Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Κορίτσια όποια είναι στο Ιασώ που ακριβώς είναι η μονάδα εξωσωματικής ; Εκεί που είναι το μαιευτήριο επειδή έτσι δείχνει στους χάρτες …

ναι εκαι μπαινεις στο χωρο του μαιευτηριου. κανεις δεξια στο διαδρομο θα τη δεις στο αριστερο σου χερι.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γεια σας. Ακολουθεί σεντόνι.

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

πρίν από 4 λεπτά , anemonii είπε:

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

Καλημέρα! Κατάλαβα. Οκ, ευχαριστώ. Τώρα για το ενδομήτριο απλά είχα περίεργη μέρα και πήρε προεκτάσεις μέσα στο κεφάλι μου ενώ μάλλον δεν έπρεπε.

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Καλημέρα! Και σαλοσπιρ και ηπαρίνη δηλαδή να πάρεις?  Δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

15 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

15 περίπου 

Άμα σου πάρουν τόσα πολλά μήπως καλύτερα να προχωρήσετε στο νέο κύκλο σε μεταφορά? Όπως και να έχει, να σου μετρήσουν την προγεστερόνη πριν τη μεταφορά.

2 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Καλημέρα! Κατάλαβα. Οκ, ευχαριστώ. Τώρα για το ενδομήτριο απλά είχα περίεργη μέρα και πήρε προεκτάσεις μέσα στο κεφάλι μου ενώ μάλλον δεν έπρεπε.

Καλημέρα! Νομίζω θα τα συζητήσετε αναλυτικά όλα όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για το ενδομήτριο. Ουτε εμένα το σχολιάζει σαν τριζωνικό αλλά το βλέπω στον υπέρηχο. Μην αγχώνεσαι τζάμπα από τώρα! 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα! Και σαλοσπιρ και ηπαρίνη δηλαδή να πάρεις?  Δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

Δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά τα αντιπηκτικά είναι πιο επιθετικά από τα αντιαιμοπεταλιακά. Τα δεύτερα αποτρέπουν την συγκόλληση των αιμοπεταλίων ενώ τα πρώτα δρουν στον μηχανισμό της θρόμβωσης. Επίσης το Σαλοσπίρ συγκεκριμένα είναι και ήπιο αντιφλεγμονώδες και είναι ασφαλές για τις πρώτες εβδομάδες της κύησης. Συνήθως στο εξωτερικό ειδικά, το δίνουν και σε κυήσεις σε ηλικίες άνω των 35 προληπτικά.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Neverstop είπε:

Άμα σου πάρουν τόσα πολλά μήπως καλύτερα να προχωρήσετε στο νέο κύκλο σε μεταφορά? Όπως και να έχει, να σου μετρήσουν την προγεστερόνη πριν τη μεταφορά.

Δεν διευκρίνισα αν θα τα παίρνω και τα δύο, μετά το σκέφτηκα. Θα ξεκινήσω σε πρώτη φάση το σαλοσπίρ που είπε η αιματολόγος και συμφωνεί και αυτός. Και μετά την ετ που μου είπε ότι θα ξεκινήσω ηπαρίνη, θα ρωτήσω τότε αν είναι να παίρνω και σαλοσπίρ. Είναι συζητήσιμος ο γιατρός μου γενικά, και η αιματολόγος έτσι μου φάνηκε από τη μία φορά που την είδα, οπότε όταν έρθει η ώρα θα τα βρούμε πιστεύω.

πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Νομίζω θα τα συζητήσετε αναλυτικά όλα όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για το ενδομήτριο. Ουτε εμένα το σχολιάζει σαν τριζωνικό αλλά το βλέπω στον υπέρηχο. Μην αγχώνεσαι τζάμπα από τώρα!

Ναι, ακριβώς! Όταν έρθει η ώρα θα τα δούμε και θα πράξουμε αναλόγως. Τζάμπα αναστατώθηκα.

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Δεν διευκρίνισα αν θα τα παίρνω και τα δύο, μετά το σκέφτηκα. Θα ξεκινήσω σε πρώτη φάση το σαλοσπίρ που είπε η αιματολόγος και συμφωνεί και αυτός. Και μετά την ετ που μου είπε ότι θα ξεκινήσω ηπαρίνη, θα ρωτήσω τότε αν είναι να παίρνω και σαλοσπίρ. Είναι συζητήσιμος ο γιατρός μου γενικά, και η αιματολόγος έτσι μου φάνηκε από τη μία φορά που την είδα, οπότε όταν έρθει η ώρα θα τα βρούμε πιστεύω.

Ναι, ακριβώς! Όταν έρθει η ώρα θα τα δούμε και θα πράξουμε αναλόγως. Τζάμπα αναστατώθηκα.

Έπαιρνα και εγώ προληπτικά σαλοσπιρ και ηπαρίνη  από την εμβρυομεταφορά και από την πρώτη θετική χοριακη κ έπειτα είχα συχνά πυκνά αίμα.Τελικά μου έκοψαν το σαλοσπιρ και συνέχισα μόνο με αντιπηκτικες και το αίμα σταμάτησε.Οπότε αν δεις αιματακι μην τρομάξεις,είναι φυσιολογικό όταν παίρνεις σαλοσπιρ.Καλη επιτυχία 🥰 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα, 3 τα αυγουλακια μου σήμερα, 20, 18, 16 τα άλλα 3 παρέμειναν 10... σήμερα ovitrelle και Πέμπτη ωοληψια. Λέτε να μεγαλώσει κιαλλο κανένα από τα 10αρακια μέχρι τη Πέμπτη; 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 3 τα αυγουλακια μου σήμερα, 20, 18, 16 τα άλλα 3 παρέμειναν 10... σήμερα ovitrelle και Πέμπτη ωοληψια. Λέτε να μεγαλώσει κιαλλο κανένα από τα 10αρακια μέχρι τη Πέμπτη; 

Τα μικρά αποκλείετε να τα πάρεις δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα  . Το στοίχημα είναι να προλάβεις το μεγάλο Κ να μην το χάσεις.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις και κάποιο επιπλέον που τώρα είναι πιεσμένο και δεν φαίνεται το μέγεθος του ξεκάθαρα. Καλή επιτυχία 🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις και κάποιο επιπλέον που τώρα είναι πιεσμένο και δεν φαίνεται το μέγεθος του ξεκάθαρα. Καλή επιτυχία 🤞🤞🤞🤞

Μακάρι, έκανα και σήμερα μια orgalutran και altermon όταν γύρισα από το κέντρο και θα κάνω και αύριο άλλη μια orgalutran και ότι κάναμε κάναμε... σε ευχαριστώ.. Λίνα εύχομαι να το προλάβω ..

• Ευχή 1

8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Ξέρουμε πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?σήμερα πριν την ωοληψια ήταν 20,54 η δικιά μ κ λίγο τρόμαξα

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου, ούτε και θυμάμαι πιο, τόσα που έχουμε κάνει. Το ενδομήτριο μου μεγαλώνει αργά και βασανιστικά, πάμε σε φυσικό κύκλο και φαίνεται πέσαμε πάνω σε κύκλο που αργεί να γίνει ωορρηξία. Ίσως να είναι και το άγχος ή κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ τις προηγούμενες μέρες. Μετράω τις μέρες μια μια σαν τους φυλακισμένους. Απλά ήθελα κάπου να τα πω να με καταλάβουν γιατί αν δεν το έχεις βιώσει δεν το καταλαβαίνεις. Θέλει να φτάσουμε τουλάχιστον 7,5 και σήμερα ήταν 6,5. Με το σταγονόμετρο το ρημάδι! 🙈

• Ευχή 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...