Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Terry1986 είπε:

Θα σου πω τις τιμες που ειχαν το 2022 εως το 2023.. πριν φυγω το 2023 με ειχαν ενημερωσει πως θα γινονταν αυξησεις στο νοσοκομειο αλλα οχι παρα πολυ μεγαλες μ ειχαν πει πως απο 3.500 που ειχα δωσει για ωοληψία καταψυξη καλλιεργεια βλαστοκυστεων και την πρωτη εμβρυομεταφορα θα πηγαινε περιπου 3.700..τοτε λοιπον ηταν 400 ευρω η καταψυξη ανεξαρτητως ποσοτητας και 200 ευρω μετα καθε ετος. Επισης 200 ευρω ηταν και η καλλιεργεια των βλαστοκυστεων. Η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων ομως διεφερε ανα εμβρυομεταφορα..δηλαδη στην πρωτη μ εμβρυομεταφορα η αποδειξη βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα μετα απο freeze all 200 ευρω ενω στην τριτη μ βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων εμβρυων 400 ευρω..στην δευτερη δεν πηρα ποτε αποδειξη απο το νοσοκομειο γτ τα εδωσα ολα μαυρα στην μαια αρα δεν εχω εικονα τι πηρε το νοσοκομειο κ τι ο γιατρος..τωρα η αμοιβη τ γιατρου ειναι αλλη υποθεση.. στην δευτερη προσπαθεια που τα ειχα δωσει ολα μαυρα οπως ειπα παραπανω ειχα δωσει για νοσοκομειο κ γιατρο 900 ευρω και στην 3η προσπαθεια ειχα δωσει 600 ευρω (αρα μαλλον 200 η αμοιβη του αφου η αποδειξη του νοσοκομειου λεει 400)..δηλαδη μπερδεμενο καπως το θεμα νομιζω.. τελος θυμαμαι τοτε δεν ειχαμε κανει μικρογονιμοποίηση αλλα οταν ειχαν ρωτησει για τις τιμες μ ειχαν πει πως δεν αλλαζει κατι στο κοστος!! Αυτα!

Μπέρδεμα δηλαδή !!! Το μόνο που ξέρω για το κέντρο είναι πως για την μέθοδο macs που είπαμε να κάνουμε χρεώνετε έξτρα από ότι θυμάμαι 400 ευρώ και αν πρώτα ο θεός έχουμε καμία δεκαριά βλαστοκύστες βγαίνει στα 2600 ο προεμφυτευτικός !!! Τώρα για τα χρήματα που θέλουν για ωοληψια κ για καλλιέργεια βλαστοκυστεων δεν έχω ιδέα αλλά θα πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω για καλού κακού!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Losr είπε:

Εγώ δεν έχω από κάπου βοήθεια. Και σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε και δεν έχουμε ζήσει.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω. Χωρίς παρεξήγηση. Τι σημαίνει ο μονόκερος στα emoticons? 

Σου στέλνουμε δύναμη και συμπαράσταση. Δεν έχουμε όλες βοήθεια από κάπου, δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα δυστυχώς και θα φτάσεις μέχρι εκεί που αντέχεις εσύ. Είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό σαν επιλογή. Όσες κοπέλες έχουν "φορέσει τα παπούτσια σου" ξέρουν πόση δύναμη και πόσο κουράγιο θέλει για να πεις φτάνει, σταματάω. ❤️ 
Σου εύχομαι να είναι η τελευταία και τυχερή σου. 🤞

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anna Maria 1995 said:

Ναι τώρα κατάλαβα καλύτερα τη ζωή σου. Εύχομαι ολόψυχα να γίνει το θαύμα και να έρθει το μωρό σας είτε σε αυτή την τελευταία σας προσπάθεια είτε μετά με φυσικό και απρόσμενο τροπο. Κι εγώ είμαι ανοιχτή στην υιοθεσία. Απλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι στην Ελλάδα και πόσο χρονοβόρο . Δεν το έχω ψαξει ακόμη. Μάλιστα επειδή συνεργάζομαι με ένα ίδρυμα έχω ζήσει κάπως αυτά τα παιδάκια και πολύ θα ήθελα να δώσω τη μητρική μου αγάπη σε ένα από αυτά ούτως η άλλως. Αλλά δεν έχω ποτέ ρωτήσει και ψάξει για τη διαδικασία μέχρι στιγμής.

Θα επιλέξω την διακρατική υιοθεσία. Λιγότερος χρόνο αναμονής. Απλά επιβάλει κάποια ταξίδια στην χώρα του παιδιού.

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Σου στέλνουμε δύναμη και συμπαράσταση. Δεν έχουμε όλες βοήθεια από κάπου, δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα δυστυχώς και θα φτάσεις μέχρι εκεί που αντέχεις εσύ. Είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό σαν επιλογή. Όσες κοπέλες έχουν "φορέσει τα παπούτσια σου" ξέρουν πόση δύναμη και πόσο κουράγιο θέλει για να πεις φτάνει, σταματάω. ❤️ 
Σου εύχομαι να είναι η τελευταία και τυχερή σου. 🤞

Αχ κορίτσι και εμείς μόνο σ αυτήν είχαμε βοήθεια ,όλες τις άλλες δώσαμε δώσαμε και τίποτα δεν έγινε ... Τώρα σ αυτήν που μακάρι να είναι η τελευταία μας έδωσε ο αδελφός μου την πιστωτική για να κάνουμε δόσεις γιατί όλο το ποσό μαζεμένο δεν υπήρχε ,δεν μας έδωσε λεφτά αλλά και αυτό το θεωρώ μεγάλη βοήθεια 

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, kate82 said:

Αχ κορίτσι και εμείς μόνο σ αυτήν είχαμε βοήθεια ,όλες τις άλλες δώσαμε δώσαμε και τίποτα δεν έγινε ... Τώρα σ αυτήν που μακάρι να είναι η τελευταία μας έδωσε ο αδελφός μου την πιστωτική για να κάνουμε δόσεις γιατί όλο το ποσό μαζεμένο δεν υπήρχε ,δεν μας έδωσε λεφτά αλλά και αυτό το θεωρώ μεγάλη βοήθεια 

ΝΙ είναι μεγάλη βοήθεια μακάρι να πάνε όλα καλά 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

@kate82 συγκινητικος ο αδερφός σου 🥺αγνή ψυχή με ότι είχε βοήθησε δεν έχει σημασία & @Losr μπορεί να μην έχεις βοηθεια αλλά έχεις τον άνθρωπο σου και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό 💕 γι αυτο κάτι θα συμβεί καλό κάποια στιγμη σας το χρωστάει....με συγκινησατε σήμερα κοριτσιααα 🥺🥺🥺

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Sofiiii είπε:

@kate82 συγκινητικος ο αδερφός σου 🥺αγνή ψυχή με ότι είχε βοήθησε δεν έχει σημασία & @Losr μπορεί να μην έχεις βοηθεια αλλά έχεις τον άνθρωπο σου και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό 💕 γι αυτο κάτι θα συμβεί καλό κάποια στιγμη σας το χρωστάει....με συγκινησατε σήμερα κοριτσιααα 🥺🥺🥺

Το γνωρίζουμε όλες εδώ μέσα ότι οικονομικά η μία εξωσωματική βγαίνει το λιγότερο 5000 βάλε εξετάσεις και επεμβάσεις έξτρα φτάνεις στα 7 το λιγότερο πόσο μάλλον να έχεις κάνει 7 με 10 εξωσωματικές και να είσαι ένα ζευγάρι με απλές δουλειές με τον βασικό μισθό και αν ,υπάρχουν ζευγάρια που δεν δουλεύουν και οι δύο ,οικονομικά ξετιναζεσαι και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία ,το κακό με τα κέντρα είναι ότι δεν κάνουν δόσεις και αν δεν έχεις πιστωτική ή κάποιον που να έχει απλά σταματάς γιατί δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις όσο και να το θέλεις . Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι όλες μας να τα καταφέρουμε και το 2025 να είναι το τυχερό μας ειλικρινά το λέω μέσα από την καρδιά μου .Η Ανάσταση του Κυρίου ας αναστήσει σ όλες μας χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς 🥰🥰

• Μου αρέσει 10
  • Δύναμη! 1

14 hours ago, kate82 said:

Το γνωρίζουμε όλες εδώ μέσα ότι οικονομικά η μία εξωσωματική βγαίνει το λιγότερο 5000 βάλε εξετάσεις και επεμβάσεις έξτρα φτάνεις στα 7 το λιγότερο πόσο μάλλον να έχεις κάνει 7 με 10 εξωσωματικές και να είσαι ένα ζευγάρι με απλές δουλειές με τον βασικό μισθό και αν ,υπάρχουν ζευγάρια που δεν δουλεύουν και οι δύο ,οικονομικά ξετιναζεσαι και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία ,το κακό με τα κέντρα είναι ότι δεν κάνουν δόσεις και αν δεν έχεις πιστωτική ή κάποιον που να έχει απλά σταματάς γιατί δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις όσο και να το θέλεις . Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι όλες μας να τα καταφέρουμε και το 2025 να είναι το τυχερό μας ειλικρινά το λέω μέσα από την καρδιά μου .Η Ανάσταση του Κυρίου ας αναστήσει σ όλες μας χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς 🥰🥰

Πέραν της πρώτης εξωσωματικής δεν δίνω τόσα πολλά. Δηλαδή μαζί με την υστεροσκοπηση η πρώτη μου είχε πάει ένα 5000. Τρεισήμισι πάει περίπου η εξωσωματική. Τώρα σε αυτήν θα μου βγει γύρω στα 1500 η ωολληψια συν ο προεμφυτςυιτκος που εκεί δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα. Ξέρω ότι είναι 200€ η βλαστοκυστη. Και μου ζήτησε και 1300 για την εμβρυομεταφορα. Τώρα σίγουρα θα βγουν και έξτρα για αυτό και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει γιατί μαζεύω ακόμα για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων.

• Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , Losr είπε:

Πέραν της πρώτης εξωσωματικής δεν δίνω τόσα πολλά. Δηλαδή μαζί με την υστεροσκοπηση η πρώτη μου είχε πάει ένα 5000. Τρεισήμισι πάει περίπου η εξωσωματική. Τώρα σε αυτήν θα μου βγει γύρω στα 1500 η ωολληψια συν ο προεμφυτςυιτκος που εκεί δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα. Ξέρω ότι είναι 200€ η βλαστοκυστη. Και μου ζήτησε και 1300 για την εμβρυομεταφορα. Τώρα σίγουρα θα βγουν και έξτρα για αυτό και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει γιατί μαζεύω ακόμα για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων.

Που βρίσκεσαι ???υπάρχουν τέτοιες τιμές ?

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά σε πιο κέντρο είσαι ; Μου φαίνεται ακραίο πόσο για ετ 1300 εγώ έδινα 500🙄

πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά σε πιο κέντρο είσαι ; Μου φαίνεται ακραίο πόσο για ετ 1300 εγώ έδινα 500🙄

παντως κ εγω σε διαφορετικα κεντρα/γιατρους 1.100 με 1.800 εδινα παντα για ετ. 🤷‍♀️

On 28/1/2025 at 4:25 ΜΜ, LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!Μηπως έχει καμία cyclogest που δεν χρειάζεται;Είναι σε έλλειψη και δεν μπορώ να βρω πουθενά!Ειμαι στην Αθήνα.

Καταφέρατε να τα βρείτε πάλι σε έλλειψη είναι κ εγώ τα ψαχνω

πρίν από 46 λεπτά , Blu24 είπε:

Που βρε παιδιά υπάρχουν τέτοιες τιμές 500 για ετ???

πρίν από 37 λεπτά , little miracle είπε:

παντως κ εγω σε διαφορετικα κεντρα/γιατρους 1.100 με 1.800 εδινα παντα για ετ. 🤷‍♀️

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Που βρε παιδιά υπάρχουν τέτοιες τιμές 500 για ετ???

Όντως ; Έχω πάθει σοκ !! Εμένα μου φαινόντουσαν και πολλά τα 500 για ένα λεπτό υπόθεση 🙄 και τώρα που άλλαξα κέντρο δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ακούσω από τιμή δηλαδή 🫠 ήμουν στο εμβρ********σις!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...