαμηλή ΑΜΗ να έχεις στα 25 μπορεί να μαζέψεις με το ζόρι και με πολλαπλές διεγέρσεις 10 ωάρια (νομίζω θέλουν πάνω από 10 για να έχει νόημα κάτι τέτοιο είχε διαβάσει δεν είμαι σίγουρη) και μετά στα 30 απλά να μείνεις έγκυος. Να έχεις φάει όλα τα φάρμακα να έχεις καταχρεωθεί και να μην έχει χρειαστεί καν. Θεωρώ πως είναι πολύ επιθετικό να ζητάνε από μια κοπέλα κάτω των 30 να κάνει κατάψυξη ωαρίων εκτός αν έχει το εύθραυστο Χ ή αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας. 
Καλά είμαι μια χαρά, δεν κοιτάω συμπτώματα. Χαλαρώνω, ξεκουράζομαι όταν νιώθω πολύ κουρασμένη και συνεχίζω την καθημερινότητά μου. Περιμένω την παρασκευή να κάνω την χοριακή μου, ελπίζω σε ένα θαυματακι. 🤞

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το ίδιο έπαθα εχτές μου μιλούσαν και όταν ξύπνησα λέω τι πάμε να κάνουμε και λέει μα σου τα είπαμε και συμφωνήσες κιόλας 😜 Ε λέω άμα συμφώνησα οκ τότε...αλλά ήταν μια χαρά γιατί πήρα την κρυάδα αφού είχα χαλαρώσει ενώ την πρώτη φορά έπαθα διπλό σοκ που ήμουν ξύπνια...

Ε αφού συμφώνησες εντάξει 😂 

Ναι αυτός ο ύπνος είναι αναζωογονητικός να τα λέμε κι αυτά! Κρίμα για το ωάριο που χάσατε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ε καλά, το μεγαλή σε ηλικία λιγο υπερβολικο, δε σε λες και σαν την Ακροπολη! Αλλα καταλαβαινω πως εννοείς ότι έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Στο φυσικό δεν κανεις ovitrelle? Ρωτάω γιατι δεν εχω ιδεα, ειμαι σε άλλο κεφάλαιο ακόμα χαχα

Αυτό εννοώ γενικά και δεν είμαι και πιτσιρικα με τον άπλετο χρόνο μπροστά μου έκανα ovitrelle κανονικά στην ώρα της τώρα άμα έσκασε πιο πριν η ήταν κυστικό και έσκασε δεν ξέρω καθολου...

• Δύναμη! 1

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia14 είπε:

@MK2012 πραγματικα συμπάσχω και λυπάμαι. Έχουμε πολλά κοινά, οπότε σε καταλαβαίνω. Με εχεις βάλει σε σκέψεις όμως για το εμβρυολογικο του Γ....ις. Εφόσον εσυ κανεις φυσικους και φυσικούς τροποποιημένους δε ξέρω αν ειναι τόσο θέμα γιατρου, όσο εμβρυολόγων. Εσεις έχετε και καλό σπέρμα αν θυμαμαι καλά, οπότε γιατι να μη γονιμοποιηθει; Μπορείτε να ξέρετε αν φταίει το ωάριο; Επισης, από τον Μασ....να γιατί έφυγες αν επιτρέπεται;

Το σπερμα είναι καλό ναι αλλά είχαμε υψηλό dfi τελευταία και το φτιάχνουμε με βιταμίνες. 
Έφυγα από Μαστρ. γιατί είχαμε αποτυχημένη ετ και θεωρούσα πως αν δοκιμάσω άλλο εμβρυολογικό θα έχω καλύτερα αποτελέσματα απο 4 βλαστοκύστες 6 ημερών. Αλλά τελικά υπήρχε ακόμα χειρότερο που δε το περίμενα , να μην έχω τπτ. 

• Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Πόσο σημαντικά όσα λες. Εγώ νιώθω ότι εχουμε παγώσει τη ζωή μας για να κάνουμε εξωσωματική. Δουλευουμε και οι δυο, με ευτυχώς δικό μας σπιτι, μικρό μεν, αλλά δεν εχουμε ενοικιο. Έχουμε την πολυτελεια να εχουμε δυο αυτοκινητα. Αλλα για να ανταπεξέλθουμε οικονομικά έχουμε περιορίσει πάρα πολλά πράγματα, ούτε λόγος για ταξιδια όπως οι φίλοι μας. Οικονομική βοηθεια κι εμεις δεν εχουμε από πουθενά, οπότε όσο αντέξουμε. Ευχομαι ειλικρινα να έρθει το μωρο που θέλετε, αλλά εχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ζήσουμε κάποια στιγμή και η ψυχική μας υγεία να ειναι πάνω απ' όλα. Θα περάσει η ζωή μας κι εμεις θα ειμαστε μέσα σε κλινικές και ωοληψίες και εμβρυομεταφορές.

Μπορείς να μου πεις σε μήνυμα σε ποιο κέντρο είσαι και δέχονται δόσεις με πιστωτική; Είχα ρωτήσει στο Μη...α για ενα χειρουργειο που ειχα κάνει και μου ειχαν πει  πως δε γίνεται, οπότε λογικά δε θα γίνεται και το Eμ.......ις που είναι του ίδιου ομίλου.

Συγγνώμη, λες αυτόν που έχει το Γ....ις ή ένα με το ίδιο επίθετο που είναι στη Θεσσαλονική. Εγώ είμαι στο Γ.....ς με άλλο γιατρό, αλλά δίνω πολύ λιγότερα! Βασικά ετ δεν εχουμε κανει γιατι δεν έχουμε εμβρυα, αλλα αν φτάσουμε να αποκτήσουμε εχω ρωτήσει πόσο θα στοιχίσει. Ο γιατρός μου είναι και στο Ι..ω, αλλα εκει παίζουν εντελώς άλλες τιμές.

Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω τιμές για το Ιασω γιατι πήρα πριν 10 μέρες και ρώτησα. Εντωμεταξύ τη Δευτέρα μου ειπε ο γιατρός μου ότι ανέβασαν κι άλλο τις τιμές :| βγαινει όντως περισσότερο σε σχεση με το Υ...α- Ivf Εμ......ις που μου είχε πει κόστος και ο παλιός μου γυναικολόγος.

Στις διεγέρσεις-ωοληψίες κι εγώ δεν πλήρωνα κάτι. Πλήρωνα το ποσο που ειχαμε συμφωνησει εξ αρχής την ημέρα της ωοληψίας. Αλλά ξέρω ότι πολλοί γιατροι χρεώνουν επιπλέον τους υπερηχους και νομίζω πως ειναι κι ενας λόγος που θελουν να γινεται υπέρηχος καθε 2 μέρες από την αρχή.

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλα μου είπαν ότι είτε ειναι φυσικός είτε διεγερση το ποσο της ωοληψίας ειναι το ίδιο, 1.000 καθε φορά, τόσα δινω εγώ γιατρός και κλινική μαζί. Τα θεωρω καλά η αλήθεια ειναι, απλα εχω λιγο φρικαρει γιατι βλέπως πως λογικά θα χρειαστώ πολλές ωοληψίες. Δεν ειναι μικρο ποσο για να το δίνεις καθε μήνα.

Στείλε μου αν μπορείς να έχω μια ιδέα τ γίνετε 

πρίν από 14 λεπτά , Losr είπε:

Εμένα στο Ρέα μου είπαν 200 η βλαστοκυστη και τίποτα άλλο αλλά θα ξαναρωτήσω γιατί με έβαλες σε σκέψεις.

Ανάλογα το κέντρο χρεώνουν και έξτρα το Ιασώ είναι πολύ ακριβό σε σχέση με άλλα κέντρα άρα μην ρωτήσεις και σου πουν αλλά καλά είναι τα 200 χαχα

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι λογικό να σε προβληματίζει κι εμένα θα με προβλημάτιζε δεν θα σου χαϊδέψω τ αυτιά, να είμαι ειλικρινής. Βέβαια δεν έχεις δει ακόμα πως πήγε το prp δλδ αυτό είναι κάτι που θα δεις σε επόμενους κύκλους. Αλλά κι εγώ θα αναρωτιόμουν αξίζει να περιμένω; Δλδ ούτως ή άλλως αν δουλέψει όποιος και να κάνει την ωοληψία τα πάρει ωάρια. Στην τελική δεν σε νοιάζει ποιος θα πάρει τα ωάρια αλλά να γονιμοποιηθούν και να δώσουν βλαστοκύστες, αυτός είναι ο σκοπός. Δεν τον παντρεύτηκες κιόλας τον συγκεκριμένο γιατρό και το συγκεκριμένο κέντρο. Σίγουρα θέλει πολύ υπομονή όταν πας με φυσικούς. Απο το εμβρυολογικό τι είπαν; Γιατί ενώ το ωάριο ήταν καλό δεν γονιμοποιήθηκε; Το έχουν ξαναπεί, πάλι τυχαίο; Τι φάση; Να κάνεις κανένα ευχέλαιο με τέτοια τύχη! 

Ναι αυτό που εννοούσα είναι πως πολλές γυναίκες δεν μαθαίνουν ποτέ τι ΑΜΗ έχουν γιατί απλά μένουν έγκυες πιο εύκολα. Οπότε και χαμηλή ΑΜΗ να έχεις στα 25 μπορεί να μαζέψεις με το ζόρι και με πολλαπλές διεγέρσεις 10 ωάρια (νομίζω θέλουν πάνω από 10 για να έχει νόημα κάτι τέτοιο είχε διαβάσει δεν είμαι σίγουρη) και μετά στα 30 απλά να μείνεις έγκυος. Να έχεις φάει όλα τα φάρμακα να έχεις καταχρεωθεί και να μην έχει χρειαστεί καν. Θεωρώ πως είναι πολύ επιθετικό να ζητάνε από μια κοπέλα κάτω των 30 να κάνει κατάψυξη ωαρίων εκτός αν έχει το εύθραυστο Χ ή αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας. 
Καλά είμαι μια χαρά, δεν κοιτάω συμπτώματα. Χαλαρώνω, ξεκουράζομαι όταν νιώθω πολύ κουρασμένη και συνεχίζω την καθημερινότητά μου. Περιμένω την παρασκευή να κάνω την χοριακή μου, ελπίζω σε ένα θαυματακι. 🤞

Ναι αυτός ο ύπνος είναι αναζωογονητικός να τα λέμε κι αυτά! Κρίμα για το ωάριο που χάσατε. 

Είπαν πως δε μπορούν να ξέρουν γιατί δεν έγινε. Ρώτησα αν το ωάριο ήταν ώριμο και μου είπαν πως «δε φαίνεται ανώριμο». Πραγματικά κάποιος με τρολλαρει δε γίνεται. Οσο θεός και να θεωρείται ο Σφακ, συγγνώμη αλλά δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Ίσα ίσα χειρότερα είναι τα πράγματα. Είμαι πολύ οριακά να τα παρατήσω όλα. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 2

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

αφού συμφώνησες εντάξει 😂 

Ναι αυτός ο ύπνος είναι αναζωογονητικός να τα λέμε κι αυτά! Κρίμα για το ωάριο που χάσατε

☺️☺️☺️ δεν πειράζει ,με ένα κάθε φορά τι ελπίδες υπάρχουν αφού τελειώσαμε επί τόπου κάναμε σπερματεγχυση ήταν πρόταση του γιατρού κι εγώ το δέχτηκα λέω κάνε κι αυτό να πάμε να κάνουμε Πάσχα και ότι είναι....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σίγουρα θες πανω από 10 για να μην πεις οτι ίσως και να τα καταφέρεις. Ο τωρινός γιατρός μου λεει ιδανικα 30 γιατι κάποια χανουν τη δυναμική τους στην απόψυξη και δε ξέρεις πώς θα ειναι και στο σπέρμα του μελλοντικού συντρόφου.  Μιας και το ανέφερες, μου έστειλαν εχτές το αποτελεσμα για το ευθραυστο Χ και καταλαβαινω ότι βγηκε φυσιολογικό γιατι εχω 30-36 αλληλουχίες και από 44 και πάνω γράφει πως ειναι γκριζα ζώνη, οπότε βγηκε και κάτι καλό.

Να πάνε όλα καλά σου ευχομαι ❤️

πρίν από 7 λεπτά , Sofiiii είπε:

Αυτό εννοώ γενικά και δεν είμαι και πιτσιρικα με τον άπλετο χρόνο μπροστά μου έκανα ovitrelle κανονικά στην ώρα της τώρα άμα έσκασε πιο πριν η ήταν κυστικό και έσκασε δεν ξέρω καθολου...

Η επομενη να πάει πιο καλα σου ευχομαι!

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Είπαν πως δε μπορούν να ξέρουν γιατί δεν έγινε. Ρώτησα αν το ωάριο ήταν ώριμο και μου είπαν πως «δε φαίνεται ανώριμο». Πραγματικά κάποιος με τρολλαρει δε γίνεται. Οσο θεός και να θεωρείται ο Σφακ, συγγνώμη αλλά δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Ίσα ίσα χειρότερα είναι τα πράγματα. Είμαι πολύ οριακά να τα παρατήσω όλα. 

Κάτσε να κάνεις Πάσχα και αποφασίζεις απο βδομάδα τι θα κάνεις. Καταλαβαινω την απογοητευση σου, αλλά αντικειμενικα στον προηγούμενο γιατρό και κέντρο είχατε καλύτερα αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Anastasia14 said:

Πάνω σε αυτο εγώ βλέπω πως σε πολλές φίλες μου έχουν προτείνει κρυοσυντήρηση ωαριων οι γυναικολόγοι τους, κι ας ειναι κάτω των 30 και χωρίς κάποιο γνωστό θέμα. Μόνο μια φιλη μου με χαμηλή amh που χωρισε και προσφατα την πιεζε λιγο παραπάνω ο γιατρός της. Δεν ειπαμε να τρελαινόμαστε, αλλα εγώ νιώθω ηλίθια που δεν εκανα τις διεγερσεις σε μικρότερη ηλικια. Και κυριως με εκνευριζει το γεγονός ότι ακουγα τους γιατρους και δεν το έκανα και να τα τώρα τα αποτελέσματα.

Ναι το κάνουν γιατί ξέρουν ότι όλες μας δεν θέλουμε μικρές να κάνουμε παιδιά. Δεν κυνηγάς στα 20-25 να κάνεις παιδί γιατί σπουδάζεις. Αλλά να σου πω κάτι την τελευταία 5 έτια εγώ ακούω για κρύο συντήρηση. Όταν εγώ ήμουν 27 δεν ακουγόταν τόσο πολύ. Δηλαδή εμενα κάμοια γνωστή μου δεν έκανε εξωσωματικη στα 27 της για παιδί. Μόνο κάτι μεγάλες. Τώρα ειμαι 41. Δεν λέω ότι είναι κακό να κάνεις κρύο συντήρηση ούτε είναι κακο να το προτείνουν. Λέω όμως ότι έχει αλλάξει πολύ σε σύντομο διάστημα. Το που θα καταλήξει όλο αυτό θα δούμε.

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε δεν αγχώνομαι οποία έκβαση και αν πάρει το πράγμα 💕σου εύχομαι κι εσένα να τα καταφέρεις σύντομα χωρίς άλλες ταλαιπωρίες 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Σίγουρα θες πανω από 10 για να μην πεις οτι ίσως και να τα καταφέρεις. Ο τωρινός γιατρός μου λεει ιδανικα 30 γιατι κάποια χανουν τη δυναμική τους στην απόψυξη και δε ξέρεις πώς θα ειναι και στο σπέρμα του μελλοντικού συντρόφου.  Μιας και το ανέφερες, μου έστειλαν εχτές το αποτελεσμα για το ευθραυστο Χ και καταλαβαινω ότι βγηκε φυσιολογικό γιατι εχω 30-36 αλληλουχίες και από 44 και πάνω γράφει πως ειναι γκριζα ζώνη, οπότε βγηκε και κάτι καλό.

Να πάνε όλα καλά σου ευχομαι ❤️

Κάτσε να κάνεις Πάσχα και αποφασίζεις απο βδομάδα τι θα κάνεις. Καταλαβαινω την απογοητευση σου, αλλά αντικειμενικα στον προηγούμενο γιατρό και κέντρο είχατε καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι φοβερό Πάσχα ! Θα πάμε στα πεθερικά να μας ρωτάνε ένα κάρο πράγματα όπου εγώ μετά θα αυτομολήσω και μετά δε θα είναι καλο αυτό.. anyway, έχω θυμώσει πάρα πολύ με την κατάσταση. Κάπως μαγικά θα μου πει ο γιατρός άλλη μια φορά πως «προσπαθεί μόνος του» γιατί εγώ «δε το παλεύω μαζί του επειδή δε το πιστεύω αρκετά».  Κλαίω 🤣

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 46 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα. Ναι προχώρησα χθες και ήταν ένα ωοθηλακιο , ώριμο λέει τελικά αλλά δε γονιμοποιήθηκε. 0/5 στον Σφακ και 4/8 στον Μαστρ. 
Η λογική λέει πως έκανα κακή επιλογή και άλλαξα γιατρό οπότε δε συνεχίζω με Σφακ. 

ωπα … τι δηλωσεις ειναι αυτες μεγαλοτεταρτιατικα με επιασες απροετοιμαστη.. εχεις σκεφτει αλλον η θα γυρισεις μαστρο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...