Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση Lina δυστυχώς το ενδομήτριο μου δεν ανταποκρίνεται καθόλου στα φάρμακα. Είτε παίρνω είτε δεν παίρνω τόσο μένει. Γι αυτό επιλέξαμε τον φυσικό γιατί δεν θα είχε και καμία διαφορά. Δεν είχαμε ποτέ ενδείξεις για κάτι καλύτερο και αυτό με προβληματίζει. Έκανα και την υστεροσκοπηση και κέρδισα ένα χιλιοστό οκ το λες και σημαντικό κατά κάποιο τρόπο. Μου είπε πως μπορεί να είναι αιτία υπογονιμότητας αυτή η εικόνα σε συνδυασμό με το σχήμα της μήτρας που ήταν προβληματικό. Δεν μεγαλώνει το ρημάδι τι να το κάνω! Εχω προσαρμόσει την διατροφή μου στην λεπτομέρεια, παίρνω βιταμίνες, παίρνω προβιοτικά, έχασα μέχρι και βάρος από την υπέρ λεπτομέρεια, έχω δοκιμάσει ότι γιατροσόφι υπάρχει εκεί έξω-τίποτα! 

Άρα πρακτικά κατά την ωορρηξία σου ανέβηκε το ενδομήτριο. Οκ αυτό είναι αισιόδοξο τουλαχιστον να φτάσει το 7,5 που φτάνει πάντα να ηρεμήσω κ εγώ. Ειμαι ικανή να πάω αύριο πρωί στον κανονικό γυναικολόγο μου να του πω ρίξε μια μέτρηση για να μου φύγει το άγχος αλλά ξέρω θα του το πει 😂 

Εμένα τα utro είναι ένα το βράδυ συμπληρωματικά γιατί μου έδωσε κολπικά προγεστερόνη και μέτρησα σήμερα προγεστερονη και θα μετρήσω πάλι την τρίτη το πρωί. Λογικά κ εσύ θα μετρήσεις δυο μέρες πριν την μεταφορά 🤞

Αγαπημένη μου Σ ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, μακάρι να πάνε όλα καλά και για εσένα και για ολες μασ! Είναι ψείρας ο ερμος με εμένα που έμπλεξε τι να κάνει. Είμαι όμως κ εγώ πολύ λεπτομερής σε όλα και μου δίνει ασφάλεια αυτό το πράγμα ότι κάπως έχω τον έλεγχο σε κάτι που κατά τα άλλα δεν έχουμε κανέναν έλεγχο προφανώς. Αλλά το ότι είναι τόσο λεπτομερής με βοηθάει στον να τον εμπιστευτώ. Ξέρω πως αν κάτι δεν του άρεσε δεν θα προχωρούσε. Είναι τριζωνικό από την 10η μέρα που άρχισε να φαίνεται. Εχει καλή αιμάτωση, η μήτρα μου έχει καλό σχήμα, την μέτρησε, την είδαμε και 3D και μου λέει έχει καλό σχήμα και καλή εικόνα. Πιστεύει πως αξίζει να προχωρήσουμε δεδομένου πως είμαστε και τόσο κοντά στην υστεροσκοπηση. 

Expand  

εννοειται πως πρεπει. εφοσον ο γιατρος σε παρακολουθει τοσο καιρο και τοσο ενδελεχως και ξερει τοσο καλα τον οργανισμο σου, προφανως και γνωριζει οτι ειναι ικανες οι συνθηκες για ετ. να τον εμπιστευτεις.

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 31/3/2025 at 6:33 ΜΜ, Blu24 είπε:

Κορίτσια όποια είναι στο Ιασώ που ακριβώς είναι η μονάδα εξωσωματικής ; Εκεί που είναι το μαιευτήριο επειδή έτσι δείχνει στους χάρτες …

Expand  

ναι εκαι μπαινεις στο χωρο του μαιευτηριου. κανεις δεξια στο διαδρομο θα τη δεις στο αριστερο σου χερι.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 31/3/2025 at 2:16 ΜΜ, nikoulini33 είπε:

15 περίπου 

Expand  

Τέλειο νούμερο κορίτσι εύχομαι να γίνουν άριστες βλαστοκυστες και να σας δώσουν το μπεμπακι σας...περιμένουμε νέα 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια, γεια σας. Ακολουθεί σεντόνι.

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

On 31/3/2025 at 8:00 ΜΜ, anemonii είπε:

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

Expand  

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

On 31/3/2025 at 8:10 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

Expand  

Καλημέρα! Κατάλαβα. Οκ, ευχαριστώ. Τώρα για το ενδομήτριο απλά είχα περίεργη μέρα και πήρε προεκτάσεις μέσα στο κεφάλι μου ενώ μάλλον δεν έπρεπε.

Διαφημίσεις

On 31/3/2025 at 8:00 ΜΜ, anemonii είπε:

Expand  

Καλημέρα! Και σαλοσπιρ και ηπαρίνη δηλαδή να πάρεις?  Δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

On 31/3/2025 at 2:16 ΜΜ, nikoulini33 είπε:

15 περίπου 

Expand  

Άμα σου πάρουν τόσα πολλά μήπως καλύτερα να προχωρήσετε στο νέο κύκλο σε μεταφορά? Όπως και να έχει, να σου μετρήσουν την προγεστερόνη πριν τη μεταφορά.

On 1/4/2025 at 3:28 ΠΜ, anemonii είπε:

Καλημέρα! Κατάλαβα. Οκ, ευχαριστώ. Τώρα για το ενδομήτριο απλά είχα περίεργη μέρα και πήρε προεκτάσεις μέσα στο κεφάλι μου ενώ μάλλον δεν έπρεπε.

Expand  

Καλημέρα! Νομίζω θα τα συζητήσετε αναλυτικά όλα όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για το ενδομήτριο. Ουτε εμένα το σχολιάζει σαν τριζωνικό αλλά το βλέπω στον υπέρηχο. Μην αγχώνεσαι τζάμπα από τώρα! 

On 1/4/2025 at 5:44 ΠΜ, Neverstop είπε:

Καλημέρα! Και σαλοσπιρ και ηπαρίνη δηλαδή να πάρεις?  Δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

Expand  

Δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά τα αντιπηκτικά είναι πιο επιθετικά από τα αντιαιμοπεταλιακά. Τα δεύτερα αποτρέπουν την συγκόλληση των αιμοπεταλίων ενώ τα πρώτα δρουν στον μηχανισμό της θρόμβωσης. Επίσης το Σαλοσπίρ συγκεκριμένα είναι και ήπιο αντιφλεγμονώδες και είναι ασφαλές για τις πρώτες εβδομάδες της κύησης. Συνήθως στο εξωτερικό ειδικά, το δίνουν και σε κυήσεις σε ηλικίες άνω των 35 προληπτικά.

• Μου αρέσει 2

Άμα σου πάρουν τόσα πολλά μήπως καλύτερα να προχωρήσετε στο νέο κύκλο σε μεταφορά? Όπως και να έχει, να σου μετρήσουν την προγεστερόνη πριν τη μεταφορά.

Expand  

Δεν διευκρίνισα αν θα τα παίρνω και τα δύο, μετά το σκέφτηκα. Θα ξεκινήσω σε πρώτη φάση το σαλοσπίρ που είπε η αιματολόγος και συμφωνεί και αυτός. Και μετά την ετ που μου είπε ότι θα ξεκινήσω ηπαρίνη, θα ρωτήσω τότε αν είναι να παίρνω και σαλοσπίρ. Είναι συζητήσιμος ο γιατρός μου γενικά, και η αιματολόγος έτσι μου φάνηκε από τη μία φορά που την είδα, οπότε όταν έρθει η ώρα θα τα βρούμε πιστεύω.

On 1/4/2025 at 5:55 ΠΜ, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Νομίζω θα τα συζητήσετε αναλυτικά όλα όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για το ενδομήτριο. Ουτε εμένα το σχολιάζει σαν τριζωνικό αλλά το βλέπω στον υπέρηχο. Μην αγχώνεσαι τζάμπα από τώρα!

Expand  

Ναι, ακριβώς! Όταν έρθει η ώρα θα τα δούμε και θα πράξουμε αναλόγως. Τζάμπα αναστατώθηκα.

• Μου αρέσει 2

On 1/4/2025 at 6:24 ΠΜ, anemonii είπε:

Δεν διευκρίνισα αν θα τα παίρνω και τα δύο, μετά το σκέφτηκα. Θα ξεκινήσω σε πρώτη φάση το σαλοσπίρ που είπε η αιματολόγος και συμφωνεί και αυτός. Και μετά την ετ που μου είπε ότι θα ξεκινήσω ηπαρίνη, θα ρωτήσω τότε αν είναι να παίρνω και σαλοσπίρ. Είναι συζητήσιμος ο γιατρός μου γενικά, και η αιματολόγος έτσι μου φάνηκε από τη μία φορά που την είδα, οπότε όταν έρθει η ώρα θα τα βρούμε πιστεύω.

Ναι, ακριβώς! Όταν έρθει η ώρα θα τα δούμε και θα πράξουμε αναλόγως. Τζάμπα αναστατώθηκα.

Expand  

Έπαιρνα και εγώ προληπτικά σαλοσπιρ και ηπαρίνη  από την εμβρυομεταφορά και από την πρώτη θετική χοριακη κ έπειτα είχα συχνά πυκνά αίμα.Τελικά μου έκοψαν το σαλοσπιρ και συνέχισα μόνο με αντιπηκτικες και το αίμα σταμάτησε.Οπότε αν δεις αιματακι μην τρομάξεις,είναι φυσιολογικό όταν παίρνεις σαλοσπιρ.Καλη επιτυχία 🥰 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα, 3 τα αυγουλακια μου σήμερα, 20, 18, 16 τα άλλα 3 παρέμειναν 10... σήμερα ovitrelle και Πέμπτη ωοληψια. Λέτε να μεγαλώσει κιαλλο κανένα από τα 10αρακια μέχρι τη Πέμπτη; 

Διαφημίσεις

On 1/4/2025 at 11:30 ΠΜ, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 3 τα αυγουλακια μου σήμερα, 20, 18, 16 τα άλλα 3 παρέμειναν 10... σήμερα ovitrelle και Πέμπτη ωοληψια. Λέτε να μεγαλώσει κιαλλο κανένα από τα 10αρακια μέχρι τη Πέμπτη; 

Expand  

Τα μικρά αποκλείετε να τα πάρεις δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα  . Το στοίχημα είναι να προλάβεις το μεγάλο Κ να μην το χάσεις.  

• Μου αρέσει 1

On 1/4/2025 at 11:30 ΠΜ, κολοκυθάκι είπε:

Expand  

Υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις και κάποιο επιπλέον που τώρα είναι πιεσμένο και δεν φαίνεται το μέγεθος του ξεκάθαρα. Καλή επιτυχία 🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

On 1/4/2025 at 12:02 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις και κάποιο επιπλέον που τώρα είναι πιεσμένο και δεν φαίνεται το μέγεθος του ξεκάθαρα. Καλή επιτυχία 🤞🤞🤞🤞

Expand  

Μακάρι, έκανα και σήμερα μια orgalutran και altermon όταν γύρισα από το κέντρο και θα κάνω και αύριο άλλη μια orgalutran και ότι κάναμε κάναμε... σε ευχαριστώ.. Λίνα εύχομαι να το προλάβω ..

• Ευχή 1

Expand  

Ξέρουμε πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?σήμερα πριν την ωοληψια ήταν 20,54 η δικιά μ κ λίγο τρόμαξα

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου, ούτε και θυμάμαι πιο, τόσα που έχουμε κάνει. Το ενδομήτριο μου μεγαλώνει αργά και βασανιστικά, πάμε σε φυσικό κύκλο και φαίνεται πέσαμε πάνω σε κύκλο που αργεί να γίνει ωορρηξία. Ίσως να είναι και το άγχος ή κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ τις προηγούμενες μέρες. Μετράω τις μέρες μια μια σαν τους φυλακισμένους. Απλά ήθελα κάπου να τα πω να με καταλάβουν γιατί αν δεν το έχεις βιώσει δεν το καταλαβαίνεις. Θέλει να φτάσουμε τουλάχιστον 7,5 και σήμερα ήταν 6,5. Με το σταγονόμετρο το ρημάδι! 🙈

• Ευχή 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...