Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εχω πολύ καλή διάθεση και πραγματικά ελπίζω να την κρατήσω μέχρι τέλος!
      Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει μέχρι την ovitrelle ελεύθερα αρκεί να μην νιώθω άβολα και να μην έχω πόνο. Βέβαια καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί ο κάθε ένας έχει άλλη οπτική. 

Expand  

Τη μισή επιτυχία την έχεις ήδη από την καλή διάθεση! Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια!

16 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλημέρα σας όλες σας! Έχω κάποιες εβδομάδες να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω όταν βρω λίγο χρόνο. Κατά βάση θέλω να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου με κάποιον που θα με καταλαβει.. Είμαι σε φάση δεύτερης διέγερσης, η πρώτη ειχε πολύ φτωχά αποτελέσματα, πήραμε μόνο 2 ωάρια.. Είμαι 29, με amh 0.38 και fsh 10,75 το πολύ. Το Μάρτιο ήταν να ξεκινησουμε διέγερση για δεύτερη φορα, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και τρέχαμε.. ακομα τρεχουμε δηλαδή. Παρ' όλα αυτά 2η μέρα περιόδου fsh 9,11. Έρχεται η επόμενη περίοδος 30/3 στις 27 μέρες, ξανά εξετασεις τη δευτερη μέρα fsh 13! Σοκ εγω, να λεω μου κάνουν πλάκα.. ξεκινάμε κανονικά διέγερση 31/3. Πρώτος υπέρηχος 4/4 2 ωοθυλάκια 10 mm και 3-4 μικρότερα 7-8 mm και το ίδιο πρωί lh 15,16m E2 138,1 και προγεστερόνη 1,09. 6/4 ξανά υπέρηχος, τα δύο μεγάλα είχαν φτάσει 13 και 16 mm σε δύο ημέρες! Τα μικρότερα πισω, πήγαν 9-10 mm. Ουσιαστικά όλα τα φάρμακα τα επαιρναν τα μεγαλύτερα και τα μικρα εμεναν πίσω.. Σήμερα το πρωί πήγα για εξετασεις πάλι και το απογευμα εχω ξανά υπέρηχο, λογικά σήμερα ovitrelle και Παρασκευη ωοληψία. Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχουν μεγαλωσει επαρκώς τα μικρότερα. Ο γιατρος μου πρότεινε, αναλόγα και τι θα δούμε σήμερα, την Παρασκευή ωοληψία και ξανά ισως την άλλη εβδομάδα αν εχουν μεγαλώσει τα μικρά, για να πάρουμε έστω άλλα 2. Είμαι μάλλον παρόμοια περίπτωση με τη @MK2012 με φτωχή αντοπόκριση, νομίζω θα το γυρισω σε φυσικούς τροποποιημένους κι όσο αντέξουμε ψυχικά και οικονομικά.. Μέσα σε όλα εμεις το Μαϊο παντρευόμασταν, αλλα με το πρόβλημα υγειας του πεθερου μου το αναβάλλαμε και δεν μπορούμε να βρουμε ημερομηνία που να συγχρονιζονται κεντρο, φωτογραφος κλπ κλπ.. Σας τα λέω μόνο και μόνο για να τα βγάλω απο μέσα μου, δεν ειμαι καλά.. δε ξερουμε αν και πότε θα παντρευτούμε, εχουμε δώσει ήδη χρηματα για το γαμο, εχουμε στο σπιτι να φανταστείτε βέρες, νυφικο, στεφανα κλπ και τα κοιτάμε.. δεν εχουμε ορεξη για τίποτα κι όμως προσπαθουμε ο ένας για τον άλλον.. Εχτές εντωμεταξυ που έπρεπε να κανω την τελευταια meriofert με πήρε ο ύπνος και την έκανα με 2 ώρες καθυστερηση.. ήταν 1 το βραδυ, οπότε προφανως δεν εστειλα στο γιατρο.. θα τον ρωτήσω σήμερα, το πολυ πολύ να τα χαλασα όλα, αν και πιστευω πως επειδη ήταν η τελευταια μέρα δεν εγινε και κάτι γιατι έτσι κι αλλιώς ο γυναικολόγος ήθελε Τρίτη να με δει, αλλα δεν μπορουσαμε να βρουμε κοινη ώρα. Ο άντρας μου εντωμεταξύ εχει μικροβιο στο σπέρμα, E. coli, το οποιο δεν εχει φυγει με αντιβιωση και ισα ισα εχει γινει και ανθεκτικό σε πολλά αντιβιοτικά.. ο γυναικολογος λεει να μην πάρει άλλη αντιβιωση γιατι εχει παρει πολλές γενικά και να προσπαθησουμε με καθημερινες εκσπερπατωσεις και συμπληρωματα και προβιοτικα, που ήδη τα κανει.. Σκεφτομαστε να ξαναπάμε και σε ουρολογο, αλλα ο πρώτος ήταν βλακας και δε μας βοηθησε καθόλου. Η άλλη μας επιλογη ειναι να κανουμε macs και zymot αν γινεται (δε ξερουμε γιατι δεν εχει ταχεια κινητικοτητα αν θα μπορεσει να γίνει) με την ελπιδα να γονιμοποιηθει κατι.. εν τελει ειπαμε να κρατησουμε ωαρια στη καταψυξη και να το δουμε σε 2 μήνες ξανά.. Έχετε εμπειρια απο γονιμοποιηση ενω υπήρχε μικρόβιο στο σπέρμα; Έχω αρχίσει και σκεφτομαι και τη δωρεα, αλλα ο αντρας μου δεν ειναι θετικός. Τρέχουμε να προλαβουμε και αναθεμα κι αν θα τα καταφερουμε.. Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη ❤️

Expand  

Κορίτσι μου περνάς πολλά και μαζεμένα..  ελπίζω με την αποκατάσταση να συνέλθει ο πεθερός σου, ξέρω από εγκεφαλικά είναι ζορικα. Για το γάμο βολεψτε τα σε άλλη ημερομηνία είναι κρίμα να μην χαρείτε αυτή την ημέρα όπως την περιμέναμε.

Όσο για τις διεγέρσεις κι εγώ έκανα πολλές άλλες με τροποποιημένο άλλες φυσικό άλλες φουλ και θέλει υπομονή να βρεθούν τα καλά.

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 5/4/2025 at 9:06 ΠΜ, Christi 85 είπε:

Την επόμενη μέτρηση μου είπε να την κάνω την Δευτέρα σε 4 μέρες δηλαδή και φοβάμαι μέχρι τότε αφού δεν ξέρω αν ανεβαίνει

Expand  

Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι, δες όμως το τώρα σου. Και το τώρα είναι ότι είσαι έγκυος! ❤️ 

Υπομονή και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! Γιατί κάθε βήμα θα σε αγχώνει και θα σε φοβίζει. Είναι η παρενέργειες της υπογονιμότητας αυτές και είναι απόλυτα λογικό. 

Διαφημίσεις

On 5/4/2025 at 12:48 ΠΜ, karlajo είπε:

Γενικά ειμαι ευχαριστημένη μαζί της όπως και σε ένα θεμα που προεκυψε μετά την ωοληψια με την ούρηση μη ήταν κλειστο το κέντρο με πήρε η ίδια της τηλ και μου ειπε Ότι ώρα και να είναι να τη ν πάρω στο κινητό .και νοιάστηκε με πήρε και 11 το βράδυ να δει πως ειμαι κλπ .δηλ λίγο την ένοιωσα σαν μαμά δεν ξέρω αν με καταλαβαινεις .δεν έβαλε δηλαδή τη μαία να με πάρει .αυτο π λίγο δε μ άρεσε είναι όταν από την αρχή της έλεγα ότι μου έχουν κτσει βαρια τα φάρμακα έχω αναγούλες πολλές και εμετους που μου έλεγε δεν είναι από τα φάρμακα καο στο τέλος γύρισε και μου ειπε έχει επηρεαστεί ο οργανισμός σου από τα φάρμακα …Ε χαίρω πολύ αυτό έλεγα κ εγώ από την αρχή 😂😂😂κατά τα αλλά εξαιρετική καθησυχαστική και άνθρωπος .

Expand  

Σε ποια γιατρό είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια,

Την έκανα την μαστογραφία. Εντάξει δεν ήταν κάτι. Να δεις μάλλον με φοβήθηκαν και δεν βγάλανε το κρεβάτι του Προκρούστη,😛😛😛. Μια ελαφριά πίεση είναι και εγώ έχω και πυκνό μαστό. Ήταν και φίλη μου αυτή που μου την έκανε οπότε λέγαμε και βλακείες και ψιλογελαγαμε. Ήταν και προσεκτική στο πώς με χειρίστηκε στο μηχάνημα οπότε όλα καλά. Καλά αποτελέσματα να έχουμε τώρα.

• Ευχή 1

Καλησπέρα είμαι 4 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Μετράω το σάκχαρο μεταγευματικα και ανεβαίνει 190 με αυστηρή διατροφή και glukofren. Δευτέρα θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο πάλι. Ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ; Φοβάμαι πολύ με τέτοιες τιμες.

On 5/4/2025 at 3:13 ΜΜ, despoina554 είπε:

Καλησπέρα είμαι 4 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Μετράω το σάκχαρο μεταγευματικα και ανεβαίνει 190 με αυστηρή διατροφή και glukofren. Δευτέρα θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο πάλι. Ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ; Φοβάμαι πολύ με τέτοιες τιμες. Παίρνω και κορτιζόνη και ίσως αυτό να ανεβάζει.

Expand  

On 5/4/2025 at 1:09 ΜΜ, Losr είπε:

Σε ποια γιατρό είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια,

Την έκανα την μαστογραφία. Εντάξει δεν ήταν κάτι. Να δεις μάλλον με φοβήθηκαν και δεν βγάλανε το κρεβάτι του Προκρούστη,😛😛😛. Μια ελαφριά πίεση είναι και εγώ έχω και πυκνό μαστό. Ήταν και φίλη μου αυτή που μου την έκανε οπότε λέγαμε και βλακείες και ψιλογελαγαμε. Ήταν και προσεκτική στο πώς με χειρίστηκε στο μηχάνημα οπότε όλα καλά. Καλά αποτελέσματα να έχουμε τώρα.

Expand  

Είδες που αγχωνοσουν , τίποτα δεν ήταν.δεν τα πήρες κατευθείαν τ αποτελέσματα?

On 5/4/2025 at 3:13 ΜΜ, despoina554 είπε:

Καλησπέρα είμαι 4 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Μετράω το σάκχαρο μεταγευματικα και ανεβαίνει 190 με αυστηρή διατροφή και glukofren. Δευτέρα θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο πάλι. Ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ; Φοβάμαι πολύ με τέτοιες τιμες.

Expand  

Είχες θέμα με το σάκχαρο σου ??? Η κορτιζόνη ανεβάζει αλλά όχι τόσο ...

Πριν δύο εβδομάδες βρήκαμε υπογλυκαιμία. Δεν το ήξερα πριν. Ξεκίνησα glukofren. Είπα στην ενδοκρινολόγο ότι δεν θέλω να ρισκάρω 5η αποτυχια.  Συνδέθηκα με το libre και είδε τις τιμές και είπε ότι είναι υψηλές. Ξεκάθαρη απάντηση θα πάρω την Δευτέρα για το αν θα προχωρησω. Θεωρώ ότι η αναβολή είναι μονόδρομος. 

Διαφημίσεις

On 5/4/2025 at 3:46 ΜΜ, despoina554 είπε:

Πριν δύο εβδομάδες βρήκαμε υπογλυκαιμία. Δεν το ήξερα πριν. Ξεκίνησα glukofren. Είπα στην ενδοκρινολόγο ότι δεν θέλω να ρισκάρω 5η αποτυχια.  Συνδέθηκα με το libre και είδε τις τιμές και είπε ότι είναι υψηλές. Ξεκάθαρη απάντηση θα πάρω την Δευτέρα για το αν θα προχωρησω. Θεωρώ ότι η αναβολή είναι μονόδρομος. 

Expand  

Μίλα με την γιατρό σου και θα σε πει πως θα προχωρήσετε ,εύχομαι να μην τ αναβάλλεται 

• Ευχαριστώ 1

On 5/4/2025 at 3:53 ΜΜ, despoina554 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Expand  

Δεν σε βοήθησα και κάπου κορίτσι μου ,μακάρι να μπορούσα να σε σώσω μια απάντηση να σ ηρεμήσω ,αλλά θεωρώ σε τέτοια θέματα τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γιατροι

• Ευχαριστώ 1

On 5/4/2025 at 1:09 ΜΜ, Losr είπε:

Σε ποια γιατρό είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια,

Expand  

Τη Δημητράκη έχω στο embryolab ! Ρε παιδιά εγώ αν και μικρό στήθος πολύ πονάω στη μαστογραφία .

• Μου αρέσει 1

On 5/4/2025 at 3:41 ΜΜ, kate82 είπε:

Είδες που αγχωνοσουν , τίποτα δεν ήταν.δεν τα πήρες κατευθείαν τ αποτελέσματα?

Είχες θέμα με το σάκχαρο σου ??? Η κορτιζόνη ανεβάζει αλλά όχι τόσο ...

Expand  

Σε 4 ημέρες μου είπαν τα αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

On 5/4/2025 at 4:58 ΜΜ, Losr είπε:

Σε 4 ημέρες μου είπαν τα αποτελέσματα.

Expand  

Λειτουργούν διαφορετικά λογικά ,σ εμάς εδώ τα δίνουν κατευθείαν για αυτό σε ρώτησα ,αλλά ούτως ή άλλως όλα καθαρά θα είναι σίγουρα 

On 5/4/2025 at 4:13 ΜΜ, karlajo είπε:

Τη Δημητράκη έχω στο embryolab ! Ρε παιδιά εγώ αν και μικρό στήθος πολύ πονάω στη μαστογραφία .

Expand  

Εντάξει δεν το λες και πόνο αφόρητο. Παρότι και εγώ έχω πυκνό μαστό και μικρό στήθος σχετικά απλά μια πίεση ενιωσα. Έχει τύχει δηλαδή στη ζωή μου να έχω και χειρότερο πόνο και από εξέταση. Βέβαια εγώ έχω κάνει χειρουργείο ξύπνια παλιότερα οπότε έχω νιώσει.

On 5/4/2025 at 5:00 ΜΜ, kate82 είπε:

Λειτουργούν διαφορετικά λογικά ,σ εμάς εδώ τα δίνουν κατευθείαν για αυτό σε ρώτησα ,αλλά ούτως ή άλλως όλα καθαρά θα είναι σίγουρα 

Expand  

Και εγώ έτσι πιστεύω. Ο υπέρηχος ήταν καθαρός αλλά οκ ας τα πάρουμε να φύγει και αυτό.

• Μου αρέσει 2

On 5/4/2025 at 4:13 ΜΜ, karlajo είπε:

Expand  

Εγώ πάλι καθόλου ,πριν 15 μέρες που έκανα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να ξανακάνω μαστογραφία γιατί έχει πολύ ακτινοβολία και από εδώ και πέρα θα κάνω υπέρηχο και αν δείξει κάτι μαγνητική καλύτερα παρά μαστογραφία 

Κορίτσια μου ερώτηση αν κάποια γνωρίζει 

Αν θυμάστε τους τελευταίους 2 μήνες ταλαιπωρούμε με γρίπη Δόξα τον Θεό πέρασε λίγος βήχας έμεινε ,αλλά έχω πάρει αντιβιωσεις να φάνε και οι κότες ,μέσα στην βδομάδα θα μιλήσω και με το κέντρο αλλά θεωρώ σωστό να μην κάνω την ετ  σ αυτόν τον κύκλο ,εσείς τι γνώμη έχετε ? 

Κορίτσια καλησπέρα. Με έχει φάει η αγωνία, αν δεν είχαν προχωρήσει τα εμβρυακια θα με είχαν ειδοποιήσει;αύριο θα είναι η τρίτη τους μέρα, θα με πάρουν αύριο για την εξέλιξη;

On 5/4/2025 at 5:53 ΜΜ, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Με έχει φάει η αγωνία, αν δεν είχαν προχωρήσει τα εμβρυακια θα με είχαν ειδοποιήσει;αύριο θα είναι η τρίτη τους μέρα, θα με πάρουν αύριο για την εξέλιξη;

Expand  

Αύριο είναι Κυριακή δεν θα σε πάρουν τηλ. Από Δευτέρα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...