Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου, ούτε και θυμάμαι πιο, τόσα που έχουμε κάνει. Το ενδομήτριο μου μεγαλώνει αργά και βασανιστικά, πάμε σε φυσικό κύκλο και φαίνεται πέσαμε πάνω σε κύκλο που αργεί να γίνει ωορρηξία. Ίσως να είναι και το άγχος ή κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ τις προηγούμενες μέρες. Μετράω τις μέρες μια μια σαν τους φυλακισμένους. Απλά ήθελα κάπου να τα πω να με καταλάβουν γιατί αν δεν το έχεις βιώσει δεν το καταλαβαίνεις. Θέλει να φτάσουμε τουλάχιστον 7,5 και σήμερα ήταν 6,5. Με το σταγονόμετρο το ρημάδι! 🙈

κοιτα αν εχεις μεγαλους κυκλους γενικα, ειναι λογικο να πηγαινει ετσι αργα οπως λες. ειναι και το αγχος στη μεση. θεωρω παντως οπως λες αργα κ βασανιστικα ολα καλα θα πανε και θα γινει η ετ ακριβως οταν πρεπει. να σε ρωτησω το ωοθυλακιο που παει για ωορρηξια συμβαδιζει με το ενδομητριο; την προηγουμενη φορα ειχες παει παλι με φυσικο;

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου, ούτε και θυμάμαι πιο, τόσα που έχουμε κάνει. Το ενδομήτριο μου μεγαλώνει αργά και βασανιστικά, πάμε σε φυσικό κύκλο και φαίνεται πέσαμε πάνω σε κύκλο που αργεί να γίνει ωορρηξία. Ίσως να είναι και το άγχος ή κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ τις προηγούμενες μέρες. Μετράω τις μέρες μια μια σαν τους φυλακισμένους. Απλά ήθελα κάπου να τα πω να με καταλάβουν γιατί αν δεν το έχεις βιώσει δεν το καταλαβαίνεις. Θέλει να φτάσουμε τουλάχιστον 7,5 και σήμερα ήταν 6,5. Με το σταγονόμετρο το ρημάδι! 🙈

Λίγο του έμεινε, θα μεγαλώσει, πού θα πάει!; Πότε είναι να πας ξανά γιατρό; 

4 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Ξέρουμε πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?σήμερα πριν την ωοληψια ήταν 20,54 η δικιά μ κ λίγο τρόμαξα

Κάτω από 1 για μεταφορά! Πώς πήγες???

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

@karlajo σίγουρα? Είδα τις δικές μου εξετάσεις κι ήταν πάντα κάτω από το 1 πριν την ωοληψια. Μήπως είδες lh?

πρίν από 30 λεπτά , Neverstop είπε:

@karlajo σίγουρα? Είδα τις δικές μου εξετάσεις κι ήταν πάντα κάτω από το 1 πριν την ωοληψια. Μήπως είδες lh?

Πηραμε 8 ωαρια αύριο θα ξέρω τι γονιμοποιήθηκες και τι όχι..λογο στεναχωρεθηκα .οχι μόνο προγεστερονη μου έκαναν και είναι η τιμη που έγραψα 20.54 ng/ml και μάλιστα γράφει το αποτελεσμα δίνεται μετά από επανάληψη.

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα αν εχεις μεγαλους κυκλους γενικα, ειναι λογικο να πηγαινει ετσι αργα οπως λες. ειναι και το αγχος στη μεση. θεωρω παντως οπως λες αργα κ βασανιστικα ολα καλα θα πανε και θα γινει η ετ ακριβως οταν πρεπει. να σε ρωτησω το ωοθυλακιο που παει για ωορρηξια συμβαδιζει με το ενδομητριο; την προηγουμενη φορα ειχες παει παλι με φυσικο;

Πρώτη φορά πάω για ετ και σε φυσικό κύκλο κιόλας αλλά γενικά ναι έχω μεγάλους κύκλους 35-36 ημέρες είναι το φυσιολογικό μου. Ελα μου ντε; Ωοθυλάκιο και ενδομήτριο συμβαδίζουν; Δεν έχω ιδέα! Κάναμε υστεροσκοπηση τον Ιανουάριο και είδαμε διαφορά στο ενδομήτριο του Φεβρουαρίου σε σχέση με πριν την υστεροσκοπηση. Τον προηγούμενο μήνα είχα 17χλ ωοθυλάκιο και 7,5 ενδομήτριο.

πρίν από 3 λεπτά , anemonii είπε:

Λίγο του έμεινε, θα μεγαλώσει, πού θα πάει!; Πότε είναι να πας ξανά γιατρό; 

Την πέμπτη! Και ήμουν σήμερα σίγουρη πως θα έχει μεγαλώσει αρκετά! Δύο φορές με έβαλε να κάνουμε υπέρηχο για να βεβαιωθεί! 🙈

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , karlajo είπε:

Πηραμε 8 ωαρια αύριο θα ξέρω τι γονιμοποιήθηκες και τι όχι..λογο στεναχωρεθηκα .οχι μόνο προγεστερονη μου έκαναν και είναι η τιμη που έγραψα 20.54 ng/ml και μάλιστα γράφει το αποτελεσμα δίνεται μετά από επανάληψη.

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

@karlajo θα κάνεις στον ίδιο κύκλο μεταφορά? Μήπως σου χορήγησαν προγεστερόνη?

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

@karlajo θα κάνεις στον ίδιο κύκλο μεταφορά? Μήπως σου χορήγησαν προγεστερόνη?

Αύριο θα μιλήσουμε για το ποσά γονιμοποιήθηκαν  και για τις εξετασεις .οπως Επισης και θα αποφασίσουμε ποτέ θα γίνει η έμβρυο μεταφορά .οχι δεν πήρα κάποιο σκεύασμα τίποτα και μου είπαν στο χειρουργείο ότι θα μου πάρουν αιμα τώρα ποτέ το πήραν τι έκαναν ούτε και ξέρω . Αύριο θα μάθω απλά είπα σήμερα να ρωτήσω εδώ…

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Αύριο θα μιλήσουμε για το ποσά γονιμοποιήθηκαν  και για τις εξετασεις .οπως Επισης και θα αποφασίσουμε ποτέ θα γίνει η έμβρυο μεταφορά .οχι δεν πήρα κάποιο σκεύασμα τίποτα και μου είπαν στο χειρουργείο ότι θα μου πάρουν αιμα τώρα ποτέ το πήραν τι έκαναν ούτε και ξέρω . Αύριο θα μάθω απλά είπα σήμερα να ρωτήσω εδώ…

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Είμαι στο τέλος του πρώτου τριμήνου και έχω βγάλει διάσπαρτα ροζ εξανθήματα σε κοιλιά κ στηθος. Γνωρίζετε κάτι?

Παρε ενα τηλ στο γιατρο σου να το πεις να εισαι σιγουρη. Συνηθως απ τις ορμονες και το τεντωμα του δερματος προκαλειται πολυ εντονη φαγουρα και ξηροδερμια. αν ξυνεσαι (συνηθως στον υπνο ασυναισθητα) μετα γεμιζεις εξανθηματα. εγω τουλαχιστον απ την αρχη ειχα τρελη φαγουρα σε κοιλια και στηθος που μεγαλωναν και απ το ξυσε ξυσε εβγαζα εξανθηματα. εκτος αν κατι σου εκανε αλλεργια. καποια νεα κρεμα η απορρυπαντικο.

πρίν από 36 λεπτά , little miracle είπε:

Παρε ενα τηλ στο γιατρο σου να το πεις να εισαι σιγουρη. Συνηθως απ τις ορμονες και το τεντωμα του δερματος προκαλειται πολυ εντονη φαγουρα και ξηροδερμια. αν ξυνεσαι (συνηθως στον υπνο ασυναισθητα) μετα γεμιζεις εξανθηματα. εγω τουλαχιστον απ την αρχη ειχα τρελη φαγουρα σε κοιλια και στηθος που μεγαλωναν και απ το ξυσε ξυσε εβγαζα εξανθηματα. εκτος αν κατι σου εκανε αλλεργια. καποια νεα κρεμα η απορρυπαντικο.

Έχω υπέρηχο αύριο, οπότε θα με δει απο κοντά. Το θέμα είναι ότι λογικά θα πρέπει να πάω δερματολόγο, να πάρω καμιά κρέμα, μετά να με ξαναδεί.. κι όλα αυτά τα ωραία. Και δεν έχω ούτε όρεξη να τρεχω ούτε χρήματα. Δεν εχω φαγούρα, τυχαία τα ειδα!!

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Έχω υπέρηχο αύριο, οπότε θα με δει απο κοντά. Το θέμα είναι ότι λογικά θα πρέπει να πάω δερματολόγο, να πάρω καμιά κρέμα, μετά να με ξαναδεί.. κι όλα αυτά τα ωραία. Και δεν έχω ούτε όρεξη να τρεχω ούτε χρήματα. Δεν εχω φαγούρα, τυχαία τα ειδα!!

Καλημέρα υπάρχει περίπτωση να σε τσίμπησε κάτι μήπως;εφόσον θα σε δει στον υπέρηχο δειξτου τα να σου πει γνώμη και μην μπαίνεις σε περιττά έξοδα και κόπο προς το παρόν δώσε δύο τρεις μέρες να δεις μήπως ηρεμήσουν βάζε αν έχεις τοπικά λίγη κρεμουλα τύπου sudocream που βάζουν στα μωρα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen είπε:

αν δεν εχεις φαγουρα δεν νομιζω να χρειαζεσαι καν κρεμα, θα υποχωρησει. αυτες τις κρεμες παντως στις γραφουν κ οι γυναικολογοι. δεν νομιζω να σε παραπεμψει αλλου. δεν ειναι κ τιποτα σοβαρο. εμενα ακομα και με κορτιζονη οταν χρειαστηκα λογω φαγουρας, εκεινος μου την εγραψε και με ειχε ανακουφισει πολυ γιατι μιλαμε για απιστευτη φαγουρα και ξεφλουδισμα. εχουν γνωση για τετοια δερματολογικα εγκυμοσυνης, δεν ειναι κατι  ασυνηθιστο κ σοβαρο. μην αγχωνεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...