Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οπότε μάλλον ήταν κακός κύκλος αφού ήταν κακή ε2.  Πάντως με 21 χιλιοστά την Δευτέρα δύσκολα θα προλαβαίνες το πρώτο Κ την Τετάρτη ήταν υπερβολικά μεγάλο νομίζω για να αντέξει . 

Ήταν ωοληψια δεύτερης φάσης, αν το λέω σωστά. Επειδή μεγάλωσαν αυτά τα δύο με χρονοκαθυστέρηση δεν είχα ελπίδες, αλλά λέω ας το κάνω για να πω ότι προσπάθησα κι αν δεν πετύχει να ξερω να μην το ξανακάνω. Άντεξε από την άποψη ότι δεν έγινε ρίξη, το είδαμε κανονικά εκεί, και ήταν πάλι στο ιδιο μέγεθος νομίζω, απλά "δε φαινόταν ποιοτικό", δε ξέρω πώς να το εξηγήσω πιο σωστά.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Που βρε παιδιά υπάρχουν τέτοιες τιμές 500 για ετ???

Εμένα το κέντρο 220€ παίρνει για κάθε ετ αλλά το θέμα είναι τι θα ζητήσει ο γιατρός. Ο δικός μου γιατρός το πάει σύνολο ανεξάρτητα από το πόσες ετ θα κάνεις. 

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , marion83 είπε:

Καταφέρατε να τα βρείτε πάλι σε έλλειψη είναι κ εγώ τα ψαχνω

Βρήκα ναι!Σε διάσπαρτα φαρμακεία σε όλη την Αθήνα.Απο Ελευσίνα μέχρι Θρακομακεδόνες.Παιρνε τηλ και κάνε έρευνα και ένα ένα κουτί θα τα μαζέψεις.Εγω κατάφερα να βρω 10.

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εμένα το κέντρο 220€ παίρνει για κάθε ετ αλλά το θέμα είναι τι θα ζητήσει ο γιατρός. Ο δικός μου γιατρός το πάει σύνολο ανεξάρτητα από το πόσες ετ θα κάνεις. 

Δηλαδή σου πέρνει ας πούμε την πρώτη φορά 1000 είτε κάνεις μια ετ είτε κάνεις δέκα ; (Που λέει ο λόγος )

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Blu24 είπε:

Όντως ; Έχω πάθει σοκ !! Εμένα μου φαινόντουσαν και πολλά τα 500 για ένα λεπτό υπόθεση 🙄 και τώρα που άλλαξα κέντρο δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ακούσω από τιμή δηλαδή 🫠 ήμουν στο εμβρ********σις!!! 

Πολύ περίεργο να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ,εμένα για την 2 ετ 1350 στο εμβ...αμπ

πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μάλλον στην Θεσσαλονίκη έχουν ξεφύγει κατά πολύ 

πρίν από 12 λεπτά , Blu24 είπε:

Όντως ; Έχω πάθει σοκ !! Εμένα μου φαινόντουσαν και πολλά τα 500 για ένα λεπτό υπόθεση 🙄 και τώρα που άλλαξα κέντρο δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ακούσω από τιμή δηλαδή 🫠 ήμουν στο εμβρ********σις!!! 

εχει να κανει με το γιατρο , οχι με το κεντρο. στο λεω πχ γιατι εμενα στο ιασω δυο διαφορετικοι γιατροι μου ζητησαν αλλα ποσα. θεωρω παντως κατω απο 1000 δυσκολο. μα ειναι τοσο δυσκολη διαδικασια 🤣 βαζεις το πιπετο ενα λεπτο 🤣 να μην ανταμοιφθουν αναλογως;; τι να πει κι ο παν…. που το κανει πολλες φορες κ χωρις υπερηχο κ ζηταει 2 και 2,5 χιλιαρικα …. 🤣🤣🤣🤣

Διαφημίσεις

Just now, little miracle είπε:

εχει να κανει με το γιατρο , οχι με το κεντρο. στο λεω πχ γιατι εμενα στο ιασω δυο διαφορετικοι γιατροι μου ζητησαν αλλα ποσα. θεωρω παντως κατω απο 1000 δυσκολο. μα ειναι τοσο δυσκολη διαδικασια 🤣 βαζεις το πιπετο ενα λεπτο 🤣 να μην ανταμοιφθουν αναλογως;; τι να πει κι ο παν…. που το κανει πολλες φορες κ χωρις υπερηχο κ ζηταει 2 και 2,5 χιλιαρικα …. 🤣🤣🤣🤣

Για την Ετ 2500 χιλιάρικα ή σύνολο με ωοληψια?

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Πολύ περίεργο να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ,εμένα για την 2 ετ 1350 στο εμβ...αμπ

Μάλλον στην Θεσσαλονίκη έχουν ξεφύγει κατά πολύ 

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

Just now, kate82 είπε:

Για την Ετ 2500 χιλιάρικα ή σύνολο με ωοληψια?

πας καλα ;;; μιλαμε για τον Παν… τον τοπ τον ημιθεο … εννοειται μονο για ετ… 🤣🤣🤣🤣φιλη μου εκανε δυο μαζι του και δεν εκανε καν παραλληλο υπερηχο γιατι της ειπε δεν τον χρειαζεται, εχει εμπειρια. και μετα το ειχα ξαναδιαβασει κι εδω να το λεει κοπελα (παλαιοτερα). τι να πεις… 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

Αχχχχ δεν μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς ,τα σκαμε όλοι μας και χαμογελάμε 

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

Και εγώ στο Ιασώ θα πάω τώρα δηλαδή εκεί πόσο ζητάει το κέντρο ; Εγώ έδινα 220 στο κέντρο και 250 στον γιατρό και ξανά λέω πως θεωρούσα πολύ το ποσό για ένα λεπτό υπόθεση για το κέντρο έλεγα νταξει επειδή της ξεπαγώνουν και της βάζουν στο σωληνάκι χαλάλι τα 220🙄

εντωμεταξυ χθες υπολόγιζα περίπου πόσο θα μας βγει η νέα προσπάθεια με φάρμακα ωοληψια προεμφυτευτικό κατάψυξη ετ  και μάλλον και βιοψία και έλεγα κοντά στα 8 αλλά αν είναι τέτοιες ακραίες οι τιμές του νέου κέντρο παει θα το ξεπεράσουμε το 10αρι…

πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

Ναι σιγά μην δώσουμε και 2,5 για ετ για να μας έχει και 100ωρες στην αναμονή …τραγικό 

Κορίτσια συγνώμη που μπαίνω "σφήνα " αλλά διαβάζω αυτά π λέτε κ θέλω να ρωτήσω 1000-1500 μαζί με τους υπέρηχους πριν την ετ;; γτ εγώ έδωσα 1500 χωρίς τους 3 υπερηχους  πριν που τους πλήρωσα 60€ τον 1 !

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Tintin είπε:

Κορίτσια συγνώμη που μπαίνω "σφήνα " αλλά διαβάζω αυτά π λέτε κ θέλω να ρωτήσω 1000-1500 μαζί με τους υπέρηχους πριν την ετ;; γτ εγώ έδωσα 1500 χωρίς τους 3 υπερηχους  πριν που τους πλήρωσα 60€ τον 1 !

Ήταν λογικά kinder έκπληξη ,συγνώμη που το διακομωδω αλλά έπαθα σοκ με τις τιμές πολύ μεγάλες διαφορές 

• Χαχα 5

πρίν από 2 λεπτά , Tintin είπε:

εγώ δεν έχω κάνει ετ ακόμη, αλλά και εμένα περίπου στα 1100 θα είναι. Τουλάχιστον στην ωοληψία δεν πλήρωσα κανέναν από τους 3 υπέρηχους που έκανα. Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι τώρα στην ετ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Tintin είπε:

Εδώ συνεχίζετε το σοκκκκ!!!! Εγώ μέσα στα 500 ήταν και οι υπέρηχοι (ένας πριν την περίοδο και ένας πριν ξεκινήσω προγεστερόνη ) και οι αιματολογικές 🫠

πρίν από 8 λεπτά , Tintin είπε:

Σε ποιο κέντρο / γιατρό είσαι εσυ ;;

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Έχω 9 υπόθετα αν ενδιαφέρεσαι. Περιοχή νότια αττική 

Ναι Κάτια ! Ευχαριστώ πολύ !!!!

πρίν από 43 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Βρήκα ναι!Σε διάσπαρτα φαρμακεία σε όλη την Αθήνα.Απο Ελευσίνα μέχρι Θρακομακεδόνες.Παιρνε τηλ και κάνε έρευνα και ένα ένα κουτί θα τα μαζέψεις.Εγω κατάφερα να βρω 10.

Έχω πάρει ήδη σε 6-7 μεγάλα  φαρμακεία κ δεν βρίσκω πουθενά και δείχνει κ άγνωστη αποκατάσταση . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...