Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

Τώρα θα αρχίσω κι εγώ να σκέφτομαι σαν εσένα από κει που βλέπαμε 6-7 στον υπέρηχο μετά το prp έχουμε την απόλυτη τη κουλούρα είχα πει κι εγώ θα είναι καλύτερα θα φτιάξει αλλά 1 ος,2ος χειροτέρεψε και δεν είχα τέτοια εικόνα ...σε νιώθω ...ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει ο επόμενος κύκλος πραγματικά...

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Ούτε καν 4-5 μήνες. Λιγότερο. Αλλά δεν έχει και σημασία, είναι δραματική αλλαγή.

Εγώ θα είχα φύγει πάντως βλέπω οτι σε χαλάει ψυχολογικά και μόνο αυτό φτάνει ...το να ζοριζεσαι και να είσαι μες την αμφιβολια

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

17 hours ago, Blu24 said:

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά σε πιο κέντρο είσαι ; Μου φαίνεται ακραίο πόσο για ετ 1300 εγώ έδινα 500🙄

Στο προηγούμενο καί εγώ 500 είχα δώσει τώρα θα την κάνω στο Ρέα .

8 hours ago, kate82 said:

Μήπως ανέβηκαν και αυτά μωρέ γιατί 3000 είναι ψιλό καλά , εμένα πριν 1 χρόνο μου βγήκε 4800 ωοληψια ,ετ και κατάψυξη 1 χρόνο ,τι γίνεται ???

Να σου πω κάτι αυτό που λές είναι πάρα πολύ 4800??? Που στο ζήτησαν?

8 hours ago, Nels said:

Και εμένα η όλη διαδικασια με κανονική διεγερση και ετ και κατάψυξη για 1 χρονο μου κόστισε γύρω στα 3300 πρόπερσι. Και σε άλλους γιατρούς που είχα πάει πριν καταλήξω στον δικό μου παρόμοιες ήταν οι τιμές, συν πλην 500.  Η αδερφή μου που έκανε φέτος στον ίδιο γιατρό τα ίδια αλλά με τροποποιημενο φυσικό κύκλο αντι για πλήρη διέγερση πλήρωσε σύνολο 2500 (αμοιβή ιατρού + Ιασω). Όσο αφορά στον προεμφυτευτικο εκτός απο τα 200-250 που κάνει ο έλεγχος του κάθε εμβρυου πληρώνεις και ένα ποσό στην αρχή για την βιοψια, εκεί είχα ακούσει μεγάλες διαφορές, από 1000 έως και 2500ευρω για το σύνολο των εμβρύων.

Τι εννοείς πληρώνεις και ένα ποσό πρίν στον προεμφυτευτικο? Εμένα μου είπαν είναι 200 η βλαστοκυστη. Δεν μου είπαν κάτι άλλο.

8 hours ago, Terry1986 said:

Θα σου πω τις τιμες που ειχαν το 2022 εως το 2023.. πριν φυγω το 2023 με ειχαν ενημερωσει πως θα γινονταν αυξησεις στο νοσοκομειο αλλα οχι παρα πολυ μεγαλες μ ειχαν πει πως απο 3.500 που ειχα δωσει για ωοληψία καταψυξη καλλιεργεια βλαστοκυστεων και την πρωτη εμβρυομεταφορα θα πηγαινε περιπου 3.700..τοτε λοιπον ηταν 400 ευρω η καταψυξη ανεξαρτητως ποσοτητας και 200 ευρω μετα καθε ετος. Επισης 200 ευρω ηταν και η καλλιεργεια των βλαστοκυστεων. Η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων ομως διεφερε ανα εμβρυομεταφορα..δηλαδη στην πρωτη μ εμβρυομεταφορα η αποδειξη βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα μετα απο freeze all 200 ευρω ενω στην τριτη μ βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων εμβρυων 400 ευρω..στην δευτερη δεν πηρα ποτε αποδειξη απο το νοσοκομειο γτ τα εδωσα ολα μαυρα στην μαια αρα δεν εχω εικονα τι πηρε το νοσοκομειο κ τι ο γιατρος..τωρα η αμοιβη τ γιατρου ειναι αλλη υποθεση.. στην δευτερη προσπαθεια που τα ειχα δωσει ολα μαυρα οπως ειπα παραπανω ειχα δωσει για νοσοκομειο κ γιατρο 900 ευρω και στην 3η προσπαθεια ειχα δωσει 600 ευρω (αρα μαλλον 200 η αμοιβη του αφου η αποδειξη του νοσοκομειου λεει 400)..δηλαδη μπερδεμενο καπως το θεμα νομιζω.. τελος θυμαμαι τοτε δεν ειχαμε κανει μικρογονιμοποίηση αλλα οταν ειχαν ρωτησει για τις τιμες μ ειχαν πει πως δεν αλλαζει κατι στο κοστος!! Αυτα!

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Διαφημίσεις

1 hour ago, Losr είπε:

Τι εννοείς πληρώνεις και ένα ποσό πρίν στον προεμφυτευτικο? Εμένα μου είπαν είναι 200 η βλαστοκυστη. Δεν μου είπαν κάτι άλλο.

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Στον προεμφυτευτικό στο Ιασώ ζητάνε γύρω στα 750 ευρώ για την μέθοδο που θα κάνουν και μετά γύρω στα 250 ευρώ η κάθε βλαστοκύστη που θα σταλθεί για έλεγχο 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Καλημερα στο Ι@σω!

Και εμενα μετα την τριτη προσπαθεια εκει μ ειχαν πει για προεμφυτευτικο και ειχε ενα φιξ πόσο και μετα ενα ποσο ανα εμβρυο..νομιζω φιξ 700 και ανα εμβρυο καπου 200..κ γι αυτο σ λενε συμφερει να το κανεις σε πολλα εμβρυα για να μην πληρωνεις το φιξ ποσο καθε φορα για 1-2 εμβρυα

On 12/4/2025 at 11:17 ΠΜ, Neverstop είπε:

Επίσης, για να δώσω και την άλλη οπτική, δεν σταύρωνα έμβρυο για έμβρυο και τώρα έχω τρία που μάλλον θα καταστραφούν. Επίσης πολύ δύσκολη απόφαση. Θα προτιμούσα να μην έχω κανένα για να μην μπω σε διλήμματα.

Μακάρι να δώσει κάτι και το δεύτερο μισό του κύκλου.. τώρα για τη στεναχώρια του τι είχες δώσει πριν να σου πω πως είχα δώσει (ωάρια όχι έμβρυα):2-2-2-3-0-0-6-4. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα είναι τα καλά. Επίσης ο καλός μου κύκλος εμένα ήταν όταν έδωσα τα 4 όχι τα 6..

Καλημέρα!

Καλημέρα κορίτσια! Εξαφανίστηκα γιατί έπεσε πολλή δουλειά και τρέχαμε κιόλας με τις αλλαγές για την ημερομηνία του γάμου. Αύριο εχω τη δεύτερη ωοληψία. Δευτέρα απόγευμα είδα 2 ωοθυλάκια 15 και 21 mm, Δευτέρα πρωί είχα Ε2 275 και εχτές 460. 460 δεν ειναι αρκετη για δύο, οπότε πιστεύω πως θα πάρουμε μάλλον και τα δύο και μόνο το μεγαλύτερο θα είναι καλό. Αν ειναι, θα μπει κατάψυξη χωρίς γονιμοποίηση γιατί κλείνει το κέντρο και γιατί το έμβρυο που καταφέραμε να φτιαξουμε με το ένα γονιμοποιημένο ωάριο δεν ήταν καλής ποιότητας και σήμερα 4η μέρα μας ειπαν πως σταμάτησε να αναπτύσσεται. Είμασε σε δίλλημα γενικά. Και τώρα δεν περιμενω και πολλά αύριο, αλλα είπαμε να κανουμε την ωοληψία για να πούμε ότι προσπαθησαμε και δεν πήγε όλος ο κόπος χαμένος.

On 12/4/2025 at 8:13 ΠΜ, Sofiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου όχι δεν θέλει άλλη εξέταση lh θα το πάρει όπως και να έχει την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα κάνουμε πριν την ωοληψια,δεν έχει τόσο νόημα σε μένα να ψάχνει τις καλές τιμές νομίζω ,ποιο πολύ αν θα πετύχουμε ένα ωάριο εάν ξύπνησε δηλαδή κάτι 

Πώς πήγε η ωοληψία; Απαντάω αποσπασματικά για να μη χάσω κάποιο σχόλιο!

• Δύναμη! 1

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εξαφανίστηκα γιατί έπεσε πολλή δουλειά και τρέχαμε κιόλας με τις αλλαγές για την ημερομηνία του γάμου. Αύριο εχω τη δεύτερη ωοληψία. Δευτέρα απόγευμα είδα 2 ωοθυλάκια 15 και 21 mm, Δευτέρα πρωί είχα Ε2 275 και εχτές 460. 460 δεν ειναι αρκετη για δύο, οπότε πιστεύω πως θα πάρουμε μάλλον και τα δύο και μόνο το μεγαλύτερο θα είναι καλό. Αν ειναι, θα μπει κατάψυξη χωρίς γονιμοποίηση γιατί κλείνει το κέντρο και γιατί το έμβρυο που καταφέραμε να φτιαξουμε με το ένα γονιμοποιημένο ωάριο δεν ήταν καλής ποιότητας και σήμερα 4η μέρα μας ειπαν πως σταμάτησε να αναπτύσσεται. Είμασε σε δίλλημα γενικά. Και τώρα δεν περιμενω και πολλά αύριο, αλλα είπαμε να κανουμε την ωοληψία για να πούμε ότι προσπαθησαμε και δεν πήγε όλος ο κόπος χαμένος.

Πώς πήγε η ωοληψία; Απαντάω αποσπασματικά για να μη χάσω κάποιο σχόλιο!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου σε ότι κανεις και προσπάθησε να τα κάνεις με ηρεμία δεν σε κυνηγάει κανείς ...όλα θα γίνουν θα το δεις πάρε τον χρόνο σου να δεις πως θα τα κάνεις και κάνε ένα πλάνο 💕

Ευχαριστώ που ρώτησες μάλλον μας έφυγε γιατί έκανα φυσικό κύκλο οπότε δεν είχε κάτι να πάρουμε ,αναμενόμενο ήταν δεν περιμένω θαύματα οπότε προχωράμε ....

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

On 12/4/2025 at 10:22 ΠΜ, Sofiiii είπε:

Εμένα με ρώτησαν εχτές αν θα πάρουμε καλό ωάριο αν θα το βάλουμε κατάψυξη και είπα όχι έτσι μου βγήκε βασικά,μου είπαν πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουμε λέω τι να το κάνουμε κατάψυξη δεν είμαι 25.Απλα ζήτησα μέθη 🤣 γιατί δεν αντέχω να ακούσω λάιβ πάλι ότι είναι άδειο στην προηγούμενη ωοληψια που το πήρε είχα τον καημό μου από το τράνταγμα άκουσα και στο λεπτό δυστυχώς δεν είναι καλό,τουλάχιστον ας πάρω την κρυάδα μετα από τον ύπνο...

Αυτό ακριβώς σκεφτομαι κι εγω για αύριο! 1 που δε ξέρουμε κι αν θα ειναι καλό, τουλάχιστον όμως εγω να ξεραθω να μην καταλαβαίνω κι ό,τι γίνει :P εντωμεταξύ βρε κορίτσια, υπάρχει όριο στο πόσες φορές μπορεί να πάρει μία ασθενής μέθη; Ή πόσο συχνά; Γιατί εγώ όπως ήρθαν τα πράγματα θα κανω 2 ωοληψίες μέσα σε μία εβδομάδα. Την Παρασκευη που έκανα την πρώτη ήρθε ο γιατρός στο δωματιο να με δει και να μου δώσει οδηγίες κι εγώ τον ρώταγα τι εγινε κλπ και μου λεει ο άνθρωπος "Καλέ καναμε συζητηση κανονικά, τίποτα δε θυμασαι; Μου είπες κιόλας αν ότι αν το μικρότερο έχει ωάριο ΜΙ θα το αφησουμε στο εργαστηριο να δουμε αν θα ωριμάσει να γίνει ΜΙΙ. Αφού και η Τάδε (δε θυμαμαι όνομα, λογικά αναισθησιολόγος ή νοσηλεύτρια έλεγε μπράβο, αυτη ειναι καλή" χαχαχα. Κι εγώ δε θυμάμαι τίποτα !

• Χαχα 1

On 12/4/2025 at 8:18 ΜΜ, Losr είπε:

Ναι έτσι είναι. Και να σου πω και μια σκέψη που κάνω. Ειδικά οι γιατροί παρά σπρώχνουν πως τις εξωσωματικές. Πλέον πιο συχνά ακούς παιδιά με εξωσωματική από ότι παλιότερα. Και σε ανχωνουν κιόλας και σε πιέζουν άντε ποτέ θα κάνεις. Οπότε ναι μετά υπέρ αναλύεις. Αλλά νομίζω πως μάλλον τα πράγματα είναι πολύ απλά και μας μάθανε να τα βλέπουμε έτσι.

Πάνω σε αυτο εγώ βλέπω πως σε πολλές φίλες μου έχουν προτείνει κρυοσυντήρηση ωαριων οι γυναικολόγοι τους, κι ας ειναι κάτω των 30 και χωρίς κάποιο γνωστό θέμα. Μόνο μια φιλη μου με χαμηλή amh που χωρισε και προσφατα την πιεζε λιγο παραπάνω ο γιατρός της. Δεν ειπαμε να τρελαινόμαστε, αλλα εγώ νιώθω ηλίθια που δεν εκανα τις διεγερσεις σε μικρότερη ηλικια. Και κυριως με εκνευριζει το γεγονός ότι ακουγα τους γιατρους και δεν το έκανα και να τα τώρα τα αποτελέσματα.

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia14 είπε:

Αυτό ακριβώς σκεφτομαι κι εγω για αύριο! 1 που δε ξέρουμε κι αν θα ειναι καλό, τουλάχιστον όμως εγω να ξεραθω να μην καταλαβαίνω κι ό,τι γίνει :P εντωμεταξύ βρε κορίτσια, υπάρχει όριο στο πόσες φορές μπορεί να πάρει μία ασθενής μέθη; Ή πόσο συχνά; Γιατί εγώ όπως ήρθαν τα πράγματα θα κανω 2 ωοληψίες μέσα σε μία εβδομάδα. Εντωμεταξύ την Παρασκευη που έκανα την πρώτη ήρθε ο γιατρός στο δωματιο να με δει και να μου δώσει οδηγίες κι εγώ τον ρώταγα τι εγινε κλπ και μου λεει ο άνθρωπος "Καλέ καναμε συζητηση κανονικά, τίποτα δε θυμασαι; Μου είπες κιόλας αν ότι αν το μικρότερο έχει ωάριο ΜΙ θα το αφησουμε στο εργαστηριο να δουμε αν θα ωριμάσει να γίνει ΜΙΙ. Αφού και η Τάδε (δε θυμαμαι όνομα, λογικά αναισθησιολόγος ή νοσηλεύτρια έλεγε μπράβο, αυτη ειναι καλή" χαχαχα. Κι εγώ δε θυμάμαι τίποτα !

Εγώ μετά την μέθη που ήρθε ο γιατρός στο δωμάτιο του έλεγα μάνα μου τι φωνάζεις μου έκοψες τα ηπατα 😂 αυτός να μου λέει για ωάρια κ εγώ τον κοιτούσα σαν εξωγήινο! Τελικά μου τα ξανά είπε στο γραφείο μετά γιατί σου λέει δεν κατάλαβε τίποτα αυτή. Αυτό που μου είπε είναι πως η μέθη είναι εξαιρετικά εθιστική και πως είναι αυτό που έπαιρνε ο Michael Jackson και πέθανε από υπερδοσολογία. Εντάξει του λέω μου έφτιαξες την διάθεση. Μου είπε δεν θα πάθεις τίποτα είναι ελεγχόμενη η δόση. 🙄

Όπως και να έχεις καλή επιτυχία αύριο. Εγώ πιστεύω μια χαρά είναι η Ε2 και για τα δύο. Απλά δεν είναι ενδεικτική του πόσο ώριμα και σε ποια φάση είναι. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. 🤞🤞🤞

Μην «αυτομαστιγώνεσαι» για το παρελθόν, δεν έχει κανένα νόημα. Πολλές γυναίκες με χαμηλή ΑΜΗ έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικά. Και η κατάψυξη ωαρίων δεν είναι πάντα η λύση. Οτι έγινε ανοίκει στο παρελθόν, κοιτα το τώρα σου και κάνε το καλύτερο που μπορείς. ❤️

• Χαχα 2

On 13/4/2025 at 11:30 ΜΜ, Losr είπε:

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

Πόσο σημαντικά όσα λες. Εγώ νιώθω ότι εχουμε παγώσει τη ζωή μας για να κάνουμε εξωσωματική. Δουλευουμε και οι δυο, με ευτυχώς δικό μας σπιτι, μικρό μεν, αλλά δεν εχουμε ενοικιο. Έχουμε την πολυτελεια να εχουμε δυο αυτοκινητα. Αλλα για να ανταπεξέλθουμε οικονομικά έχουμε περιορίσει πάρα πολλά πράγματα, ούτε λόγος για ταξιδια όπως οι φίλοι μας. Οικονομική βοηθεια κι εμεις δεν εχουμε από πουθενά, οπότε όσο αντέξουμε. Ευχομαι ειλικρινα να έρθει το μωρο που θέλετε, αλλά εχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ζήσουμε κάποια στιγμή και η ψυχική μας υγεία να ειναι πάνω απ' όλα. Θα περάσει η ζωή μας κι εμεις θα ειμαστε μέσα σε κλινικές και ωοληψίες και εμβρυομεταφορές.

On 14/4/2025 at 4:49 ΜΜ, kate82 είπε:

Αχ κορίτσι και εμείς μόνο σ αυτήν είχαμε βοήθεια ,όλες τις άλλες δώσαμε δώσαμε και τίποτα δεν έγινε ... Τώρα σ αυτήν που μακάρι να είναι η τελευταία μας έδωσε ο αδελφός μου την πιστωτική για να κάνουμε δόσεις γιατί όλο το ποσό μαζεμένο δεν υπήρχε ,δεν μας έδωσε λεφτά αλλά και αυτό το θεωρώ μεγάλη βοήθεια 

Μπορείς να μου πεις σε μήνυμα σε ποιο κέντρο είσαι και δέχονται δόσεις με πιστωτική; Είχα ρωτήσει στο Μη...α για ενα χειρουργειο που ειχα κάνει και μου ειχαν πει  πως δε γίνεται, οπότε λογικά δε θα γίνεται και το Eμ.......ις που είναι του ίδιου ομίλου.

20 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

πας καλα ;;; μιλαμε για τον Παν… τον τοπ τον ημιθεο … εννοειται μονο για ετ… 🤣🤣🤣🤣φιλη μου εκανε δυο μαζι του και δεν εκανε καν παραλληλο υπερηχο γιατι της ειπε δεν τον χρειαζεται, εχει εμπειρια. και μετα το ειχα ξαναδιαβασει κι εδω να το λεει κοπελα (παλαιοτερα). τι να πεις… 

Συγγνώμη, λες αυτόν που έχει το Γ....ις ή ένα με το ίδιο επίθετο που είναι στη Θεσσαλονική. Εγώ είμαι στο Γ.....ς με άλλο γιατρό, αλλά δίνω πολύ λιγότερα! Βασικά ετ δεν εχουμε κανει γιατι δεν έχουμε εμβρυα, αλλα αν φτάσουμε να αποκτήσουμε εχω ρωτήσει πόσο θα στοιχίσει. Ο γιατρός μου είναι και στο Ι..ω, αλλα εκει παίζουν εντελώς άλλες τιμές.

20 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Και εγώ στο Ιασώ θα πάω τώρα δηλαδή εκεί πόσο ζητάει το κέντρο ; Εγώ έδινα 220 στο κέντρο και 250 στον γιατρό και ξανά λέω πως θεωρούσα πολύ το ποσό για ένα λεπτό υπόθεση για το κέντρο έλεγα νταξει επειδή της ξεπαγώνουν και της βάζουν στο σωληνάκι χαλάλι τα 220🙄

εντωμεταξυ χθες υπολόγιζα περίπου πόσο θα μας βγει η νέα προσπάθεια με φάρμακα ωοληψια προεμφυτευτικό κατάψυξη ετ  και μάλλον και βιοψία και έλεγα κοντά στα 8 αλλά αν είναι τέτοιες ακραίες οι τιμές του νέου κέντρο παει θα το ξεπεράσουμε το 10αρι…

Ναι σιγά μην δώσουμε και 2,5 για ετ για να μας έχει και 100ωρες στην αναμονή …τραγικό 

Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω τιμές για το Ιασω γιατι πήρα πριν 10 μέρες και ρώτησα. Εντωμεταξύ τη Δευτέρα μου ειπε ο γιατρός μου ότι ανέβασαν κι άλλο τις τιμές :| βγαινει όντως περισσότερο σε σχεση με το Υ...α- Ivf Εμ......ις που μου είχε πει κόστος και ο παλιός μου γυναικολόγος.

20 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Κορίτσια συγνώμη που μπαίνω "σφήνα " αλλά διαβάζω αυτά π λέτε κ θέλω να ρωτήσω 1000-1500 μαζί με τους υπέρηχους πριν την ετ;; γτ εγώ έδωσα 1500 χωρίς τους 3 υπερηχους  πριν που τους πλήρωσα 60€ τον 1 !

Στις διεγέρσεις-ωοληψίες κι εγώ δεν πλήρωνα κάτι. Πλήρωνα το ποσο που ειχαμε συμφωνησει εξ αρχής την ημέρα της ωοληψίας. Αλλά ξέρω ότι πολλοί γιατροι χρεώνουν επιπλέον τους υπερηχους και νομίζω πως ειναι κι ενας λόγος που θελουν να γινεται υπέρηχος καθε 2 μέρες από την αρχή.

19 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντως σε σχέση με τις τιμές … το πιο ακριβό που έχω ακούσει μέχρι τώρα για ωοληψια σε φυσικό κύκλο είναι 1600-1800 περίπου. Φυσικό κύκλο τονίζω που συνήθως τα ωάρια είναι λίγα ! Εγω δλδ που κάνω αυτή τη δουλειά κάθε μήνα θα είχα πουλήσει το ένα μου νεφρό καιρό ως τώρα.

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλα μου είπαν ότι είτε ειναι φυσικός είτε διεγερση το ποσο της ωοληψίας ειναι το ίδιο, 1.000 καθε φορά, τόσα δινω εγώ γιατρός και κλινική μαζί. Τα θεωρω καλά η αλήθεια ειναι, απλα εχω λιγο φρικαρει γιατι βλέπως πως λογικά θα χρειαστώ πολλές ωοληψίες. Δεν ειναι μικρο ποσο για να το δίνεις καθε μήνα.

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα σε ολες!

@MK2012 προχωρησες τελικα σε ωοληψια;

Καλημέρα. Ναι προχώρησα χθες και ήταν ένα ωοθηλακιο , ώριμο λέει τελικά αλλά δε γονιμοποιήθηκε. 0/5 στον Σφακ και 4/8 στον Μαστρ. 
Η λογική λέει πως έκανα κακή επιλογή και άλλαξα γιατρό οπότε δε συνεχίζω με Σφακ. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1

πρίν από 59 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου σε ότι κανεις και προσπάθησε να τα κάνεις με ηρεμία δεν σε κυνηγάει κανείς ...όλα θα γίνουν θα το δεις πάρε τον χρόνο σου να δεις πως θα τα κάνεις και κάνε ένα πλάνο 💕

Ευχαριστώ που ρώτησες μάλλον μας έφυγε γιατί έκανα φυσικό κύκλο οπότε δεν είχε κάτι να πάρουμε ,αναμενόμενο ήταν δεν περιμένω θαύματα οπότε προχωράμε ....

Όταν λες εφυγε; Έγινε η ωορρηξία νωρίτερα; Η ηλικία σου; Συγγνώμη που σε ρωτάω, αλλά μπερδευω λιγο το ιστορικό και το πού βρισκεται η κάθε μία.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλημέρα. Ναι προχώρησα χθες και ήταν ένα ωοθηλακιο , ώριμο λέει τελικά αλλά δε γονιμοποιήθηκε. 0/5 στον Σφακ και 4/8 στον Μαστρ. 
Η λογική λέει πως έκανα κακή επιλογή και άλλαξα γιατρό οπότε δε συνεχίζω με Σφακ. 

Θα γυρίσεις στον Μαστρ; Δεν θα δώσεις μέχρι τον Ιούνιο που είχες αποφασίσει; Λυπάμαι πολύ, πραγματικά κρίμα. Είναι τόσο άδικο να μην μπορείς να μαζέψεις έμβρυα. 

Just now, Anastasia14 είπε:

Όταν λες εφυγε; Έγινε η ωορρηξία νωρίτερα; Η ηλικία σου; Συγγνώμη που σε ρωτάω, αλλά μπερδευω λιγο το ιστορικό και το πού βρισκετε η κάθε μία.

Αλήθεια μην ζητάς συγνώμη είμαι μεγάλη σε ηλικία για αυτό ξέρω πού βαδίζω είμαι του '78 ,λοιπόν με πιάσανε τα γέλια τώρα γιατί ούτε εγώ ξέρω τι να απαντήσω ,ήτανε και μετά δεν ήταν μάλλον εξαυλωθηκε,δεν ξέρω ,μάλλον έγινε ωορρηξία;τι να πω;περιμένω να δω επόμενους κύκλους ....ούτε ο προηγούμενος καλός ούτε αυτός καλός από τον Φεβρουάριο μας πήρε η κάτω βόλτα 

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Θα γυρίσεις στον Μαστρ; Δεν θα δώσεις μέχρι τον Ιούνιο που είχες αποφασίσει; Λυπάμαι πολύ, πραγματικά κρίμα. Είναι τόσο άδικο να μην μπορείς να μαζέψεις έμβρυα. 

Δεν ήθελα να γυρίσω αλλά πραγματικά δεν έχει λογική να μένω άλλο με αυτά τα αποτελέσματα. Τι άλλαξε τόσο δραματικά από τον Ιανουάριο που είχα βλαστοκύστη τελευταία φορά δλδ; Είναι ΟΛΟ θέμα τύχης και κακού κύκλου; 5 φορες; Γιατί πραγματικά αν το δεις αντικειμενικά, είναι εντελώς ηλίθιο να συνεχίσω με μηδέν αποτελέσματα ενώ πριν είχα 50% επιτυχία. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...