Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Anastasia14 said:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, να πάνε όλα καλά!

Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει στην περίοδο της πρόκλησης ότι επαφές μόνο τις πρώτες ημέρες και με προσοχή. Τον ειχα ρωτήσει αν δε θελει γιατι φοβάται μη σπάσουν τα ωοθυλάκια και μου είπε ναι. Τώρα αν έχεις 2-3 ίσως είναι λιγότερο αυστηρά τα πράγματα, αλλα δεν τον ξαναρώτησα η αλήθεια ειναι. Εγώ που και αυτη και την προηγούμενη φορά τόσα είχα από φόβο δεν ειχαμε επαφές, λέω μην πάνε στραφι τόσες ενέσεις, τόσος κόπος και τόσα χρήματα. Μετά την ωοληψία γενικά σας εχει πει ότι επιτρέπονται επαφές; Εμάς μας είπε μετά από δύο εβδομάδες.

Κορίτσια ο πεθερός μου μετά από πέντε εβδομάδες στο νοσοκομειο βγηκε επιτέλους και πήγε σε κεντρο αποκατάστασης! Ελπίζω τώρα να πάνε καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Για το γάμο η εκκλησία που θελουμε μας κανει νερα για τη νεα ημερομηνια, οπότε λέμε την Κυριακή να πάνε να ρωτήσουμε σε μια άλλη στην περιοχή μας. Αύριο εχω ωοληψια και για κάποιον ανεξήγητο λόγο ανυπομονώ. Σκεφτομαι και να δοκιμασω να μην κάνω μέθη αυτή τη φορά να δω πώς θα πάει, αλλά φοβάμαι κιόλας μην πονέσω και κουνηθώ και τα χαλάσω όλα.. Εχτές είδα δύο ωοθυλάκια 20 και 21 mm, που αυτά θα πάρουμε αύριο. Είχαμε και κάποια μικρότερα στα 10-14 mm νομίζω, που ειπαμε να δούμε πόσο θα ειναι και αυριο κι αν μας παίρνει να συνεχίσουμε τη διέγερση και ξανά δεύτερη ωοληψία τη Μ. Εβδομάδα. Έχει καμιά σας εμπειρία από δύο ωοληψίες στον ίδιο κύκλο? Κάπου ειχα διαβασει για μια κοπέλα που έλεγε ότι το έκανε. Σε ερώτηση στο γιατρό μου αν τα ωαρια που προέρχονται απο ωοθυλάκια που παίρνουμε στη δεύτερη ποιοτικά ειναι χαμηλότερα μου είπε όχι, εφόσον έχουν το κατάλληλο μέγεθος. Στην προηγούμενη ενα που πήραμε στα 14 mm δεν ειχε ωάριο, οπότε είπαμε να μη το ρισκάρουμε και τώρα. Επίσης με βάλατε σε σκεψεις όσες ειπατε για γονιμοποίηση με E. coli και ειπαμε να δώσει σπέρμα το συζυγος κι αν δουν οι εμβρυολόγοι ότι δεν ειναι κάπως καλο να μην προχωρησουμε σε γονιμοποίηση, διαφορετικά να το προσπαθούσε να δουμε κιολας τι θα γίνει, ελπίζω να μην "καψουμε' με αυτό τον τρόπο καλά ωάρια. 

Εγώ είχα κανονικά επαφές μέχρι πριν δύο τρεις μέρες στην ωολληψια και στις δύο φορές που έκανα διέγερση. Δεν είχα κάποιο θέμα με τα ωοθυλάκια. Γενικά μου είχαν πει ότι αν νιώθω εγώ καλά να κάνω. Επίσης και μετά την εμβρυομεταφορα μόνο για το βάρος μου είχαν πει λίγο προσοχή και να μην πολύ κουραστω τις δύο πρώτες μέρες. Κατά τα άλλα να κάνω ότι μου αρέσει. Και παρότι εγώ έκανα και δουλειές όχι βαριές βασικές δηλαδή πχ μαγείρεμα, κάνα πλυντήριο η λίγο σκούπα με την στικ κανονικά έμφυτευση είχα. Δεν προχώρησαν για άλλο λόγο. Θέλω να πω δεν έκανα γενική στο σπίτι ούτε βάρος σήκωνα αλλά δεν ήμουν και ακίνητη. Σκέψου ότι στην τελευταία έτ δεν πήρα καν άδεια να κάτσω. Δούλευα κανονικά. Προφανώς δεν κάνω βαριά δουλειά.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ καλή επιτυχία εμένα όταν ξεκίνησα μου ζήτησε κ τα δύο να τα κάνω κ τα έκανα τώρα που θα πάω για δεύτερη ετ ου ζήτησε μόνο υπέρηχο.

ιδιά ηληκία?? πόσο καιρό πριν να γίνει η μαστογραφία?

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έχω update 3ης μέρας!!έχουν προχωρήσει έως εδώ και τα 6! σας τα γράφω αναλυτικα

3 είναι grade 1.5 με 12, 10, 9 κυτταρα

3 είναι grade 2 με 8,8,5 κύτταρα αντίστοιχα!

μου είπε λογικά τα πρώτα 3 θα γίνουν βλαστοκύστες και πιθανα και τα αλλά 2 που έχουν 8 κύτταρα!

Πως τα βλέπετε εσείς από την εμπειρία σας τα πράγματα?

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 7
  • Λουλούδια 1

Μπορώ να σε ρωτήσω  κτ ; Έχω κύκλο 30-31 σήμερα 9η μέρα χωρίς φάρμακα το ενδομήτριο είναι 4.3 πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει ; Δε μ δώσανε αγωγή ! Θα με πάνε με φυσικό κύκλο Κ αν δε παχύνει μέχρι τρίτη 13η μέρα που είναι ο επόμενος υπέρηχος θα γίνειται να πάρω κτ να παχύνει ; Θα προλάβει ;ετών 30

πρίν από 9 λεπτά , Sofm είπε:

Μπορώ να σε ρωτήσω  κτ ; Έχω κύκλο 30-31 σήμερα 9η μέρα χωρίς φάρμακα το ενδομήτριο είναι 4.3 πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει ; Δε μ δώσανε αγωγή ! Θα με πάνε με φυσικό κύκλο Κ αν δε παχύνει μέχρι τρίτη 13η μέρα που είναι ο επόμενος υπέρηχος θα γίνειται να πάρω κτ να παχύνει ; Θα προλάβει ;ετών 30

Για εμβρυομεταφορά θα πας; Για να παχύνει το ενδομήτριο πρέπει να κάνεις ωορρηξία στον φυσικό. Οσο πλησιάζεις στην ωορρηξία σου θα παχύνει κ αυτό. 

πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Για εμβρυομεταφορά θα πας; Για να παχύνει το ενδομήτριο πρέπει να κάνεις ωορρηξία στον φυσικό. Οσο πλησιάζεις στην ωορρηξία σου θα παχύνει κ αυτό. 

Πιστεύεις πως μπορεί να παχύνει όσο πρέπει ; 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Κορίτσια μου έχω update 3ης μέρας!!έχουν προχωρήσει έως εδώ και τα 6! σας τα γράφω αναλυτικα

μου είπε λογικά τα πρώτα 3 θα γίνουν βλαστοκύστες και πιθανα και τα αλλά 2 που έχουν 8 κύτταρα!

Υπέροχα! Πάμε δυνατά!

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Υπέθεσα και εγώ πως είναι πολύ νωρις για να δω αλλαγή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να άλλαξε τόσο πολύ ο κύκλος ξαφνικά μετά από τόσες ωοληψιες. Δύσκολα θα μεγαλώσει καταβολή μέχρι Δευτέρα… περιμένω να μιλήσω με το γιατρό για να καταλάβω γιατί αν ξεκίνησα να μη βρίσκω ωάριο το μηνα δε θα πάει καλά αυτό. 

Και εγώ πιστεύω ότι είναι θετική αυτή η εξέλιξη ακόμα και αν δεν προλάβετε κάτι αυτό το μήνα (που ούτως ή άλλως είσαι σε φυσικούς και όχι σε κάποιο τεχνητό timeline να έχεις και deadline), ακόμα και αν ο οργανισμός σου χάσει ένα μήνα πιστεύω ότι στην χειρότερη περίπτωση να σου δείξει ότι έχει κουραστεί από το συνεχόμενο.. Πάντως πολύ αισιόδοξο το ότι είδατε καταβολές και αν αρχίσει να συμβαίνει αυτό τότε όντως είχε αποτέλεσμα το PRP σε εσένα.

Καλησπέρα κορίτσια! Βρε παιδιά πήρα να δοκιμάσω αυτό το κεφίρ που λέτε και το τι ξινίλα πήρα δεν λέγεται! Μα πώς το πίνουν αυτό το πράγμα;!😂

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Τι καλά νέα, κορίτσι!! Νομίζω είναι πολύ θετικό που προχωρησαν και τα 6!! Δευτέρα θα έχετε τελευταία ενημέρωση, σωστα;;

1 hour ago, Sofm είπε:

Πιστεύεις πως μπορεί να παχύνει όσο πρέπει ; 

Σε 4 μέρες δύσκολο να φτάσει τέτοιο μέγεθος. Θέλει χρόνο. Εξαρτάται και από τις εξετάσεις σου και το μέγεθος των ωοθυλακίων σου. 

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , anemonii είπε:

Τι καλά νέα, κορίτσι!! Νομίζω είναι πολύ θετικό που προχωρησαν και τα 6!! Δευτέρα θα έχετε τελευταία ενημέρωση, σωστα;;

ναι Δευτέρα μου είπαν θα με ενημερώσουν όμως  κυριακη θα καταψύξουν όσα έφτασαν 5 ημερών βλαστοκύστες και Δευτέρα θα περιμένουν μηπως κάποιο άλλο που έμεινε πίσω γίνει και αυτό βλαστοκύστη να το καταψύξουν και αυτό!Άντε να δούμε🙏

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 5

πρίν από 50 λεπτά , Maraki S. είπε:

Και εγώ πιστεύω ότι είναι θετική αυτή η εξέλιξη ακόμα και αν δεν προλάβετε κάτι αυτό το μήνα (που ούτως ή άλλως είσαι σε φυσικούς και όχι σε κάποιο τεχνητό timeline να έχεις και deadline), ακόμα και αν ο οργανισμός σου χάσει ένα μήνα πιστεύω ότι στην χειρότερη περίπτωση να σου δείξει ότι έχει κουραστεί από το συνεχόμενο.. Πάντως πολύ αισιόδοξο το ότι είδατε καταβολές και αν αρχίσει να συμβαίνει αυτό τότε όντως είχε αποτέλεσμα το PRP σε εσένα.

Καλησπέρα κορίτσια! Βρε παιδιά πήρα να δοκιμάσω αυτό το κεφίρ που λέτε και το τι ξινίλα πήρα δεν λέγεται! Μα πώς το πίνουν αυτό το πράγμα;!😂

Πάρε καλέ αυτό με τις γεύσεις να το πιεις πιο ευχάριστα! Καλά οκ δεν είναι και το σούπερ ροφημα να πεις τι τέλειο είναι αλλά τουλάχιστον πίνεται κάπως πιο ευχάριστα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Maraki S. είπε:

Ναι, πάρε αυτό με τις γεύσεις που λέει η Δήμητρα. Παιδικό γιαουρτάκι μού θυμίζει εμένα η γεύση τους!

πρίν από 13 λεπτά , karlajo είπε:

ναι Δευτέρα μου είπαν θα με ενημερώσουν όμως  κυριακη θα καταψύξουν όσα έφτασαν 5 ημερών βλαστοκύστες και Δευτέρα θα περιμένουν μηπως κάποιο άλλο που έμεινε πίσω γίνει και αυτό βλαστοκύστη να το καταψύξουν και αυτό!Άντε να δούμε🙏

Αντε ωραία!! Δευτέρα θα ξέρεις, θα τελειώσει η αγωνία! Όλα καλά να πάνε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σε 4 μέρες δύσκολο να φτάσει τέτοιο μέγεθος. Θέλει χρόνο. Εξαρτάται και από τις εξετάσεις σου και το μέγεθος των ωοθυλακίων σου. 

Σε 4 μέρες θα πάω να με ξαναδεί 13η μέρα . Εγώ κάνω ωορηξια συνήθως 17η -18η . Μέχρι τότε αν θα φτάσει ; lh 8.24 e2 78.38

2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα! Ναι δε ξέρω και δε με έχει πάρει και ο γιατρός ακόμα να μου εξηγήσει οπότε είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Ακόμα και να μη πάρω ωάριο αυτό το μήνα θέλω απλά να ξέρω πως δεν είναι κάποιο μοτίβο που ξεκινάει και θα αρχίσω να μη βρίσκω ωάρια ξαφνικά. Είναι διαφορετικός κύκλος από τους προηγούμενους δλδ. Εν τω μεταξύ αδιαθέτησα χωρίς κανένα σύμπτωμα και ούτε καν κράμπες 1-2 μέρες νωρίτερα αυτή τη φορά. Ηταν από την αρχή διαφορετικά δλδ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...