-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:
Σ ευχαριστώ για την απάντηση Lina δυστυχώς το ενδομήτριο μου δεν ανταποκρίνεται καθόλου στα φάρμακα. Είτε παίρνω είτε δεν παίρνω τόσο μένει. Γι αυτό επιλέξαμε τον φυσικό γιατί δεν θα είχε και καμία διαφορά. Δεν είχαμε ποτέ ενδείξεις για κάτι καλύτερο και αυτό με προβληματίζει. Έκανα και την υστεροσκοπηση και κέρδισα ένα χιλιοστό οκ το λες και σημαντικό κατά κάποιο τρόπο. Μου είπε πως μπορεί να είναι αιτία υπογονιμότητας αυτή η εικόνα σε συνδυασμό με το σχήμα της μήτρας που ήταν προβληματικό. Δεν μεγαλώνει το ρημάδι τι να το κάνω! Εχω προσαρμόσει την διατροφή μου στην λεπτομέρεια, παίρνω βιταμίνες, παίρνω προβιοτικά, έχασα μέχρι και βάρος από την υπέρ λεπτομέρεια, έχω δοκιμάσει ότι γιατροσόφι υπάρχει εκεί έξω-τίποτα!
Άρα πρακτικά κατά την ωορρηξία σου ανέβηκε το ενδομήτριο. Οκ αυτό είναι αισιόδοξο τουλαχιστον να φτάσει το 7,5 που φτάνει πάντα να ηρεμήσω κ εγώ. Ειμαι ικανή να πάω αύριο πρωί στον κανονικό γυναικολόγο μου να του πω ρίξε μια μέτρηση για να μου φύγει το άγχος αλλά ξέρω θα του το πει 😂
Εμένα τα utro είναι ένα το βράδυ συμπληρωματικά γιατί μου έδωσε κολπικά προγεστερόνη και μέτρησα σήμερα προγεστερονη και θα μετρήσω πάλι την τρίτη το πρωί. Λογικά κ εσύ θα μετρήσεις δυο μέρες πριν την μεταφορά 🤞
Αγαπημένη μου Σ ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, μακάρι να πάνε όλα καλά και για εσένα και για ολες μασ! Είναι ψείρας ο ερμος με εμένα που έμπλεξε τι να κάνει. Είμαι όμως κ εγώ πολύ λεπτομερής σε όλα και μου δίνει ασφάλεια αυτό το πράγμα ότι κάπως έχω τον έλεγχο σε κάτι που κατά τα άλλα δεν έχουμε κανέναν έλεγχο προφανώς. Αλλά το ότι είναι τόσο λεπτομερής με βοηθάει στον να τον εμπιστευτώ. Ξέρω πως αν κάτι δεν του άρεσε δεν θα προχωρούσε. Είναι τριζωνικό από την 10η μέρα που άρχισε να φαίνεται. Εχει καλή αιμάτωση, η μήτρα μου έχει καλό σχήμα, την μέτρησε, την είδαμε και 3D και μου λέει έχει καλό σχήμα και καλή εικόνα. Πιστεύει πως αξίζει να προχωρήσουμε δεδομένου πως είμαστε και τόσο κοντά στην υστεροσκοπηση.
εννοειται πως πρεπει. εφοσον ο γιατρος σε παρακολουθει τοσο καιρο και τοσο ενδελεχως και ξερει τοσο καλα τον οργανισμο σου, προφανως και γνωριζει οτι ειναι ικανες οι συνθηκες για ετ. να τον εμπιστευτεις.
-
1
-
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 12.261 απαντήσεις
- 1.240.966 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.256.598 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 147.767 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 509.359 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 151.599 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.261 απαντήσεις
- 1.240.966 εμφανίσεις
-
- 2.415 απαντήσεις
- 136.795 εμφανίσεις
-
- 1.911 απαντήσεις
- 273.597 εμφανίσεις
-
- 28.409 απαντήσεις
- 3.640.988 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 36
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 532 απαντήσεις
- 117.087 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 493 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 16 απαντήσεις
- 854 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 168 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.463 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 6.360 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα