Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Christi 85 είπε:

Την επόμενη μέτρηση μου είπε να την κάνω την Δευτέρα σε 4 μέρες δηλαδή και φοβάμαι μέχρι τότε αφού δεν ξέρω αν ανεβαίνει

Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι, δες όμως το τώρα σου. Και το τώρα είναι ότι είσαι έγκυος! ❤️ 

Υπομονή και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! Γιατί κάθε βήμα θα σε αγχώνει και θα σε φοβίζει. Είναι η παρενέργειες της υπογονιμότητας αυτές και είναι απόλυτα λογικό. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η απουσία ωορρηξίας σε έναν κύκλο ή η καθυστερημένη ωορρηξία δεν είναι σημάδι εμμηνόπαυσης βρε παιδί μου, μην πηδάς τόσο γρήγορα σε συμπεράσματα. Το κάνω κ εγώ ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Χθες με πήρε ο γιατρός μου ο ψείρας που λέει η @little miracle γιατί ήταν η προγεστερόνη μου 1,61 αντί για κάτω από 1,4 που την ήθελε και μέχρι να κάνω μια επανάληψη και να με πάρει τηλέφωνο είχα κάνει διάγνωση κύστης ωχρού σωματίου, ότι θα σπάσει και θα καταλήξω πάλι στο νοσοκομείο για χειρουργείο 🤦‍♀️

Εγω πιστεύω πως είναι αποτέλεσμα των πολλών καταβολών και θα ωριμάσουν τα ωοθυλάκια στον χρόνο τους. Έκανες κάτι διαφορετικό το prp, μην περιμένεις να δεις ακριβώς τα ίδια με τους προηγούμενους κύκλους. Άλλωστε υποτίθεται γι αυτό το έκανες για να βελτιώσεις την κατάσταση. Προτιμάς να μην δεις καμία αλλαγή; 

Αυτό λέει και ο σύζυγος , πως δλδ προτιμάει να έχει μια αλλαγή παρά να βλέπαμε πάλι 1-2 ωοθηλακια και that’s it. Αλλά αν είναι σε φάση καταβολών θα μεγαλώσουν σε τέτοιο σημείο ως τη Δευτέρα; Δε βγαίνουν οι μέρες! Επίσης αν παίζει κάποιο ρόλο, το ενδομήτριο ήταν επίσης πολύ μικρό. 4mm, επίσης πρώτη φορά για τέτοια μέρα. Συνήθως είναι 6-8 τέτοια μέρα. Δε μπορώ να καταλάβω. 
Ναι οκ ένας τέτοιος κύκλος δε σημαίνει απαραίτητα πως τον άλλο μήνα θα είναι τα ίδια αλλά και πάλι φοβάμαι πως αν ξεκινήσουν τέτοιοι μήνες μετά θα είναι πιο συχνοί.

11 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δεν θα νιώσεις τίποτα βρε ,ανώδυνη διαδικασία μπροστά σ όλα αυτά που τραβάμε 

Κοριτσια να σας ρωτηση επειδη θα κανω και γω εξωσωματικη σε κανενα τριμηνο πρέπει να κάνω και μαστγραφία και υπέρηχο?

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

Κοριτσια να σας ρωτηση επειδη θα κανω και γω εξωσωματικη σε κανενα τριμηνο πρέπει να κάνω και μαστγραφία και υπέρηχο?

Καλημέρα συνήθως ζητάνε μόνο υπέρηχο 

Καλημέρα κορίτσια, με πήρε ο εξωσωματικος και μου είπε πως έχουμε 2 καλά έμβρυα με την εξέλιξη που θέλουν. Δεν μου είπε κάτι παραπάνω, βέβαια με έπιασε κ στον ύπνο και από τη χαρά μου δεν ρώτησα και εγώ παραπάνω πράγματα. Τι λέτε θα τα καταφέρω;

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 9
  • Λουλούδια 3

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα συνήθως ζητάνε μόνο υπέρηχο 

ΟΚΚ ευχαριστω πολυ!!!

πρίν από 8 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια, με πήρε ο εξωσωματικος και μου είπε πως έχουμε 2 καλά έμβρυα με την εξέλιξη που θέλουν. Δεν μου είπε κάτι παραπάνω, βέβαια με έπιασε κ στον ύπνο και από τη χαρά μου δεν ρώτησα και εγώ παραπάνω πράγματα. Τι λέτε θα τα καταφέρω;

στο ευχόμαστε να πάνε όλα τέλεια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτό λέει και ο σύζυγος , πως δλδ προτιμάει να έχει μια αλλαγή παρά να βλέπαμε πάλι 1-2 ωοθηλακια και that’s it. Αλλά αν είναι σε φάση καταβολών θα μεγαλώσουν σε τέτοιο σημείο ως τη Δευτέρα; Δε βγαίνουν οι μέρες! Επίσης αν παίζει κάποιο ρόλο, το ενδομήτριο ήταν επίσης πολύ μικρό. 4mm, επίσης πρώτη φορά για τέτοια μέρα. Συνήθως είναι 6-8 τέτοια μέρα. Δε μπορώ να καταλάβω. 
Ναι οκ ένας τέτοιος κύκλος δε σημαίνει απαραίτητα πως τον άλλο μήνα θα είναι τα ίδια αλλά και πάλι φοβάμαι πως αν ξεκινήσουν τέτοιοι μήνες μετά θα είναι πιο συχνοί.

Με τέτοιο ενδομήτριο και κανένα ωάριο ακόμα να ξεχωρίζει ο κύκλος σου απλά δεν ξεκίνησε ακόμα. Είναι σαν να είσαι 3η 4η ημέρα. Στο λέω εγγυημένα αυτό γιατί έτσι πάνε όλοι οι κύκλοι μου, 10η ημέρα έχω αυτή ακριβώς την εικόνα όπως κ εσύ τώρα.  Καταβολές πολλές στη μια ωοθήκη ή άλλη θα έχει 1-2 πολύ μικρά ωοθυλάκια και ενδομήτριο κάπου στα 4. Τα σερπαφαρ ανταγωνιστής δεν είναι; Κλομιφαινη και καλά για να μεγαλώσουν περισσότερα ωοθυλάκια; Σε 4 μέρες περίπου θα δεις ωοθυλάκια να ξεχωρίζουν και σε 10 μέρες περίπου θα είσαι για ωορρηξία. Έχεις δρόμο μπροστά σου και ας ελπίσουμε να είναι ένας διαφορετικός κύκλος προς το καλύτερο! Την Δευτέρα μάλλον θα δεις κάποιο να ξεχωρίζει, όχι να μεγαλώσει όμως δραματικά. Στους προηγούμενους κύκλους που πήγαινες και είχες ένα ωάριο, είχες πολλές καταβολές; Είχες δλδ την ίδια εικόνα στις ωοθήκες σου; 

πρίν από 10 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Μπράβο κορίτσι! Με το καλό να πάρεις δυο όμορφες βλαστοκύστες σου εύχομαι 🤞

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , mariamik είπε:

Από όσο κατάλαβα, καλό είναι να γίνεται μαστογραφία για άνω των 35-40. Αν είσαι κάτω των 35, κάνε έναν υπέρηχο, κακό σίγουρα δεν κάνει. Εγώ είμαι 32, αλλά επειδή έχουμε ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογένεια, πήγα σε μαστολόγο προληπτικά, με έβαλε να κάνω υπέρηχο και μαγνητική μαστών, όχι μαστογραφία.

πρίν από 1 λεπτό , anemonii είπε:

Από όσο κατάλαβα, καλό είναι να γίνεται μαστογραφία για άνω των 35-40. Αν είσαι κάτω των 35, κάνε έναν υπέρηχο, κακό σίγουρα δεν κάνει. Εγώ είμαι 32, αλλά επειδή έχουμε ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογένεια, πήγα σε μαστολόγο προληπτικά, με έβαλε να κάνω υπέρηχο και μαγνητική μαστών, όχι μαστογραφία.

36 και οχι ιστορικο αλλα θα κανω υπερηχο σίγουρα και το βλεπω και για μαστογραφία

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , dimi.tra είπε:

Με τέτοιο ενδομήτριο και κανένα ωάριο ακόμα να ξεχωρίζει ο κύκλος σου απλά δεν ξεκίνησε ακόμα. Είναι σαν να είσαι 3η 4η ημέρα. Στο λέω εγγυημένα αυτό γιατί έτσι πάνε όλοι οι κύκλοι μου, 10η ημέρα έχω αυτή ακριβώς την εικόνα όπως κ εσύ τώρα.  Καταβολές πολλές στη μια ωοθήκη ή άλλη θα έχει 1-2 πολύ μικρά ωοθυλάκια και ενδομήτριο κάπου στα 4. Τα σερπαφαρ ανταγωνιστής δεν είναι; Κλομιφαινη και καλά για να μεγαλώσουν περισσότερα ωοθυλάκια; Σε 4 μέρες περίπου θα δεις ωοθυλάκια να ξεχωρίζουν και σε 10 μέρες περίπου θα είσαι για ωορρηξία. Έχεις δρόμο μπροστά σου και ας ελπίσουμε να είναι ένας διαφορετικός κύκλος προς το καλύτερο! Την Δευτέρα μάλλον θα δεις κάποιο να ξεχωρίζει, όχι να μεγαλώσει όμως δραματικά. Στους προηγούμενους κύκλους που πήγαινες και είχες ένα ωάριο, είχες πολλές καταβολές; Είχες δλδ την ίδια εικόνα στις ωοθήκες σου; 

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Διαφημίσεις

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

1 hour ago, mariamik είπε:

ΟΚΚ ευχαριστω πολυ!!!

στο ευχόμαστε να πάνε όλα τέλεια

Ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν ειναι πιο μεγάλος δε με ενοχλεί γιατί ίσως προλαβαίνουν να ωριμάσουν κάποια και δε τα παίρνω εν τελεί ανώριμα. Αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό ή αν απλά δε τα ωριμάζει ο οργανισμός. Απλά επειδή 12 μήνες τώρα δε μου έχει ξανασυμβεί φρικαρω με την αλλαγή ειδικά μετά από το prp που το έκανα πριν 15 μέρες ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα. Οχι για να μη μεγαλώνει τίποτα τώρα.

Δεν είναι όλοι οι κύκλοι ίδιοι. Και εγώ συνήθως 10η μέρα με 11η έκανα ωοληψιες αλλά είχα μήνα που πήγα και 17η. Θα μεγαλώσει μην αγχώνεσαι 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Το ενδομήτριο είναι μικρό λόγω του seprafar, αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως δεν γίνεται εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αν παίρνεις τέτοιου είδους φάρμακα. Επισης είναι πολύ νωρίς να δεις αλλαγή, αν καταλάβεις ότι έπιασε το prp μπορεί να σου κάνει και διέγερση.

4 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ καλή επιτυχία εμένα όταν ξεκίνησα μου ζήτησε κ τα δύο να τα κάνω κ τα έκανα τώρα που θα πάω για δεύτερη ετ ου ζήτησε μόνο υπέρηχο.

πρίν από 47 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν είναι όλοι οι κύκλοι ίδιοι. Και εγώ συνήθως 10η μέρα με 11η έκανα ωοληψιες αλλά είχα μήνα που πήγα και 17η. Θα μεγαλώσει μην αγχώνεσαι 

Το ενδομήτριο είναι μικρό λόγω του seprafar, αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως δεν γίνεται εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αν παίρνεις τέτοιου είδους φάρμακα. Επισης είναι πολύ νωρίς να δεις αλλαγή, αν καταλάβεις ότι έπιασε το prp μπορεί να σου κάνει και διέγερση.

Υπέθεσα και εγώ πως είναι πολύ νωρις για να δω αλλαγή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να άλλαξε τόσο πολύ ο κύκλος ξαφνικά μετά από τόσες ωοληψιες. Δύσκολα θα μεγαλώσει καταβολή μέχρι Δευτέρα… περιμένω να μιλήσω με το γιατρό για να καταλάβω γιατί αν ξεκίνησα να μη βρίσκω ωάριο το μηνα δε θα πάει καλά αυτό. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...