Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ο κουνιάδος μου με τη συννυφαδα μου είναι από αυτούς.Το πρώτο παιδί το έκαναν "με τη μια" και μας το λέγαν και φούσκωνε από περηφάνεια ο κουνιάδος μου.Ο άντρας μου εν τω μεταξύ με ολιγοασθενοτερατοσπερμια,εγώ κλειστές σάλπιγγες,καταλαβαίνεις ψυχολογία.Τελικα κάνουμε και εμείς παιδί(με εξωσωματική).Μετα έλεγαν πως το δεύτερο θα το κάνουν καλοκαίρι,για να μη γεννηθεί χειμώνα (μιλάμε για στόκους,όχι αστεία).Τελικά προσπαθούν επί ένα χρόνο και δεν μπορούν και εμείς πάμε για το δεύτερο.Μολις με είδε η συννυφαδα μου με την κοιλιά φουσκωμένη,ούτε να ευχηθεί,ούτε τπτ,με κοιτούσε με φθόνο και μου έλεγε για μια φίλη της που σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου στον πέμπτο  μήνα.Απορω πως κρατήθηκα κ δεν την άρχισα στα μπινελικια

Βλαμενος κόσμος θα πω! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

@MK2012 μπορώ να πω την άποψη μου και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί ,κορίτσι μου έχεις περάσει πολλά εννοείτε το γνωρίζω αυτό από την πρώτη μέρα αν θυμάσαι καλά τα λέγαμε ,,,από τις πρώτες μέρες γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί .επειδή έχει τραβήξει πολλά μήπως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα κάποιων μηνών κορίτσι μου ,γιατί η ψυχολογία σ όλο αυτό που κάνουμε είναι το παν ... Ξέρω θα πεις ότι δεν σε παίρνει αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται .... Σκέψου λίγο και αυτήν την εκδοχή να πάρεις δύναμη μωρέ να κάνεις κάτι για σένα να ηρεμήσεις 

Γιατί κορίτσι μου μπερδεύτηκες ,τις πρώτες μέρες του κύκλου θέλουν να είναι μηδενική σ εισαγωγικά το μηδενική δηλαδή χαμηλή ,και όταν γίνει η ετ πρέπει να αυξάνεται για αυτό μας δίνουν προλουτεξ και ciclogest 

Αυτό νόμιζα και έγω όμως μπερδεύτηκα με τη δίκη μου περιπτωση.γιατι τότε εμένα δεν με πήγαν κατευθείαν εμβρυομεταφορά μετά από ωοληψια εφόσον είχα προγεστερόνη 20?Γιατί μόνο αυτή μου μέτρησαν και είπαν δεν τα μεταφέρουμε λόγω προγεστερονης.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , karlajo είπε:

Αυτό νόμιζα και έγω όμως μπερδεύτηκα με τη δίκη μου περιπτωση.γιατι τότε εμένα δεν με πήγαν κατευθείαν εμβρυομεταφορά μετά από ωοληψια εφόσον είχα προγεστερόνη 20?Γιατί μόνο αυτή μου μέτρησαν και είπαν δεν τα μεταφέρουμε λόγω προγεστερονης.

Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι ωοληψια έκανες την Παρασκευή έτσι ή μπερδεύονται? Σε τι στάδιο είναι τα ωαριακια σου σ είπαν?

Just now, kate82 είπε:

Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι ωοληψια έκανες την Παρασκευή έτσι ή μπερδεύονται? Σε τι στάδιο είναι τα ωαριακια σου σ είπαν?

έκανα την τρίτη 1/4! σήμερα με πήραν έχω 5 βλαστοκυστουλες και τις καταψύξαμε🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

έκανα την τρίτη 1/4! σήμερα με πήραν έχω 5 βλαστοκυστουλες και τις καταψύξαμε🥰

Τέλεια άρα για τρίτη που έκανες ωοληψια είχες όντως υψηλή ,την ετ θα την έκανες αύριο ή μεθαύριο λογικά με τα λίγα που ξέρω ,αυτοί μετράνε την προγεστερόνη όταν κάνεις ωοληψια αλλά την θέλουν χαμηλή και τρεις μέρες πριν την ετ ξανακάνουν ώστε να δώσουν προλουτεξ ή cyclogest για να ανέβει και να προχωρήσεις σε ετ όχι όμως με 20 προγεστερόνη... Τα είπα πολύ λαϊκά εύχομαι να σε βοήθησα ,η μεγάλη προγεστερόνη που είχες ίσως να ήταν κάποια κύστη ή κάποιο ωχρό ,αυτό θα φαινόταν και με την lh ,μην σκας το κεφάλι σου προσπάθησε να είσαι ήρεμη ώστε να γίνει η ετ στον επόμενο κύκλο και πίστεψέ με καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο δυνατός από ότι να προχωρούσες τώρα ,τα φάρμακα διέγερσης επιβαρύνουν πολύ τον οργανισμό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Τέλεια άρα για τρίτη που έκανες ωοληψια είχες όντως υψηλή ,την ετ θα την έκανες αύριο ή μεθαύριο λογικά με τα λίγα που ξέρω ,αυτοί μετράνε την προγεστερόνη όταν κάνεις ωοληψια αλλά την θέλουν χαμηλή και τρεις μέρες πριν την ετ ξανακάνουν ώστε να δώσουν προλουτεξ ή cyclogest για να ανέβει και να προχωρήσεις σε ετ όχι όμως με 20 προγεστερόνη... Τα είπα πολύ λαϊκά εύχομαι να σε βοήθησα ,η μεγάλη προγεστερόνη που είχες ίσως να ήταν κάποια κύστη ή κάποιο ωχρό ,αυτό θα φαινόταν και με την lh ,μην σκας το κεφάλι σου προσπάθησε να είσαι ήρεμη ώστε να γίνει η ετ στον επόμενο κύκλο και πίστεψέ με καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο δυνατός από ότι να προχωρούσες τώρα ,τα φάρμακα διέγερσης επιβαρύνουν πολύ τον οργανισμό 

Ναι το ξέρω...δεν χαλάστηκα ανακουφιστηκα και μάλιστα αποφάσισα να την κάνω στον κύκλο Μαΐου γιατί θέλω να ηρεμήσω και σωματικά γιατί ακόμα τυραννιέμαι με πρήξιμο κ πόνο και ψυχολογικά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , karlajo είπε:

Ναι το ξέρω...δεν χαλάστηκα ανακουφιστηκα και μάλιστα αποφάσισα να την κάνω στον κύκλο Μαΐου γιατί θέλω να ηρεμήσω και σωματικά γιατί ακόμα τυραννιέμαι με πρήξιμο κ πόνο και ψυχολογικά!

Και πολύ σωστά το σκέφτηκες ... Βαθμολογίες σ είπαν ??? 

πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Και πολύ σωστά το σκέφτηκες ... Βαθμολογίες σ είπαν ??? 

Ναι! μου τα έστειλαν πριν και σε μέιλ!

5 ημερών :2 βλαστοκύστες 4ΑΑ και μια 4ββ

6ημερων: 4αβ,5αβ

μου είπαν πήγαμε πολύ καλά!εσύ τι λες από την εμπειρία σου?

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@MK2012 μπορώ να πω την άποψη μου και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί ,κορίτσι μου έχεις περάσει πολλά εννοείτε το γνωρίζω αυτό από την πρώτη μέρα αν θυμάσαι καλά τα λέγαμε ,,,από τις πρώτες μέρες γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί .επειδή έχει τραβήξει πολλά μήπως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα κάποιων μηνών κορίτσι μου ,γιατί η ψυχολογία σ όλο αυτό που κάνουμε είναι το παν ... Ξέρω θα πεις ότι δεν σε παίρνει αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται .... Σκέψου λίγο και αυτήν την εκδοχή να πάρεις δύναμη μωρέ να κάνεις κάτι για σένα να ηρεμήσεις 

Γιατί κορίτσι μου μπερδεύτηκες ,τις πρώτες μέρες του κύκλου θέλουν να είναι μηδενική σ εισαγωγικά το μηδενική δηλαδή χαμηλή ,και όταν γίνει η ετ πρέπει να αυξάνεται για αυτό μας δίνουν προλουτεξ και ciclogest 

Και εμένα τη δεύτερη μέρα του κύκλου που έκανα ΕΤ την εξέτασαν (ήταν 0,1). Όταν έγινε η ΕΤ δεν έκανα καμία αιματολογική ούτε για προγεστερόνη, από ότι έχω καταλάβει δεν χρειάζεται, αν και υπάρχει γενικά σύγχυση και για αυτό το θέμα.

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

Ναι! μου τα έστειλαν πριν και σε μέιλ!

5 ημερών :2 βλαστοκύστες 4ΑΑ και μια 4ββ

6ημερων: 4αβ,5αβ

μου είπαν πήγαμε πολύ καλά!εσύ τι λες από την εμπειρία σου?

Πήγες υπέροχα πλάκα κάνεις ,τελειαααααααααα 

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καμμία παρεξήγηση, μη το ξαναπείς, δε το σκέφτομαι καν. Αλλά ναι, θα σου πω ακριβώς αυτό που είπες. Πώς φοβάμαι μήπως δεν έχω χρόνο γιατί αντικειμενικά  δεν έχω. Ο ίδιος ο Σφακ είχε πει πως δε με παίρνει να χάσω μήνα γιατί του έλεγε ο σύζυγος πως έχω κουραστεί και δε μπορεί να με βλέπει άλλο έτσι Κ του είπε πως μπορεί το μήνα που ξεκουράζεται να χάσει τα 1-2 καλά ωάρια του έτους…

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Καμμία παρεξήγηση, μη το ξαναπείς, δε το σκέφτομαι καν. Αλλά ναι, θα σου πω ακριβώς αυτό που είπες. Πώς φοβάμαι μήπως δεν έχω χρόνο γιατί αντικειμενικά  δεν έχω. Ο ίδιος ο Σφακ είχε πει πως δε με παίρνει να χάσω μήνα γιατί του έλεγε ο σύζυγος πως έχω κουραστεί και δε μπορεί να με βλέπει άλλο έτσι Κ του είπε πως μπορεί το μήνα που ξεκουράζεται να χάσει τα 1-2 καλά ωάρια του έτους…

Καταλαβαίνω κορίτσι μου ,αλλά αυτό σε προκαλεί περισσότερο άγχος ,δεν ρέπει να κοιτάξεις λίγο κ τον εαυτό σου ??? Εννοείτε αυτό που θα αποφασίσετε εσείς θα κάνετε εγώ λέω απλά την γνώμη μου 

2 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ο Κουρτ είναι στο υγεία Εμβρυογενεσις. Έχω κάνει 3 ραντεβού μαζί του. Αναλυτική συζήτηση, εξηγεί πολύ απλά τα πάντα, είναι αρκετά άμεσος και σε κάθε ραντεβού μου κάνει υπέρηχο για να δει σε κάθε φάση του κύκλου πώς είμαι. Έχει μελετήσει αρκετά τον φάκελο με τις εξετάσεις μας γιατί έχουμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές από άλλο γιατρό και άλλο κέντρο. Κάναμε επανάληψη στο σπέρμα γιατί είχαμε αυξημένο dfi και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με φυσικό τροποποιημένο. Επειδή θα έπεφτε ωοληψία Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη μου είπε αναμονή για τον έτοιμη κύκλο του Μαΐου γιατί το υγεία δουλεύει με προσωπικό ασφαλείας και εμβρυολόγους νεότερους σε εμπειρία. Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής. Τώρα θα δείξει.. 

τον έψαξα και στο site και δε τον είχα βρει. Γιατί τον σκεφτόμουν κ εγώ. Αν γυρίσει στο κέντρο αυτό που έχω τις 2 βλαστοκύστες, δε ξέρω με ποιον γιατρό θα συνέχιζα να κάνω τη τελευταία απόπειρα.

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Πήγες υπέροχα πλάκα κάνεις ,τελειαααααααααα 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυυυ σήμερα πήρα μια ανάσα γιατί δεν ξέρω ήμουν πολύ απαισιοδοξη...ασ ελπίσουμε να οδηγήσουν σε τελειομηνή εγκυμοσύνη!Σε αλλά νέα φεύγει ο ανάδρομος κορίτσια θα ανασάνουμε!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, kate82 είπε:

Καταλαβαίνω κορίτσι μου ,αλλά αυτό σε προκαλεί περισσότερο άγχος ,δεν ρέπει να κοιτάξεις λίγο κ τον εαυτό σου ??? Εννοείτε αυτό που θα αποφασίσετε εσείς θα κάνετε εγώ λέω απλά την γνώμη μου 

Τον κοίταξα τη προηγούμενη εβδομάδα της 25ης Μαρτίου που πήρα άδεια όλη τη βδομάδα, έκανα ένα κάρο beauty, ψώνια, έβαψα μαλλί .. λέω θα περιποιηθώ τον ευατο μου και δε θα σκεφτώ τίποτα ιατρικό. Οπως και έκανα. Ήμουν τέλεια εκείνη τη βδομάδα, κοιμήθηκα καλά… έφυγε από το μυαλό μου για λίγο. Αλλά τώρα πάλι τα ίδια. 
Φαντάζομαι εννοείς μια πιο ριζική αλλαγή κ ξεκούραση. Ξέρεις τι; Αν σταματήσω θα σκέφτομαι πως δε προσπάθησα..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, έχω αρκετό καιρό να δω τα νέα σας γιατί έτρεχα και εγώ με εξετάσεις. Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με την καμπύλη σακχάρου. Πρόσφατα έκανα επαναληπτικές αιματολογικές μια και μετά το Πάσχα θα προχωρήσω στη δεύτερη ΕΤ (για όσες δεν θυμούνται η πρώτη απέτυχε). Έκανα υστεροσκόπηση-scratching και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα. Επίσης, για πρώτη φορά έκανα και καμπύλη σακχάρου και μόλις με ενημέρωσε η γραμματεία του γιατρού ότι πρέπει να δω ενδοκρινολόγο καθώς βρέθηκε παθολογία.

Τα αποτελέσματα είναι:

Καμπύλη σακχάρου για 75 γρ γλυκόζης:  89 mg/dL (0 min), 83 mg/dL (60 min), 94 mg/dL (120 min)

Kαμπύλη ινσουλίνης: 10.4 mΙU/ml (0 min), 46.4 mΙU/ml (60 min), 27..8 mΙU/ml (120 min)

Γλυκοζυλιωμενη = 5,3%

anti-TG = 210 ΙU/mL (<115) - anti-TPO= 34.9 ΙU/mL (<34)

Μπορείτε να καταλάβετε τί πρόβλημα έχω με το σάκχαρο? Δεν μου είπαν λεπτομέρειες.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Στην επαρχεία αποκλείεται να βρω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει το σάκχαρο για την αποτυχημένη ΕΤ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...