Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια . 

Έκανα εμβρυομεταφορα με έμβρυα 3 ημερων. Κανονικά χοριακη θα κάνω την Δευτέρα αλλά δεν άντεξα και πήγα και σήμερα την 12η μερα δηλαδη. Το αποτέλεσμα 10.80 . Το αποτέλεσμα θεωρείται θετικό? 

Ευχαριστώ πολύ 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Anna Maria 1995 said:

Συγγνώμη που πετάγομαι στη συζήτηση σας . Ακόμη δεν έχουμε φτάσει να σκεφτουμε την εξωσωματική αλλά σας διαβάζω για να παίρνω μια εικόνα γιατί μπορεί να μας χρειαστεί στο μέλλον. Επειδή κάποιες φορές που σας διαβάζω απογοητεύομαι κι εγώ μαζί σας και άλλες παίρνω δύναμη, θέλω να σας δώσω κι εγώ δύναμη με ένα αληθινό γεγονός που έγινε σε γνωστή μου. Λοιπόν η ίδια μου είπε ότι προσπαθούσαν δέκα χρόνια για παιδάκι, ξεκίνησαν σε μικρή ηλικία, αλλά είχαν προβλήματα και οι δύο. Όταν αποφάσισαν για εξωσωματική, είπαν ότι θα προσπαθήσουμε μόνο μια φορά, έτσι ένιωθαν οι συγκεκριμένοι ότι αυτό αντεχαν, και ότι αν θέλει ο Θεός να γίνει θα γίνει. Τελικά είχαν πάρει μόνο ένα μοναδικό ωάριο το οποίο τελικά έγινε έμβρυο και σήμερα είναι παιδάκι περίπου δύο ετων! Αυτό το γράφω γιατί διάβασα πως απογοητεύτηκε μια κοπέλα που πήρε μόνο δύο ωάρια... Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.

Εγώ πάνω σε αυτό που λες ξέρω πολλές περιπτώσεις που τους λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί με φυσικό τρόπο και μένανε έγγυος πολύ εύκολα, ξέρω κοπέλες που κάνανε εξωσωματικη όχι μια πολλές και με προβλήματα και μετά που σταματαγανε μένανε έγγυος. Ξέρω κυρία η οποία έκανε Ετ με μια κακή βλαστοκυστη η οποία διχωτομισε και έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα.  Ξέρω κοπέλα που πέρασε καρκίνο (οδοντίατρος μου) στο στήθος όταν τελείωσε το πανεπιστήμιο και ξεμπερδεψει γύρω στα 35 και φυσικά της είπαν ότι αποκλείεται μετά από τόσες θεραπείες να υπάρχον καλά ωάρια και μόνο με εξωσωματική θα κάνει παιδί. Και μάντεψτε την πρώτη φορά που έκανε ελεύθερα έμεινε έγγυος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα τα σενάρια παίζουν. Αν είναι για σένα εννοώ αν είναι γραφτό όπως κάποτε έλεγαν θα γίνει αυτό πιστεύω πλέον.  Είναι λάθος μεγάλο πιστεύω που μπαίνουμε στην διαδικασία να το υπέρ αναλύουμε μέσα μας. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ πάνω σε αυτό που λες ξέρω πολλές περιπτώσεις που τους λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί με φυσικό τρόπο και μένανε έγγυος πολύ εύκολα, ξέρω κοπέλες που κάνανε εξωσωματικη όχι μια πολλές και με προβλήματα και μετά που σταματαγανε μένανε έγγυος. Ξέρω κυρία η οποία έκανε Ετ με μια κακή βλαστοκυστη η οποία διχωτομισε και έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα.  Ξέρω κοπέλα που πέρασε καρκίνο (οδοντίατρος μου) στο στήθος όταν τελείωσε το πανεπιστήμιο και ξεμπερδεψει γύρω στα 35 και φυσικά της είπαν ότι αποκλείεται μετά από τόσες θεραπείες να υπάρχον καλά ωάρια και μόνο με εξωσωματική θα κάνει παιδί. Και μάντεψτε την πρώτη φορά που έκανε ελεύθερα έμεινε έγγυος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα τα σενάρια παίζουν. Αν είναι για σένα εννοώ αν είναι γραφτό όπως κάποτε έλεγαν θα γίνει αυτό πιστεύω πλέον.  Είναι λάθος μεγάλο πιστεύω που μπαίνουμε στην διαδικασία να το υπέρ αναλύουμε μέσα μας. 

Έχεις δίκιο ,αλλά για αυτήν την υπεραναλυση που λες δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες αλλά και όλοι οι πιεστικοί παράγοντες γύρω τους οικογένεια,φίλοι ακόμη και γιατροί βλέπω ότι πιέζουν πολύ τις κοπέλες στην διαδικασία της εξωσωματικής οπότε και υπεραναλυση υπάρχει και δεν χαλαρώνουν ποτέ οι γυναίκες αυτό πιστεύω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, Sofiiii said:

Έχεις δίκιο ,αλλά για αυτήν την υπεραναλυση που λες δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες αλλά και όλοι οι πιεστικοί παράγοντες γύρω τους οικογένεια,φίλοι ακόμη και γιατροί βλέπω ότι πιέζουν πολύ τις κοπέλες στην διαδικασία της εξωσωματικής οπότε και υπεραναλυση υπάρχει και δεν χαλαρώνουν ποτέ οι γυναίκες αυτό πιστεύω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...

Ναι έτσι είναι. Και να σου πω και μια σκέψη που κάνω. Ειδικά οι γιατροί παρά σπρώχνουν πως τις εξωσωματικές. Πλέον πιο συχνά ακούς παιδιά με εξωσωματική από ότι παλιότερα. Και σε ανχωνουν κιόλας και σε πιέζουν άντε ποτέ θα κάνεις. Οπότε ναι μετά υπέρ αναλύεις. Αλλά νομίζω πως μάλλον τα πράγματα είναι πολύ απλά και μας μάθανε να τα βλέπουμε έτσι.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 minute ago, Sofiiii said:

@Losr δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...δεν θα πω περισσότερα σχετικά με τους εξωσωματικους και τις γνώσεις τους γιατί θα παρεξηγηθω 🤣τα είπες όλα !

Εγώ θα πω. Κάποτε ο ορθοπεδικός μου πάνω σε συζήτηση μου είχε πει ότι οι γυναικολόγοι είναι η χειρότερη φάρα γιατρών. Επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα είχε πει κιόλας ότι το παίζουν και χειρουργοί. Τότε είχα νευριάσει πάρα πολύ μαζί του. Σήμερα με αυτά που έχω δει θα συμφωνήσω πάρα πολύ μαζί του. Είναι πολύ το χρήμα από πίσω. Και μεγάλη η ανάγκη για ένα παιδί. Αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ίσως για αυτό εγω αποφάσισα ότι αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια και σταματάω. Και αν το θέλει ο Θεός εδώ είμαι να το δεχτώ. Αν όχι  θα βρω άλλο τρόπο να καλύψω αυτήν την ανάγκη μου

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Εγώ θα πω. Κάποτε ο ορθοπεδικός μου πάνω σε συζήτηση μου είχε πει ότι οι γυναικολόγοι είναι η χειρότερη φάρα γιατρών. Επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα είχε πει κιόλας ότι το παίζουν και χειρουργοί. Τότε είχα νευριάσει πάρα πολύ μαζί του. Σήμερα με αυτά που έχω δει θα συμφωνήσω πάρα πολύ μαζί του. Είναι πολύ το χρήμα από πίσω. Και μεγάλη η ανάγκη για ένα παιδί. Αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ίσως για αυτό εγω αποφάσισα ότι αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια και σταματάω. Και αν το θέλει ο Θεός εδώ είμαι να το δεχτώ. Αν όχι  θα βρω άλλο τρόπο να καλύψω αυτήν την ανάγκη μου

Είχε δικιο ο ορθοπεδικός σου ...αρκεί να κοιτάξεις τι ανταγωνισμός υπάρχει δεν θα πω σε όλον τον κόσμο δες την χώρα μας ,βγαίνουν στα κανάλια οι ιδιοκτήτες και γιατροί κέντρων ivf να δείξουν τις επιτυχίες τους και ναι πετυχαίνει ,γιατί όπως είπες η επιθυμια για ένα  παιδί είναι μεγάλη ...τώρα ασχολούνται και με μεγαλύτερες ηλικίες και δεν διώχνουν κανέναν μήπως πετύχουν έστω μία για να διαφημιστουν...δεν μιλάμε για περιπτώσεις γυναικών που στα αλήθεια έχουν πρόβλημα και σε νεαρή ηλικία και καταφεύγουν στην εξωσωματική ... τελοσπαντων δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις εντελώς υπάρχουν και εναλλακτικές και μάλιστα οικονομικές που μπορείς να δοκιμάσεις ,το πολύ πολύ να πετύχεις ακόμη περισσότερη υγεία και ποτέ δεν ξέρεις.

2 minutes ago, Sofiiii said:

Είχε δικιο ο ορθοπεδικός σου ...αρκεί να κοιτάξεις τι ανταγωνισμός υπάρχει δεν θα πω σε όλον τον κόσμο δες την χώρα μας ,βγαίνουν στα κανάλια οι ιδιοκτήτες και γιατροί κέντρων ivf να δείξουν τις επιτυχίες τους και ναι πετυχαίνει ,γιατί όπως είπες η επιθυμια για ένα  παιδί είναι μεγάλη ...τώρα ασχολούνται και με μεγαλύτερες ηλικίες και δεν διώχνουν κανέναν μήπως πετύχουν έστω μία για να διαφημιστουν...δεν μιλάμε για περιπτώσεις γυναικών που στα αλήθεια έχουν πρόβλημα και σε νεαρή ηλικία και καταφεύγουν στην εξωσωματική ... τελοσπαντων δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις εντελώς υπάρχουν και εναλλακτικές και μάλιστα οικονομικές που μπορείς να δοκιμάσεις ,το πολύ πολύ να πετύχεις ακόμη περισσότερη υγεία και ποτέ δεν ξέρεις.

Ποιες εναλλακτικές εννοείς?

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...