-
Από την διαχείριση / Admin news
-
8 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:
Ο εξωσωματικός ναι. Η μαία με ενημέρωσε.
Καλημέρα γλυκιά μου ,λίγο που είδα τις τιμές σου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,το πολύ να σε δώσει ένα καπάκι ακόμα στην συλλογή χαπιών σου 🤣🤣
7 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:Ο κουνιάδος μου με τη συννυφαδα μου είναι από αυτούς.Το πρώτο παιδί το έκαναν "με τη μια" και μας το λέγαν και φούσκωνε από περηφάνεια ο κουνιάδος μου.Ο άντρας μου εν τω μεταξύ με ολιγοασθενοτερατοσπερμια,εγώ κλειστές σάλπιγγες,καταλαβαίνεις ψυχολογία.Τελικα κάνουμε και εμείς παιδί(με εξωσωματική).Μετα έλεγαν πως το δεύτερο θα το κάνουν καλοκαίρι,για να μη γεννηθεί χειμώνα (μιλάμε για στόκους,όχι αστεία).Τελικά προσπαθούν επί ένα χρόνο και δεν μπορούν και εμείς πάμε για το δεύτερο.Μολις με είδε η συννυφαδα μου με την κοιλιά φουσκωμένη,ούτε να ευχηθεί,ούτε τπτ,με κοιτούσε με φθόνο και μου έλεγε για μια φίλη της που σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου στον πέμπτο μήνα.Απορω πως κρατήθηκα κ δεν την άρχισα στα μπινελικια
Καλημέρα κορίτσια γιατί το παθαίνουν αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ... Εγώ μέχρι να παντρευτεί η κουνιάδα μου ειμασταν μια χαρά και σπίτι ερχόταν και γέλια και έξω για φαγητό και τηλέφωνα και μηνύματα λες και ήμασταν φίλες και με την αδελφή και με την μαμά του άντρα μου .μετά τον γάμο μετά από πόσο τρέξιμο γιατί η κουνιάδα μου δεν μπορούσε λόγο εγκυμοσύνης ,πόσα λεφτά σκάσαμε για τον γαμο της γιατί δεν είχαν ούτε τα πεθερικά ,και μετά το γάμο ούτε τηλέφωνο ούτε μήνυμα τίποτα ,άκουσα και το κορυφαίο επειδή η πεθερά μου πήγαινε συνέχεια στο σπίτι της κόρης της και λογικό ,ότι σε εμάς δεν νιώθει άνετα για να έρχεται ,ενώ πριν τον γάμο ξημεροβραδιαζε σε εμάς ...
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 12.488 απαντήσεις
- 1.258.522 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 83 απαντήσεις
- 149.001 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.261.018 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 511.000 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 152.872 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.488 απαντήσεις
- 1.258.522 εμφανίσεις
-
- 1.932 απαντήσεις
- 277.162 εμφανίσεις
-
- 2.453 απαντήσεις
- 140.971 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 20 απαντήσεις
- 1.452 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 83 απαντήσεις
- 149.001 εμφανίσεις
-
- 1.186 απαντήσεις
- 142.916 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 103 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 544 απαντήσεις
- 120.167 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 382 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.729 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα