Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλημέρα! Και σαλοσπιρ και ηπαρίνη δηλαδή να πάρεις?  Δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

Άμα σου πάρουν τόσα πολλά μήπως καλύτερα να προχωρήσετε στο νέο κύκλο σε μεταφορά? Όπως και να έχει, να σου μετρήσουν την προγεστερόνη πριν τη μεταφορά.

Ξέρουμε πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?σήμερα πριν την ωοληψια ήταν 20,54 η δικιά μ κ λίγο τρόμαξα

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , dimi.tra είπε:

Περιμένω περιμένω περιμένω… έχω μεγάλους κύκλους ούτως ή άλλως οπότε σίγουρα θα με πάει μετά την 20η ημερα. Εχω τελειώσει ήδη ένα κουτάκι προβιοτικά 😂

καλα και το 20 ειναι πολυ νορμαλ, εφοσον ειναι βλαστοκυστες. εμενα σεψου και στους τεχνητους 21-22 μερες με πηγαινανε. 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα και το 20 ειναι πολυ νορμαλ, εφοσον ειναι βλαστοκυστες. εμενα σεψου και στους τεχνητους 21-22 μερες με πηγαινανε. 

Οχι δεν το εξήγησα καλά, μετά την 20η θα κανω ωορρηξία για μεταφορα μιλάμε για 25-26η μέρα! 🫣

Αλλά εντάξει δεν ανησυχούμε γιατί είναι φυσικός κύκλος και πάντα έτσι πάει η περίοδος μου. Σταθερά 35-36 ημέρες κύκλος. Αρκεί να μεγαλώσει καλά το ενδομήτριο γιατί ακόμα είναι μικρό, είναι 5,5 στην 16η μέρα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Οχι δεν το εξήγησα καλά, μετά την 20η θα κανω ωορρηξία για μεταφορα μιλάμε για 25-26η μέρα! 🫣

Αλλά εντάξει δεν ανησυχούμε γιατί είναι φυσικός κύκλος και πάντα έτσι πάει η περίοδος μου. Σταθερά 35-36 ημέρες κύκλος. Αρκεί να μεγαλώσει καλά το ενδομήτριο γιατί ακόμα είναι μικρό, είναι 5,5 στην 16η μέρα. 

Σε καταλαβαινω . κι εγω τετοιους κυκλους ειχα παντα. 21η-22η εκανα ωορρηξια. μακαρι το ενδομητριο να ειναι πανω απο 7.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

Σε καταλαβαινω . κι εγω τετοιους κυκλους ειχα παντα. 21η-22η εκανα ωορρηξια. μακαρι το ενδομητριο να ειναι πανω απο 7.

Πάντως είναι τριζωνικό από την 12η ημέρα και αυτό είναι καλό. Στον προηγούμενο κύκλο ήταν 7,5 στις 2 μέρες πριν την ωορρηξία αν φτάσει και σε αυτόν 7,5 ικανοποιημένη θα είμαι! Δεν είχα ποτέ παχύ ενδομήτριο συγκριτικά με άλλες γυναίκες δηλαδή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Πάντως είναι τριζωνικό από την 12η ημέρα και αυτό είναι καλό. Στον προηγούμενο κύκλο ήταν 7,5 στις 2 μέρες πριν την ωορρηξία αν φτάσει και σε αυτόν 7,5 ικανοποιημένη θα είμαι! Δεν είχα ποτέ παχύ ενδομήτριο συγκριτικά με άλλες γυναίκες δηλαδή. 

ναι οπως τα λες ειναι. το τριζωνικο ειναι το σημαντικο. αν εχεις 7-7,5 γενικα ειναι μια χαρα. πιστευω θα σε προχωρησει. να σε ρωτησω κατι η ωορρηξια η δικια σου αναστελλεται; η θα γινει κανονικα;

Διαφημίσεις

1 hour ago, little miracle είπε:

ναι οπως τα λες ειναι. το τριζωνικο ειναι το σημαντικο. αν εχεις 7-7,5 γενικα ειναι μια χαρα. πιστευω θα σε προχωρησει. να σε ρωτησω κατι η ωορρηξια η δικια σου αναστελλεται; η θα γινει κανονικα;

Θα γίνει κανονικά ναι, στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία φυσικά για να μείνει το ωχρό σωμάτιο σαν να έμενες έγκυος φυσικά. Παίρνεις βέβαια και έξτρα προγεστερονη και οιστρογόνα αλλά μετά την ωορρηξία. Κι εγώ πιστεύω αν φτάσει 7,5 θα με προχωρήσει.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2

Καλησπέρα κοριτσια!!! Μια μέρα πριν την πρώτη μου ωοληψια !!! Ανάμεικτα συναισθήματα! Εχετε κάποια συμβουλή σχετικά με τη σημερινή και αυριανή μέρα ώστε να γίνει η ανάρρωση πιο εύκολη; 

• Καλή τύχη! 8
  • Λουλούδια 1

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!! Μια μέρα πριν την πρώτη μου ωοληψια !!! Ανάμεικτα συναισθήματα! Εχετε κάποια συμβουλή σχετικά με τη σημερινή και αυριανή μέρα ώστε να γίνει η ανάρρωση πιο εύκολη; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία σου εύχομαι ,μην ανησυχείς θα ξυπνήσεις και μέχρι το βράδυ θα είσαι οκ ,όχι απότομες κινήσεις μετά την ωοληψια και όχι βάρη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , karlajo είπε:

αν εχεις πολλε ωαριακια και πονας/ πρηστεις μετα, να ξεκουραζεσαι, να πινεις πολυ νερο και να τρως πολλη πρωτεινη, αυγουλακια, κοτοπουλο κλπ. κ να ευχεσαι να μην αργησει η περιοδος 🤣μολις ερθει φευγει το πρηξιμο κι ηρεμεις. η διαδικασια αυτη καθ αυτη δεν ειναι τιποτα. κανεις μεθη και δεν καταλαβαινεις το παραμικρο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , little miracle είπε:

αν εχεις πολλε ωαριακια και πονας/ πρηστεις μετα, να ξεκουραζεσαι, να πινεις πολυ νερο και να τρως πολλη πρωτεινη, αυγουλακια, κοτοπουλο κλπ. κ να ευχεσαι να μην αργησει η περιοδος 🤣μολις ερθει φευγει το πρηξιμο κι ηρεμεις. η διαδικασια αυτη καθ αυτη δεν ειναι τιποτα. κανεις μεθη και δεν καταλαβαινεις το παραμικρο. 

ευχαριστώ πολύ @kate82 @little miracle!!ξέρουμε περίπου ποτέ έρχεται η περίοδος?έκανα μακρύ πρωτόκολλο με αρβεκαπ!

καλή μας επιτυχία🤞σε ποιο κεντρο είσαι @nikoulini33?

30 minutes ago, karlajo said:

ευχαριστώ πολύ @kate82 @little miracle!!ξέρουμε περίπου ποτέ έρχεται η περίοδος?έκανα μακρύ πρωτόκολλο με αρβεκαπ!

καλή μας επιτυχία🤞σε ποιο κεντρο είσαι @nikoulini33?

Στο Υγ**αivf. Εσύ; @karlajo Καλή μας επιτυχία! 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...