Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Θα σε ξαναδεί πριν την Τρίτη; Μήπως έχει ανέβει κι άλλο η LH μέχρι τότε.

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου όχι δεν θέλει άλλη εξέταση lh θα το πάρει όπως και να έχει την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα κάνουμε πριν την ωοληψια,δεν έχει τόσο νόημα σε μένα να ψάχνει τις καλές τιμές νομίζω ,ποιο πολύ αν θα πετύχουμε ένα ωάριο εάν ξύπνησε δηλαδή κάτι 

• Καλή τύχη! 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 7/4/2025 at 5:33 ΜΜ, MK2012 είπε:

Θα πάμε στο πατρικό του στην επαρχία να το ζήσουμε «παραδοσιακά»… Δε θέλω καθόλου όμως γιατί θα πιεστώ πάρα πολύ ψυχολογικά να μας ρωτάνε και θα έχει και άπειρο κόσμο.. αλλά από την άλλη θέλει κ αυτός να δει τους γονείς του 1-2 φορές το χρόνο κ το καταλαβαίνω . Του είπα αν θέλει να πάει μόνος του αλλά δε θέλει για να μη μείνω μόνη μου. 

Expand  

Πώς την σκαπουλαρα φέτος από το χωριό και τα πεθερικά φτου σκόρδα! Εχω και την συνεφαδα μου έγκυο από αυτές τις εγκυμοσύνες τις «ήταν τυχαίο, έγινε κατά λάθος» που μου ανεβάζουν την πίεση! Σε καταλαβαίνω απόλυτααααα 🙈 σου εύχομαι να το περάσεις όσο πιο «αναίμακτα» γίνετε!!! 

• Χαχα 8

Διαφημίσεις

On 7/4/2025 at 6:32 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Πώς την σκαπουλαρα φέτος από το χωριό και τα πεθερικά φτου σκόρδα! Εχω και την συνεφαδα μου έγκυο από αυτές τις εγκυμοσύνες τις «ήταν τυχαίο, έγινε κατά λάθος» που μου ανεβάζουν την πίεση! Σε καταλαβαίνω απόλυτααααα 🙈 σου εύχομαι να το περάσεις όσο πιο «αναίμακτα» γίνετε!!! 

Expand  

πωπω τι ειπες τωρα… η ζωη μου ολη… και να πρεπει κιολας να διελευκανουν ποιος απ τους δυο μας εχει το ΠΡΟΒΛΗΜΑ, για να ξερουν ποιον να κατηγορουν (;)…. κι οπως λες να εχεις τους αλλους να λενε με τον πρωτο μηνα μας εκατσε και υπολογισαμε κιολας ακριβως ποιο μηνα να το κανουμε για να ειναι το ταδε ζωδιο… και να τραβας τα βυζια σου. και να σου πω και το χειροτερο; ακομα και μετα το πρωτο, να τρωγονται γιατι δεν κανουμε δευτερο …. ε τους βριζεις η δεν τους βριζεις…;;;;;

• Χαχα 5

Expand  

Αχ είσαι τυχερή εγώ θα τους φάω στην μαπα

• Δύναμη! 1
  • Χαχα 1

Expand  

Ο κουνιάδος μου με τη συννυφαδα μου είναι από αυτούς.Το πρώτο παιδί το έκαναν "με τη μια" και μας το λέγαν και φούσκωνε από περηφάνεια ο κουνιάδος μου.Ο άντρας μου εν τω μεταξύ με ολιγοασθενοτερατοσπερμια,εγώ κλειστές σάλπιγγες,καταλαβαίνεις ψυχολογία.Τελικα κάνουμε και εμείς παιδί(με εξωσωματική).Μετα έλεγαν πως το δεύτερο θα το κάνουν καλοκαίρι,για να μη γεννηθεί χειμώνα (μιλάμε για στόκους,όχι αστεία).Τελικά προσπαθούν επί ένα χρόνο και δεν μπορούν και εμείς πάμε για το δεύτερο.Μολις με είδε η συννυφαδα μου με την κοιλιά φουσκωμένη,ούτε να ευχηθεί,ούτε τπτ,με κοιτούσε με φθόνο και μου έλεγε για μια φίλη της που σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου στον πέμπτο  μήνα.Απορω πως κρατήθηκα κ δεν την άρχισα στα μπινελικια

• Δύναμη! 2
  • Μπερδεμένη/-ος 5
  • Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

On 7/4/2025 at 8:23 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Ο κουνιάδος μου με τη συννυφαδα μου είναι από αυτούς.Το πρώτο παιδί το έκαναν "με τη μια" και μας το λέγαν και φούσκωνε από περηφάνεια ο κουνιάδος μου.Ο άντρας μου εν τω μεταξύ με ολιγοασθενοτερατοσπερμια,εγώ κλειστές σάλπιγγες,καταλαβαίνεις ψυχολογία.Τελικα κάνουμε και εμείς παιδί(με εξωσωματική).Μετα έλεγαν πως το δεύτερο θα το κάνουν καλοκαίρι,για να μη γεννηθεί χειμώνα (μιλάμε για στόκους,όχι αστεία).Τελικά προσπαθούν επί ένα χρόνο και δεν μπορούν και εμείς πάμε για το δεύτερο.Μολις με είδε η συννυφαδα μου με την κοιλιά φουσκωμένη,ούτε να ευχηθεί,ούτε τπτ,με κοιτούσε με φθόνο και μου έλεγε για μια φίλη της που σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου στον πέμπτο  μήνα.Απορω πως κρατήθηκα κ δεν την άρχισα στα μπινελικια

Expand  

ΟΧΙ! Δεν μπορεί! Και δεν την σιχτιριασες;;; Ντράπηκε και η ντροπή μαζί της! Καλά κάνω εγώ και τους αποφεύγω συστηματικά! Τελικά ένα πράγμα που κερδίζεις με την εξωσωματική κορίτσια είναι ενσυναίσθηση. 

• Μου αρέσει 9

On 7/4/2025 at 8:30 ΜΜ, dimi.tra είπε:

ΟΧΙ! Δεν μπορεί! Και δεν την σιχτιριασες;;; Ντράπηκε και η ντροπή μαζί της! Καλά κάνω εγώ και τους αποφεύγω συστηματικά! Τελικά ένα πράγμα που κερδίζεις με την εξωσωματική κορίτσια είναι ενσυναίσθηση. 

Expand  

Δεν της είπα τπτ,απλά κουνούσα το κεφάλι μου και μιλουσε μόνη της.Ημουν και στον τρίτο μήνα,δεν είχα κάνει αυχενική ακόμα και ήμουν σε περίεργη φάση. Κακος άνθρωπος ρε συ,δε λες τέτοια πράγματα σε έγκυο γυναίκα,όσο και αν ζηλεύεις η αν την αντιπαθείς

• Μου αρέσει 3

Expand  

Βλαμενος κόσμος θα πω! 

• Μου αρέσει 3

On 7/4/2025 at 6:53 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Ο εξωσωματικός ναι. Η μαία με ενημέρωσε. 

Expand  

Καλημέρα γλυκιά μου ,λίγο που είδα τις τιμές σου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,το πολύ να σε δώσει ένα καπάκι ακόμα στην συλλογή χαπιών σου 🤣🤣

Expand  

Καλημέρα κορίτσια γιατί το παθαίνουν αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ... Εγώ μέχρι να παντρευτεί η κουνιάδα μου ειμασταν μια χαρά και σπίτι ερχόταν και γέλια και έξω για φαγητό και τηλέφωνα και μηνύματα λες και ήμασταν φίλες και με την αδελφή και με την μαμά του άντρα μου .μετά τον γάμο μετά από πόσο τρέξιμο γιατί η κουνιάδα μου δεν μπορούσε λόγο εγκυμοσύνης ,πόσα λεφτά σκάσαμε για τον γαμο της γιατί δεν είχαν ούτε τα πεθερικά ,και μετά το γάμο ούτε τηλέφωνο ούτε μήνυμα τίποτα ,άκουσα και το κορυφαίο επειδή η πεθερά μου πήγαινε συνέχεια στο σπίτι της κόρης της και λογικό ,ότι σε εμάς δεν νιώθει άνετα για να έρχεται ,ενώ πριν τον γάμο ξημεροβραδιαζε σε εμάς ...

• Λυπημένη/-ος 4

On 7/4/2025 at 8:39 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Δεν της είπα τπτ,απλά κουνούσα το κεφάλι μου και μιλουσε μόνη της.Ημουν και στον τρίτο μήνα,δεν είχα κάνει αυχενική ακόμα και ήμουν σε περίεργη φάση. Κακος άνθρωπος ρε συ,δε λες τέτοια πράγματα σε έγκυο γυναίκα,όσο και αν ζηλεύεις η αν την αντιπαθείς

Expand  

No comment μακριά μακριά.....με πας πίσω χρόνια και τα είχα ξεχάσει,εμένα στον έβδομο μήνα κοίταξε η πεθερά την κοιλιά μου και μου είπε πρόσεχε μην το χάσεις πολλά πεθαίνουν και στον μήνα αυτό σταματούν να μεγαλώνουν 🥺

• Μπερδεμένη/-ος 6
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Expand  

Καλημέρα!
Κακός άνθρωπος όπως τα λες! Και να το κάνει ένας ξένος οκ αλλά ένας άνθρωπος που του έχεις ανοίξει το σπίτι σου και την καρδιά σου και τον έχεις κάνει οικογένεια είναι το λιγότερο ντροπή!

On 8/4/2025 at 4:18 ΠΜ, Sofiiii είπε:

No comment μακριά μακριά.....με πας πίσω χρόνια και τα είχα ξεχάσει,εμένα στον έβδομο μήνα κοίταξε η πεθερά την κοιλιά μου και μου είπε πρόσεχε μην το χάσεις πολλά πεθαίνουν και στον μήνα αυτό σταματούν να μεγαλώνουν 🥺

Expand  

Λαχείο η πεθερά σου κι εσύ! 🤦‍♀️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@MK2012Καλημέρα κορίτσι. Διάβαζα εχθές το βράδυ τα νέα σου. Τι να πω πια πραγματικά ένας Γολγοθάς. Θέλω να σου πω μερικές σκέψεις μου ελπίζοντας να μην υπάρξει παρεξήγηση. Δεν γνωρίζω για το prp πράγματα γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε δεν μπορώ να σταθώ σε αυτό. Συμφωνώ όμως ότι ίσως θέλει λίγο χρόνο να πιάσει, αυτό που λενε και τα κορίτσια 1-2 μήνες όπως πολλές θεραπείες. Εξαρτάται και τι οργανισμός είσαι.  Θα σταθώ όμως λίγο στο πώς νιώθεις. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν νιώθεις καλά εκεί που είσαι απλώς αλλάζεις. Μιλάω εντελώς προσωπικά. Όσες φορές στην ζωή μου πίεζα κάτι συνήθως είχα το ανάποδο αποτέλεσμα και επίσης αν έβλεπα ότι κατι μου βγάζει τόσα αρνητικά κάτι σημαίνει και τότε το άλλαζα. Πώς να το πω όταν κάτι είναι τόσο αρνητικό τότε μάλλον δεν ταιριάζει σε σένα και στο δείχνει. Οπότε όσο και να είναι ο  καλύτερος γιατρός του κόσμου μήπως απλά δεν ταιριάζει με σένα. Μήπως πρέπει να δεις κάτι άλλο. Πιστεύω και εγώ ότι με τον γιατρό που είμαστε πρέπει να νιώθουμε καλά. Καλώς η κακώς φίλοι δεν θα γίνουμε αλλά είναι πολύ βασικό να νιώθουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρές, να νιώθουμε ότι μας καταλαβαινει στο βαθμό που του επιτρέπεται, να νιώθουμε και λιγο ότι πάει με τα νερά μας στον βαθμό που του επιτρέπεται. Γιατί όλα αυτά δημιουργούν μια σχέση ασφαλείας και ηρεμίας. Εγώ πάντα το έλεγα και το πιστεύω, η εμπιστοσύνη ακόμα και σε έναν γιατρό δεν δίνεται από την πρώτη μέρα. Είναι κάτι που χτίζεται και από τις δύο μεριές. Θέλει τρόπο γιατί δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Οπότε επειδή πλατιασα πάλι και έγραψα σεντόνι. Σκέψου μήπως πρέπει να βρεις κάποιον που ξέρει να κάνει φυσικούς και ας μην είναι ο καλύτερος αρκεί να είσαι εσύ καλά μαζί του.

Expand  

Εγώ στη θέση σου εκατό τοις εκατό θα της έλεγα είσαι με τα καλά σου; Σε ρώτησε κανείς; Δεν ξέρω γιατί εμείς πρέπει να το βουλωνουμε και όχι εκείνοι που τα λένε..αφού τα λένε ας ανεχτούν και τις απαντήσεις! Φούντωσα τώρα!!!🤬

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...