Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι σκέφτομαι και εγώ για μετά τις γιορτές .... Εμένα μου είχε έρθει μια μέρα νωρίτερα ....σ είπαν βαθμολογίες ???

Αααα άρα έχω ακόμα .καλε θα εκραγεί το στηθος μου!!!μου είπαν ποια έφτασαν 3 μερα Δευτέρα θα μου πουν ποσά έφτασαν βλαστοκυστες.μακαρι δηλαδή να φτάσουν αρκετά .ειχα 3 με 12,10 και 9 κύτταρα ,2 με 8 κύτταρα και ένα καημενουλι με 5

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Christi 85 είπε:

Την επόμενη μέτρηση μου είπε να την κάνω την Δευτέρα σε 4 μέρες δηλαδή και φοβάμαι μέχρι τότε αφού δεν ξέρω αν ανεβαίνει

Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι, δες όμως το τώρα σου. Και το τώρα είναι ότι είσαι έγκυος! ❤️ 

Υπομονή και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! Γιατί κάθε βήμα θα σε αγχώνει και θα σε φοβίζει. Είναι η παρενέργειες της υπογονιμότητας αυτές και είναι απόλυτα λογικό. 

Διαφημίσεις

12 hours ago, karlajo said:

Γενικά ειμαι ευχαριστημένη μαζί της όπως και σε ένα θεμα που προεκυψε μετά την ωοληψια με την ούρηση μη ήταν κλειστο το κέντρο με πήρε η ίδια της τηλ και μου ειπε Ότι ώρα και να είναι να τη ν πάρω στο κινητό .και νοιάστηκε με πήρε και 11 το βράδυ να δει πως ειμαι κλπ .δηλ λίγο την ένοιωσα σαν μαμά δεν ξέρω αν με καταλαβαινεις .δεν έβαλε δηλαδή τη μαία να με πάρει .αυτο π λίγο δε μ άρεσε είναι όταν από την αρχή της έλεγα ότι μου έχουν κτσει βαρια τα φάρμακα έχω αναγούλες πολλές και εμετους που μου έλεγε δεν είναι από τα φάρμακα καο στο τέλος γύρισε και μου ειπε έχει επηρεαστεί ο οργανισμός σου από τα φάρμακα …Ε χαίρω πολύ αυτό έλεγα κ εγώ από την αρχή 😂😂😂κατά τα αλλά εξαιρετική καθησυχαστική και άνθρωπος .

Σε ποια γιατρό είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια,

Την έκανα την μαστογραφία. Εντάξει δεν ήταν κάτι. Να δεις μάλλον με φοβήθηκαν και δεν βγάλανε το κρεβάτι του Προκρούστη,😛😛😛. Μια ελαφριά πίεση είναι και εγώ έχω και πυκνό μαστό. Ήταν και φίλη μου αυτή που μου την έκανε οπότε λέγαμε και βλακείες και ψιλογελαγαμε. Ήταν και προσεκτική στο πώς με χειρίστηκε στο μηχάνημα οπότε όλα καλά. Καλά αποτελέσματα να έχουμε τώρα.

• Ευχή 1

Καλησπέρα είμαι 4 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Μετράω το σάκχαρο μεταγευματικα και ανεβαίνει 190 με αυστηρή διατροφή και glukofren. Δευτέρα θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο πάλι. Ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ; Φοβάμαι πολύ με τέτοιες τιμες.

Just now, despoina554 είπε:

Καλησπέρα είμαι 4 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Μετράω το σάκχαρο μεταγευματικα και ανεβαίνει 190 με αυστηρή διατροφή και glukofren. Δευτέρα θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο πάλι. Ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ; Φοβάμαι πολύ με τέτοιες τιμες. Παίρνω και κορτιζόνη και ίσως αυτό να ανεβάζει.

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Σε ποια γιατρό είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια,

Την έκανα την μαστογραφία. Εντάξει δεν ήταν κάτι. Να δεις μάλλον με φοβήθηκαν και δεν βγάλανε το κρεβάτι του Προκρούστη,😛😛😛. Μια ελαφριά πίεση είναι και εγώ έχω και πυκνό μαστό. Ήταν και φίλη μου αυτή που μου την έκανε οπότε λέγαμε και βλακείες και ψιλογελαγαμε. Ήταν και προσεκτική στο πώς με χειρίστηκε στο μηχάνημα οπότε όλα καλά. Καλά αποτελέσματα να έχουμε τώρα.

Είδες που αγχωνοσουν , τίποτα δεν ήταν.δεν τα πήρες κατευθείαν τ αποτελέσματα?

πρίν από 27 λεπτά , despoina554 είπε:

Καλησπέρα είμαι 4 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Μετράω το σάκχαρο μεταγευματικα και ανεβαίνει 190 με αυστηρή διατροφή και glukofren. Δευτέρα θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο πάλι. Ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ; Φοβάμαι πολύ με τέτοιες τιμες.

Είχες θέμα με το σάκχαρο σου ??? Η κορτιζόνη ανεβάζει αλλά όχι τόσο ...

Πριν δύο εβδομάδες βρήκαμε υπογλυκαιμία. Δεν το ήξερα πριν. Ξεκίνησα glukofren. Είπα στην ενδοκρινολόγο ότι δεν θέλω να ρισκάρω 5η αποτυχια.  Συνδέθηκα με το libre και είδε τις τιμές και είπε ότι είναι υψηλές. Ξεκάθαρη απάντηση θα πάρω την Δευτέρα για το αν θα προχωρησω. Θεωρώ ότι η αναβολή είναι μονόδρομος. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , despoina554 είπε:

Πριν δύο εβδομάδες βρήκαμε υπογλυκαιμία. Δεν το ήξερα πριν. Ξεκίνησα glukofren. Είπα στην ενδοκρινολόγο ότι δεν θέλω να ρισκάρω 5η αποτυχια.  Συνδέθηκα με το libre και είδε τις τιμές και είπε ότι είναι υψηλές. Ξεκάθαρη απάντηση θα πάρω την Δευτέρα για το αν θα προχωρησω. Θεωρώ ότι η αναβολή είναι μονόδρομος. 

Μίλα με την γιατρό σου και θα σε πει πως θα προχωρήσετε ,εύχομαι να μην τ αναβάλλεται 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , despoina554 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Δεν σε βοήθησα και κάπου κορίτσι μου ,μακάρι να μπορούσα να σε σώσω μια απάντηση να σ ηρεμήσω ,αλλά θεωρώ σε τέτοια θέματα τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γιατροι

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Σε ποια γιατρό είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια,

Τη Δημητράκη έχω στο embryolab ! Ρε παιδιά εγώ αν και μικρό στήθος πολύ πονάω στη μαστογραφία .

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kate82 said:

Είδες που αγχωνοσουν , τίποτα δεν ήταν.δεν τα πήρες κατευθείαν τ αποτελέσματα?

Είχες θέμα με το σάκχαρο σου ??? Η κορτιζόνη ανεβάζει αλλά όχι τόσο ...

Σε 4 ημέρες μου είπαν τα αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Σε 4 ημέρες μου είπαν τα αποτελέσματα.

Λειτουργούν διαφορετικά λογικά ,σ εμάς εδώ τα δίνουν κατευθείαν για αυτό σε ρώτησα ,αλλά ούτως ή άλλως όλα καθαρά θα είναι σίγουρα 

46 minutes ago, karlajo said:

Τη Δημητράκη έχω στο embryolab ! Ρε παιδιά εγώ αν και μικρό στήθος πολύ πονάω στη μαστογραφία .

Εντάξει δεν το λες και πόνο αφόρητο. Παρότι και εγώ έχω πυκνό μαστό και μικρό στήθος σχετικά απλά μια πίεση ενιωσα. Έχει τύχει δηλαδή στη ζωή μου να έχω και χειρότερο πόνο και από εξέταση. Βέβαια εγώ έχω κάνει χειρουργείο ξύπνια παλιότερα οπότε έχω νιώσει.

1 minute ago, kate82 said:

Λειτουργούν διαφορετικά λογικά ,σ εμάς εδώ τα δίνουν κατευθείαν για αυτό σε ρώτησα ,αλλά ούτως ή άλλως όλα καθαρά θα είναι σίγουρα 

Και εγώ έτσι πιστεύω. Ο υπέρηχος ήταν καθαρός αλλά οκ ας τα πάρουμε να φύγει και αυτό.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

Εγώ πάλι καθόλου ,πριν 15 μέρες που έκανα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να ξανακάνω μαστογραφία γιατί έχει πολύ ακτινοβολία και από εδώ και πέρα θα κάνω υπέρηχο και αν δείξει κάτι μαγνητική καλύτερα παρά μαστογραφία 

Κορίτσια μου ερώτηση αν κάποια γνωρίζει 

Αν θυμάστε τους τελευταίους 2 μήνες ταλαιπωρούμε με γρίπη Δόξα τον Θεό πέρασε λίγος βήχας έμεινε ,αλλά έχω πάρει αντιβιωσεις να φάνε και οι κότες ,μέσα στην βδομάδα θα μιλήσω και με το κέντρο αλλά θεωρώ σωστό να μην κάνω την ετ  σ αυτόν τον κύκλο ,εσείς τι γνώμη έχετε ? 

Κορίτσια καλησπέρα. Με έχει φάει η αγωνία, αν δεν είχαν προχωρήσει τα εμβρυακια θα με είχαν ειδοποιήσει;αύριο θα είναι η τρίτη τους μέρα, θα με πάρουν αύριο για την εξέλιξη;

πρίν από 5 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Με έχει φάει η αγωνία, αν δεν είχαν προχωρήσει τα εμβρυακια θα με είχαν ειδοποιήσει;αύριο θα είναι η τρίτη τους μέρα, θα με πάρουν αύριο για την εξέλιξη;

Αύριο είναι Κυριακή δεν θα σε πάρουν τηλ. Από Δευτέρα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...