Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

Τώρα θα αρχίσω κι εγώ να σκέφτομαι σαν εσένα από κει που βλέπαμε 6-7 στον υπέρηχο μετά το prp έχουμε την απόλυτη τη κουλούρα είχα πει κι εγώ θα είναι καλύτερα θα φτιάξει αλλά 1 ος,2ος χειροτέρεψε και δεν είχα τέτοια εικόνα ...σε νιώθω ...ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει ο επόμενος κύκλος πραγματικά...

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Ούτε καν 4-5 μήνες. Λιγότερο. Αλλά δεν έχει και σημασία, είναι δραματική αλλαγή.

Εγώ θα είχα φύγει πάντως βλέπω οτι σε χαλάει ψυχολογικά και μόνο αυτό φτάνει ...το να ζοριζεσαι και να είσαι μες την αμφιβολια

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Εδώ συνεχίζετε το σοκκκκ!!!! Εγώ μέσα στα 500 ήταν και οι υπέρηχοι (ένας πριν την περίοδο και ένας πριν ξεκινήσω προγεστερόνη ) και οι αιματολογικές 🫠

Σε ποιο κέντρο / γιατρό είσαι εσυ ;;

Θεσσαλονίκη είμαι.. δεν έχω παράπονο όλα πήγανε καλά κ πλέον λέω χαλάλι αλλά όταν σου λέει το ποσό τρομάζεις λίγο.. 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Tintin είπε:

Θεσσαλονίκη είμαι.. δεν έχω παράπονο όλα πήγανε καλά κ πλέον λέω χαλάλι αλλά όταν σου λέει το ποσό τρομάζεις λίγο.. 

αυτό έχει σημασία 🙏🏼 να χαίρεσαι το παιδάκι σου και χαλάλι όσα χρήματα και αν δώσατε 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , anemonii είπε:

εγώ δεν έχω κάνει ετ ακόμη, αλλά και εμένα περίπου στα 1100 θα είναι. Τουλάχιστον στην ωοληψία δεν πλήρωσα κανέναν από τους 3 υπέρηχους που έκανα. Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι τώρα στην ετ.

Εγώ τους πλήρωνα εξτρά  πάντα .. σε όλα τα στάδια..  αλλά τουλάχιστον όλα πήγανε καλα

• Μου αρέσει 1

Αν σας πω τι έχω πληρώσει θα πάθετε σοκ 😂 ας πούμε βγήκε συνολο γιατρός και κέντρο λίγο λιγότερο από 3000€ η πρώτη προσπάθεια. @Blu24 ναι ο γιατρός μου μου έχει δώσει μια τιμή για ωοληψια και εμβρυομεταφορά ότι προκύψει από αυτήν την ωοληψια. Αν πας να κάνεις επιπλέον ωοληψιες θα σου κάνει και την ανάλογη χρέωση. Για υπέρηχο τι εννοείται; Πριν την ετ; Γιατί έχω δώσει 20€ σε φυσικό κύκλο και παίζει να έχω κάνει καμία δεκαριά υπέρηχους αν σκεφτείς πως με έβαζε μέσα 2 φορές 😂

Συγκριτικά πάντως ξέρω πως επαρχία είναι ΠΟΛΥ πιο φθηνά από Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Τραγικές διαφορές. 

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , little miracle είπε:

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

πας καλα ;;; μιλαμε για τον Παν… τον τοπ τον ημιθεο … εννοειται μονο για ετ… 🤣🤣🤣🤣φιλη μου εκανε δυο μαζι του και δεν εκανε καν παραλληλο υπερηχο γιατι της ειπε δεν τον χρειαζεται, εχει εμπειρια. και μετα το ειχα ξαναδιαβασει κι εδω να το λεει κοπελα (παλαιοτερα). τι να πεις… 

Κορίτσι εγώ στον Πάντο έδωσα 3000 ευρώ για 3 ωοληψίες και απεριόριστους υπερήχους και 500 ανά επόμενη ωοληψία επίσης με απεριόριστους υπερήχους.

Έμβρυο μεταφορά δεν έκανα αλλά νομίζω ήταν 1500-2000.

Just now, Tintin είπε:

Επίσης αφού τα συζητάμε, το ποσό της κατάψυξης πάει ανάλογα με το πόσα έμβρυα έχετε? Γτ εγώ έτσι την πλήρωσα. 

Ναι, και εμείς το ίδιο, ανάλογα με το πόσα έμβρυα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Tintin είπε:

Επίσης αφού τα συζητάμε, το ποσό της κατάψυξης πάει ανάλογα με το πόσα έμβρυα έχετε? Γτ εγώ έτσι την πλήρωσα. 

Εμένα μου είπαν 200€ τον πρώτο χρόνο ανεξάρτητα από το πόσα έμβρυα είναι και μετά από τον επόμενο χρόνο πληρώνεις με βάση το πόσα έμβρυα σου έχουν μείνει κατάψυξη. 

• Μου αρέσει 1

Πάντως σε σχέση με τις τιμές … το πιο ακριβό που έχω ακούσει μέχρι τώρα για ωοληψια σε φυσικό κύκλο είναι 1600-1800 περίπου. Φυσικό κύκλο τονίζω που συνήθως τα ωάρια είναι λίγα ! Εγω δλδ που κάνω αυτή τη δουλειά κάθε μήνα θα είχα πουλήσει το ένα μου νεφρό καιρό ως τώρα.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντως σε σχέση με τις τιμές … το πιο ακριβό που έχω ακούσει μέχρι τώρα για ωοληψια σε φυσικό κύκλο είναι 1600-1800 περίπου. Φυσικό κύκλο τονίζω που συνήθως τα ωάρια είναι λίγα ! Εγω δλδ που κάνω αυτή τη δουλειά κάθε μήνα θα είχα πουλήσει το ένα μου νεφρό καιρό ως τώρα.

Κανονικά θα έπρεπε να είναι πολύ πιο κάτω από 1000 για ένα δύο ωάρια που δίνουν συνήθως στους φυσικούς …αλλά είναι τελείως εκμετάλλευση τι να λέμε …

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Κανονικά θα έπρεπε να είναι πολύ πιο κάτω από 1000 για ένα δύο ωάρια που δίνουν συνήθως στους φυσικούς …αλλά είναι τελείως εκμετάλλευση τι να λέμε …

Εγώ πάντως και πριν στο προηγούμενο κέντρο και τώρα δίνω περίπου 600 τη φορά. Δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένας γιατρός που παίρνει 1600 για αυτή τη διαδικασία.

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ πάντως και πριν στο προηγούμενο κέντρο και τώρα δίνω περίπου 600 τη φορά. Δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένας γιατρός που παίρνει 1600 για αυτή τη διαδικασία.

Καλά είναι πάλι καλά !! Δεν κάνουν κάτι παραπάνω απλά εκμεταλλεύονται πάρα πάνω για έξτρα κέρδος 

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

τιποτα. απλα μπορουν και τα ζητανε.

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Και εγώ στο Ιασώ θα πάω τώρα δηλαδή εκεί πόσο ζητάει το κέντρο ; Εγώ έδινα 220 στο κέντρο και 250 στον γιατρό και ξανά λέω πως θεωρούσα πολύ το ποσό για ένα λεπτό υπόθεση για το κέντρο έλεγα νταξει επειδή της ξεπαγώνουν και της βάζουν στο σωληνάκι χαλάλι τα 220🙄

εντωμεταξυ χθες υπολόγιζα περίπου πόσο θα μας βγει η νέα προσπάθεια με φάρμακα ωοληψια προεμφυτευτικό κατάψυξη ετ  και μάλλον και βιοψία και έλεγα κοντά στα 8 αλλά αν είναι τέτοιες ακραίες οι τιμές του νέου κέντρο παει θα το ξεπεράσουμε το 10αρι…

Ναι σιγά μην δώσουμε και 2,5 για ετ για να μας έχει και 100ωρες στην αναμονή …τραγικό 

δεν θυμαμαι το κεντρο ποσα επαιρνε. παντως εμενα ο ενας γιατρος εκει μου βγηκε 1.300 κι ο αλλος 1.800 (συνολο δηλαδη μαζι με το κεντρο σου λεω). υπερηχους πριν την ετ δεν μου χρεωναν. παρακολουθηση διεγερσης και ωοληψια μου πηγαν στο Ιασω 2.800 και 3.500 αντιστοιχα. Παλι δεν πληρωνα υπερηχους, ουτε αιματολογικες. Μονο στην ωοληψια τους πληρωσα. κι οι τιμες αυτες ειναι προ 6ετιας. θεωρω τωρα θα εχουν ανεβει οι τιμες κι εκει, οπως παντου. 

4 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Καταφέρατε να τα βρείτε πάλι σε έλλειψη είναι κ εγώ τα ψαχνω

Γιατί δεν σας γράφει ο γιατρός άλλα υποθετα αφού είναι σε έλλειψη? Εγώ χρησιμοποιώ τα vasclor vagina gel 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...